Guest 990498
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος

Να είναι καλά οι φίλοι,η οικογένειά μου κ όλος ο κόσμος.

Να έχω περισσότερη υπομοή κ επιμονή.(κάθε χρόνο το βάζω στόχο αλλά δεν έχει έρθει η ώρα να πραγματοποιηθεί..........)

Να έχω το μυαλό μου μέσα στο κεφάλι κ να το χρησιμοποιώ που κ που. ( μια απ' τα ίδια με το αποπάνω)

Και γενικότερα να γίνω καλύτερος άνθρωπος. (δε σεημ)

Αυτάαααα..........!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Και συγκεκριμενα...
1)Διπλωμα(Δεν παλευεται αλλο το κτελ)
2)Να πετυχω στις πανελληνιες(Μια που το πηρα αποφαση επιτελους)
3)Να περασω τα μαθηματα που εχουν εργαστηριο(Ειδικα αν δεν πετυχω τον στοχο Νο2)
Και:
4)Να καταφερνω να περναω οσο καλυτερα γινεται...
Καλη χρονια σε ολους!!! Κι οτι σας στερησε ο προηγουμενος χρονος μακαρι να σας το φερει ο καινουριος!!!(Εκτος κι αν ηταν μισθος, αυτον ξεχαστε τον απο τωρα

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

μπορειτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Φέτος θέλω:
Να είναι καλά οι φίλοι,η οικογένειά μου κ όλος ο κόσμος.
Να έχω περισσότερη υπομοή κ επιμονή.(κάθε χρόνο το βάζω στόχο αλλά δεν έχει έρθει η ώρα να πραγματοποιηθεί..........)
Να έχω το μυαλό μου μέσα στο κεφάλι κ να το χρησιμοποιώ που κ που. ( μια απ' τα ίδια με το αποπάνω)
Και γενικότερα να γίνω καλύτερος άνθρωπος. (δε σεημ)
Αυτάαααα..........!![]()
Αρχικα και πανω απ' ολα να γινω καλυτερος ανθρωπος και φιλος απ' οτι ημουν την προηγουμενη χρονια... Οτι κι αν σημαινει αυτο...
Και συγκεκριμενα...
1)Διπλωμα(Δεν παλευεται αλλο το κτελ)
2)Να πετυχω στις πανελληνιες(Μια που το πηρα αποφαση επιτελους)
3)Να περασω τα μαθηματα που εχουν εργαστηριο(Ειδικα αν δεν πετυχω τον στοχο Νο2)
Και:
4)Να καταφερνω να περναω οσο καλυτερα γινεται...
Καλη χρονια σε ολους!!! Κι οτι σας στερησε ο προηγουμενος χρονος μακαρι να σας το φερει ο καινουριος!!!(Εκτος κι αν ηταν μισθος, αυτον ξεχαστε τον απο τωρα)
φετος θελω να μην γινει καμια πραξη πολεμου αναμεσα στα κρατη ολου του κοσμου....ειρηνη ρε π&&%&%στη μου!!!
μπορειτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Να μπορεσω να παρω της σωστες αποφασεις για οτι ερθει και να μην φτασω στο σημειο να μετανιωσω η να παρατησω οτιδηποτε
Βάλτε στους στόχους σας να πάρω πτυχίο ρε παιδιά.

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Βάλτε στους στόχους σας να πάρω πτυχίο ρε παιδιά.![]()
Αφου δεν θα το παρεις, γιατι να το παλεψουμε;
thalassolikos
Νεοφερμένο μέλος

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2011
prinCess.
Επιφανές μέλος

Να γράψω καλά στις Πανελλήνιες και να περάσω σε κάποια σχολή που μου αρέσει.
Να πάρω την απόφαση να ξαναδώσω αν δε τα παω καλά.
Να γνωρίσουν κάποια στιγμή οι γονείς μου τον Γιάννη, καιρός είναι νομίζω.
Να δουλέψω το καλοκαίρι για να μην επιβαρύνω κι άλλο τους γονείς μου.
Να περάσω όσο καλύτερα μπορώ.
Να παω στην Ιταλία.
Να χάσω 5,6,7 κιλά.
Να ψηλώσω(σίγουρα).
Να ερθω εδώ τέλη δεκεμβρίου και να τα τικάρω όλα τα παραπάνω.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Ετσι λοιπον:
5) Να παρει ο borat πτυχιο!!

MissKit
Επιφανές μέλος

Χααα! ^-^2)Να πετυχω στις πανελληνιες(Μια που το πηρα αποφαση επιτελους)
Εγώ θα μιλήσω για στόχους μιας κι αυτό είναι το θέμα και όχι οι ευχές. Θέλω λοιπόν... Για να δούμε.
I. Να πάρω καλούς βαθμούς στα μαθήματα αυτού του έτους, μιας και στο προηγούμενο τα έκανα ολίγον σαλάτα.
II. Να μην κάνω ούτε μια γρατσουνιά στο αυτοκίνητό μου.
III. Να μη στεναχωρήσω κανέναν από αυτούς που νοιάζομαι.
IV. Να μη μου χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας (αυτό είναι και λίγο ευχή, αλλά και στόχος).
V. Ό,τι κι αν συμβεί σε αυτό το χρόνο να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων και να μη λυγίσω.
Και μια ευχή. Εσύ εκεί πάνω, αν υπάρχεις... 2 χρόνια ακόμη τουλάχιστον, σε παρακαλώ. Πρέπει να γίνει έτσι.
Heptamer
Δραστήριο μέλος

Να (καταφέρουν να) μη χάσουν την εργασία τους...
Ολα τα άλλα έπονται.

- Να στρωθώ επιτέλους στο διάβασμα
- Να ξαναρχίσω κάνα άθλημα
- Να σταματήσω την γκρίνια και την απαισιοδοξία
- Και να βάλω τέλος σε κάποια πράγματα.
Λίγα είναι τελικά

Myrtle
Διάσημο μέλος

"Κόβουμε ΟΛΕΣ τις κακές συνήθειες, ξεχνάμε το παρελθόν και κοιτάμε ΜΟΝΟ το μέλλον"!
Καλή χρονιά!
tiffanykal
Εκκολαπτόμενο μέλος

1) Ο μέσος όρος μου να είναι 8,5 +
2) Να πάρω δίπλωμα οδήγησης
Ευχή: Το 2011 να είναι για μένα τόσο καλό, όσο ήταν το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς που μας πέρασε
Καλή χρονιά, φίλοι!
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Στόχοι:
1) Ο μέσος όρος μου να είναι 8,5 +
2) Να πάρω δίπλωμα οδήγησης
Ευχή: Το 2011 να είναι για μένα τόσο καλό, όσο ήταν το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς που μας πέρασε
Καλή χρονιά, φίλοι!
θελω να παρω φετος στο σχολειο πανω απο 19 και 5...δυσκολο για την πρωτη λυκειου αλλα.....
δεν πειραζει....
Το 2011 όλα είναι δυνατά!!!!!!!!!!!

Καλή χρονιά σε όλους, να είμαστε πάντα καλά κι όλα τα υπόλοιπα έρχονται!

1. να περάσω ένα πραγματικά υπέροχο καλοκαίρι στο οποίο δεν θα με απασχολεί τίποτα
2. να δω όσο περισσότερες ταινίες γίνεται
3. να γίνω λίγο πιο αδιάφορη και να σταματήσω να νοιάζομαι τόσο για ορισμένα θέματα
4. να μην παρατήσω το 2ο μισό του 2010 (που λογικά θα τελειώσω) τα αγγλικά
5. να αποκαταστήσω όλες τις διαφορές και τις παρεξηγήσεις με τους φίλους μου
6. να φερόμαι καλύτερα στην οικογένεια μου
Apro
Διάσημο μέλος

μετά μπορούν να μου μιλήσουν....
να μου πουν και εμένα πως είναι, όταν δε μπορείς να αναπνεύσεις.... και σκέφτεσαι πως θα πάρεις λίγο αέρα....
θα τους πάρω τη μαγκιά και θα την κρεμάσω στο λαιμό μου..., για να μην ξεχνιούνται....
και ίσως μια μέρα, πιω και λίγο αίμα..., για να γουστάρω....
(γουστόζικο δεν είναι..., παρασύρθηκα)
xixDkaterinaki
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπόν....

1) Να περάσω ένα τέλειο καλοκαίρι και όχι όπως το φετινό...(Ναι είμαι μανιακή με αυτή την εποχή..

2) Να χάσω κάνα κιλό γιατί έτσι πρέπει...(Το χειμώνα τα παίρνω και όλη την υπόλοιποη χρονιά τα χάνω...

3) Να ερωτευτώ πάλι γιατί μου έχει λείψει..(Ε ναι θέλω να φάω πάλι τα μούτρα μου...

4) Να έχω καλούς βαθμούς.
5) Να σοβαρέψω...

Αυτά νομίζω....

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.