Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

31-07-24

15:49
Καλέ, γιατί ; Μια χαρά χρώμα είναι !! Και ειδικά και τώρα το καλοκαίρι με μπεζ παντελόνι ή στο χρώμα τής άμμου...Ναι ωραιο χρωματακι ειναι το ροζ αλλα σε κοριτσι..
Ο αρσενικος δεν μπορει να το υποστηριξει..θελει μια αθωότητα και απαλοτητα να δεσει.
Εμενα και ροζ πουκαμισο με πηραν και πουλοβερ και τα γυρισα πισω.
Οταν τα φορεσα ο καθρεπτης με εριξε μπουφλα.
Tip : Να κάνεις τον καθρέφτη σου κομμάτια. Επιβάλλεται (δεν αναβάλλεται...)...
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.

31-07-24

15:57
εσύ κατά βαθος, είσαι της επανάστασης!ναι και ειναι γαματο χρωμα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ε, ρε Γιάννη! Εσένα η αρρενοπότητα, δε στο επιτρέπει!Ναι ωραιο χρωματακι ειναι το ροζ αλλα σε κοριτσι..
Ο αρσενικος δεν μπορει να το υποστηριξει..θελει μια αθωότητα και απαλοτητα να δεσει.
Εμενα και ροζ πουκαμισο με πηραν και πουλοβερ και τα γυρισα πισω.
Οταν τα φορεσα ο καθρεπτης με εριξε μπουφλα.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

31-07-24

15:58
ισως... παντοτε ημουν αντιθετα της νορμας, είτε αυτη η νόρμα ήταν δεξια, φασιστική, αριστερή, κεντρώαεσύ κατά βαθος, είσαι της επανάστασης!

το θέμα ειναι να σταθεροποιηθώ επιτέλους
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.

31-07-24

16:03
Μ αρέσει το ροζάκι σε όλους, εξαρτάται τις αποχρώσεις. Πχ ροζ κουφετί δε θα μ άρεσε σε κανέναν. Το λένε και Μπάρμπυ/ροζ. Μόνο σε οδοντόβουρτσα, σφουγγάρι μπανιου, άντε και πετσέτες και σεντόνια μ΄αρέσει. Πολύ ανοιχτό, σαν αυτό εδώ πάνω στη στήλη <messages have been...........> μ αρέσει σε αντρικά ρούχα. Μωβ πολύ μ αρεσει. Φούξια, δε μ αρεσει σε άντρα, είναι πολύ φραμπαλατζίδικο. Εγώ στις διακοπές το φοράω όμως

άσε μωρέ τον εαυτό σου, να ακολουθεί την καρδιά του, με τις αποσταθεροποιήσεις της! Γιατί να σταθεροποιηθείς; Απόλαυσε τις αλλαγές σε όλαισως... παντοτε ημουν αντιθετα της νορμας, είτε αυτη η νόρμα ήταν δεξια, φασιστική, αριστερή, κεντρώα
το θέμα ειναι να σταθεροποιηθώ επιτέλους
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.009 μηνύματα.

31-07-24

16:18
εσύ κατά βαθος, είσαι της επανάστασης!
ε, ρε Γιάννη! Εσένα η αρρενοπότητα, δε στο επιτρέπει!
ναι εστι ... με ροζ νιωθω κατι σε tinkerbell
Κοιτα να δεις τωρα ..την μοδα των ανδρων την οριζουν τα κοριτσια ..αμα αρχισουν εκει τα παραξενα... τι θα κανουν τα αμοιρα τα αρκουδια ...? θα τα φορεσουν ..εγω οχι ομως ειμαι απολίθωμα.
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

31-07-24

16:27
Το αντιθετο ξερω εγω. Θυμαμαι μια μερα που ειχε σκασει ενα ντουκι με ροζ μπλουζα στο λυκειο και του πε κοροιδευτικα καποιος "που πας μωρη αδερφαρα με τα ροζ." Το ντουκι αφου τον εβρισε απαντησε οτι στρωνει καλα το ρουχο πανω του επειδη εχει μυες και ολη η ταξη συμφωνησε, οποτε αυτος που αρχικα εκανε το σχολιο ειπε "εχεις δικιο νταξει, φαντασου να ησουν σαν τον Χ(ο οποιος ηταν ο πιο αδυνατος της ταξης με μακρυ μαλλι 3οετη φασαιου φυσικου στην εαακ), τοτε μη μου πεις ομως οτι δε θα μοιαζες σαν τελειως κραγμενη π@@στ@ρα". Παλι αφου οι περισσοτεροι γελασαν, συμφωνησαν εν τελει, οποτε απο τοτε εχω αυτη την εντυπωση για τα ροζ.Ο αρσενικος δεν μπορει να το υποστηριξει..θελει μια αθωότητα και απαλοτητα να δεσει.
Για την ιστορια ο Χ δεν ηταν μπροστα, ή μαλλον ηταν αρκετα κοντα αλλα δεν πρεπει να τα ακουσε
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

31-07-24

16:40
o x και το ντουκι τι κανουν τωρα με την ζωη τους?Το αντιθετο ξερω εγω. Θυμαμαι μια μερα που ειχε σκασει ενα ντουκι με ροζ μπλουζα στο λυκειο και του πε κοροιδευτικα καποιος "που πας μωρη αδερφαρα με τα ροζ." Το ντουκι αφου τον εβρισε απαντησε οτι στρωνει καλα το ρουχο πανω του επειδη εχει μυες και ολη η ταξη συμφωνησε, οποτε αυτος που αρχικα εκανε το σχολιο ειπε "εχεις δικιο νταξει, φαντασου να ησουν σαν τον Χ(ο οποιος ηταν ο πιο αδυνατος της ταξης με μακρυ μαλλι 3οετη φασαιου φυσικου στην εαακ), τοτε μη μου πεις ομως οτι δε θα μοιαζες σαν τελειως κραγμενη π@@στ@ρα". Παλι αφου οι περισσοτεροι γελασαν, συμφωνησαν εν τελει, οποτε απο τοτε εχω αυτη την εντυπωση για τα ροζ.
Για την ιστορια ο Χ δεν ηταν μπροστα, ή μαλλον ηταν αρκετα κοντα αλλα δεν πρεπει να τα ακουσε
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

31-07-24

16:43
Το ροζάκι αμα ειναι στη σωστη απόχρωση (κι οχι μονο μια, πολλές) και σε αντρικό αντρικό κορμί, μια χαρά φοριέται.
Πουκάμισο ήπιο γλυκό ροζ ή μωβ με σκουρο σακάκι, παντελόνι, τζετ.
Δεν ειπαμε να βαλεις κεντητό ροζ πουλοβερ τσιχλόφουσκας ανοιχτό φωτεινό ροζ του ροζ πάνθηρα. Αυτο ειναι αντιαισθητικο στο ματι μου και σε φορεμα γυναικας, οχι μονο σε άντρα.
Ακόμα και ροζοπορτόκαλο σε hawaian πουκαμισάκι φάση, μια χαρά, αμα εισαι τρελός ότι θες φοράς, σιγα μη σου πει ο άλλος οτι δεν εισαι αντρας, εγω θα το βάλω κι εσυ πες με αδερφή. Ναι, ειμαι, πρόβλημα;
Δεν ειπαμε να βαλεις κεντητό ροζ πουλοβερ τσιχλόφουσκας ανοιχτό φωτεινό ροζ του ροζ πάνθηρα. Αυτο ειναι αντιαισθητικο στο ματι μου και σε φορεμα γυναικας, οχι μονο σε άντρα.
Ακόμα και ροζοπορτόκαλο σε hawaian πουκαμισάκι φάση, μια χαρά, αμα εισαι τρελός ότι θες φοράς, σιγα μη σου πει ο άλλος οτι δεν εισαι αντρας, εγω θα το βάλω κι εσυ πες με αδερφή. Ναι, ειμαι, πρόβλημα;
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

31-07-24

16:45
Συμφωνώ απόλυτα! Και πόσο πάει και σε λίγο μαυρισμένο δέρμα!Το ροζάκι αμα ειναι στη σωστη απόχρωση (κι οχι μονο μια, πολλές) και σε αντρικό αντρικό κορμί, μια χαρά φοριέται.
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.

31-07-24

16:52
Φυσικά και όχι
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

31-07-24

17:03
Ο χ τελειωσε οικονομικα και ψαχνει να βρει κανα γραφειο, το ντουκι δε ξερω και το παιδι που προσεβαλε τον χ το ριξε στα αναβολικα και εγινε περσοναλo x και το ντουκι τι κανουν τωρα με την ζωη τους?
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

31-07-24

19:10
Το θέμα είναι ολίγο βλακεία, δεν ξέρω πότε και πως ανοίχτηκε.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.578 μηνύματα.

31-07-24

20:33
Το θέμα είναι ολίγο βλακεία, δεν ξέρω πότε και πως ανοίχτηκε.
στα χρόνια της woke κουλτούρας

o x και το ντουκι τι κανουν τωρα με την ζωη τους?
σημασία έχει οι άλλοι που γέλασαν τι κάνουν στη ζωή τους... οι χάχες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.