Guest 990498
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Τι εννοείς;Πως σου φάνηκε βρε Μπόρατ;![]()
Πολύ αξιόλογο και αν μη τι άλλο, εντυπωσιακότατο.
Σαφώς ανώτερο απο το κύριο αντιπαλό του το Ν95.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Ειδικά η οθόνη του iphone έχω την εντύπωση οτι πρακτικά θα είναι πολύ δύσχρηστη.
Guest 990498
Επισκέπτης

Δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=PLhMVNdplJc
Και πρακτικό το βρίσκω αλλά και εντυπωσιακό.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Ολα αυτά που έκανε ο τύπος με το χέρι του, πως θα τα μάθουμε βρε συ;
Μου φαίνετε εξαιρετικό σαν mp3 player, όμως σαν κινητό δεν ξέρω....
Ξέρουμε πότε αναμένεται και τιμές;
Guest 990498
Επισκέπτης

Πιστεύω πως θα είναι μια συνήθεια όπως ήταν και οι οθόνες αφής, ίσως και λίγο πιο εύκολο.Λες ε;
Ολα αυτά που έκανε ο τύπος με το χέρι του, πως θα τα μάθουμε βρε συ;
Μου φαίνετε εξαιρετικό σαν mp3 player, όμως σαν κινητό δεν ξέρω....
Ξέρουμε πότε αναμένεται και τιμές;

Σαν Mp3 πιστεύω και εγώ πως θα είναι τέλειο.
Μετά το καλοκαίρι θα μπορούμε να το αγοράσουμε.
Από τιμές, σίγουρα δε θα είναι φθηνό

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Προσωπικά μπροστά σε wm συσκευές, νομίζω οτι υστερούν πολύ.
Guest 990498
Επισκέπτης

Δε μπορώ να πω πολλά για το apple καθώς δεν έχω ξαναδεί αντίστοιχο λογισμικό σε κινητό.Καλά όλα αυτά που λες βρε Μπόρατ, αλλά επιμένω οτι και οι δύο συσκεύες μου μοιάζουν πολύ λίγες.
Προσωπικά μπροστά σε wm συσκευές, νομίζω οτι υστερούν πολύ.
Για το ΝΟΚΙΑ όλοι λίγο-πολύ το ξέρουμε το symbian.
Και τα wm καλά είναι αλλά δε με τρελαίνουν...

Μεχρι στιγμης αυτο που φαινεται απο το apple ειναι οτι ειναι ακρως "εφετζιδικο" (με την καλη εννοια) και αρκετα εντυπωσιακο αλλα και με καλη κατασκευη.
Απο εκει και περα περιμενουμε να δουμε την πραγματικη του εικονα μολις βγει στην αγορα.

Guest 990498
Επισκέπτης

Αυτό με τη κατασκευή είναι το μόνο σίγουρο.Μεχρι στιγμης αυτο που φαινεται απο το apple ειναι οτι ειναι ακρως "εφετζιδικο" (με την καλη εννοια) και αρκετα εντυπωσιακο αλλα και με καλη κατασκευη.

Apple βλέπεται.

Κάτι που με απασχολεί, είναι η ποιότητα της Multi-touchscreen, είναι άραγε όμοια στην αφή με τις γνωστές μας touchscreen;
Guest 990498
Επισκέπτης

ΝΟΚΙΑ 7500
NetworkGSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900Announced2007, JulyStatusComing Soon
Dimensions109 x 43.9 x 14.4 mm, 71 ccWeight82 g
TypeTFT, 16M colorsSize240 x 320 pixels, 2 inches
PhonebookYesCall records20 dialed, 20 received, 20 missed callsCard slotmicroSD (TransFlash) - 30 MB internal user memory
GPRSClass 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbpsHSCSDYesEDGEClass 10, 236.8 kbps3GNoWLANNoBluetoothYes, v2.0Infrared portNoUSBYes, v2.0
Camera2 MP, 1600x1200 pixels, video, flash - Java MIDP 2.0
- MP3/AAC/eAAC+/WMA player
- FM radio
- T9
- Calendar
- Calculator
- Built-in handsfree
- Voice memo
Kαλό!!!

Επιτελους!!!!
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

...NetworkGSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900...Εχω την εντύπωση οτι προορίζεται για την αγορά της Κίνας και μόνο.
Πάντως αν έρθει και από τα μέρη μας μια χαρά θα λειτουργεί, τώρα αν περιοριστεί στας ανατολάς, αυτό Ανδρέα φίλε μου δε το ξέρω...

Ειναι αρκετα "ελκυστικο" και μουρατο και πιστευω πως θα το πλασαρεικαι απο εδω γιατι θα πουλησει.
(ασε που οπως ειπε ο borat δειχνει να υποστηριζει και τα δικα μας networks.)
Guest 990498
Επισκέπτης

Αν ποιοτικά και τιμολογιακά είναι στα πλαίσια των 6233 και 6300 τότε κατά τη γνώμη μου θα κάνει επιτυχία.Δεν νομιζω να αφησει εξω απο την Ευρωπαικη και Αμερικανικη αγορα το εν λογο κινητο η Nokia.![]()
Ειναι αρκετα "ελκυστικο" και μουρατο και πιστευω πως θα το πλασαρεικαι απο εδω γιατι θα πουλησει.
(ασε που οπως ειπε ο borat δειχνει να υποστηριζει και τα δικα μας networks.)

Εαν η NOKIA το λανσαρει σαν fashion phone (που αυτο θα κανει) το δεσει με ενα μουρατο πακετο αγορας (με τα γνωστα μπιχλιμπιδια μεσα και τα γνωστα πανακια,θηκες,κορφδονια (αλλα καλης ποιοτητας κτλ κτλ) και το προωθησει καλα τοτε στην αρχη ειδικα δεν περιμενω χαμηλη τιμη.
Εαν μαλιστα εχει και καλα υλικα κατασκευης...(προσωπικα θα το θεωρησω χαζομαρα να σου αφηνει πολυ την αισθηση πλαστικουρας...)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.