Mea Culpa
Νεοφερμένο μέλος

Ας γράψω κι εγώ τους δικούς μου στόχους για να τους συνειδητοποιήσω καλύτερα κι εγώ η ίδια.
Κάθε χρόνο σχεδόν ξεχνάω τους στόχους μου, κάπου χάνομαι στην πορεία. Οπότε...
στόχος Νο1: Να μην ξεχάσω τους στόχους μου.
2.Οργανωμένο και ποιοτικό διάβασμα. Ωρες ώρες θέλω να διαβάσω αλλά δεν μπορώ να στρωθώ με τίποτα. Και αρχίζω να βρίσκω διάφορες δικαιολογίες έστω και ασυνείδητα.
3.Να αποκτήσω λίγη αυτοπεποίθηση...τόση δά μου αρκεί :p
4.Να μην ζηλεύω και τόσο πολύ....(λέμε τώρα :p)
5.Να έρθω πιο κοντά με αυτούς που αγαπάω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

* Αλλά μάλλον ζητάω πολλά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 045911
Επισκέπτης

Mercury
Επιφανές μέλος

Δεν χρειάζεται να αλλάξει ο χρόνος για να θέσει κάποιος νέους στόχους στη ζωή του.
Αλλωστε όλοι ξέρουμε πως σπάνια τηρούνται.Σαν το "Διαιτα απο δευτέρα"
btw....
Ο μόνος άνθρωπος που έμεινε πιστός στο δόγμα "New year,new me",είναι ο Doctor.
Τα υπόλοιπα είναι ερασιτεχνισμοί.
Guest 781029
Επισκέπτης

Alma_Libre
Εκκολαπτόμενο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Να καταφέρω να πάω Πάτρα το καλοκαίρι.
Να είμαι καλά με τα άτομα που αγαπάω.

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Λοιπον:
- Να καταφερω να παρω τα πτυχια μου στις ξενες γλωσσες
- Να παω τα ταξιδια μου σε δυο πολεις που αγαπω
- Να εχω διπλα μου τα ατομα που αγαπω

Poetofmadness
Νεοφερμένο μέλος

Α)Να πέσει η κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων
Β)Να έχουμε καλύτερες συνθήκες εργασίας
Γ)Να πάψουμε να κατηγορούμε τους άλλους οταν φταίμε οι ίδιοι(το έχει συνήθειο ο νεοΈλληνας)
Guest 045911
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.