michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 16:02 Ο michael92: #1 03-05-08 16:02 Μπορείτε να μπείτε youtube; Εγώ Όχι (forthnet 24mbps) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο Kristal έγραψε: #2 03-05-08 16:06 ρε συ μιχάλη τι θέματα ειναι αυτά που ανοίγεις??ελεος...υπαρχει και messenger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 16:17 Η !Βάλια! έγραψε: #3 03-05-08 16:17 ρε συ μιχάλη τι θέματα ειναι αυτά που ανοίγεις??ελεος...υπαρχει και messenger Click για ανάπτυξη... Το έχει είδη ποστάρει και στο messenger! Κοίτα πολλές φορές δεν μπαίνει, είναι πολύ εκνευριστικό. Όχι μόνο αυτή η ιστοσελίδα αλλά πάρα πολλές θα έλεγα(εκτός και αν φταίει μόνο η ηλίθια σύνδεσή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 16:22 Ο michael92: #4 03-05-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: ρε συ μιχάλη τι θέματα ειναι αυτά που ανοίγεις??ελεος...υπαρχει και messenger Click για ανάπτυξη... Λες και δεν είχε ανοιχτεί για το msn θέμα. Επίσης με όσους έχω μιλήσει δεν μπορούν να μπουν Youtube, ακόμη αν και πόσταρα στο Messenger ξέρω ότι δεν μιλάνε πολλά άτομα εκεί. Αν δεν σου αρέσουν τα θέματα που ανοίγω και τι ποστάρω στο messenger μην απαντάς πια από το να μας πρήζεις κάθε φορά καλύτερο είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel123456 Νεοφερμένο μέλος Η Μαριέλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:39 Η angel123456: #5 03-05-08 17:39 εγω μπορωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophaki983 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:42 Η sophaki983: #6 03-05-08 17:42 Εγώ νομίζω πως δεν φταίει η σύνδεση αυτό που φταίει είναι η σελίδα..... Μν ξεχνάτε την επισκέφτονται καθημερινά πάρα πολλά άτομα και αυτό οπωσδήποτε θα έχει συνέπιες. Για αυτό την επόμενη φορά υπομονή....!!!!! Προσπαθείστε καμία δύο φορές και σίγουρα την τρίτη θα μπει!!! (δοκιμασμένο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:43 Η !Βάλια! έγραψε: #7 03-05-08 17:43 όχι δεν φταίει το πόσες φορές θα προσπαθήσεις εγώ είχα προσπαθήσει 4...Απλά έχει υπερφορτωθεί η σελίδα ή αντιμετώπισε κάποια προβλήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophaki983 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:47 Η sophaki983: #8 03-05-08 17:47 δεν καταλάβες δεν φταίνει οι φορές αυτό που φταίει είναι η σελίδα....... απλώς έδωσα μία συμβουλή να μην τα παρατήσουν και να μην απελπιστούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:55 Ο michael92: #9 03-05-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από sophaki983: δεν καταλάβες δεν φταίνει οι φορές αυτό που φταίει είναι η σελίδα....... απλώς έδωσα μία συμβουλή να μην τα παρατήσουν και να μην απελπιστούν Click για ανάπτυξη... Τώρα μπαίνει. Το Youtube απλά έχει γίνει τόσο δημοφιλές που λαγκάρουν οι server του, θέλει αναβάθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. virginia Εκκολαπτόμενο μέλος Η, αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 18:47 Η virginia έγραψε: #10 03-05-08 18:47 μπαίνω κανονικά και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:27 Ο Kristal έγραψε: #11 03-05-08 19:27 ε ρε φίλε είναι να μην πείς τίποτα με τα θέματα που ανοίγεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:56 Ο johndrim έγραψε: #12 03-05-08 19:56 Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα του youtube Άλλα μάλλον τον internet provider γιατί το conn-x(otenet) όλη ημέρα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 19:32 Ο michael92: #13 05-05-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: ε ρε φίλε είναι να μην πείς τίποτα με τα θέματα που ανοίγεις?? Click για ανάπτυξη... Ε ρε κόλλημα, άμα δεν σου αρέσουν τα ανούσια threads μου, απλά μην μπαίνεις καν σε ότι θέμα ανοίγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. narutoboy Νεοφερμένο μέλος Ο narutoboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:28 Ο narutoboy: #14 05-05-08 21:28 απλή είναι η λύση. ένα restart στο router και είσαι έτοιμος. εμένα μου το παθαίνει συχνά με διάφορες σελίδες. αυτό που κάνω είναι υπομονή κανα 20λεπτο και αν δεν έχει φτιάξει και θέλω ακόμα να μπω στην ιστοσελίδα αυτή κάνω restart το router μου και φτιάχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:31 Ο Ηλίας έγραψε: #15 05-05-08 21:31 Δεν μου έχει τύχει ανάλογο πρόβλημα εώς τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η !Βάλια! έγραψε: #16 05-05-08 22:28 Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:32 Ο michael92: #17 06-05-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Click για ανάπτυξη... Όντως! Στην ουσία όσους ρώτησα εκείνη την ώρα δεν μπορούσαν να μπουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο Ηλίας έγραψε: #18 06-05-08 00:37 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο miv έγραψε: #19 06-05-08 00:37 Παιδιά, μία από τις πιο κλικαρισμένες σελίδες του Νετ ειναι το youtube και κάνει συνεχείς αναβαθμίσεις. Τώρα έχει στα σκαριά και κάτι beta players και τέτοια, οπότε πέφτει για λίγο ώρες ώρες. Το γεγονός είναι οτι αν μπορείτε να μπείτε στο https://www.google.com έχετε πλήρες Ίντερνετ, γιατί αυτο δεν πέφτει ποτέ. Απο κει και πέρα παιζει με τη σελίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η !Βάλια! έγραψε: #20 06-05-08 17:05 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Click για ανάπτυξη... αμα πια εσύ με τα λουκέτα!!Μανία!άσε μπορεί τώρα να μην ξαναμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορείτε να μπείτε youtube; Εγώ Όχι (forthnet 24mbps) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο Kristal έγραψε: #2 03-05-08 16:06 ρε συ μιχάλη τι θέματα ειναι αυτά που ανοίγεις??ελεος...υπαρχει και messenger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 16:17 Η !Βάλια! έγραψε: #3 03-05-08 16:17 ρε συ μιχάλη τι θέματα ειναι αυτά που ανοίγεις??ελεος...υπαρχει και messenger Click για ανάπτυξη... Το έχει είδη ποστάρει και στο messenger! Κοίτα πολλές φορές δεν μπαίνει, είναι πολύ εκνευριστικό. Όχι μόνο αυτή η ιστοσελίδα αλλά πάρα πολλές θα έλεγα(εκτός και αν φταίει μόνο η ηλίθια σύνδεσή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 16:22 Ο michael92: #4 03-05-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: ρε συ μιχάλη τι θέματα ειναι αυτά που ανοίγεις??ελεος...υπαρχει και messenger Click για ανάπτυξη... Λες και δεν είχε ανοιχτεί για το msn θέμα. Επίσης με όσους έχω μιλήσει δεν μπορούν να μπουν Youtube, ακόμη αν και πόσταρα στο Messenger ξέρω ότι δεν μιλάνε πολλά άτομα εκεί. Αν δεν σου αρέσουν τα θέματα που ανοίγω και τι ποστάρω στο messenger μην απαντάς πια από το να μας πρήζεις κάθε φορά καλύτερο είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel123456 Νεοφερμένο μέλος Η Μαριέλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:39 Η angel123456: #5 03-05-08 17:39 εγω μπορωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophaki983 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:42 Η sophaki983: #6 03-05-08 17:42 Εγώ νομίζω πως δεν φταίει η σύνδεση αυτό που φταίει είναι η σελίδα..... Μν ξεχνάτε την επισκέφτονται καθημερινά πάρα πολλά άτομα και αυτό οπωσδήποτε θα έχει συνέπιες. Για αυτό την επόμενη φορά υπομονή....!!!!! Προσπαθείστε καμία δύο φορές και σίγουρα την τρίτη θα μπει!!! (δοκιμασμένο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:43 Η !Βάλια! έγραψε: #7 03-05-08 17:43 όχι δεν φταίει το πόσες φορές θα προσπαθήσεις εγώ είχα προσπαθήσει 4...Απλά έχει υπερφορτωθεί η σελίδα ή αντιμετώπισε κάποια προβλήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophaki983 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:47 Η sophaki983: #8 03-05-08 17:47 δεν καταλάβες δεν φταίνει οι φορές αυτό που φταίει είναι η σελίδα....... απλώς έδωσα μία συμβουλή να μην τα παρατήσουν και να μην απελπιστούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:55 Ο michael92: #9 03-05-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από sophaki983: δεν καταλάβες δεν φταίνει οι φορές αυτό που φταίει είναι η σελίδα....... απλώς έδωσα μία συμβουλή να μην τα παρατήσουν και να μην απελπιστούν Click για ανάπτυξη... Τώρα μπαίνει. Το Youtube απλά έχει γίνει τόσο δημοφιλές που λαγκάρουν οι server του, θέλει αναβάθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. virginia Εκκολαπτόμενο μέλος Η, αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 18:47 Η virginia έγραψε: #10 03-05-08 18:47 μπαίνω κανονικά και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:27 Ο Kristal έγραψε: #11 03-05-08 19:27 ε ρε φίλε είναι να μην πείς τίποτα με τα θέματα που ανοίγεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:56 Ο johndrim έγραψε: #12 03-05-08 19:56 Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα του youtube Άλλα μάλλον τον internet provider γιατί το conn-x(otenet) όλη ημέρα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 19:32 Ο michael92: #13 05-05-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: ε ρε φίλε είναι να μην πείς τίποτα με τα θέματα που ανοίγεις?? Click για ανάπτυξη... Ε ρε κόλλημα, άμα δεν σου αρέσουν τα ανούσια threads μου, απλά μην μπαίνεις καν σε ότι θέμα ανοίγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. narutoboy Νεοφερμένο μέλος Ο narutoboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:28 Ο narutoboy: #14 05-05-08 21:28 απλή είναι η λύση. ένα restart στο router και είσαι έτοιμος. εμένα μου το παθαίνει συχνά με διάφορες σελίδες. αυτό που κάνω είναι υπομονή κανα 20λεπτο και αν δεν έχει φτιάξει και θέλω ακόμα να μπω στην ιστοσελίδα αυτή κάνω restart το router μου και φτιάχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:31 Ο Ηλίας έγραψε: #15 05-05-08 21:31 Δεν μου έχει τύχει ανάλογο πρόβλημα εώς τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η !Βάλια! έγραψε: #16 05-05-08 22:28 Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:32 Ο michael92: #17 06-05-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Click για ανάπτυξη... Όντως! Στην ουσία όσους ρώτησα εκείνη την ώρα δεν μπορούσαν να μπουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο Ηλίας έγραψε: #18 06-05-08 00:37 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο miv έγραψε: #19 06-05-08 00:37 Παιδιά, μία από τις πιο κλικαρισμένες σελίδες του Νετ ειναι το youtube και κάνει συνεχείς αναβαθμίσεις. Τώρα έχει στα σκαριά και κάτι beta players και τέτοια, οπότε πέφτει για λίγο ώρες ώρες. Το γεγονός είναι οτι αν μπορείτε να μπείτε στο https://www.google.com έχετε πλήρες Ίντερνετ, γιατί αυτο δεν πέφτει ποτέ. Απο κει και πέρα παιζει με τη σελίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η !Βάλια! έγραψε: #20 06-05-08 17:05 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Click για ανάπτυξη... αμα πια εσύ με τα λουκέτα!!Μανία!άσε μπορεί τώρα να μην ξαναμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε συ μιχάλη τι θέματα ειναι αυτά που ανοίγεις??ελεος...υπαρχει και messenger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 16:17 Η !Βάλια! έγραψε: #3 03-05-08 16:17 ρε συ μιχάλη τι θέματα ειναι αυτά που ανοίγεις??ελεος...υπαρχει και messenger Click για ανάπτυξη... Το έχει είδη ποστάρει και στο messenger! Κοίτα πολλές φορές δεν μπαίνει, είναι πολύ εκνευριστικό. Όχι μόνο αυτή η ιστοσελίδα αλλά πάρα πολλές θα έλεγα(εκτός και αν φταίει μόνο η ηλίθια σύνδεσή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 16:22 Ο michael92: #4 03-05-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: ρε συ μιχάλη τι θέματα ειναι αυτά που ανοίγεις??ελεος...υπαρχει και messenger Click για ανάπτυξη... Λες και δεν είχε ανοιχτεί για το msn θέμα. Επίσης με όσους έχω μιλήσει δεν μπορούν να μπουν Youtube, ακόμη αν και πόσταρα στο Messenger ξέρω ότι δεν μιλάνε πολλά άτομα εκεί. Αν δεν σου αρέσουν τα θέματα που ανοίγω και τι ποστάρω στο messenger μην απαντάς πια από το να μας πρήζεις κάθε φορά καλύτερο είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel123456 Νεοφερμένο μέλος Η Μαριέλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:39 Η angel123456: #5 03-05-08 17:39 εγω μπορωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophaki983 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:42 Η sophaki983: #6 03-05-08 17:42 Εγώ νομίζω πως δεν φταίει η σύνδεση αυτό που φταίει είναι η σελίδα..... Μν ξεχνάτε την επισκέφτονται καθημερινά πάρα πολλά άτομα και αυτό οπωσδήποτε θα έχει συνέπιες. Για αυτό την επόμενη φορά υπομονή....!!!!! Προσπαθείστε καμία δύο φορές και σίγουρα την τρίτη θα μπει!!! (δοκιμασμένο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:43 Η !Βάλια! έγραψε: #7 03-05-08 17:43 όχι δεν φταίει το πόσες φορές θα προσπαθήσεις εγώ είχα προσπαθήσει 4...Απλά έχει υπερφορτωθεί η σελίδα ή αντιμετώπισε κάποια προβλήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophaki983 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:47 Η sophaki983: #8 03-05-08 17:47 δεν καταλάβες δεν φταίνει οι φορές αυτό που φταίει είναι η σελίδα....... απλώς έδωσα μία συμβουλή να μην τα παρατήσουν και να μην απελπιστούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:55 Ο michael92: #9 03-05-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από sophaki983: δεν καταλάβες δεν φταίνει οι φορές αυτό που φταίει είναι η σελίδα....... απλώς έδωσα μία συμβουλή να μην τα παρατήσουν και να μην απελπιστούν Click για ανάπτυξη... Τώρα μπαίνει. Το Youtube απλά έχει γίνει τόσο δημοφιλές που λαγκάρουν οι server του, θέλει αναβάθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. virginia Εκκολαπτόμενο μέλος Η, αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 18:47 Η virginia έγραψε: #10 03-05-08 18:47 μπαίνω κανονικά και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:27 Ο Kristal έγραψε: #11 03-05-08 19:27 ε ρε φίλε είναι να μην πείς τίποτα με τα θέματα που ανοίγεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:56 Ο johndrim έγραψε: #12 03-05-08 19:56 Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα του youtube Άλλα μάλλον τον internet provider γιατί το conn-x(otenet) όλη ημέρα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 19:32 Ο michael92: #13 05-05-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: ε ρε φίλε είναι να μην πείς τίποτα με τα θέματα που ανοίγεις?? Click για ανάπτυξη... Ε ρε κόλλημα, άμα δεν σου αρέσουν τα ανούσια threads μου, απλά μην μπαίνεις καν σε ότι θέμα ανοίγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. narutoboy Νεοφερμένο μέλος Ο narutoboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:28 Ο narutoboy: #14 05-05-08 21:28 απλή είναι η λύση. ένα restart στο router και είσαι έτοιμος. εμένα μου το παθαίνει συχνά με διάφορες σελίδες. αυτό που κάνω είναι υπομονή κανα 20λεπτο και αν δεν έχει φτιάξει και θέλω ακόμα να μπω στην ιστοσελίδα αυτή κάνω restart το router μου και φτιάχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:31 Ο Ηλίας έγραψε: #15 05-05-08 21:31 Δεν μου έχει τύχει ανάλογο πρόβλημα εώς τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η !Βάλια! έγραψε: #16 05-05-08 22:28 Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:32 Ο michael92: #17 06-05-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Click για ανάπτυξη... Όντως! Στην ουσία όσους ρώτησα εκείνη την ώρα δεν μπορούσαν να μπουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο Ηλίας έγραψε: #18 06-05-08 00:37 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο miv έγραψε: #19 06-05-08 00:37 Παιδιά, μία από τις πιο κλικαρισμένες σελίδες του Νετ ειναι το youtube και κάνει συνεχείς αναβαθμίσεις. Τώρα έχει στα σκαριά και κάτι beta players και τέτοια, οπότε πέφτει για λίγο ώρες ώρες. Το γεγονός είναι οτι αν μπορείτε να μπείτε στο https://www.google.com έχετε πλήρες Ίντερνετ, γιατί αυτο δεν πέφτει ποτέ. Απο κει και πέρα παιζει με τη σελίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η !Βάλια! έγραψε: #20 06-05-08 17:05 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Click για ανάπτυξη... αμα πια εσύ με τα λουκέτα!!Μανία!άσε μπορεί τώρα να μην ξαναμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε συ μιχάλη τι θέματα ειναι αυτά που ανοίγεις??ελεος...υπαρχει και messenger Click για ανάπτυξη... Το έχει είδη ποστάρει και στο messenger! Κοίτα πολλές φορές δεν μπαίνει, είναι πολύ εκνευριστικό. Όχι μόνο αυτή η ιστοσελίδα αλλά πάρα πολλές θα έλεγα(εκτός και αν φταίει μόνο η ηλίθια σύνδεσή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 16:22 Ο michael92: #4 03-05-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: ρε συ μιχάλη τι θέματα ειναι αυτά που ανοίγεις??ελεος...υπαρχει και messenger Click για ανάπτυξη... Λες και δεν είχε ανοιχτεί για το msn θέμα. Επίσης με όσους έχω μιλήσει δεν μπορούν να μπουν Youtube, ακόμη αν και πόσταρα στο Messenger ξέρω ότι δεν μιλάνε πολλά άτομα εκεί. Αν δεν σου αρέσουν τα θέματα που ανοίγω και τι ποστάρω στο messenger μην απαντάς πια από το να μας πρήζεις κάθε φορά καλύτερο είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel123456 Νεοφερμένο μέλος Η Μαριέλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:39 Η angel123456: #5 03-05-08 17:39 εγω μπορωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophaki983 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:42 Η sophaki983: #6 03-05-08 17:42 Εγώ νομίζω πως δεν φταίει η σύνδεση αυτό που φταίει είναι η σελίδα..... Μν ξεχνάτε την επισκέφτονται καθημερινά πάρα πολλά άτομα και αυτό οπωσδήποτε θα έχει συνέπιες. Για αυτό την επόμενη φορά υπομονή....!!!!! Προσπαθείστε καμία δύο φορές και σίγουρα την τρίτη θα μπει!!! (δοκιμασμένο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:43 Η !Βάλια! έγραψε: #7 03-05-08 17:43 όχι δεν φταίει το πόσες φορές θα προσπαθήσεις εγώ είχα προσπαθήσει 4...Απλά έχει υπερφορτωθεί η σελίδα ή αντιμετώπισε κάποια προβλήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophaki983 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:47 Η sophaki983: #8 03-05-08 17:47 δεν καταλάβες δεν φταίνει οι φορές αυτό που φταίει είναι η σελίδα....... απλώς έδωσα μία συμβουλή να μην τα παρατήσουν και να μην απελπιστούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:55 Ο michael92: #9 03-05-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από sophaki983: δεν καταλάβες δεν φταίνει οι φορές αυτό που φταίει είναι η σελίδα....... απλώς έδωσα μία συμβουλή να μην τα παρατήσουν και να μην απελπιστούν Click για ανάπτυξη... Τώρα μπαίνει. Το Youtube απλά έχει γίνει τόσο δημοφιλές που λαγκάρουν οι server του, θέλει αναβάθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. virginia Εκκολαπτόμενο μέλος Η, αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 18:47 Η virginia έγραψε: #10 03-05-08 18:47 μπαίνω κανονικά και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:27 Ο Kristal έγραψε: #11 03-05-08 19:27 ε ρε φίλε είναι να μην πείς τίποτα με τα θέματα που ανοίγεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:56 Ο johndrim έγραψε: #12 03-05-08 19:56 Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα του youtube Άλλα μάλλον τον internet provider γιατί το conn-x(otenet) όλη ημέρα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 19:32 Ο michael92: #13 05-05-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: ε ρε φίλε είναι να μην πείς τίποτα με τα θέματα που ανοίγεις?? Click για ανάπτυξη... Ε ρε κόλλημα, άμα δεν σου αρέσουν τα ανούσια threads μου, απλά μην μπαίνεις καν σε ότι θέμα ανοίγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. narutoboy Νεοφερμένο μέλος Ο narutoboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:28 Ο narutoboy: #14 05-05-08 21:28 απλή είναι η λύση. ένα restart στο router και είσαι έτοιμος. εμένα μου το παθαίνει συχνά με διάφορες σελίδες. αυτό που κάνω είναι υπομονή κανα 20λεπτο και αν δεν έχει φτιάξει και θέλω ακόμα να μπω στην ιστοσελίδα αυτή κάνω restart το router μου και φτιάχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:31 Ο Ηλίας έγραψε: #15 05-05-08 21:31 Δεν μου έχει τύχει ανάλογο πρόβλημα εώς τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η !Βάλια! έγραψε: #16 05-05-08 22:28 Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:32 Ο michael92: #17 06-05-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Click για ανάπτυξη... Όντως! Στην ουσία όσους ρώτησα εκείνη την ώρα δεν μπορούσαν να μπουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο Ηλίας έγραψε: #18 06-05-08 00:37 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο miv έγραψε: #19 06-05-08 00:37 Παιδιά, μία από τις πιο κλικαρισμένες σελίδες του Νετ ειναι το youtube και κάνει συνεχείς αναβαθμίσεις. Τώρα έχει στα σκαριά και κάτι beta players και τέτοια, οπότε πέφτει για λίγο ώρες ώρες. Το γεγονός είναι οτι αν μπορείτε να μπείτε στο https://www.google.com έχετε πλήρες Ίντερνετ, γιατί αυτο δεν πέφτει ποτέ. Απο κει και πέρα παιζει με τη σελίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η !Βάλια! έγραψε: #20 06-05-08 17:05 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Click για ανάπτυξη... αμα πια εσύ με τα λουκέτα!!Μανία!άσε μπορεί τώρα να μην ξαναμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kristal: ρε συ μιχάλη τι θέματα ειναι αυτά που ανοίγεις??ελεος...υπαρχει και messenger Click για ανάπτυξη... Λες και δεν είχε ανοιχτεί για το msn θέμα. Επίσης με όσους έχω μιλήσει δεν μπορούν να μπουν Youtube, ακόμη αν και πόσταρα στο Messenger ξέρω ότι δεν μιλάνε πολλά άτομα εκεί. Αν δεν σου αρέσουν τα θέματα που ανοίγω και τι ποστάρω στο messenger μην απαντάς πια από το να μας πρήζεις κάθε φορά καλύτερο είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angel123456 Νεοφερμένο μέλος Η Μαριέλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:39 Η angel123456: #5 03-05-08 17:39 εγω μπορωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophaki983 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:42 Η sophaki983: #6 03-05-08 17:42 Εγώ νομίζω πως δεν φταίει η σύνδεση αυτό που φταίει είναι η σελίδα..... Μν ξεχνάτε την επισκέφτονται καθημερινά πάρα πολλά άτομα και αυτό οπωσδήποτε θα έχει συνέπιες. Για αυτό την επόμενη φορά υπομονή....!!!!! Προσπαθείστε καμία δύο φορές και σίγουρα την τρίτη θα μπει!!! (δοκιμασμένο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:43 Η !Βάλια! έγραψε: #7 03-05-08 17:43 όχι δεν φταίει το πόσες φορές θα προσπαθήσεις εγώ είχα προσπαθήσει 4...Απλά έχει υπερφορτωθεί η σελίδα ή αντιμετώπισε κάποια προβλήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophaki983 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:47 Η sophaki983: #8 03-05-08 17:47 δεν καταλάβες δεν φταίνει οι φορές αυτό που φταίει είναι η σελίδα....... απλώς έδωσα μία συμβουλή να μην τα παρατήσουν και να μην απελπιστούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:55 Ο michael92: #9 03-05-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από sophaki983: δεν καταλάβες δεν φταίνει οι φορές αυτό που φταίει είναι η σελίδα....... απλώς έδωσα μία συμβουλή να μην τα παρατήσουν και να μην απελπιστούν Click για ανάπτυξη... Τώρα μπαίνει. Το Youtube απλά έχει γίνει τόσο δημοφιλές που λαγκάρουν οι server του, θέλει αναβάθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. virginia Εκκολαπτόμενο μέλος Η, αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 18:47 Η virginia έγραψε: #10 03-05-08 18:47 μπαίνω κανονικά και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:27 Ο Kristal έγραψε: #11 03-05-08 19:27 ε ρε φίλε είναι να μην πείς τίποτα με τα θέματα που ανοίγεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:56 Ο johndrim έγραψε: #12 03-05-08 19:56 Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα του youtube Άλλα μάλλον τον internet provider γιατί το conn-x(otenet) όλη ημέρα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 19:32 Ο michael92: #13 05-05-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: ε ρε φίλε είναι να μην πείς τίποτα με τα θέματα που ανοίγεις?? Click για ανάπτυξη... Ε ρε κόλλημα, άμα δεν σου αρέσουν τα ανούσια threads μου, απλά μην μπαίνεις καν σε ότι θέμα ανοίγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. narutoboy Νεοφερμένο μέλος Ο narutoboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:28 Ο narutoboy: #14 05-05-08 21:28 απλή είναι η λύση. ένα restart στο router και είσαι έτοιμος. εμένα μου το παθαίνει συχνά με διάφορες σελίδες. αυτό που κάνω είναι υπομονή κανα 20λεπτο και αν δεν έχει φτιάξει και θέλω ακόμα να μπω στην ιστοσελίδα αυτή κάνω restart το router μου και φτιάχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:31 Ο Ηλίας έγραψε: #15 05-05-08 21:31 Δεν μου έχει τύχει ανάλογο πρόβλημα εώς τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η !Βάλια! έγραψε: #16 05-05-08 22:28 Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:32 Ο michael92: #17 06-05-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Click για ανάπτυξη... Όντως! Στην ουσία όσους ρώτησα εκείνη την ώρα δεν μπορούσαν να μπουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο Ηλίας έγραψε: #18 06-05-08 00:37 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο miv έγραψε: #19 06-05-08 00:37 Παιδιά, μία από τις πιο κλικαρισμένες σελίδες του Νετ ειναι το youtube και κάνει συνεχείς αναβαθμίσεις. Τώρα έχει στα σκαριά και κάτι beta players και τέτοια, οπότε πέφτει για λίγο ώρες ώρες. Το γεγονός είναι οτι αν μπορείτε να μπείτε στο https://www.google.com έχετε πλήρες Ίντερνετ, γιατί αυτο δεν πέφτει ποτέ. Απο κει και πέρα παιζει με τη σελίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η !Βάλια! έγραψε: #20 06-05-08 17:05 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Click για ανάπτυξη... αμα πια εσύ με τα λουκέτα!!Μανία!άσε μπορεί τώρα να μην ξαναμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω μπορωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophaki983 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:42 Η sophaki983: #6 03-05-08 17:42 Εγώ νομίζω πως δεν φταίει η σύνδεση αυτό που φταίει είναι η σελίδα..... Μν ξεχνάτε την επισκέφτονται καθημερινά πάρα πολλά άτομα και αυτό οπωσδήποτε θα έχει συνέπιες. Για αυτό την επόμενη φορά υπομονή....!!!!! Προσπαθείστε καμία δύο φορές και σίγουρα την τρίτη θα μπει!!! (δοκιμασμένο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:43 Η !Βάλια! έγραψε: #7 03-05-08 17:43 όχι δεν φταίει το πόσες φορές θα προσπαθήσεις εγώ είχα προσπαθήσει 4...Απλά έχει υπερφορτωθεί η σελίδα ή αντιμετώπισε κάποια προβλήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophaki983 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:47 Η sophaki983: #8 03-05-08 17:47 δεν καταλάβες δεν φταίνει οι φορές αυτό που φταίει είναι η σελίδα....... απλώς έδωσα μία συμβουλή να μην τα παρατήσουν και να μην απελπιστούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:55 Ο michael92: #9 03-05-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από sophaki983: δεν καταλάβες δεν φταίνει οι φορές αυτό που φταίει είναι η σελίδα....... απλώς έδωσα μία συμβουλή να μην τα παρατήσουν και να μην απελπιστούν Click για ανάπτυξη... Τώρα μπαίνει. Το Youtube απλά έχει γίνει τόσο δημοφιλές που λαγκάρουν οι server του, θέλει αναβάθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. virginia Εκκολαπτόμενο μέλος Η, αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 18:47 Η virginia έγραψε: #10 03-05-08 18:47 μπαίνω κανονικά και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:27 Ο Kristal έγραψε: #11 03-05-08 19:27 ε ρε φίλε είναι να μην πείς τίποτα με τα θέματα που ανοίγεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:56 Ο johndrim έγραψε: #12 03-05-08 19:56 Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα του youtube Άλλα μάλλον τον internet provider γιατί το conn-x(otenet) όλη ημέρα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 19:32 Ο michael92: #13 05-05-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: ε ρε φίλε είναι να μην πείς τίποτα με τα θέματα που ανοίγεις?? Click για ανάπτυξη... Ε ρε κόλλημα, άμα δεν σου αρέσουν τα ανούσια threads μου, απλά μην μπαίνεις καν σε ότι θέμα ανοίγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. narutoboy Νεοφερμένο μέλος Ο narutoboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:28 Ο narutoboy: #14 05-05-08 21:28 απλή είναι η λύση. ένα restart στο router και είσαι έτοιμος. εμένα μου το παθαίνει συχνά με διάφορες σελίδες. αυτό που κάνω είναι υπομονή κανα 20λεπτο και αν δεν έχει φτιάξει και θέλω ακόμα να μπω στην ιστοσελίδα αυτή κάνω restart το router μου και φτιάχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:31 Ο Ηλίας έγραψε: #15 05-05-08 21:31 Δεν μου έχει τύχει ανάλογο πρόβλημα εώς τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η !Βάλια! έγραψε: #16 05-05-08 22:28 Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:32 Ο michael92: #17 06-05-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Click για ανάπτυξη... Όντως! Στην ουσία όσους ρώτησα εκείνη την ώρα δεν μπορούσαν να μπουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο Ηλίας έγραψε: #18 06-05-08 00:37 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο miv έγραψε: #19 06-05-08 00:37 Παιδιά, μία από τις πιο κλικαρισμένες σελίδες του Νετ ειναι το youtube και κάνει συνεχείς αναβαθμίσεις. Τώρα έχει στα σκαριά και κάτι beta players και τέτοια, οπότε πέφτει για λίγο ώρες ώρες. Το γεγονός είναι οτι αν μπορείτε να μπείτε στο https://www.google.com έχετε πλήρες Ίντερνετ, γιατί αυτο δεν πέφτει ποτέ. Απο κει και πέρα παιζει με τη σελίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η !Βάλια! έγραψε: #20 06-05-08 17:05 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Click για ανάπτυξη... αμα πια εσύ με τα λουκέτα!!Μανία!άσε μπορεί τώρα να μην ξαναμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ νομίζω πως δεν φταίει η σύνδεση αυτό που φταίει είναι η σελίδα..... Μν ξεχνάτε την επισκέφτονται καθημερινά πάρα πολλά άτομα και αυτό οπωσδήποτε θα έχει συνέπιες. Για αυτό την επόμενη φορά υπομονή....!!!!! Προσπαθείστε καμία δύο φορές και σίγουρα την τρίτη θα μπει!!! (δοκιμασμένο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:43 Η !Βάλια! έγραψε: #7 03-05-08 17:43 όχι δεν φταίει το πόσες φορές θα προσπαθήσεις εγώ είχα προσπαθήσει 4...Απλά έχει υπερφορτωθεί η σελίδα ή αντιμετώπισε κάποια προβλήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophaki983 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:47 Η sophaki983: #8 03-05-08 17:47 δεν καταλάβες δεν φταίνει οι φορές αυτό που φταίει είναι η σελίδα....... απλώς έδωσα μία συμβουλή να μην τα παρατήσουν και να μην απελπιστούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:55 Ο michael92: #9 03-05-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από sophaki983: δεν καταλάβες δεν φταίνει οι φορές αυτό που φταίει είναι η σελίδα....... απλώς έδωσα μία συμβουλή να μην τα παρατήσουν και να μην απελπιστούν Click για ανάπτυξη... Τώρα μπαίνει. Το Youtube απλά έχει γίνει τόσο δημοφιλές που λαγκάρουν οι server του, θέλει αναβάθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. virginia Εκκολαπτόμενο μέλος Η, αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 18:47 Η virginia έγραψε: #10 03-05-08 18:47 μπαίνω κανονικά και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:27 Ο Kristal έγραψε: #11 03-05-08 19:27 ε ρε φίλε είναι να μην πείς τίποτα με τα θέματα που ανοίγεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:56 Ο johndrim έγραψε: #12 03-05-08 19:56 Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα του youtube Άλλα μάλλον τον internet provider γιατί το conn-x(otenet) όλη ημέρα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 19:32 Ο michael92: #13 05-05-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: ε ρε φίλε είναι να μην πείς τίποτα με τα θέματα που ανοίγεις?? Click για ανάπτυξη... Ε ρε κόλλημα, άμα δεν σου αρέσουν τα ανούσια threads μου, απλά μην μπαίνεις καν σε ότι θέμα ανοίγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. narutoboy Νεοφερμένο μέλος Ο narutoboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:28 Ο narutoboy: #14 05-05-08 21:28 απλή είναι η λύση. ένα restart στο router και είσαι έτοιμος. εμένα μου το παθαίνει συχνά με διάφορες σελίδες. αυτό που κάνω είναι υπομονή κανα 20λεπτο και αν δεν έχει φτιάξει και θέλω ακόμα να μπω στην ιστοσελίδα αυτή κάνω restart το router μου και φτιάχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:31 Ο Ηλίας έγραψε: #15 05-05-08 21:31 Δεν μου έχει τύχει ανάλογο πρόβλημα εώς τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η !Βάλια! έγραψε: #16 05-05-08 22:28 Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:32 Ο michael92: #17 06-05-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Click για ανάπτυξη... Όντως! Στην ουσία όσους ρώτησα εκείνη την ώρα δεν μπορούσαν να μπουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο Ηλίας έγραψε: #18 06-05-08 00:37 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο miv έγραψε: #19 06-05-08 00:37 Παιδιά, μία από τις πιο κλικαρισμένες σελίδες του Νετ ειναι το youtube και κάνει συνεχείς αναβαθμίσεις. Τώρα έχει στα σκαριά και κάτι beta players και τέτοια, οπότε πέφτει για λίγο ώρες ώρες. Το γεγονός είναι οτι αν μπορείτε να μπείτε στο https://www.google.com έχετε πλήρες Ίντερνετ, γιατί αυτο δεν πέφτει ποτέ. Απο κει και πέρα παιζει με τη σελίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η !Βάλια! έγραψε: #20 06-05-08 17:05 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Click για ανάπτυξη... αμα πια εσύ με τα λουκέτα!!Μανία!άσε μπορεί τώρα να μην ξαναμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
όχι δεν φταίει το πόσες φορές θα προσπαθήσεις εγώ είχα προσπαθήσει 4...Απλά έχει υπερφορτωθεί η σελίδα ή αντιμετώπισε κάποια προβλήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophaki983 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:47 Η sophaki983: #8 03-05-08 17:47 δεν καταλάβες δεν φταίνει οι φορές αυτό που φταίει είναι η σελίδα....... απλώς έδωσα μία συμβουλή να μην τα παρατήσουν και να μην απελπιστούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:55 Ο michael92: #9 03-05-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από sophaki983: δεν καταλάβες δεν φταίνει οι φορές αυτό που φταίει είναι η σελίδα....... απλώς έδωσα μία συμβουλή να μην τα παρατήσουν και να μην απελπιστούν Click για ανάπτυξη... Τώρα μπαίνει. Το Youtube απλά έχει γίνει τόσο δημοφιλές που λαγκάρουν οι server του, θέλει αναβάθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. virginia Εκκολαπτόμενο μέλος Η, αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 18:47 Η virginia έγραψε: #10 03-05-08 18:47 μπαίνω κανονικά και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:27 Ο Kristal έγραψε: #11 03-05-08 19:27 ε ρε φίλε είναι να μην πείς τίποτα με τα θέματα που ανοίγεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:56 Ο johndrim έγραψε: #12 03-05-08 19:56 Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα του youtube Άλλα μάλλον τον internet provider γιατί το conn-x(otenet) όλη ημέρα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 19:32 Ο michael92: #13 05-05-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: ε ρε φίλε είναι να μην πείς τίποτα με τα θέματα που ανοίγεις?? Click για ανάπτυξη... Ε ρε κόλλημα, άμα δεν σου αρέσουν τα ανούσια threads μου, απλά μην μπαίνεις καν σε ότι θέμα ανοίγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. narutoboy Νεοφερμένο μέλος Ο narutoboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:28 Ο narutoboy: #14 05-05-08 21:28 απλή είναι η λύση. ένα restart στο router και είσαι έτοιμος. εμένα μου το παθαίνει συχνά με διάφορες σελίδες. αυτό που κάνω είναι υπομονή κανα 20λεπτο και αν δεν έχει φτιάξει και θέλω ακόμα να μπω στην ιστοσελίδα αυτή κάνω restart το router μου και φτιάχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:31 Ο Ηλίας έγραψε: #15 05-05-08 21:31 Δεν μου έχει τύχει ανάλογο πρόβλημα εώς τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η !Βάλια! έγραψε: #16 05-05-08 22:28 Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:32 Ο michael92: #17 06-05-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Click για ανάπτυξη... Όντως! Στην ουσία όσους ρώτησα εκείνη την ώρα δεν μπορούσαν να μπουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο Ηλίας έγραψε: #18 06-05-08 00:37 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο miv έγραψε: #19 06-05-08 00:37 Παιδιά, μία από τις πιο κλικαρισμένες σελίδες του Νετ ειναι το youtube και κάνει συνεχείς αναβαθμίσεις. Τώρα έχει στα σκαριά και κάτι beta players και τέτοια, οπότε πέφτει για λίγο ώρες ώρες. Το γεγονός είναι οτι αν μπορείτε να μπείτε στο https://www.google.com έχετε πλήρες Ίντερνετ, γιατί αυτο δεν πέφτει ποτέ. Απο κει και πέρα παιζει με τη σελίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η !Βάλια! έγραψε: #20 06-05-08 17:05 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Click για ανάπτυξη... αμα πια εσύ με τα λουκέτα!!Μανία!άσε μπορεί τώρα να μην ξαναμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν καταλάβες δεν φταίνει οι φορές αυτό που φταίει είναι η σελίδα....... απλώς έδωσα μία συμβουλή να μην τα παρατήσουν και να μην απελπιστούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 17:55 Ο michael92: #9 03-05-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από sophaki983: δεν καταλάβες δεν φταίνει οι φορές αυτό που φταίει είναι η σελίδα....... απλώς έδωσα μία συμβουλή να μην τα παρατήσουν και να μην απελπιστούν Click για ανάπτυξη... Τώρα μπαίνει. Το Youtube απλά έχει γίνει τόσο δημοφιλές που λαγκάρουν οι server του, θέλει αναβάθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. virginia Εκκολαπτόμενο μέλος Η, αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 18:47 Η virginia έγραψε: #10 03-05-08 18:47 μπαίνω κανονικά και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:27 Ο Kristal έγραψε: #11 03-05-08 19:27 ε ρε φίλε είναι να μην πείς τίποτα με τα θέματα που ανοίγεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:56 Ο johndrim έγραψε: #12 03-05-08 19:56 Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα του youtube Άλλα μάλλον τον internet provider γιατί το conn-x(otenet) όλη ημέρα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 19:32 Ο michael92: #13 05-05-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: ε ρε φίλε είναι να μην πείς τίποτα με τα θέματα που ανοίγεις?? Click για ανάπτυξη... Ε ρε κόλλημα, άμα δεν σου αρέσουν τα ανούσια threads μου, απλά μην μπαίνεις καν σε ότι θέμα ανοίγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. narutoboy Νεοφερμένο μέλος Ο narutoboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:28 Ο narutoboy: #14 05-05-08 21:28 απλή είναι η λύση. ένα restart στο router και είσαι έτοιμος. εμένα μου το παθαίνει συχνά με διάφορες σελίδες. αυτό που κάνω είναι υπομονή κανα 20λεπτο και αν δεν έχει φτιάξει και θέλω ακόμα να μπω στην ιστοσελίδα αυτή κάνω restart το router μου και φτιάχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:31 Ο Ηλίας έγραψε: #15 05-05-08 21:31 Δεν μου έχει τύχει ανάλογο πρόβλημα εώς τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η !Βάλια! έγραψε: #16 05-05-08 22:28 Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:32 Ο michael92: #17 06-05-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Click για ανάπτυξη... Όντως! Στην ουσία όσους ρώτησα εκείνη την ώρα δεν μπορούσαν να μπουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο Ηλίας έγραψε: #18 06-05-08 00:37 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο miv έγραψε: #19 06-05-08 00:37 Παιδιά, μία από τις πιο κλικαρισμένες σελίδες του Νετ ειναι το youtube και κάνει συνεχείς αναβαθμίσεις. Τώρα έχει στα σκαριά και κάτι beta players και τέτοια, οπότε πέφτει για λίγο ώρες ώρες. Το γεγονός είναι οτι αν μπορείτε να μπείτε στο https://www.google.com έχετε πλήρες Ίντερνετ, γιατί αυτο δεν πέφτει ποτέ. Απο κει και πέρα παιζει με τη σελίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η !Βάλια! έγραψε: #20 06-05-08 17:05 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Click για ανάπτυξη... αμα πια εσύ με τα λουκέτα!!Μανία!άσε μπορεί τώρα να μην ξαναμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sophaki983: δεν καταλάβες δεν φταίνει οι φορές αυτό που φταίει είναι η σελίδα....... απλώς έδωσα μία συμβουλή να μην τα παρατήσουν και να μην απελπιστούν Click για ανάπτυξη... Τώρα μπαίνει. Το Youtube απλά έχει γίνει τόσο δημοφιλές που λαγκάρουν οι server του, θέλει αναβάθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
virginia Εκκολαπτόμενο μέλος Η, αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 18:47 Η virginia έγραψε: #10 03-05-08 18:47 μπαίνω κανονικά και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:27 Ο Kristal έγραψε: #11 03-05-08 19:27 ε ρε φίλε είναι να μην πείς τίποτα με τα θέματα που ανοίγεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:56 Ο johndrim έγραψε: #12 03-05-08 19:56 Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα του youtube Άλλα μάλλον τον internet provider γιατί το conn-x(otenet) όλη ημέρα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 19:32 Ο michael92: #13 05-05-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: ε ρε φίλε είναι να μην πείς τίποτα με τα θέματα που ανοίγεις?? Click για ανάπτυξη... Ε ρε κόλλημα, άμα δεν σου αρέσουν τα ανούσια threads μου, απλά μην μπαίνεις καν σε ότι θέμα ανοίγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. narutoboy Νεοφερμένο μέλος Ο narutoboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:28 Ο narutoboy: #14 05-05-08 21:28 απλή είναι η λύση. ένα restart στο router και είσαι έτοιμος. εμένα μου το παθαίνει συχνά με διάφορες σελίδες. αυτό που κάνω είναι υπομονή κανα 20λεπτο και αν δεν έχει φτιάξει και θέλω ακόμα να μπω στην ιστοσελίδα αυτή κάνω restart το router μου και φτιάχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:31 Ο Ηλίας έγραψε: #15 05-05-08 21:31 Δεν μου έχει τύχει ανάλογο πρόβλημα εώς τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η !Βάλια! έγραψε: #16 05-05-08 22:28 Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:32 Ο michael92: #17 06-05-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Click για ανάπτυξη... Όντως! Στην ουσία όσους ρώτησα εκείνη την ώρα δεν μπορούσαν να μπουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο Ηλίας έγραψε: #18 06-05-08 00:37 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο miv έγραψε: #19 06-05-08 00:37 Παιδιά, μία από τις πιο κλικαρισμένες σελίδες του Νετ ειναι το youtube και κάνει συνεχείς αναβαθμίσεις. Τώρα έχει στα σκαριά και κάτι beta players και τέτοια, οπότε πέφτει για λίγο ώρες ώρες. Το γεγονός είναι οτι αν μπορείτε να μπείτε στο https://www.google.com έχετε πλήρες Ίντερνετ, γιατί αυτο δεν πέφτει ποτέ. Απο κει και πέρα παιζει με τη σελίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η !Βάλια! έγραψε: #20 06-05-08 17:05 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Click για ανάπτυξη... αμα πια εσύ με τα λουκέτα!!Μανία!άσε μπορεί τώρα να μην ξαναμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπαίνω κανονικά και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:27 Ο Kristal έγραψε: #11 03-05-08 19:27 ε ρε φίλε είναι να μην πείς τίποτα με τα θέματα που ανοίγεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:56 Ο johndrim έγραψε: #12 03-05-08 19:56 Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα του youtube Άλλα μάλλον τον internet provider γιατί το conn-x(otenet) όλη ημέρα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 19:32 Ο michael92: #13 05-05-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: ε ρε φίλε είναι να μην πείς τίποτα με τα θέματα που ανοίγεις?? Click για ανάπτυξη... Ε ρε κόλλημα, άμα δεν σου αρέσουν τα ανούσια threads μου, απλά μην μπαίνεις καν σε ότι θέμα ανοίγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. narutoboy Νεοφερμένο μέλος Ο narutoboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:28 Ο narutoboy: #14 05-05-08 21:28 απλή είναι η λύση. ένα restart στο router και είσαι έτοιμος. εμένα μου το παθαίνει συχνά με διάφορες σελίδες. αυτό που κάνω είναι υπομονή κανα 20λεπτο και αν δεν έχει φτιάξει και θέλω ακόμα να μπω στην ιστοσελίδα αυτή κάνω restart το router μου και φτιάχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:31 Ο Ηλίας έγραψε: #15 05-05-08 21:31 Δεν μου έχει τύχει ανάλογο πρόβλημα εώς τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η !Βάλια! έγραψε: #16 05-05-08 22:28 Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:32 Ο michael92: #17 06-05-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Click για ανάπτυξη... Όντως! Στην ουσία όσους ρώτησα εκείνη την ώρα δεν μπορούσαν να μπουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο Ηλίας έγραψε: #18 06-05-08 00:37 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο miv έγραψε: #19 06-05-08 00:37 Παιδιά, μία από τις πιο κλικαρισμένες σελίδες του Νετ ειναι το youtube και κάνει συνεχείς αναβαθμίσεις. Τώρα έχει στα σκαριά και κάτι beta players και τέτοια, οπότε πέφτει για λίγο ώρες ώρες. Το γεγονός είναι οτι αν μπορείτε να μπείτε στο https://www.google.com έχετε πλήρες Ίντερνετ, γιατί αυτο δεν πέφτει ποτέ. Απο κει και πέρα παιζει με τη σελίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η !Βάλια! έγραψε: #20 06-05-08 17:05 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Click για ανάπτυξη... αμα πια εσύ με τα λουκέτα!!Μανία!άσε μπορεί τώρα να μην ξαναμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ε ρε φίλε είναι να μην πείς τίποτα με τα θέματα που ανοίγεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johndrim Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 19:56 Ο johndrim έγραψε: #12 03-05-08 19:56 Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα του youtube Άλλα μάλλον τον internet provider γιατί το conn-x(otenet) όλη ημέρα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 19:32 Ο michael92: #13 05-05-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: ε ρε φίλε είναι να μην πείς τίποτα με τα θέματα που ανοίγεις?? Click για ανάπτυξη... Ε ρε κόλλημα, άμα δεν σου αρέσουν τα ανούσια threads μου, απλά μην μπαίνεις καν σε ότι θέμα ανοίγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. narutoboy Νεοφερμένο μέλος Ο narutoboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:28 Ο narutoboy: #14 05-05-08 21:28 απλή είναι η λύση. ένα restart στο router και είσαι έτοιμος. εμένα μου το παθαίνει συχνά με διάφορες σελίδες. αυτό που κάνω είναι υπομονή κανα 20λεπτο και αν δεν έχει φτιάξει και θέλω ακόμα να μπω στην ιστοσελίδα αυτή κάνω restart το router μου και φτιάχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:31 Ο Ηλίας έγραψε: #15 05-05-08 21:31 Δεν μου έχει τύχει ανάλογο πρόβλημα εώς τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η !Βάλια! έγραψε: #16 05-05-08 22:28 Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:32 Ο michael92: #17 06-05-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Click για ανάπτυξη... Όντως! Στην ουσία όσους ρώτησα εκείνη την ώρα δεν μπορούσαν να μπουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο Ηλίας έγραψε: #18 06-05-08 00:37 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο miv έγραψε: #19 06-05-08 00:37 Παιδιά, μία από τις πιο κλικαρισμένες σελίδες του Νετ ειναι το youtube και κάνει συνεχείς αναβαθμίσεις. Τώρα έχει στα σκαριά και κάτι beta players και τέτοια, οπότε πέφτει για λίγο ώρες ώρες. Το γεγονός είναι οτι αν μπορείτε να μπείτε στο https://www.google.com έχετε πλήρες Ίντερνετ, γιατί αυτο δεν πέφτει ποτέ. Απο κει και πέρα παιζει με τη σελίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η !Βάλια! έγραψε: #20 06-05-08 17:05 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Click για ανάπτυξη... αμα πια εσύ με τα λουκέτα!!Μανία!άσε μπορεί τώρα να μην ξαναμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα του youtube Άλλα μάλλον τον internet provider γιατί το conn-x(otenet) όλη ημέρα οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 19:32 Ο michael92: #13 05-05-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristal: ε ρε φίλε είναι να μην πείς τίποτα με τα θέματα που ανοίγεις?? Click για ανάπτυξη... Ε ρε κόλλημα, άμα δεν σου αρέσουν τα ανούσια threads μου, απλά μην μπαίνεις καν σε ότι θέμα ανοίγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. narutoboy Νεοφερμένο μέλος Ο narutoboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:28 Ο narutoboy: #14 05-05-08 21:28 απλή είναι η λύση. ένα restart στο router και είσαι έτοιμος. εμένα μου το παθαίνει συχνά με διάφορες σελίδες. αυτό που κάνω είναι υπομονή κανα 20λεπτο και αν δεν έχει φτιάξει και θέλω ακόμα να μπω στην ιστοσελίδα αυτή κάνω restart το router μου και φτιάχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:31 Ο Ηλίας έγραψε: #15 05-05-08 21:31 Δεν μου έχει τύχει ανάλογο πρόβλημα εώς τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η !Βάλια! έγραψε: #16 05-05-08 22:28 Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:32 Ο michael92: #17 06-05-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Click για ανάπτυξη... Όντως! Στην ουσία όσους ρώτησα εκείνη την ώρα δεν μπορούσαν να μπουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο Ηλίας έγραψε: #18 06-05-08 00:37 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο miv έγραψε: #19 06-05-08 00:37 Παιδιά, μία από τις πιο κλικαρισμένες σελίδες του Νετ ειναι το youtube και κάνει συνεχείς αναβαθμίσεις. Τώρα έχει στα σκαριά και κάτι beta players και τέτοια, οπότε πέφτει για λίγο ώρες ώρες. Το γεγονός είναι οτι αν μπορείτε να μπείτε στο https://www.google.com έχετε πλήρες Ίντερνετ, γιατί αυτο δεν πέφτει ποτέ. Απο κει και πέρα παιζει με τη σελίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η !Βάλια! έγραψε: #20 06-05-08 17:05 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Click για ανάπτυξη... αμα πια εσύ με τα λουκέτα!!Μανία!άσε μπορεί τώρα να μην ξαναμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kristal: ε ρε φίλε είναι να μην πείς τίποτα με τα θέματα που ανοίγεις?? Click για ανάπτυξη... Ε ρε κόλλημα, άμα δεν σου αρέσουν τα ανούσια threads μου, απλά μην μπαίνεις καν σε ότι θέμα ανοίγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
narutoboy Νεοφερμένο μέλος Ο narutoboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:28 Ο narutoboy: #14 05-05-08 21:28 απλή είναι η λύση. ένα restart στο router και είσαι έτοιμος. εμένα μου το παθαίνει συχνά με διάφορες σελίδες. αυτό που κάνω είναι υπομονή κανα 20λεπτο και αν δεν έχει φτιάξει και θέλω ακόμα να μπω στην ιστοσελίδα αυτή κάνω restart το router μου και φτιάχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:31 Ο Ηλίας έγραψε: #15 05-05-08 21:31 Δεν μου έχει τύχει ανάλογο πρόβλημα εώς τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η !Βάλια! έγραψε: #16 05-05-08 22:28 Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:32 Ο michael92: #17 06-05-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Click για ανάπτυξη... Όντως! Στην ουσία όσους ρώτησα εκείνη την ώρα δεν μπορούσαν να μπουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο Ηλίας έγραψε: #18 06-05-08 00:37 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο miv έγραψε: #19 06-05-08 00:37 Παιδιά, μία από τις πιο κλικαρισμένες σελίδες του Νετ ειναι το youtube και κάνει συνεχείς αναβαθμίσεις. Τώρα έχει στα σκαριά και κάτι beta players και τέτοια, οπότε πέφτει για λίγο ώρες ώρες. Το γεγονός είναι οτι αν μπορείτε να μπείτε στο https://www.google.com έχετε πλήρες Ίντερνετ, γιατί αυτο δεν πέφτει ποτέ. Απο κει και πέρα παιζει με τη σελίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η !Βάλια! έγραψε: #20 06-05-08 17:05 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Click για ανάπτυξη... αμα πια εσύ με τα λουκέτα!!Μανία!άσε μπορεί τώρα να μην ξαναμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
απλή είναι η λύση. ένα restart στο router και είσαι έτοιμος. εμένα μου το παθαίνει συχνά με διάφορες σελίδες. αυτό που κάνω είναι υπομονή κανα 20λεπτο και αν δεν έχει φτιάξει και θέλω ακόμα να μπω στην ιστοσελίδα αυτή κάνω restart το router μου και φτιάχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:31 Ο Ηλίας έγραψε: #15 05-05-08 21:31 Δεν μου έχει τύχει ανάλογο πρόβλημα εώς τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η !Βάλια! έγραψε: #16 05-05-08 22:28 Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:32 Ο michael92: #17 06-05-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Click για ανάπτυξη... Όντως! Στην ουσία όσους ρώτησα εκείνη την ώρα δεν μπορούσαν να μπουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο Ηλίας έγραψε: #18 06-05-08 00:37 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο miv έγραψε: #19 06-05-08 00:37 Παιδιά, μία από τις πιο κλικαρισμένες σελίδες του Νετ ειναι το youtube και κάνει συνεχείς αναβαθμίσεις. Τώρα έχει στα σκαριά και κάτι beta players και τέτοια, οπότε πέφτει για λίγο ώρες ώρες. Το γεγονός είναι οτι αν μπορείτε να μπείτε στο https://www.google.com έχετε πλήρες Ίντερνετ, γιατί αυτο δεν πέφτει ποτέ. Απο κει και πέρα παιζει με τη σελίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η !Βάλια! έγραψε: #20 06-05-08 17:05 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Click για ανάπτυξη... αμα πια εσύ με τα λουκέτα!!Μανία!άσε μπορεί τώρα να μην ξαναμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν μου έχει τύχει ανάλογο πρόβλημα εώς τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η !Βάλια! έγραψε: #16 05-05-08 22:28 Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:32 Ο michael92: #17 06-05-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Click για ανάπτυξη... Όντως! Στην ουσία όσους ρώτησα εκείνη την ώρα δεν μπορούσαν να μπουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο Ηλίας έγραψε: #18 06-05-08 00:37 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο miv έγραψε: #19 06-05-08 00:37 Παιδιά, μία από τις πιο κλικαρισμένες σελίδες του Νετ ειναι το youtube και κάνει συνεχείς αναβαθμίσεις. Τώρα έχει στα σκαριά και κάτι beta players και τέτοια, οπότε πέφτει για λίγο ώρες ώρες. Το γεγονός είναι οτι αν μπορείτε να μπείτε στο https://www.google.com έχετε πλήρες Ίντερνετ, γιατί αυτο δεν πέφτει ποτέ. Απο κει και πέρα παιζει με τη σελίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η !Βάλια! έγραψε: #20 06-05-08 17:05 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Click για ανάπτυξη... αμα πια εσύ με τα λουκέτα!!Μανία!άσε μπορεί τώρα να μην ξαναμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:32 Ο michael92: #17 06-05-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Click για ανάπτυξη... Όντως! Στην ουσία όσους ρώτησα εκείνη την ώρα δεν μπορούσαν να μπουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο Ηλίας έγραψε: #18 06-05-08 00:37 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο miv έγραψε: #19 06-05-08 00:37 Παιδιά, μία από τις πιο κλικαρισμένες σελίδες του Νετ ειναι το youtube και κάνει συνεχείς αναβαθμίσεις. Τώρα έχει στα σκαριά και κάτι beta players και τέτοια, οπότε πέφτει για λίγο ώρες ώρες. Το γεγονός είναι οτι αν μπορείτε να μπείτε στο https://www.google.com έχετε πλήρες Ίντερνετ, γιατί αυτο δεν πέφτει ποτέ. Απο κει και πέρα παιζει με τη σελίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η !Βάλια! έγραψε: #20 06-05-08 17:05 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Click για ανάπτυξη... αμα πια εσύ με τα λουκέτα!!Μανία!άσε μπορεί τώρα να μην ξαναμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Ναι αλλά το ότι αρκετά άτομα δεν μπορούσαν να μπουν την ίδια ώρα σημαίνει ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης (μιας και όλοι έχουν διαφορετική). Είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας Click για ανάπτυξη... Όντως! Στην ουσία όσους ρώτησα εκείνη την ώρα δεν μπορούσαν να μπουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο Ηλίας έγραψε: #18 06-05-08 00:37 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο miv έγραψε: #19 06-05-08 00:37 Παιδιά, μία από τις πιο κλικαρισμένες σελίδες του Νετ ειναι το youtube και κάνει συνεχείς αναβαθμίσεις. Τώρα έχει στα σκαριά και κάτι beta players και τέτοια, οπότε πέφτει για λίγο ώρες ώρες. Το γεγονός είναι οτι αν μπορείτε να μπείτε στο https://www.google.com έχετε πλήρες Ίντερνετ, γιατί αυτο δεν πέφτει ποτέ. Απο κει και πέρα παιζει με τη σελίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η !Βάλια! έγραψε: #20 06-05-08 17:05 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Click για ανάπτυξη... αμα πια εσύ με τα λουκέτα!!Μανία!άσε μπορεί τώρα να μην ξαναμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:37 Ο miv έγραψε: #19 06-05-08 00:37 Παιδιά, μία από τις πιο κλικαρισμένες σελίδες του Νετ ειναι το youtube και κάνει συνεχείς αναβαθμίσεις. Τώρα έχει στα σκαριά και κάτι beta players και τέτοια, οπότε πέφτει για λίγο ώρες ώρες. Το γεγονός είναι οτι αν μπορείτε να μπείτε στο https://www.google.com έχετε πλήρες Ίντερνετ, γιατί αυτο δεν πέφτει ποτέ. Απο κει και πέρα παιζει με τη σελίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η !Βάλια! έγραψε: #20 06-05-08 17:05 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Click για ανάπτυξη... αμα πια εσύ με τα λουκέτα!!Μανία!άσε μπορεί τώρα να μην ξαναμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Παιδιά, μία από τις πιο κλικαρισμένες σελίδες του Νετ ειναι το youtube και κάνει συνεχείς αναβαθμίσεις. Τώρα έχει στα σκαριά και κάτι beta players και τέτοια, οπότε πέφτει για λίγο ώρες ώρες. Το γεγονός είναι οτι αν μπορείτε να μπείτε στο https://www.google.com έχετε πλήρες Ίντερνετ, γιατί αυτο δεν πέφτει ποτέ. Απο κει και πέρα παιζει με τη σελίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η !Βάλια! έγραψε: #20 06-05-08 17:05 Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Click για ανάπτυξη... αμα πια εσύ με τα λουκέτα!!Μανία!άσε μπορεί τώρα να μην ξαναμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εντάξει το λύσαμε.. Όταν ξαναπροκύψει κάτι παρόμοιο το ξανανίγουνε. Click για ανάπτυξη... αμα πια εσύ με τα λουκέτα!!Μανία!άσε μπορεί τώρα να μην ξαναμπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.