Αυτό το πρόβλημα το είχα και εγώ στην αρχή.
Δε φορούσα ποτέ πιο ψηλά παπούτσια από 8 πόντους. Είμαι 1,74 και πλέον φοράω ΚΑΙ γόβες/πλατφόρμες εώς και 15 πόντους.
Το πρόβλημα, απ' ότι κατάλαβα στη πορεία, μου το δημιούργησαν τα κομπλεξικά άτομα με τα οποία έβγαινα, φίλες και άντρες. Πάντα έβλεπα πιο κοντές κοπέλες να φοράνε ωραία ψηλά σέξι παπούτσια, και ζήλευα. Ήθελα να είμαι και εγώ πιο κοντή. Αλλά δεν τα φορούσα για να μη με κοιτάνε με στραβό μάτι. Δεν είναι ωραίο να σου λένε οι φίλες σου ''Είσαι πολύ ψηλή!!!΄΄.
Γενικά πάντα όσες ήταν πιο κοντές από μένα μου 'λεγαν πάντα πως με ζηλεύουν για το ύψος μου.
Στη τελική υιοθέτησα τη στάση ''Δεν είμαι εγώ ψηλή, οι άλλες είναι κοντές'' και από τότε έχω πάρει πάαααρα πολλά ψηλά παπούτσια και απολαμβάνω πλέον τα βλέμματα που μου ρίχνουν οι κοντές :Ρ.
Θέλω να πω πως δε χρειάζεται να στερηθείς κάτι που σου αρέσει. Οι περισσότεροι δε θα λένε ΄΄κοίτα την ψηλή'' αλλά ΄΄μακάρι να είχα το ύψος της''. Και όσοι άντρες έχουν κόμπλεξ μ'αυτό δεν αξίζει να είσαι και μαζί τους. Το τωρινό μου αγόρι με βοήθησε να ξεπεράσω αυτό το γελοίο κόμπλεξ και να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου. Όταν φοράω ψηλά του ρίχνω κάτι πόντους, αλλά δεν τον πειράζει. Και έτσι πρέπει να είναι.
Οπότε την επόμενη φορά που θα ερωτευτείς κάποιο ζευγάρι γόβες σε μια βιτρίνα, να θυμάσαι και να λες στον εαυτό σου:
Δεν είμαι εγώ ψηλή, εσύ είσαι κοντή!! Θέλω αυτές τις γόβες, θα τις πάρω και θα της φορέσω!
Υ.Γ.: άμα οι ψηλές δεν έπρεπε να φοράνε ψηλά, τα μοντέλα στις πασαρέλες θα φορούσαν μόνο χαμηλά. Οι ψηλές περπατάνε καλύτερα πάνω σε ψηλά παπούτσια, παρά οι κοντές.
Ελπίζω να βοήθησα

) Καλά να περνάτε!
....και ελπίζω να μην παρεξηγήσουν οι κάτω από 1.70 κοπέλες τον τρόπο έκφρασής μου σε αυτό το σχόλιο. Δεν είπε κανείς πως πρέπει τα ψηλά να τα φοράμε μόνο οι εμείς οι ψηλές ή κάτι σχετικό. Απλά είναι κρίμα να στερείσαι κάτι που σου αρέσει, επειδή ζηλεύουν οι άλλοι και προσπαθούν να σε κάνουν να αισθανθείς άσχημα, για να αισθάνονται αυτοί καλύτερα. Το 'χω νιώσει πολύ και έχω πληγωθεί πολύ από τέτοιες συμπεριφορές, και δεν εύχομαι σε κανέναν να πρέπει νιώσει έτσι.