Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος
Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.938 μηνύματα.

29-05-21

16:28
Θέμα ημερών έγινε το νέο τραγούδι του Μιθριδάτη, στο οποίο έγινε ασκήθηκε έντονη κριτική επάνω στο κομμάτι. Ουσιαστικά μιλάει για αυτό που ζούμε 2 χρόνια τώρα.
Εγώ δε το βρήκα πολύ υπερβολικό και μου θυμίζει πολύ Ημισκούμπρια
για όποιον δε το έχει ακούσει
Εγώ δε το βρήκα πολύ υπερβολικό και μου θυμίζει πολύ Ημισκούμπρια
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.060 μηνύματα.

29-05-21

16:45
Η τεχνική του σαν ραπ είναι τέλεια. Χρησιμοποιει ωραια το λεξιλογιο, φτιαχνοντας τις καταληξεις για να ταιριαζουν και βαζει κυριως τρισυλλαβες ριμες. Αυτο απο μονο του ειναι εκπληκτικο. Προσωπικά στο ελληνικό ραπ αυτό δεν το έχω ξανακούσει σε τέτοιο επίπεδο.
Guest 875331
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

29-05-21

17:38
Γιατί οι υποτιθέμενοι (σχεδόν ατάλαντοι) καλλιτέχνες νομίζουν πως κάτι έχουν να πουν και να προσφέρουν πέρα από φτηνιάρικη διασκέδαση όπως κάναν τα ημισκούμπρια; Γιατί πρέπει να μιλάνε για την πολιτική και για άλλα ζητήματα τα οποία ούτε τα καταλαβαίνουν, ούτε έχουν κάτι να πουν που ο μέσος βλάκας δεν το σκέφτεται ήδη;
Αυτός ο μέσος βλάκας όμως είναι και ο οπαδός τους και νομίζει πως επειδή βλέπει έναν ατάλαντο τραγουδιάρη να βελάζει τις ίδιες αμάσητες βλακείες που ο ίδιος πιστεύει, τα πιστεύω του επικυρώνονται.
Η ανάδειξη τέτοιων "εργών τέχνης που ο θεός να τα κάνει" δείχνει πως οι 'Ελληνες δεν έχουν καμία ουσιαστική παιδεία και γούστο.
Αυτός ο μέσος βλάκας όμως είναι και ο οπαδός τους και νομίζει πως επειδή βλέπει έναν ατάλαντο τραγουδιάρη να βελάζει τις ίδιες αμάσητες βλακείες που ο ίδιος πιστεύει, τα πιστεύω του επικυρώνονται.
Η ανάδειξη τέτοιων "εργών τέχνης που ο θεός να τα κάνει" δείχνει πως οι 'Ελληνες δεν έχουν καμία ουσιαστική παιδεία και γούστο.
Guest 896561
Επισκέπτης

29-05-21

17:54
Γιατί οι υποτιθέμενοι (σχεδόν ατάλαντοι) καλλιτέχνες νομίζουν πως κάτι έχουν να πουν και να προσφέρουν πέρα από φτηνιάρικη διασκέδαση όπως κάναν τα ημισκούμπρια; Γιατί πρέπει να μιλάνε για την πολιτική και για άλλα ζητήματα τα οποία ούτε τα καταλαβαίνουν, ούτε έχουν κάτι να πουν που ο μέσος βλάκας δεν το σκέφτεται ήδη;
Σε κόβω ότι αν έγραφε ένα παρόμοιο τραγούδι και έκραζε ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα έγραφες αυτό το λογύδριο.
Guest 875331
Επισκέπτης

29-05-21

17:55
Στον απλοικό σου κόσμο όποιος δεν ψηφίζει τσύριζα, ψηφίζει νουδού.Σε κόβω ότι αν έγραφε ένα παρόμοιο τραγούδι και έκραζε ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα έγραφες αυτό το λογύδριο.
Guest 896561
Επισκέπτης

29-05-21

17:58
Δεν είναι έτσι. Μπορεί απλά να έχω διαβάσει και άλλα σου σχόλια και να έχω βγάλει συμπεράσματα για τις πολιτιστικές απόψεις σου.Στον απλοικό σου κόσμο όποιος δεν ψηφίζει τσύριζα, ψηφίζει νουδού.
azula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η azula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα.

29-05-21

18:16
Οι στιχοι ειναι επικαιροι η μουσικη χαλια
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.060 μηνύματα.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

20-06-21

16:40
Γενικά ανάμεικτα συναισθήματα μου προκαλεί αυτό το τραγούδι. Ωραίο λεξιλόγιο περιγράφει πράγματι πολλές πτυχές του σύγχρονου κόσμου αλλά ως γνωστόν δεν ξεφεύγει από τον γενικό κανόνα της εποχής που είναι η προώθηση της νεοταξικής ατζέντας. Οι μεγαλύτερες ενστάσεις μου είναι στο δεύτερο κομμάτι του που αρχίζει τα κλασικά νεοταξικά για διέγερση συναισθήματος " ενώ προσφυγόπουλα μέσα σε λασπόνερα "... και τα κλασικά και μετά εννοείται που βρίσκει χώρο και κράζει τους μόνους που αγωνίζονται υπέρ της πατρίδος τους πατριώτες " και ο απολιτίκ στη πείνα γίνεται φασίσμο " και κάτι για ακροδεξιούς.
Στα υπόλοιπα έχει πολλά points. Αλλά γενικά δεν το θεωρώ τραγούδι πρότυπο για την νεολαία. Πολλές αριστερές απόψεις.
Στα υπόλοιπα έχει πολλά points. Αλλά γενικά δεν το θεωρώ τραγούδι πρότυπο για την νεολαία. Πολλές αριστερές απόψεις.
Guest 561241
Επισκέπτης

10-09-21

21:34
Αυτό έλεγα και εγώ για το συγκεκριμένο και για άλλα που βγήκαν... Είμαι 100% σίγουρη ότι αν είχαμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω πανδημίας δεν πρόκειται να έβγαζαν κανένα τέτοιο τραγούδι:/ γενικά οι καλλιτέχνες είναι αριστεροί σε μεγάλο ποσοστό, οπότε τι ψάχνεις...Πολλές αριστερές απόψεις
Εχέφρων
Νεοφερμένο μέλος
Ο Εχέφρων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 18 μηνύματα.

10-09-21

21:41
Από τα λιγα κομματια που δεν ειναι κομματια, αλλα δικαστηριο.Αυτό έλεγα και εγώ για το συγκεκριμένο και για άλλα που βγήκαν... Είμαι 100% σίγουρη ότι αν είχαμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω πανδημίας δεν πρόκειται να έβγαζαν κανένα τέτοιο τραγούδι:/ γενικά οι καλλιτέχνες είναι αριστεροί σε μεγάλο ποσοστό, οπότε τι ψάχνεις...
Guest 561241
Επισκέπτης

10-09-21

21:46
Δώστε ένα πακέτο στα minions του KaiserΑπό τα λιγα κομματια που δεν ειναι κομματια, αλλα δικαστηριο.
και εύχομαι τα billions να είναι ΚαλοPfizer
Και όταν θα επέλθει ανοσία στην αγέλη
θα δούμε πόσες μέλισσες θα υπάρχουν στην κυψέλη
και εν τέλει, ύστερα απ' τη λαίλαπα του Κόβιντα
πόσα βλήτα και απόβλητα, θα βγουν αλώβητα
Οι καλύτεροι στίχοι του κομματιού

Εχέφρων
Νεοφερμένο μέλος
Ο Εχέφρων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 18 μηνύματα.

10-09-21

21:49
Ενημέρωση απ' τα Μου Μου Ε κι αλίμονοΔώστε ένα πακέτο στα minions του Kaiser
και εύχομαι τα billions να είναι ΚαλοPfizer
Και όταν θα επέλθει ανοσία στην αγέλη
θα δούμε πόσες μέλισσες θα υπάρχουν στην κυψέλη
και εν τέλει, ύστερα απ' τη λαίλαπα του Κόβιντα
πόσα βλήτα και απόβλητα, θα βγουν αλώβητα
Οι καλύτεροι στίχοι του κομματιού![]()
κι είναι όλα ανάποδα σαν σε δεξιοτίμονο
Της κοινής γνώμης η διαμόρφωση,
σε κάτω του μετρίου αντίληψη και μόρφωση
Σωστή διατύπωση στην πρόταση με πόρωση
κάνει εντύπωση η αποστήθιση με βόθρωση
Θα επελεγα αυτους απο το τριτο, νομιζω, act.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

10-09-21

21:53
Οι καλλιτέχνες είναι όλων των χώρων απλά τώρα με τη πολιτική ορθότητα κυριαρχούν οι αριστεροί για την ώρα.Αυτό έλεγα και εγώ για το συγκεκριμένο και για άλλα που βγήκαν... Είμαι 100% σίγουρη ότι αν είχαμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω πανδημίας δεν πρόκειται να έβγαζαν κανένα τέτοιο τραγούδι:/ γενικά οι καλλιτέχνες είναι αριστεροί σε μεγάλο ποσοστό, οπότε τι ψάχνεις...
Το τραγούδι αυτό έχει εννοείται και τα καλά σημεία του αλλά γενικά είναι γελοίο που υπάρχει ακόμα κόσμος που θεωρεί δεξιά κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία.
Guest 528707
Επισκέπτης

11-09-21

10:08
Και τον ΣΥΡΙΖΑ αριστερήΟι καλλιτέχνες είναι όλων των χώρων απλά τώρα με τη πολιτική ορθότητα κυριαρχούν οι αριστεροί για την ώρα.
Το τραγούδι αυτό έχει εννοείται και τα καλά σημεία του αλλά γενικά είναι γελοίο που υπάρχει ακόμα κόσμος που θεωρεί δεξιά κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία.

giannhs2001
Επιφανές μέλος

11-09-21

11:14
Μπα όλη αυτή η παλιοφαρα που διοικεί τη χώρα από το 1974 έως σήμερα αριστερά είναι. Για αυτό είμαστε εδώ που είμαστε.Και τον ΣΥΡΙΖΑ αριστερή![]()
Guest 528707
Επισκέπτης

11-09-21

11:24
Μια κουβέντα μου είχε πει ο παππουκας μου και πραγματικά είχε τόσο δίκιο αν και δεν το είχα αντιληφθεί πλήρως όταν ειπώθηκε ..Μπα όλη αυτή η παλιοφαρα που διοικεί τη χώρα από το 1974 έως σήμερα αριστερά είναι. Για αυτό είμαστε εδώ που είμαστε.
Αν δεις πραγματικό αριστερό στην εξουσία να είσαι προετοιμασμένη για τα χειρότερα ..
Κάτι παραπάνω ήξεραν οι παλιοί και αυτοί που πολέμησαν και έζησαν πολύ σκληρές καταστάσεις .
Αυτό έχω να πω όλα τα άλλα τα αποδεικνύει αυτό που ζούμε δυστηχως ...
Το βιντεάκι μπορεί να το βλέπεις και να γελάς αλλά αν αναλογιστείς ότι αυτά τα μυαλά και ακόμα περισσότερα έχουν ακόμα λόγο σε όλο αυτό τι να συζητήσουμε πλέον ..
Guest 209912
Επισκέπτης

11-09-21

14:34
Δηλαδή?Αν δεις πραγματικό αριστερό στην εξουσία να είσαι προετοιμασμένη για τα χειρότερα ..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.