prinCess.
Επιφανές μέλος

Να βρω κουράγιο και όρεξη να διαβάσω γιατί η ύλη τρέχει και εγώ κάθομαι και την κοιτάω. +
Να γράψω καλά στις Πανελλήνιες και να περάσω σε κάποια σχολή που μου αρέσει. -
Να πάρω την απόφαση να ξαναδώσω αν δε τα παω καλά. +
Να γνωρίσουν κάποια στιγμή οι γονείς μου τον Γιάννη, καιρός είναι νομίζω. +
Να δουλέψω το καλοκαίρι για να μην επιβαρύνω κι άλλο τους γονείς μου. -
Να περάσω όσο καλύτερα μπορώ. +
Να παω στην Ιταλία. -
Να χάσω 5,6,7 κιλά. +
Να ψηλώσω(σίγουρα). -
Να ερθω εδώ τέλη δεκεμβρίου και να τα τικάρω όλα τα παραπάνω. -
μπορεί να μην είναι τέλη δεκεμβρίου, αλλά δε βαριέσαι.

Πάμε για το 2012 δυναμικά σε έναν μήνα πάνω κάτω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος

2) Δίαιτα!!

3) Να περάσω Αγγλική

4) Να βελτιωθώ σαν άνθρωπος, I guess

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

iwnnaki
Νεοφερμένο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Moved.Heyyy, είναι περσινό αυτό το θέμα. Εκτός κι αν αλλάξει ο τίτλος και γίνει κάτι πιο γενικό.![]()

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Τους προσωπικούς μου θα τους γράψω αργότερα...
Speedy
Δραστήριο μέλος

Πλέον...
Οπότε:
1)Σεπτέμβρη με το καλό να τελειώσω με τα μαθήματα της σχολής.
2)Του χρόνου τέτοιο καιρό να κλείνω και με την διπλωματική μου.
3)Απο τον Οκτώβριο και έπειτα να γεμίζει το πορτοφόλι σαν μανιακό απο τις δουλειές.
4)Να έρθει μια φυσιολογική και ήρεμη σχέση με καμία της προκοπής γιατί κουράστηκα με τις ακραίες καταστάσεις.
5)Να πάρει ο ΠΑΟΚ κανά Europa League λέμε..
6)Να πάρω τη Ζ4 αν και αυτός θα είναι λογικά ο στόχος για το 2012, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις να γράφω να υπάρχει..
7)Να έρθουν όλα δεξιά και να μπορέσω επιτέλους να γυρίσω πίσω στη θεσσαλονίκη μου μόνιμα πλέον.
8 )Να μπουν στη ζωή μου επιτέλους σωστοί άνθρωποι γιατί φάγαμε πολλά πεταμένα άτομα στη μάπα τα τελευταία χρόνια..
Για του χρόνου το μόνο που θέλω είναι λιγότερο άνχος γιατί η πίεση βάρεσε κόκκινο φέτος και σιγά σιγά να αρχίσει με το καλό το 3ο να πρασινίζει...
blackgirl
Πολύ δραστήριο μέλος

1)να γράψει η αδερφή μου καλά στις πανελλήνιες
2)να βγάλω καλό βαθμό στο τέλος
3)να μάθω να κάνω κανένα φαγητό της προκοπής
Rempeskes
Επιφανές μέλος

να πάψει ο κόσμος να λέει βλακείες στον εαυτό του, πως τάχαμου κάτι θα αλλάξει φέτος

skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

νεος στοχος:
να πάψει ο κόσμος να λέει βλακείες στον εαυτό του, πως τάχαμου κάτι θα αλλάξει φέτος![]()
δεν ειναι κακο να βαζεις στοχους μερικες φορες,ακομα κι οταν δεν πραγματοποιουνται

Guest 986132
Επισκέπτης

Όλα τ' άλλα θα τα παλέψουμε.

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

manolakis
Νεοφερμένο μέλος

που το καθορίζουν κατά μεγάλο βαθμό δεν τους ελέγχουμε.
Σαν στόχους θα ήθελα να προσαρμοστώ καλύτερα στην σχολή μου σαν πρωτοετής,και να καταφέρω να περάσω τα μαθήματα καταρχήν.
Να ταξιδέψω σε περισσότερα μέρη από πέρυσι.
Να μάθω καλύτερα την τέχνη της επικοινωνίας.
Να κάνω περισσότερη γυμναστική μέσω κολυμβητηρίου.
Να διαβάσω περισσότερα βιβλία από πέρυσι.
Και μέσα από μικρά και μεγάλα πράγματα να είμαι καλύτερος του χρόνου από φέτος.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

dream large!.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Erida
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να γινω πιο δυνατη και να αποκτησω αυτοπεποιθεση

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

μπορεις να το καταφερεις ευκολανα μοιασω στο ινδαλμα μου την τιτανομεγιστη:
![]()

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

2) Να κάνω κάτι με το μυαλό μου, γιατί έχει σοβαρά προβλήματα...

3) Να ελέγχω καλύτερα τα νεύρα μου...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.