Μπορώ να κλείσω 2 θέσεις στο ΚΤΕΛ για να μην έχω διπλανό;

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.443 μηνύματα.
Και σε πρόσφατο ταξίδι Θεσσαλονίκη Χαλκιδική άτομα που ανέβηκαν από ενδιάμεσους σταθμούς ήταν όρθια.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Από την στιγμή όμως που θα έχει κλείσει την θέση ποιο ειναι το πρόβλημα;; Θέλω να πω ότι αν το πούλμαν χωράει 50 άτομα τόσα εισιτήρια δεν θα κοπούν;; Αν ο Πέτρος κλείσει την θέση δεν νομίζω να έχει θέμα, αλλά ακόμα και να έχει μπορεί να προφασιστεί κάποιο θέμα (πχ κάποιο θέμα με τα πόδια του) ώστε να τον αφήσουν.
Το ΚΤΕΛ είναι επιχείρηση και θέλει να πουλήσει. Αν ο άλλος τον παρακαλέσει, μπορεί να του κλείσει ένα εισιτήριο με τη λογική να κάτσει λίγη ώρα όρθιος ή στα σκαλιά μέχρι να κατέβει ένας επιβάτης που κατεβαίνει σε κοντινή στάση. Αν λοιπόν η θέση δίπλα σου είναι άδεια και σε ρωτήσει, δύσκολα θα του πεις, ξέρεις πλήρωσα για να απλώσω τα πόδια μου, κάτσε όρθιος.

Πάντως στο πλοίο γίνεται σίγουρα τόσο με καμπίνα όσο και με αριθμημένη θέση καθώς το έχω κάνει. Είχα ταξιδέψει για Τήνο με αριθμημένο κάθισμα και είχα κλείσει 2 θέσεις ώστε να μπορώ να ακουμπήσω κάπου τα πράγματα μου, δεν μου είπαν κάτι και για την ακρίβεια δεν έκαναν καθόλου έλεγχο.
Προφανώς το πλοίο δεν ήταν γεμάτο οπότε ο κόσμος έκατσε και σε άλλα σημεία. Αν γινόταν πατεις με πατώ σε, θα σε ανάγκαζαν να αφήσεις κάποιον να κάτσει.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.
Το ΚΤΕΛ είναι επιχείρηση και θέλει να πουλήσει. Αν ο άλλος τον παρακαλέσει, μπορεί να του κλείσει ένα εισιτήριο με τη λογική να κάτσει λίγη ώρα όρθιος ή στα σκαλιά μέχρι να κατέβει ένας επιβάτης που κατεβαίνει σε κοντινή στάση. Αν λοιπόν η θέση δίπλα σου είναι άδεια και σε ρωτήσει, δύσκολα θα του πεις, ξέρεις πλήρωσα για να απλώσω τα πόδια μου, κάτσε όρθιος.

Προφανώς το πλοίο δεν ήταν γεμάτο οπότε ο κόσμος έκατσε και σε άλλα σημεία. Αν γινόταν πατεις με πατώ σε, θα σε ανάγκαζαν να αφήσεις κάποιον να κάτσει.
Στο πλοίο σίγουρα δεν γίνεται αυτό. Αν ο άλλος δεν έχει θέση αλλά κατάστρωμα δεν μπορούν να σε αναγκάσουν να δώσεις την κενή θέση σου σε άλλον επιβάτη από την στιγμή που έχεις πληρώσει. Δεν γίνεται καθώς η αριθμημένη θέση κοστίζει περισσότερο από το κατάστρωμα συν ότι βρίσκεται σε ξεχωριστή αίθουσα. Για το ΚΤΕΛ δεν ξέρω πως δουλεύει το σύστημα και για αυτό πρότεινα να ρωτήσει αν γίνεται.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.
Άσχετα απ το αν επιτρέπεται, πώς αντέχεις, να είναι άνθρωποι 4/5 ώρες όρθιοι, για να απλώνεις εσύ τις ποδάρες σου, εφόσον διπλοπλήρωσες; Δηλαδή μου φαίνεται απάνθρωπο! Καλύτερη ιδεα είναι, να πιάσεις διάδρομο και να απλώσεις τα πόδια στο διάδρομο, ή αν τυχόν μείνουν απούλητες δυο διπλανές, να αλλάξεις και να πας εκεί.
4 με 5 ώρες, δεν είναι και πολλές! Θα τον αντέξεις! Μπορεί να είσαι τυχερός και να σου πέσει καμιά ομορφούλα

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, πάντως το ΚΤΕΛ Μεσσηνίας που - πήρα - δεν έχει όρθιους. Οι θέσεις είναι αυστηρά αριθμημένες και δεν παίζουν διπλο-εισιτήρια. Στο γυρισμό ήταν το μισό γεμάτο.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, πάντως το ΚΤΕΛ Μεσσηνίας που - πήρα - δεν έχει όρθιους. Οι θέσεις είναι αυστηρά αριθμημένες και δεν παίζουν διπλο-εισιτήρια. Στο γυρισμό ήταν το μισό γεμάτο.
επομένως δε χρειάστηκε να διπλοχρεωθείς. Βρήκες διπλό κάθισμα

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.
Είστε σίγουροι ότι βάζουν όρθιους για 2, 3 ή 4 συν ώρες ταξίδι; Μου φαίνεται ακραίο :P

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Κρίμα έχασες την ομορφούλα Πέτρο :look:

Scandal

Διαχειριστής

Κρίμα έχασες την ομορφούλα Πέτρο :look:
Parks And Rec Spinning GIF

Χρήστες Βρείτε παρόμοια