χρησιμοποιησα ευρεως γνωστες εκφρασεις....το οτι το ειπα εγω πειραζει?
Έλα μωλλέ Αγγελούνο μου γούτσου – γούτσου νιαρρρ , νιαρρρ μη μου κλάψεις νιαρρρ νιαρρρ ,
όσσσιιι βέβαιααα , φυσικά και δεν πειλλλάζει που το είπες εσύ μωλλλέ μου .. γούτσου – γούτσου
απλώς ήμουνα σχεδόν σίγουρη πως θα τα έλεγες ( μόνο ? ) εσύ μωλλλέ μου , νιαρ νιαρ ,
Εντάτσσσει τώλλλα ? νιαρρρ !
ολος ο κοσμος τα λεει..
δεν ειναι κακο να παραλληλιζουμε τους ανθρωπους με τα αλλα ζωικα ειδη..
δε λεμε αυτος ο ανθρωπος ειναι γαιδουρι?
Εσεις οι γυναικες δε λετε συνεχια ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ πολλους ανδρες?
Άσε τον παλιόκοσμο να λέειιιιιιιιιιι !
Το γεγονός πως αρκετός κόσμος αναμασά φράσεις και βάζει ετικέτες δεν σημαίνει πως είναι αυτόματα
και καλό , το καλό θα ήταν να καταφέρουμε να ξεκολλήσουμε ελαφρώς τον εγκεφαλό μας
από ταμπέλες που μόνο κακό έχουν κάνει στις σχέσεις των δύο φύλων .
Προσωπικά δεν έχω πει ποτέ μου έναν άντρα γουρούνι , τι μου φταίνε τα δόλια
τα γουρούνια άλλωστε ? (

καφρίλα )
Προτιμώ να τον πω μπεκατσουλίνο μου νιαρρρ , λιονταρίνο μου νιαρρρ , αρκουδίνο ,
μοσχαρίνο , .....κομοδίνο
φέρτε μου ένα μαντολίνο …..
εχω εδω και 10 και χρονια 4-10 γατες στην πισω αυλη μου και τις βλεπω συνεχεια..
και δεν ειναι τυχαιο που μοιαζουν με τις γυναικες αρκετα...
σε ολες συτες τις γατες ποτέ δεν εχω δει γατο..
οι γατοι ειναι συντριπτικη μειοψηφεια(εχουν γεννθεια δεκαδες γατες στην αυλη μου και περασει,απο τις οποιες ουτε ενας γατος..αυτοι ερχονται -2 να ειναι ολοι και ολοι-καθε περιοδο ζευγαρωματος και μας πρηζουν με τις φωνες τους....οι γατες κοινως ειναι ενα σχεδον "θηλυκο " ειδος...γιαυτο και οι πολλες ομοιοτητες..
κατι που δε συμβαινει με τα σκυλια που ειναι εξισου περιπου αρσενικα και θηλυκα
για τον ιδιο λογο λεμε και κοτες...γιατι τα αρσενικα παλι εκει ειναι συντριπτικη μειοψηφεια..
κατι βεβαια που δεν συμβαινει στους ανθρωπους ,,οπου ειμαστε στα ισα...
τωρα μολις σας εκανα μια ζωολογικη αναλυση του φαινομενου του ναζίου των γυναικων
Μούμπλε - μούμπλε ....
Η ανθρωπολογικο-ζωολογική σου μελέτη γύρω από τις γάτες βρίθει όχι μόνο από ανακρίβειες αλλά και
από αδυναμία να συνδεθεί κάθε αναφορά σου με το .." νάζι " το οποίο και συζητάμε .
Τεςπα ....
δεν θα μπω σε ανάλυση για το πόσα παιδιά και πόσα ...κορίτσια γεννά μια γάτα σε κάθε της
γέννα πρώτον διότι δεν έχω καμιά τεκμηριωμένη μελέτη επί του θέματος να παραθέσω
και δεύτερον γιατί από την εμπειρία μου τουλάχιστον οι γάτες μου γεννούσαν πάντα πιο
πολλά ' ρσενικά
Μπορεί να ήταν και αγορομάνες τι να πω …
Προσωπικά το "νάζι" το έχω στο μυαλό μου ως πιο γλυκιά και πιο παιχνιδιάρικη συμπεριφορά, γι'αυτό και ανέφερα ότι δεν είναι καν αμιγώς γυναικείο χαρακτηριστικό.
Χμμ , άρα μιλάμε για μια διάθεση ερωτισμού και παιχνιδίσματος , φιληδονίας με ελαφρώς πιο αθώο
τρόπο έκφρασης … χμ , αυτή η άποψη του
ναζιού με καλύπτει , και ναι θα συμφωνήσω απόλυτα πως σαφώς και συναντιέται , και στα δύο φύλα !
Και εντέλει άλλο ένας υφέρπον ερωτισμός με τόνους αθωότητας και αυθόρμητης γλυκύτητας
κι άλλο η πασίδηλη ντανιά που φωνάζει από χιλιόμετρα ...
Νομίζω ?