katerina91
Νεοφερμένο μέλος
Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

02-12-09

15:52
Γεια σας,ονομαζομαι Κατερινα και ειμαι 18 χρονων.Παντα ειχα αδυναμια στα σκυλακια αλλα δυστυχως στην πολυκατοικια π μενω τωρα δεν θενε σκυλακια λογω "φασαριας" και επειδη δεν μου αρεσει να τσακωνομαι και να εχω φασαριες αφησα την αγορα σκυλου στην ακρη.Μου περασε απ το μυαλο μηπως να επερνα μια γατουλα.Δεν γνωριζω ομως τπτ για αυτες παρα μονο οτι ειναι κουκλιτσες και ναζιαρες!Το σιγουρο ειναι οτι αφου μαθω πολλα για αυτες,ενασ καθοριστικος παραγοντας για να παρω μια γατουλα ειναι να μην μαδαει γιατι η αδερφη μου εχει ασθμα και η συμβιωση θα ηταν δυσκολη..
--Ελπιζω αυτη τη φορα να εγραψα το μνμ μου στο σωστο σημειο
Περιμενω μνμ σας.Καλως σας βρηκα!
--Ελπιζω αυτη τη φορα να εγραψα το μνμ μου στο σωστο σημειο

Περιμενω μνμ σας.Καλως σας βρηκα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Νεοφερμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 101 μηνύματα.

02-12-09

15:55
σου απαντησα στο αλλο θεμα που ανοιξες..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 320 μηνύματα.

02-12-09

16:01
Κατερίνα, καλώς ήρθες. Μετέφερα το αρχικό μήνυμά σου σε νέο θέμα εδώ για να το δουν όλοι. Το παρόν κλειδώνεται για να μη δημιουργηθεί μπέρδεμα.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...