{summerdream}
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

σας αρεσουν οι ναζιαρες γυναικες ? να σας μιλανε με νάζι , να σας κανουν φλαπ-φλαπ τα ματακια τους , και να σας ριχνουν με αυτο ναζιαρικο βλεμματακι ... ατιμουτσικες ..
Και μετά να τραγουδάνε, "χειλάκια πετροκέρασο και μάγουλο βερίκοκο, ρίκο ρίκο ρίκοκο λόκο κοκοκο, έχω σταφυλόκοκκο!"
Φίλε, σκοπός είναι η γυναίκα να είναι Γυναίκα. Ούτε κοριτσάκι ανώριμο, ούτε σαχλοκούδουνο από τον ηλιθιώδη "ναζισμό" που έχει τόση γλύκα επάνω της αρκετή για να μην πάρεις τούρτα στα γενέθλιά της αλλά να της φυτέψεις 20-30 κεριά στ' αυτιά και να φυσάς σαν μαΐστρος, ούτε η Ελένη Γλυκαντζή Αρμελέρ από τη σοβαρότητα, τα δέκα πτυχία, το πιάνο και το μπαλέτο που έκανε στα 4 της και τα σχέδια που έχει για να κατακτήσει το Ιμπίριαλ Κόλετζε στα 25 της!
Βέβαια για μένα αυτοί είναι οι ορισμοί των άκρων και μια "πρέζα" γλύκας ή σοβαρότητας ποτέ δε χαλάει που και που. However, some like it "hot" (δήθεν μη-χέ χοτ και τα συναφή)
Καλό είναι να έχει λίγο απ' όλα (ή τα περισσότερα δυνατά) και μάλιστα στις κατάλληλες στιγμές. Κάτι ανάλογο προφανώς θα αποζητούν και οι δεσποινίδες από τους άντρες. Στις περισσότερες αρέσει το χιούμορ, αλλά αν τις ρωτήσεις αν θέλουν να κάνουν σχέση με σαχλόν, υποθέτω θα σου δώσουν αρνητική απάντηση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Circadian
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Με μέτρο. Δεν τις αντέχω τις γατούλες.
Αλλεργικος και εσυ ε?!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HuntRed
Νεοφερμένο μέλος

hotter
Νεοφερμένο μέλος

Ειδικά αυτό : "να σας κανουν φλαπ-φλαπ τα ματακια τους"
susceptible
Εκκολαπτόμενο μέλος

xanthelli
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Γλύκαντζη - Αρβελέρ λέγεται η γυναίκα![]()
Χάνεις το νόημα και απογοητεύομαι!

ΥΓ: Θενξ για τη διόρθωση by the way.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

οι δυο κολλητοι μου λενε πως μπορω να κανω οποιον αντρα θελω, οτι θελω μονο και μονο οταν μιλαω...

μη με κραξετε!!
Άγγελος
Επιφανές μέλος

ζηταω πολλα?

moonlight
Διάσημο μέλος

θελει αρετην και τολμη για να με δει καποιος στο ναζι μου..

........................................................................................................Κομφούκιος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Το νάζι στη γυναίκα σημαίνει "Το τσέκαρα το βιογραφικό σου, σ' έχω στα υπ' όψιν..."
........................................................................................................Κομφούκιος![]()
Κι αν στο κάνει μέσα στη σχέση, σημαίνει ότι θα σου δώσει σύνταξη;;;

gatouni8400
Δραστήριο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

αλλωστε οι γυναικες μοιαζουν στις γατες ,δε λενε?

gatouni8400
Δραστήριο μέλος

Ετσι είναι ναι,είμαι κι εγώ μια γατούλα λοιπόν..χα χααν ειναι εκ του φυσικου σας,δεκτον...
αλλωστε οι γυναικες μοιαζουν στις γατες ,δε λενε?![]()
rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Μην καταληξετε ομως σαν τα γατια του δρομου.. Το πολυ ναζι κανει κακο!! (φιλικη συμβουλη)Ετσι είναι ναι,είμαι κι εγώ μια γατούλα λοιπόν..χα χα
Δεν εχω δει και γνωρισει σοβαρη γυναικα να νοιωθει σιγουρη για τον εαυτο της και να το ριχνει στα ναζια..

πς Επισης, μακρια απο ναζιαρες γυναικες γιατι αν ειναι ναζιαρες μαζι σου θα ειναι και με τους αλλους..

Κι αν στο κάνει μέσα στη σχέση, σημαίνει ότι θα σου δώσει σύνταξη;;;Μμμμμ...naaah!
![]()
Αν στο κάνει μεσα στη σχέση, εκεί δηλαδή που θεωρητικά δεν έχει λόγο να το κάνει γιατί απλά πιστεύει οτι σ' έχει υπό έλεγχο ήδη, προφανώς θέλει κάτι extra, για το οποίο γνωρίζει εκ των προτέρων οτι θα αντιδράσεις αρνητικά. Σου δίνει λοιπόν κάποιο... bonus, που θα σε κάνει να νοιώσεις πιο άρχοντας απ' ότι ήδη νοιώθεις, και σαν άρχοντας φυσικά θα της αρνηθείς εκείνο το τόσο ασήμαντο; (που δε θα σου το πει εκείνη τη στιγμή φυσικά). Ε ποτέ!!!

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Δεν εχω δει και γνωρισει σοβαρη γυναικα να νοιωθει σιγουρη για τον εαυτο της και να το ριχνει στα ναζια..
αν εννοεις τις "ανεξαρτητες δυναμικες επιτυχημενες"

οπως ειπα οι γυναικες ειναι εκ φυσεως πιο ναζιαρες απο τους ανδρες..απλα πρεπει να διατηρειται το μετρο,αναμεσα στη σοβαροτητα και τη θηλυκοτητα...Εγω ζητω τη σοβαρη θηλυκοτητα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.