persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
West_Emperor
Νεοφερμένο μέλος

iPod Nano.
Το iPod touch είναι ψιλοπαντόφλα :p
Συμφωνω οσον αφορα αυτο με τις διαστασεις του αλλα πιστεψε με ειναι φοβερο γκαντζετ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DimitrisMat
Εκκολαπτόμενο μέλος

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

iPod-iPod nano-iPod Touch και τέλος iPod Shuffle άμα είσαι εντελώς gadjeτάκιας και σου αρέσει να παιδεύεσαι μέχρι να καταλάβεις πώς δουλεύει τι...![]()
εγω εχω το σαφλ 2ης γενιας και αμα διαβασεις τις οδηγιες που ειναι πολυ μικρες, δεν υπαρχει προβλημα. Για μπ3 ειναι το καλυτερο το σαφλ καθως ειναι μικρο και το γαντζονω στο τζεαν η στην φορμα η στο βρακι μ

Το μονο κακο ειναι πως δεν μπορω να ελενξω τι τραγουδι θα παιξει κ αρχιζω να μετανιωνω που τσιγκουνευτικα κ δεν πηρα νανο. Αλλα τωρα κατσε πρωτα να φαει τα ψωμια του κ με το καλο μετα παιρνω νανο. Μονο 7 μηνες το εχω, καθημερινη χρηση περιπου 2 ωρες την ημερα και η μπαταρια ειναι ακομα σε αριστη κατασταση. Ακομα 10 ωρες οπως οταν το προτοπηρα κραταει

papigion
Νεοφερμένο μέλος

Είμαι νέα εδώ και δεν ξέρω ακόμα πως λειτουργεί το forum σας, αλλά σκέφτηκα οτι ο τίτλος του θέματος καλύπτει και το δικό μου 'πρόβλημα' και ελπίζω να μπορέσει να με βοηθήσει κάποιος που να γνωρίζει.
Χθές αγόρασα το εν λόγω mp4 και ενώ αρχικά δοκίμασα να του περάσω 2 τραγούδια και 1 φωτογραφία, παραδόξως δεν μπορώ να βάλω με τίποτα κάποιο βίντεο. Έθεσα σε λειτουργία την επιλογή AMT αλλά και πάλι αυτό δε βοήθησε.. Συνεχίζει να λέει στην οθόνη οτι δεν υπάρχει φάκελος, ενώ στον υπολογιστή στο αρχείο δείχνει κανονικά οτι υπαρχει βίντεο.
Μήπως γνωρίζει κάποιος τί θα έπρεπε να κάνω σε αυτή την περίπτωση; Πιστεύω πως κάτι δεν κάνω σωστά, αλλά επειδή δεν είμαι και ειδική σε αυτά, θα χρειαζόμουν μια βοήθεια!!
Ευχαριστώ!
Septagram
Εκκολαπτόμενο μέλος

papigion
Νεοφερμένο μέλος

Septagram
Εκκολαπτόμενο μέλος

papigion
Νεοφερμένο μέλος

Μα τί γίνεται ???

Septagram
Εκκολαπτόμενο μέλος

papigion
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
Ωχ..κάτι κόλλησε και είπα πάλι το ίδιο...
Τελοσπάντων, όπως λέει, μπορει να δεχτεί πολλές μορφές και να τις μετατρέψει ώστε να παίζουν σε AVI ή MMV. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως γίνεται να του περνάω AVI να το αναγνωρίζει αλλα να μην το παίζει.
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος

Τελικά κατάφερα να περάσω ένα video αφού το μετέτρεψα σε AVI. παρ'όλα αυτά δεν μπορεί να το παίξει γιατί λέει οτι δεν μπορεί να υποστηρίξει το format. Εφόσον το πέρασα στο format που θέλει, τότε γιατί δε μπορεί να το παίξει!!?
-----------------------------------------
Ωχ..κάτι κόλλησε και είπα πάλι το ίδιο...
Τελοσπάντων, όπως λέει, μπορει να δεχτεί πολλές μορφές και να τις μετατρέψει ώστε να παίζουν σε AVI ή MMV. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως γίνεται να του περνάω AVI να το αναγνωρίζει αλλα να μην το παίζει.
AVI δεν νομίζω να υποστηρίζει.Για πάρε ένα οποιοδήποτε αρχείο AVI μετατρεψε το σε MP4 με αυτήν την εφαρμογή:https://www.formatoz.com/download.html καντο drag and drop στο mp4 player και δες αν μπορεί να το αναπαραγει.Αν μπορεί σημαίνει ότι υποστηρίζει αυτό το είδος αρχείου αλλιώς αν σου λέει ότι δεν υποστηρίζεται πήγαινε στο manual του και κάπου θα γράφει τι είδους αρχεία video υποστηρίζονται.
papigion
Νεοφερμένο μέλος

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.