Jim4ever
Νεοφερμένο μέλος
Ο Jim4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα.

21-01-25

15:45
επειδη βλεπω παρα πολυ μπαλα στον ελευθερο χρονο μου και εχω παρακολουθησει τα περισσοτερα ντερμπι μεχρι στιγμης μου φαινεται οτι ο Παναθηναικος με τις προσθηκες που εχει κανει και το προπονητη ξερει πως να παιρνει αποτελεσματα σε μεγαλα παιχνιδια και μου φαινεται οτι αν νικησει στο Καραισκακης θα ειναι το φαβορι, δε με εντυπωσιαζει τοσο κανεις απο τους υπολοιπους, ποια ειναι η γνωμη σας? τι προβλεπετε για ντερμπι αιωνιων?
theodle
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο theodle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 156 μηνύματα.

21-01-25

17:23
Όχι γιατί ο Αλαφούζος είναι πουλημένος και παίζει με τα συναισθήματα των φιλάθλων της ομάδας
Μόνο μπασκετ φίλε.
Μόνο μπασκετ φίλε.
giannis1370
Νεοφερμένο μέλος
Ο giannis1370 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα.

21-01-25

17:47
Νομίζω ότι φέτος το πρωτάθλημα είναι του Ολυμπιακού, διότι είναι τα γενέθλια του, καθώς και ότι αγωνίζεται με τον προπονητή και έναν κορμό όπου κατέκτησαν το Conference League. Έχει και την διαφορά τεσσάρων βαθμών. Ο Παναθηναϊκός έκανε πολλά άλματα και μετά από χρόνια ήρθαν ικανοί παίχτες αλλά έκανε και αλλαγή προπονητή όπως θυμόμαστε. Παίζει ρόλο και αυτό.
Jim4ever
Νεοφερμένο μέλος
Ο Jim4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα.

21-01-25

17:57
καλα οτι ειναι τα γενεθλια του δεν παιζει ρολο και της ΑΕΚ ηταν περσι και το πηρε ο ΠΑΟΚ, επισης μη ξεχνας οτι ο Ολυμπιακος εχασε 3 πολυ βασικα γραναζια απο την ομαδα που πηρε το conferenceΝομίζω ότι φέτος το πρωτάθλημα είναι του Ολυμπιακού, διότι είναι τα γενέθλια του, καθώς και ότι αγωνίζεται με τον προπονητή και έναν κορμό όπου κατέκτησαν το Conference League. Έχει και την διαφορά τεσσάρων βαθμών. Ο Παναθηναϊκός έκανε πολλά άλματα και μετά από χρόνια ήρθαν ικανοί παίχτες αλλά έκανε και αλλαγή προπονητή όπως θυμόμαστε. Παίζει ρόλο και αυτό.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

21-01-25

17:59
Με αλαφουζο προεδρο οχι.
giannis1370
Νεοφερμένο μέλος
Ο giannis1370 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα.

21-01-25

18:00
Για εμένα παίζει ρόλο, γιατί έχει μεγαλύτερο βάρος και φανέλα από την Αεκ. Γνώμη μου είναι ότι αν ενισχύθει αυτό τον καιρό και δεδομένο ότι είναι ήδη μπροστά, θα πάρει αυτός το πρωτάθλημα.καλα οτι ειναι τα γενεθλια του δεν παιζει ρολο και της ΑΕΚ ηταν περσι και το πηρε ο ΠΑΟΚ, επισης μη ξεχνας οτι ο Ολυμπιακος εχασε 3 πολυ βασικα γραναζια απο την ομαδα που πηρε το conference
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.533 μηνύματα.

21-01-25

18:02
Έχετε όμως πολύ καλό ρόστερ. Ίγκασον, Μαξίμοβιτς, Τετέ, Πελίστρι, Ιωαννίδη, Μπακασέτα (οκ, δεν κάνει και τίποτα φοβερό αυτός), αν πάρετε και Μορόν που λένε...Με αλαφουζο προεδρο οχι.
Αλλά σίγουρα Αλαφούζος είναι ικανός να τα κάνει όλα π@τάνα για να το χάσετε αν έρθει η ώρα.
Γαύρος λογικά θα το πάρει.
Jim4ever
Νεοφερμένο μέλος

21-01-25

18:06
δε βλεπω να ενισχυεται παντως, και αυτη τη στιγμη ενισχυεται σημαντικα ο ΠΑΟΚ και λογικα και η ΑΕΚ αμυντικα θα κανει κινησειςΓια εμένα παίζει ρόλο, γιατί έχει μεγαλύτερο βάρος και φανέλα από την Αεκ. Γνώμη μου είναι ότι αν ενισχύθει αυτό τον καιρό και δεδομένο ότι είναι ήδη μπροστά, θα πάρει αυτός το πρωτάθλημα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
γαυρος με κανα μαγειρεμα μπορει να το παρει οπως στο αγρινιο, πλασματικη ειναι η διαφοραΈχετε όμως πολύ καλό ρόστερ. Ίγκασον, Μαξίμοβιτς, Τετέ, Πελίστρι, Ιωαννίδη, Μπακασέτα (οκ, δεν κάνει και τίποτα φοβερό αυτός), αν πάρετε και Μορόν που λένε...
Αλλά σίγουρα Αλαφούζος είναι ικανός να τα κάνει όλα π@τάνα για να το χάσετε αν έρθει η ώρα.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

21-01-25

18:07
Ταγμενο στον ολυμπιακο ειναι. Ειδικα αμα ο παοκ μεινει πισω στο πρωταθλημα, θα του δωσει ευκολα 6 ποντουσ στα πλειοφ.Έχετε όμως πολύ καλό ρόστερ. Ίγκασον, Μαξίμοβιτς, Τετέ, Πελίστρι, Ιωαννίδη, Μπακασέτα (οκ, δεν κάνει και τίποτα φοβερό αυτός), αν πάρετε και Μορόν που λένε...
Jim4ever
Νεοφερμένο μέλος

21-01-25

18:12
ο ΠΑΟΚ παιζει με ολους το ιδιο , δε χαριζεται σε κανεναν, ακομα και εκτος πρωταθληματος να εχει μεινει μεχρι τοτε θα τα χτυπησει ολα τα παιχνιδια γιατι τον νοιαζει να μη βγει 4οςΤαγμενο στον ολυμπιακο ειναι. Ειδικα αμα ο παοκ μεινει πισω στο πρωταθλημα, θα του δωσει ευκολα 6 ποντουσ στα πλειοφ.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

21-01-25

18:15
Eγινε.ο ΠΑΟΚ παιζει με ολους το ιδιο , δε χαριζεται σε κανεναν, ακομα και εκτος πρωταθληματος να εχει μεινει μεχρι τοτε θα τα χτυπησει ολα τα παιχνιδια γιατι τον νοιαζει να μη βγει 4ος
giannis1370
Νεοφερμένο μέλος

21-01-25

18:19
Αυτό εννοώ θα έχει κσκυβοξθηθεθδε βλεπω να ενισχυεται παντως, και αυτη τη στιγμη ενισχυεται σημαντικα ο ΠΑΟΚ και λογικα και η ΑΕΚ αμυντικα θα κανει κινησεις
γαυρος με κανα μαγειρεμα μπορει να το παρει οπως στο αγρινιο, πλασματικη ειναι η διαφορα
Αεκ και Πάοκ έμειναν πολύ πίσω...δε βλεπω να ενισχυεται παντως, και αυτη τη στιγμη ενισχυεται σημαντικα ο ΠΑΟΚ και λογικα και η ΑΕΚ αμυντικα θα κανει κινησεις
γαυρος με κανα μαγειρεμα μπορει να το παρει οπως στο αγρινιο, πλασματικη ειναι η διαφορα
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.105 μηνύματα.

26-01-25

17:20
2-1 Ολυμπιακοςτι προβλεπετε για ντερμπι αιωνιων?
Σκορερ :
-El Kaabi
-Κωστουλας
-Τετε
ο ΠΑΟ δεν παίζει να πάρει πρωτάθλημα ούτε με σφαίρεςποια ειναι η γνωμη σας?
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

26-01-25

21:30
Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναικός έχει πρόεδρο τον αποτυχημένο για την ομάδα και Πειραιώτη που κανονικά θα έπρεπε να είναι πρόεδρος ή αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Αλαφούζο.
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.

26-01-25

22:49
Με τέτοια διαιτησία αέρα
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

27-01-25

00:36
Ναι μητσακο εχει κανει η φουζα παραγκα να το παρει ο παναθηναικος. Μπεεεεε .Δικαιολογεισαι που εισαι 15 χρονων.Με τέτοια διαιτησία αέρα
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.

27-01-25

15:13
Αυτη την καραμέλα με την ηλικία αρχίζει και μου τη δίνει πρώτον, γτ είναι σα να λες ότι λέω μαλακίες επειδή είμαι μικρός. Και δεύτερον, πήρες χθες τη πιο πετσινη κόκκινη που έχω δει ποτέ. Σε πάτησα σε όλο το ματς και από τύχη πήρες ένα πέναλτι (που ήταν) και έσωσες έστω την ισοπαλία για να μη ξεφτιλιστειςΝαι μητσακο εχει κανει η φουζα παραγκα να το παρει ο παναθηναικος. Μπεεεεε .Δικαιολογεισαι που εισαι 15 χρονων.
Για αυτό άσε το υφακι και πήγαινε κλάψου λίγο για τη διαιτησία που σε έχει γλιτώσει από το -11 με εμάς και με την ΑΕΚ
Jim4ever
Νεοφερμένο μέλος

04-02-25

18:15
αντικειμενικα μεχρι στιγμης στο ιδιο επιπεδο με Ολυμπιακο ειναι, μη σου πω και πιο ποιοτικο ροστερ2-1 Ολυμπιακος
Σκορερ :
-El Kaabi
-Κωστουλας
-Τετε
ο ΠΑΟ δεν παίζει να πάρει πρωτάθλημα ούτε με σφαίρες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.