giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ τώρα τέλευταία μπορώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Η σκεψη και η διαθεση μου μπορουν να αλλαξουν τοσο ευκολα που ουτε εγω με προλαβαινω.

Demelene
Διάσημο μέλος

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Παίρνεις 1 κουτάλι.Το βάζεις πάνω στην τηλεόραση και βάζεις βιντεοκασέτα την εκπομπή του Χαρδαβέλα με τον Γιούρι Γκέλερ. (δεν πιστέυω να μην έχεις τέτοια βιντεοκασέτα

Συγκεντρώνεις τη σκέψη σου και όλο σου το είναι στο κουτάλι.Μη γελάς, είναι πολύ σημαντικό.
Το κουτάλι θα λυγίσει 100% και θα σου φτιάξει η διάθεση.

Επαναλαμβάνεις τη διαδικασία όσες φορές θες...
Για να φτιάχνει η διάθεση, βοηθάει πολύ να έχεις κάτι να περιμένεις.Να ανυπομονείς.Και κάθε φορά που σκέφτεσαι αυτό το κάτι, που μπορεί να είναι οτιδήποτε, από ένα συγκεκριμένο φαγητό που θα φας το μεσημέρι μέχρι διακοπές στις Μπαχάμες, να ξεφεύγεις από αυτό που έτυχε να σου χαλάσει τη διάθεση.
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από faithplus1:Λοιπόν...
Παίρνεις 1 κουτάλι.Το βάζεις πάνω στην τηλεόραση και βάζεις βιντεοκασέτα την εκπομπή του Χαρδαβέλα με τον Γιούρι Γκέλερ. (δεν πιστέυω να μην έχεις τέτοια βιντεοκασέτα)
Συγκεντρώνεις τη σκέψη σου και όλο σου το είναι στο κουτάλι.Μη γελάς, είναι πολύ σημαντικό.
Το κουτάλι θα λυγίσει 100% και θα σου φτιάξει η διάθεση.![]()
Επαναλαμβάνεις τη διαδικασία όσες φορές θες...
Για να φτιάχνει η διάθεση, βοηθάει πολύ να έχεις κάτι να περιμένεις.Να ανυπομονείς.Και κάθε φορά που σκέφτεσαι αυτό το κάτι, που μπορεί να είναι οτιδήποτε, από ένα συγκεκριμένο φαγητό που θα φας το μεσημέρι μέχρι διακοπές στις Μπαχάμες, να ξεφεύγεις από αυτό που έτυχε να σου χαλάσει τη διάθεση.
ακριβώς

Wishful
Δραστήριο μέλος

travel_lover
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Demelene:Αρκεί να μην συμμετέχουν οι γονείς μου!

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil:Οχι. Με τιποτα..
Η σκεψη και η διαθεση μου μπορουν να αλλαξουν τοσο ευκολα που ουτε εγω με προλαβαινω.![]()
Συμφωνώ απόλυτα..αλλά μήπως είμαι τρελή που εγώ το απολαμβάνω..??

travel_lover
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από burbuja:Συμφωνώ απόλυτα..αλλά μήπως είμαι τρελή που εγώ το απολαμβάνω..??![]()
![]()
όχι! ισα ισα που έχεις βρει το νόημα της ζωής. για πες το καλύτερα σ'εκείνη την θεματολογία και μάλλον θα τους διαφωτίσεις ντόκτορ!!!

Giovanna
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil:Οχι. Με τιποτα..
Η σκεψη και η διαθεση μου μπορουν να αλλαξουν τοσο ευκολα που ουτε εγω με προλαβαινω.![]()
μια απο τα ιδια κι εδω..
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

io-io
Διάσημο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Wishful
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Vkey:Βασικά γιατί να την αλλάξεις; Είναι ωραία να ζεις με αυτές και να τις απολαμβάνεις...ειδικά αν είσαι κυκλοθυμικός όπως εγώ!![]()

io-io
Διάσημο μέλος

Wishful
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από io-io:Δεν νομιζω οτι το ποστ μιλαει για τετοιες καταστασεις. Αλλο το να ελεγχεις τη σκεψη σου και τα συναισθηματα σου, και αλλο να μπορεις να ελεγχεις τον εαυτο σου ωστε να μην φτασεις σε παθολογικες καταστασεις.

io-io
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Θεόδωρος:Αντιθέτως ! Το θέμα βέβαια, μπορείνα έχει και πολλές άλλες προεκτάσεις(κατα τον τρόπο που δόθηκε) σε θέματα ελέγχου της συμπεριφοράς,της διανόησης,της ψυχοσύνθεσης και...βάλε !Όλα αποτέλεσμα νόησης-σκέψης είναι ! Δεν μιλάω κυριολεκτικά για παθολογία !! Δεν τίθεται τέτοιο θέμα !! Προειδοποίησα κι όλας !!!
Γιατί το εγκαταλείπεις έτσι;; Ο έλεγχος της κυκλοθυμίας που οι περισσότεροι καποια στιγμή στη ζωή αντιμετωπίζουμε σαν θύματα η θύτες,δεν είναι πεδίο του ελέγχου της σκέψης;; Γμτ ! θα προσλάβω και μεταφραστή...
![]()
![]()
![]()
Καταλαβα τι λες και συμφωνω οτι ειναι καλο σε ενα σημειο να μην αφηνεις τα συναισθηματα σου να σε πηγαινουν οπου θελουν αυτα. Να επηρεαζουν τοσο τη ζωη σου που να μην μπορεις να λειτουργησεις. Αλλα ναι, αν ημουν σε θεση να αλλαξω τη διαθεση μου οποτε ηθελα, θα βαριομουν. Ολα, ακομα και ο πονος , μεσα στη ζωη ειναι!

Vkey
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.