Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΛΙΝΑ
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mamapipinow
Νεοφερμένο μέλος

Καλησπέρα,
Εδώ και 4 χρόνια έχω βγάλει πολλές μικρές (θηλυκές) μυρμηγκιές στα χέρια. Εχω κάνει μια σειρά από κρυοθεραπείες που τις μείωσαν σε μεγάλο βαθμό, αλλά συνεχίζουν και βγαίνουν νέες μικρές. Υπάρχει ένα καυστικό υγρό, δεν πωλείται, το παρασκευάζουν σε μερικά μεγάλα φαρμακεία (όπως πχ. Μπακάκος). Βάζεις ένα σελοτέιπ 5 λεπτά μετά από την εφαρμογή του υγρού, το αφήνεις όλη τη νύχτα και το πρωί βγάζεις το σελοτέιπ. Μετά από 6-7 εφαρμογές, το σελοτέιπ βγαίνει μαζί με τη μυρμηγκιά. Είναι ιδανικό για πολύ μικρές μυρμηγκιές. Να ζήσει 1000 χρόνια ο γιατρός που μου το έδωσε! Θέλω να σας δώσω τα στοιχεία του, αλλά φοβάμαι μήπως θεωρηθεί διαφήμιση σ' αυτό το site...
Καλησπέρα σας
αντιμετωπιζω και εγώτο ίδιο πρόβλημα με τις μυρμηγκιές εδώ και πολλά χρόνια. Είχε η αδελφή μου και μάλλον με κόλλησε, γιατί πριν από αυτό δεν είχα τίποτα. Άρχισε από το χέρι στα δάχτυλα και αυτή τη στιγμή έχει κυριέσει όλο μου το πρόσωπο και συνεχίζει να βγαίνει και στα δάχτυλα. Έχω κάνει τουλάχιστον 3 φορές κρυοπηξία (σε διαφορετικούς δερματολόγους) αλλά αυτές συνεχίζουν να βγαίνουν. Από όσο ξέρω, σχετίζονται με τον τύπο του αίματος και αφού τις βγάλεις, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός να μην ξαναεμφανιστούν. Για παράδειγμα, για τις κοπέλες που βάφονται απαγορεύονται τα πινέλα του ρουζ, τα σφουγγαράκια για το μεικ απ και τα πον-πον της πούδρας κ.α. Δηλαδή, ότι μπορεί να πάει την μυρμηγκιά από ένα σημείο σε ένα άλλο. Έχω σταματήσει να βάφομαι εδώ και χρόνια και κάπως καλυτερεύσαν, αλλά και πάλι δεν λένε να φύγουν τελείως. Τα σκευάσματα που πωλούν στα φαρμακεία (είτε κρυοπηξία κατ'οίκον είτε κρέμες, είτε ταινίες) ενδείκνυνται για το πρόσωπο? Θα με βοηθούσε πολύ να το κάνω μόνη μου γιατί πλέον έχω γίνει εξπέρ και επίσης, δεν έχω βρει κάνεναν αξιόλογο γιατρό που να είναι σε θέση να μου τις γιατρέψει (συνήθως δεν τις βλέπουν όλες!). Η τελευταία μου λύση είναι το λάιζερ που και πάλι όμως, γνωρίζω πως δεν είναι 100% σίγουρο πως δεν θα ξαναβγουν. Έτσι, θα ήθελα αν γνωρίζει κανείς να μου στείλει κάποια αλοιφή, ή ταινία ή σκευασμα γενικότερα, που να μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνη μου, σπίτι μου για αρχή. Αν μπορείς Χριστιάνα, να μου στείλεις το όνομα των ταινιών για τις οποίες μιλάς, θα ήμουν τουλάχιστον ευγνώμων.
Ευχαριστώ πολύ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 045911
Επισκέπτης

Και αυτά τα σκευάσματα κρυοθεραπείας που πωλούν στα φαρμακεία, δεν είναι καθόλου κακά !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3stela3
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PostMortem
Νεοφερμένο μέλος

Εχω στο αριστερο ρουθούνι ενα εξόγκωμα του δέρματος το οποιο ειναι στο χρώμα του δερματος αλλα ειναι και καπως διαφανο, εχει και αιμα κοντα στην ριζα. Ειναι μακρυ, στην βαση πιο μεγαλο και οσο προχωραει η διαμετρος μικραινει..Το εχω αρκετα χρονια αλλα επειδη δεν φαινεται δεν ειχα δωσει σημασια. Σημερα ομως προσεξα οτι κατι παρομοιο εχει αρχισει να βγαινει και σε αλλο σημειο στο προσωπο..Πιστευετε οτι ειναι μυρμηγκια? Τις επισκεψεις στον δερματολογο και τυχον θεραπειες τις καλυπτει το ικα ή πρεπει να πληρωσεις απο την τσεπη σου?
Ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akis42
Νεοφερμένο μέλος

δωρεάν ένα βότανο που θα εξαφανίσει
τις μυρμηγκιές μπορι να επικοινωνήσει
μαζί μου
ΓΙΩΡΓΟΣ95
Νεοφερμένο μέλος

Βαζω ντουοφιλμ οπως ειπε καποιος παραπανω,αλλα βαζω οποτε μου καπνησει!
EAJimmy
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EAJimmy
Νεοφερμένο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

οκ σε ευχαριστω παρα πολυ.. πραγματικα ελπιζω να μπορω να το επουλωσω εφαρμοζωντας απο μονος μου κρεμες και οτι χρειαζεται χωρις να χρειαστει επεμβαση του γιατρου αν και θα τον ρωτησω πρωτα!!
Μην δοκιμάζεις μόνος σου τίποτα!
Σ αυτήν την περίπτωση με κρέμες ή στην χειρότερη με κρυοπηξία σε 3-4 συνεδρίες θα είσαι εντάξει, αλλά όλα αυτά με οδηγίες δερματολόγου. Είναι μικρή και είναι και ανώδυνη όπως λες άρα είσαι τυχερός, όμως πήγαινε να το δεις μην το αφήνεις.
Laracroft
Νεοφερμένο μέλος

Πως τις καταπολεμάμε? Έχω εδώ και 2 χρονιά περίπου. Τις έχω "διώξει" με κρυοθεραπεία, με κάψιμο αλλά αυτές επανεμφανίζονται. Ενώ ήταν μόνο στα 2 χέρια, μετά την τελευταία θεραπεία εξαφανίστηκαν από το 1 χέρι (δόξα τω θεώ), αλλά έχουν μεταφερθεί στο πρόσωπο (και συγκεκριμένα στη μύτη).
Από όσο έχω διαβάσει είναι θηλυκές μυρμηγκιές, δηλαδή το δύσκολο είδος.
Καμία ιδέα για το τι να κάνω;;;
Επίσης έχω διαβάσει για ένα βότανο, αλλά ψάχνω να βρω πως το λένε, που μπορώ να το βρω και τίποτα δεν βρίσκω! Αν έχετε υπόψη τίποτα...
Ευχαριστώ.
Ενδιαφέρομαι,έχει ο γιος μου στο χέρι και δε φεύγουν με τίποτε. Μπορείτε να βοηθήσετε;;;Όποιος επιθυμεί μπορώ να του στύλο
δωρεάν ένα βότανο που θα εξαφανίσει
τις μυρμηγκιές μπορι να επικοινωνήσει
μαζί μου
Viedo
Διάσημο μέλος

Είχα μικρή στο πρόσωπο και η μαμά μου νόμιζε ότι ήταν ελιά, δεν ήταν. Το 2005 έκανα παγοθεραπειες σε δημόσιο νοσοκομείο και δε μου άφησε κανένα σημάδι στο πρόσωπο . Οκ, πόνεσε αλλά χρειάστηκαν μόνο τρεις θεραπείες . Μπορεί απο τότε να έχουν αλλάξει τα πράγματα, να υπάρχουν πιο σύγχρονες θεραπείες. Καλύτερα να συμβουλευτείς γιατρό και για το Θεό μην εμπιστεύεσαι ο,τι ματζουνι σου βγάζει διαφήμιση η Google και η Μαρία της γειτονιάς. HPV είναι αυτός μπορεί ο γιος σου να ξαναβγάλει κάποια μυρμηγκια (ή θηλωμα όπως λέγεται).Ενδιαφέρομαι,έχει ο γιος μου στο χέρι και δε φεύγουν με τίποτε. Μπορείτε να βοηθήσετε;;;
Guest 209912
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.