Dias
Επιφανές μέλος

Οι κανονικοί καπνοί ασφαλώς και περιέχουν νικοτίνη (και ότι άλλο εσύ προσθέσεις). Γίνεται καπνός χωρίς νικοτίνη; Ναι, κυκλοφορούν στο εμπόριο (δεν έχω δοκιμάσει) και "καπνοί" για ναργιλέ χωρίς νικοτίνη. Όμως "κάτι" θα περιέχουν και αυτοί. Ποιος μπορεί να είναι σίγουρος ότι αυτό το "κάτι" δεν είναι πολύ χειρότερο από τη νικοτίνη;παιδια ισχυει οτι πλεον οι καπνοι του ναργιλε δε περιεχουν νικοτινη?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

εννοειται οτι μιλαω για τους ειδικους καπνους με γευσεις για το ναργιλε... τι να σου πω, αν σου αρεσει ο ναργιλες, δεν εχεις και πολλες επιλογεςΟι κανονικοί καπνοί ασφαλώς και περιέχουν νικοτίνη (και ότι άλλο εσύ προσθέσεις). Γίνεται καπνός χωρίς νικοτίνη; Ναι, κυκλοφορούν στο εμπόριο (δεν έχω δοκιμάσει) και "καπνοί" για ναργιλέ χωρίς νικοτίνη. Όμως "κάτι" θα περιέχουν και αυτοί. Ποιος μπορεί να είναι σίγουρος ότι αυτό το "κάτι" δεν είναι πολύ χειρότερο από τη νικοτίνη;
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nick890
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nick890
Επιφανές μέλος

Ρούφα πολύ ρε. Δεν θα πάθεις τίποτα δεν είναι χόρτο.
Αυτό έκανα και με έκαψε
Johnny15
Επιφανές μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

ΥΓ: αυτό που λες ότι σε έκαψε και ζαλίστηκες κτλ, αν δεν καπνίζεις γενικά (τσιγάρα εννοώ) είναι λογικό.
Κι εγώ άμα έχω καιρό να καπνίσω στις πρώτες 2-3 τζούρες με πιάνει μια ζαλαδίτσα, αλλά περνάει
Διομήδης Κουκουβάγιας
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.