taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.270 μηνύματα.

01-09-25

19:13
Ιωάννου speaker και στο mute η τηλεόραση, name a more iconic duo.Αυτος ο Ιωαννου ποσο πουτανας γιος ειναι ρε φιλε. Χαλανε ολο το ματς οι μαλακιες του.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.541 μηνύματα.

01-09-25

19:43
Τέλεια, φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα η φετινή Afrobasket.
NeosUser2023
Δραστήριο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 411 μηνύματα.

03-09-25

12:50
Ευκαιρία με νίκη να αποκλείσουμε τους "εθνικούς μας πατέρες" εφόσον κερδίσει και η Βοσνία
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.876 μηνύματα.

03-09-25

13:01
Θα έχει ενδιαφέρον μεγαλύτερο φέτος το μπάσκετ στην Α1, άκουσα ότι ανέβηκε και η Μύκονος.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.028 μηνύματα.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.571 μηνύματα.

04-09-25

23:56
Δεν ξέρω πόσα χρόνια από τη ζωή μου έχασα στο τελευταίο δεκάλεπτο.

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.028 μηνύματα.

04-09-25

23:58
Δεν ξέρω πόσα χρόνια από τη ζωή μου έχασα στο τελευταίο δεκάλεπτο.![]()
Εγώ ακόμα περπατάω μέσα στο σπίτι και ψάχνω την καρδιά μου.

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.571 μηνύματα.

04-09-25

23:59
Ο Γιάννης πολύ καλός όπως πάντα, αλλά και ο Ντόρσεϊ σήμερα ήταν καταπληκτικός. Ειδικά στην αρχή, το ένα τρίποντο μετά το άλλο.Εγώ ακόμα περπατάω μέσα στο σπίτι και ψάχνω την καρδιά μου.
![]()
American Economist
Επιφανές μέλος

05-09-25

00:05
Ο Γιάννης πολύ καλός όπως πάντα, αλλά και ο Ντόρσεϊ σήμερα ήταν καταπληκτικός. Ειδικά στην αρχή, το ένα τρίποντο μετά το άλλο.
Όλη η Ευρώπη χάρηκε θεωρώ, η Ισπανία είναι εντελώς σιχαμένη ομάδα με υπερβολική αλαζονεία εδώ και πολλά χρόνια.
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.842 μηνύματα.

05-09-25

00:08
Το διαιτητικό τρένο γαλουχεί και τις νέες γενιές των μπασταρδων... Στο πάτο σας
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.158 μηνύματα.

05-09-25

00:27
Ο "δαίμονάς" μας αυτή η ομάδα κάθε φορά. Επιτέλους έφυγε από τον δρόμο μας.
Δεν έχω δυστυχώς τον χρόνο να βλέπω φέτος την ομάδα μας, χαίρομαι ωστόσο πολύ με την πορεία μας κάθε φορά που βλέπω νίκη.
American Economist
Επιφανές μέλος

05-09-25

12:26

Ντόντσιτς: «Δεν βγήκα για τον εθνικό ύμνο γιατί έπρεπε να κάνω κάτι στην τουαλέτα»
"Δεν θα έχανα έναν ύμνο, αλλά ήταν ανάγκη να πάω", εξήγησε ο Σλοβένος σούπερ σταρ

Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.842 μηνύματα.

05-09-25

20:27
Την έκλεψε τη δικαιολογία απ' τον Νεντοβιτς που είπε το ίδιο όταν τον ρώτησαν γτ δε πήγε να πανηγυρίσει με τους οπαδούς του Ολυμπιακού
![]()
Ντόντσιτς: «Δεν βγήκα για τον εθνικό ύμνο γιατί έπρεπε να κάνω κάτι στην τουαλέτα»
"Δεν θα έχανα έναν ύμνο, αλλά ήταν ανάγκη να πάω", εξήγησε ο Σλοβένος σούπερ σταρwww.newsit.gr
American Economist
Επιφανές μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος

06-09-25

23:58
Ορίστε;
Το μεγαλύτερο σοκ στην ιστορία του Basket, μετά την ήττα των ΗΠΑ από την Ελλάδα το 2006.
Βέβαια, από την αρχή έλεγα ότι η Σερβία δεν παει για πρωτιά φέτος. Η Γερμανία θεωρώ ότι θα το κατακτήσει και αυτό.
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.881 μηνύματα.

07-09-25

00:59
Κατουρήστε!Ορίστε;

Τι σχέση έχει η ομάδα των Η.Π.Α. του 2006 με LeBron, Wade, Carmelo Anthony κ.λπ. με τις βαλούτες της Σερβίας;Το μεγαλύτερο σοκ στην ιστορία του Basket, μετά την ήττα των ΗΠΑ από την Ελλάδα το 2006.
Άκου «σοκ», αυτό έλειπε να πάρει μετάλλιο το γίδι ο Petrusev κι ο σαπιοκοιλιάς ο Micic!

American Economist
Επιφανές μέλος
Searching
Νεοφερμένο μέλος
Ο Searching αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα.

07-09-25

17:35
Συνωμοτεί το μπασκετικό σύμπαν για να αναμετρηθούμε,(αν ανταποκριθούμε με Ισραήλ και Λιθουανία),με Τούρκους και Σρέντερ.Ακραίο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Μήτσος10
- GeorgePap2003
- Kate1914
- taketrance
- Jack of Spades
- Memetchi
- Scandal
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- giannhs2001
- American Economist
- giorgos5002
- Searching
- Εριφύλη
- NeosUser2023
- Unboxholics
- Entropy24
- Ilma
- vas 78
- Wonderkid
- camil
- chester20080
- Μαυρίκιος
- bibliofagos
- hihat1
- globglogabgalab
- eukleidhs1821
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.