Νέα ομάδα χρηστών - Innovators

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Great Chaos

Περιβόητο μέλος

Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών, επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,911 μηνύματα.
άρα καλά θα κάνετε όταν δεν καταλαβένετε κάτι παρόλο που το λέω κιόλας να μην απαντάτε σαν να είμαι κάνα ποπώπαιδο που έχει σκοπό να προσβάλει.

Ήταν επιθετική η απάντησή μου; Δεν το πιστεύω ότι διαβάζω κάτι τέτοιο.:/: Μέχρι που σ' ευχαρίστησα για την ευθεία θέση σου και σου υποσχέθηκα πως θα δουλέψω για να μπορείς να την εκφράζεις ανεμπόδιστα, ακόμη κι όταν με πικραίνει. Τι άλλο να έγραφα ο καημένος δηλαδή καλή μου Μάνια;;; Μήπως δεν διάβασες εσύ καλά το ποστ μου;

Νομίζω ότι έχω΄πεί πόσο αγαπώ τα παιδιά απο το στέκι ξέρετε πόσο εκτιμώ όσους είναι εδώ ΑΛΛΑ έχω και εγώ το δικαίωμα να κρίνω τον τρόπο της επιλογής της συγκεκριμένης ομάδας, είπα άν θέλετε γνώμη και την είπα, είτε σας αρέσει ήτες όχι, και ναί χάος δεν φοβάμε να πώ ην γνώμη μου ούτε θέλω να με χαιδέυουν ούτε να χαιδέυω.

Αυτά ακριβώς δεν σου λέω κι εγώ Μάνια μου; Πού ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα;:worry:

Οταν λοιπόν δεν διαβάζετε σωστά και όταν λέω κάτι για την επιλογή που κατα την δική μου κρίση μπορεί να έκανα λάθος, και εσείς το πέρνετε προσωπικά πρόβλημα σας, πέσατε με 2 καταβατά πάνω μου για κάτι που δεν καταλάβατε, αφήστε λοιπόν την προσωπική μου κριση να σκασει και μηλάτε μόνοι σας.

Αφού δεν προσβλήθηκα καν, μήπως σε τρόμαξε απλά το μέγεθος του κειμένου; Εγώ πάντως δεν χαρακτήρισα ως "κατεβατά" τα κείμενα κανενός συνομιλητή.


πότε δεν ζήτησα συγνώμη άν παραφερώμουν; και τώρα τα ακούω κιαπο πάνω επιδεί πρώτη φορά είπα πεντακάθαρα και χωρίς γαρνητούρα αυτό που ένοιωθα; αυτό θέλετε; γαρνητούρα; κιάν κάποιος προσβλήθηκε ή ακούστηκε κάπως κάτι κακό γιατί δεν μου είπε μια λέξη και έτρεξε να απαντήσει; αντί να πεί ναι ρε μάνια προσβλήθηκα θέλω να μου πείς συγνώμη και εγώ θα το κάνω, αλλα δεν είπα κάτι για μέλοι είπα για την τακτική.....

Να προσβληθώ γιατί ρε γιδάκι; φάνηκε να προσβάλομαι με κάτι; και με τί; απλά ενοχλήθηκα που τα δύο μέλοι μήλησαν χωρίς να σκευτούν ή να καταλάβουν, αυτό με πείραξε...

Ποτέ δεν σου είπα να μου ζητήσεις συγνώμη, για κάτι μάλιστα που δεν με έθιξε, ούτε με πρόσβαλε. Εγώ δεν σου απένειμα τα εύσημα για το ότι είπες αυτό που σκεφτόσουν ακριβώς; Μόνο το ότι γράφω χωρίς να σκεφτώ με προσβάλει, έχω αποδείξει επανειλημένα πως σκέφτομαι τι κάνω. Λυπάμαι Μάνια μου και πάλι...

Στην τελική, πολύ φιλικά απάντησαν τα παιδιά, αν και λογικά εν μέρει ένιωσαν προσβεβλημένα ή απορημένα. ;)


Βρε Γιδάκι μου, πες το κι εσύ, γιατί είχα αρχίσει να μην πιστεύω στα μάτια μου. :)

Θέλω απλά να εκφράσω την ειλικρινή μου απορία για την οργισμένη αντίδραση της Μάνιας, θα ήθελα να πιστεύω πως έχει γίνει κάποια παρεξήγηση κι όχι πως ό,τι κι αν πω θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου. Δεν χρειαζόμαστε τέτοιες αντιπαραθέσεις αυτή τη στιγμή στο στέκι, αρκετά περάσαμε πρόσφατα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mania

Επιφανές μέλος

Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12,949 μηνύματα.
Λοιπόν να πώ κάτι που είναι και συγνώμη μαζί, τον τελευταίο καιρό είμαι γενικά ευαίξαπτη, θέλω να ζητήσω συγνώμη για τον τρόπο που μήλησα και για την επιθετικότητα μου, δεν έχω κάτι με κανέναν απο σας, δεν φτέει κανείς άλλος παρα μόνο εγώ για την αναστάτωση σε αυτό το κομάτι, οκ είχα μία άποψη και την έχω ακόμα που δεν μπορώ να αναφέρω με τίποτα ή ακόμα και να την γράψω εδώ.

΄Πρόσεξα λοιπόν ότι πήραξε η λέξη χάλια ή δεν διαβάστηκε σωστά και έγινα τούρμπο, ζητώ συγνώμη στα παιδιά και για τον τρόπο που έγινε, λέω και πάλι ότι είναι μια δική μου άσκημη προσωπικά περίοδος που με κάνει να φέρομαι γενικά υπαρβολικά με τους γύρο μου, κακώς είμαι εδώ και κακώς δεν το περνάω πρώτα και μετά να μπω εδώ.

Προσπαθώ να περνάω καλά μέσα στην μιζέρια του άγχους μου και είμαι εδώ, και ναί χάος ώρες ώρες ο τρόπος έκφρασης σου με φοβίζει καθώς είναι λίγο παραπάνω απο ότι μπορώ ίσως εγώ να γράψω, ναι μισέλ ξεκαθάρησα την μή αναζήτηση θέσης σε κάποιον έγχρομο ή τεσταδόρο γιατί έδωσα με τον λόγο μου να καταλάβουν κάποιοι ότι μπορεί να αποσκοπώ σε κάτι τέτοιο ενώ δεν ισχείει, ναι ισι δεν προσπάθησα να μειώσω κανέναν γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος ούτε κατα διάνια, ίσως παρεξήγησα τα λεγόμενα του γιδιού σε συνδιασμό με το "καλή μου" σαν ειρωνία ή κοροιδία ή δεν ξέρω τι (θα διαβάσω το θέμα σε λίγο, πιστέυω να πάρω καμιά απάντηση:P)

Οτι και να είναι θα προσπαθήσω να περάσω την φάση που έχω αυτό τον καιρο που με κάνει να θέλω να πεθάνω και θα επανέλθω, καλύτερα να αποφέυγω να συζητήσω ή να λέω απόψεις, μπορέι τελικά να είναι και λάθος κανείς δεν ξέρει(αν και φένετε ότι κάποιοι συμφωνούν ότι οι απόψεις μου ΕΙΝΑΙ λάθος;) και με το δικιο τους.

Θα τα πουμε σύντομα άν δεν υπάρχει πιά πρόβλημα απο κανέναν:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
Θα τα πουμε σύντομα άν δεν υπάρχει πιά πρόβλημα απο κανέναν:)

Ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα βρε!! :hug:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top