Λοιπόν να πώ κάτι που είναι και συγνώμη μαζί, τον τελευταίο καιρό είμαι γενικά ευαίξαπτη, θέλω να ζητήσω συγνώμη για τον τρόπο που μήλησα και για την επιθετικότητα μου, δεν έχω κάτι με κανέναν απο σας, δεν φτέει κανείς άλλος παρα μόνο εγώ για την αναστάτωση σε αυτό το κομάτι, οκ είχα μία άποψη και την έχω ακόμα που δεν μπορώ να αναφέρω με τίποτα ή ακόμα και να την γράψω εδώ.
΄Πρόσεξα λοιπόν ότι πήραξε η λέξη χάλια ή δεν διαβάστηκε σωστά και έγινα τούρμπο, ζητώ συγνώμη στα παιδιά και για τον τρόπο που έγινε, λέω και πάλι ότι είναι μια δική μου άσκημη προσωπικά περίοδος που με κάνει να φέρομαι γενικά υπαρβολικά με τους γύρο μου, κακώς είμαι εδώ και κακώς δεν το περνάω πρώτα και μετά να μπω εδώ.
Προσπαθώ να περνάω καλά μέσα στην μιζέρια του άγχους μου και είμαι εδώ, και ναί χάος ώρες ώρες ο τρόπος έκφρασης σου με φοβίζει καθώς είναι λίγο παραπάνω απο ότι μπορώ ίσως εγώ να γράψω, ναι μισέλ ξεκαθάρησα την μή αναζήτηση θέσης σε κάποιον έγχρομο ή τεσταδόρο γιατί έδωσα με τον λόγο μου να καταλάβουν κάποιοι ότι μπορεί να αποσκοπώ σε κάτι τέτοιο ενώ δεν ισχείει, ναι ισι δεν προσπάθησα να μειώσω κανέναν γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος ούτε κατα διάνια, ίσως παρεξήγησα τα λεγόμενα του γιδιού σε συνδιασμό με το "καλή μου" σαν ειρωνία ή κοροιδία ή δεν ξέρω τι (θα διαβάσω το θέμα σε λίγο, πιστέυω να πάρω καμιά απάντηση

)
Οτι και να είναι θα προσπαθήσω να περάσω την φάση που έχω αυτό τον καιρο που με κάνει να θέλω να πεθάνω και θα επανέλθω, καλύτερα να αποφέυγω να συζητήσω ή να λέω απόψεις, μπορέι τελικά να είναι και λάθος κανείς δεν ξέρει(αν και φένετε ότι κάποιοι συμφωνούν ότι οι απόψεις μου ΕΙΝΑΙ λάθος

και με το δικιο τους.
Θα τα πουμε σύντομα άν δεν υπάρχει πιά πρόβλημα απο κανέναν