Speedy
Δραστήριο μέλος

Πολύ ωραίο θέμα.. Εύχομαι όταν το ξαναδώ του χρόνου να έχω καταφέρει τους περισσότερους απο τους στόχους μου..
Οπότε:
1)Σεπτέμβρη με το καλό να τελειώσω με τα μαθήματα της σχολής.
2)Του χρόνου τέτοιο καιρό να κλείνω και με την διπλωματική μου.
3)Απο τον Οκτώβριο και έπειτα να γεμίζει το πορτοφόλι σαν μανιακό απο τις δουλειές.
4)Να έρθει μια φυσιολογική και ήρεμη σχέση με καμία της προκοπής γιατί κουράστηκα με τις ακραίες καταστάσεις.
5)Να πάρει ο ΠΑΟΚ κανά Europa League λέμε..
6)Να πάρω τη Ζ4 αν και αυτός θα είναι λογικά ο στόχος για το 2012, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις να γράφω να υπάρχει..
7)Να έρθουν όλα δεξιά και να μπορέσω επιτέλους να γυρίσω πίσω στη θεσσαλονίκη μου μόνιμα πλέον.
8 )Να μπουν στη ζωή μου επιτέλους σωστοί άνθρωποι γιατί φάγαμε πολλά πεταμένα άτομα στη μάπα τα τελευταία χρόνια..
Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε και φέτος!
Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους!
( End of 2011 )
Πλέον...
1)Σεπτέμβρη με το καλό να τελειώσω με τα μαθήματα της σχολής.
2)Του χρόνου τέτοιο καιρό να κλείνω και με την διπλωματική μου.
3)Απο τον Οκτώβριο και έπειτα να γεμίζει το πορτοφόλι σαν μανιακό απο τις δουλειές.
4)Να έρθει μια φυσιολογική και ήρεμη σχέση με καμία της προκοπής γιατί κουράστηκα με τις ακραίες καταστάσεις.
5)Να πάρει ο ΠΑΟΚ κανά Europa League λέμε..
6)Να πάρω τη Ζ4 αν και αυτός θα είναι λογικά ο στόχος για το 2012, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις να γράφω να υπάρχει..
7)Να έρθουν όλα δεξιά και να μπορέσω επιτέλους να γυρίσω πίσω στη θεσσαλονίκη μου μόνιμα πλέον.
8 )Να μπουν στη ζωή μου επιτέλους σωστοί άνθρωποι γιατί φάγαμε πολλά πεταμένα άτομα στη μάπα τα τελευταία χρόνια..
Για του χρόνου το μόνο που θέλω είναι λιγότερο άνχος γιατί η πίεση βάρεσε κόκκινο φέτος και σιγά σιγά να αρχίσει με το καλό το 3ο να πρασινίζει...
( End of 2012 )
1/2, καλά πήγαμε και φέτος!
1) Από άποψη άνχους ήταν η χειρότερη χρονιά που έχω ζήσει ποτέ στη ζωή μου. ΑΛΛΑ μετά την μπόρα τα ωραία ξεκίνησαν με φαντασμαγορικότατο τρόπο
2) Πρασίνισε, όχι το λαχανί το πράσινο αλλά πρασινισεεεεεεεεε
Για του χρόνου θέλω πάνω από όλα υγεία και ευτυχία για εμένα και την οικογένεια μου, αλλά επειδή το thread μιλάει για στόχους ξεκινάω:
1) Του χρόνου τέτοιο καιρό να τελειώνω με την διπλωματική του μεταπτυχιακού μου (Κάθε χρόνο διπλωματικές εύχομαι να τελειώνω εγώ.. WTF ?)
2) Να πάρω φέτος τις ανάσες που τόσο πολύ έχω ανάγκη για την δύσκολη συνέχεια!
3) Να δουλέψω σκληρά και να έχω ανέβει και άλλο σκαλοπάτι στην δουλειά μου.
Ψοφάω κάθε χρόνο για αυτό το topic.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερος τόνος αισιοδοξίας από το να βλέπεις το progress της ζωής σου κάθε χρόνο, τι κατάφερες, τι κυνηγάς ακόμη κτλ..
Χμμ, προσέλθετε λοιπόν.
Υ.Γ. Θα γράψω λίγο αργότερα τα του οίκου μου..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Speedy
Δραστήριο μέλος

Για του χρόνου θέλω πάνω από όλα υγεία και ευτυχία για εμένα και την οικογένεια μου, αλλά επειδή το thread μιλάει για στόχους ξεκινάω:
1) Του χρόνου τέτοιο καιρό να τελειώνω με την διπλωματική του μεταπτυχιακού μου (Κάθε χρόνο διπλωματικές εύχομαι να τελειώνω εγώ.. WTF ?)
2) Να πάρω φέτος τις ανάσες που τόσο πολύ έχω ανάγκη για την δύσκολη συνέχεια!
3) Να δουλέψω σκληρά και να έχω ανέβει και άλλο σκαλοπάτι στην δουλειά μου.
1) Ναί! Μόλις χθές τελείωσα την διπλωματική του μεταπτυχιακού μου!!
2) Δεν πήρα ανάσα ακόμα...

3) Επίκειται..
Στόχοι για του χρόνου?
1) Ναι, επιτέλους να πάρω ανάσα! Επίσημα πλέον φέτος...
2) Να καταφέρω να ανέβω το σκαλωπάτι στη δουλειά μου και να παρώ και καμία αυξησούλα..
3) Να μπορέσω να πάρω ένα καινούριο τουτού (aka ως αποτέλεσμα επίτευξης του 2

4) Να έχω τους αγαπημένους μου ανθρώπους γύρω μου, όπως τώρα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Και να μην πληρώνουμε άλλο αυτή την εφορία!

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Για το 2014 θα ήθελα :
-Να έχουμε ΟΛΟΙ την υγεια μας ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!
-Να βγάλω δίπλωμα αυτοκινήτου
-Να συνιχίσω να ζω όπως τώρα...Να συνεχίσω να είμαι ευτυχισμένη όπως είμαι τώρα

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

- Να ξεκινήσω να μαθαίνω, ουσιαστικά, κιθάρα.
- Να μπορέσω να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ.
- Να καταφέρω να πάω καλά και με την φετινή σχολική χρονιά.
- Να συναντήσω όσους περισσότερους φίλους μπορώ.
- Και πάνω απ' όλα να μην ξαναρρωστήσω.
- Να καταφέρω να ξεκινήσω ξανά το ποδήλατο.
Μαρία Γ.
Νεοφερμένο μέλος

Τα δικά μου θέλω είναι τόσα πολλά που δεν νομίζω να με χωρέσει.....
Drymenia
Εκκολαπτόμενο μέλος

(όχι όμως μόνο εγώ...

2. Να βρω την χαμένη μου αυτοπεποίθηση.
3. Να λέω την γνώμη μου χωρίς να σκέφτομαι τι θα πουν οι γύρω μου.
4.Να γράψω καλά στις εξετάσεις.
5. Να γνωρίσω νέα άτομα.
6. Να χάσω μερικά κιλά.
7. Να μην χαλιέμαι για βλακείες.
Αυτά είναι λίγα πράγματα που μου ήρθαν στο μυαλό. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα. Το βασικότερο όμως, να μην είναι μια ακόμη ίδια χρονιά. Θα καταντήσει γραφικό πια.
Loreley
Περιβόητο μέλος

Να τα πάω καλά στο σχολείο, και στην μουσική.
Να γνωρίσω νέα άτομα.
Να εξελιχθώ και να βελτιωθώ ως άνθρωπος.
Και πάνω από όλα, να έχουμε υγεία.

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Τώρα για μένα, ίσως να μην βαριέμαι στιγμές όπως τώρα ασπούμε και να γίνω πιο δραστήρια, να εξωτερικεύω κάνα συναίσθημα παραπάνω μπας και με καταλάβουν κάποιοι καλύτερα

Καλή χρονιά να χουμε!!
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Δεν έχω σκεφτεί συγκεκριμένους στόχους γι' αυτήν την χρονιά, τα περιστρέφω όλα γύρω από το γενικό πλαίσιο: Αυτή η χρονιά να είναι καλύτερη από την περσινή.

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος

2) Να βγαλω διπλωμα για μηχανακι(προοδευτικα για μηχανη)
3) Να πεισω τους δικους μου για σκυλο
4) Να γινω πιο ολοκληρωμενος ανθρωπος
Καλη χρονια σε ολους, με υγεια, ευτυχια και κανα φραγκο παραπανω δεν θα μας χαλαγε(αλλα δεεεεεεν)...
Guest 875331
Επισκέπτης

Akatanomasty
Νεοφερμένο μέλος

1. Να σταματήσω επιτέλους να βαριέμαι κάθε στιγμή της μέρας
2. Να βρω την χαμένη μου αυτοπεποίθηση.
3. Να λέω την γνώμη μου χωρίς να σκέφτομαι τι θα πουν οι γύρω μου.
4.Να γράψω καλά στις εξετάσεις.
5. Να γνωρίσω νέα άτομα.
6. Να χάσω μερικά κιλά.
7. Να μην χαλιέμαι για βλακείες.
Αυτά είναι λίγα πράγματα που μου ήρθαν στο μυαλό. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα. Το βασικότερο όμως, να μην είναι μια ακόμη ίδια χρονιά. Θα καταντήσει γραφικό πια.
Ακριβώς, + να σταματήσω να νοιάζομαι τόσο για τη γνώμη των άλλων....
Καλή μας επιτυχία!!!

panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Και να μη με κρατάει τίποτα στην Ελλάδα.
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

2. Να ειμαι ετοιμος για erasmus
3. Να εχω το δικο μου χωρο
4. Να προσφερω περισσοτερα σε ανθρωπους που δε θελω να ξεχασω
Guest 278211
Επισκέπτης

Να διαβάσω περισσότερη (κλασική) λογοτεχνία.
Να λύσω τις όποιες χαζές παρεξηγήσεις.
Να καταφέρω να διατηρήσω ισορροπία ανάμεσα στις επιθυμίες και τις υποχρεώσεις μου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.