Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

08-02-22

23:59
χμμ... ωραίο. δώρο για κάποιο παιδάκι είναι;![]()
Όχι

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

18-03-22

20:57

04-04-22

01:55
Το ταλέντο σου καθορίζει το τί μπορείς να κάνεις.
Το κίνητρό σου καθορίζει το πόσο πολύ θα προσπαθήσεις γι' αυτό.
Η επιδεξιότητά σου καθορίζει το πόσο καλά θα το κάνεις.
Συνέχισε να επενδύεις στον εαυτό σου, να εξελίσσεις τις δυνατότητες σου, να κυνηγάς τα όνειρά σου και να μας εκπλήσσεις με τις καλλιτεχνίες σου. Εύγε sis!
Συνέχισε να επενδύεις στον εαυτό σου, να εξελίσσεις τις δυνατότητες σου, να κυνηγάς τα όνειρά σου και να μας εκπλήσσεις με τις καλλιτεχνίες σου. Εύγε sis!
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

04-04-22

02:14
Εσύ τα έκανες ???Το ταλέντο σου καθορίζει το τί μπορείς να κάνεις.
View attachment 100132
View attachment 100138
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

14-04-22

19:20
Άνοιξη, η εποχή ερωτηματικό, όπου σκάνε οι αλλεργίες της Άρυας, είμαστε στον κτηνίατρο 24/7 μόνο και μόνο για να μην καταλήξουμε κάπου, και να την έχω με αντιισταμινικά μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

14-04-22

22:06
Οι τελευταίες μου δημιουργίες με ακρυλικά! Δεν έχουν τελειώσει 100 % αλλά είναι σχεδόν έτοιμα!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.108 μηνύματα.

15-04-22

07:39
Μου αρεσουν παρα πολυ Αγαπη!Κια το εννοω!Οι τελευταίες μου δημιουργίες με ακρυλικά! Δεν έχουν τελειώσει 100 % αλλά είναι σχεδόν έτοιμα!!
View attachment 100841

Θα παρω και εγω ακρυλικα χρωματα,διοτι τοσα χρονια δουλευω λαδια..τα ανωτερα ειναι βεβαια αλλα δεν παλευεται αλλο με το νεφτι και ολη αυτη τη μυρουδια,με πιανει πονοκεφαος και το αποτελεσμα ειναι να αποφευγω το χρωμα.Οποτε θυα δοκιμασω αλκρυλικα μπας και βρω την υγεια μου!
Joji
Επιφανές μέλος

16-04-22

20:08
Joji
Επιφανές μέλος

09-05-22

03:34
Puppy
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

11-06-22

18:36
Το είχα κάνει πριν 5-6 χρόνια... τότε είχα τρελα με τα άλογα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.108 μηνύματα.

11-06-22

18:37
Φανταστικο!
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

11-06-22

18:41
ΕυχαριστώΦανταστικο!

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Και από αυτό, πάνε 5 χρόνια... Έρωτας τότε η Έλλη Λαμπέτη

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

09-07-22

20:13
Ωραια ξεκιναω τις διακοπες μου με επμνευση.Μολις τελειωσα τον 1ο πινακα του καλοκαιριου,παρτε μια γευση.
Σχεδιο με χρωμα .Σουρεαλισμος και κατι παραπανω.
Σας βαζω και τα σταδια.
Πρωτα το σχεδιο,μετα λιγο χρωμα,κλπ..
Σχεδιο με χρωμα .Σουρεαλισμος και κατι παραπανω.
Σας βαζω και τα σταδια.
Πρωτα το σχεδιο,μετα λιγο χρωμα,κλπ..
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

09-07-22

20:17
Εγώ μόλις τελείωσα αυτό, γενικά τα one line σχέδια με βοηθούν να εκτονωθώ
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

09-07-22

20:18
Παρα πολυ ωραιο μπραβο!Εγώ μόλις τελείωσα αυτό, γενικά τα one line σχέδια με βοηθούν να εκτονωθώ
View attachment 104802
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

09-07-22

20:23
Και το δικό σου είναι υπέροχο! Μου αρέσουν πολύ τα σουρεάλ, έχω κάνει και εγώ πολλά, με εκφράζουνΠαρα πολυ ωραιο μπραβο!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

09-07-22

20:24
Bρε συ,εχεις σκεφτει να δωσεις για ΑΣΚΤ; Εχεις πολυ ταλεντο!Και το δικό σου είναι υπέροχο! Μου αρέσουν πολύ τα σουρεάλ, έχω κάνει και εγώ πολλά, με εκφράζουν![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

09-07-22

20:26
Με κέρδισε το θέατρο χαχαχBρε συ,εχεις σκεφτει να δωσεις για ΑΣΚΤ; Εχεις πολυ ταλεντο!

Ευχαριστώ πολύ!Bρε συ,εχεις σκεφτει να δωσεις για ΑΣΚΤ; Εχεις πολυ ταλεντο!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

09-07-22

20:34
Ναι ΑΣΚΤ αθηνων με δασκαλο τον αειμνηστο Μυταρα.Παει και αυτος.Με κέρδισε το θέατρο χαχαχ
Ευχαριστώ πολύ!Εσύ την καλών τεχνών της Αθήνας τελείωσες?
![]()

Η πλακα ξερεις ποια ειναι;
Οτι και εγω ασχολιομουν με το θεατρο.
Οταν ημουν στη Ζακυνθο επαιζα στηνη καλυτερη θεατρικη ομαδα της ζακυνθου! Δεν το σπουδασα...εραστιτεχνικα επαιζα αλλα ειχαμε δασκαλους πολλους σκηνοθετες.Μεχρι καισ το θεατρο τεχνης Καρολου Κουν εχουμε παιξει,αυτο στην πλακα! Τοτε που ημουν μικρη καν δεν ειχα σκεφτει το θεατρο.Ειχα ταλεντο στη ζωγραφικη,εδωσα και περασα με την πρωτη ΑΣΚΤ αθηνων.Αργοτερα ανακαλυψα το ταλεντο μου καισ το θεατρο,αλλα οκ για να το σπουδασω αργα,αλλα μια χαρα επαιξα για 10 χρονια σε θεατρικη ομαδα και εδω με ζητανε αλλα πλεον τοσο αγχος δεν το αντεχω.

Εχουμε πολλα κοινα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 179 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- Εριφύλη
- Unboxholics
- Kate1914
- rafaela11
- charmander
- Μήτσος10
- Scandal
- iew
- Reader
- Jack of Spades
- jellojina
- giannhs2001
- Libertus
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- Fernando_A
- Luludaki
- Dr. Gl. Luminous
- despoina13
- fockos
- Bleach_enjoyer
- linuxman
- ghоul
- BatGuin
- fmarulezkd
- Cinnamonroll
- Ariana2018
- ROM32
- phleidhs
- Memetchi
- Kely1234567
- Hased Babis
- Δροσουλίτης
- gmoutzour
- Panagiotis849
- Abiogenesis
- P.Dam.
- Human being
- Ωρορα
- User2350
- Helen06
- Έλενα Παπαμακαριου
- arko
- GeorgePap2003
- johnsala
- camil
- marww
- chester20080
- Στεφανος56
- Εχέμυθη
- Citylights
- oups
- Κλημεντίνη
- American Economist
- parrot/παπαγάλος
- Mexicanos
- bruh_234
- Dreamer_SW
- nicks1999
- το κοριτσι του μαη
- ggl
- Sosstoss
- Αρίκος
- taketrance
- sunsetpp
- Athens2002
- fourkaki
- ΘανάσοςG4
- Wonderkid
- Satan Claus
- Jimmy20
- Helen93
- Giii
- Viedo
- desp1naa
- louminis
- tsiobieman
- Αντικειμενικός
- jj!
- CiNeFiL
- Nickx
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.