touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

11-02-25

16:18
βρε , σου εξήγησα για ποιους δρόμους εννοούσα. Καμμιά σχέση με αυτούς.Γιατί είπες βγήκαμε στους δρόμους για αυτό.
Για το όλο συμβάν φταίει 97% οι διακινητές και 3% το ΛΣ.
Αν ήσασταν μάγκες ας κάνατε τη διαδήλωση στο προξενείο του Πακιστάν, αφού από εκεί ήρθαν οι διακινητές!
Απ ό,τι θυμάμαι Αιγύπτιοι ήταν..... πω ρε φίλε, έχω χάσει επεισόδια
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.208 μηνύματα.

11-02-25

16:19
Ναι αλλά οι ευθύνες να αποδίδονται εκεί που πρέπει, όχι γενικά και αόριστα.βρε , σου εξήγησα για ποιους δρόμους εννοούσα. Καμμιά σχέση με αυτούς.
Απ ό,τι θυμάμαι Αιγύπτιοι ήταν..... πω ρε φίλε, έχω χάσει επεισόδια
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

11-02-25

16:23
λοιπόν, επειδή δεν είμαι σε θέση να αποδώσω ευθύνες, δεν ξέρω λεπτομέρειες, αφήνω το χρέος αυτό στη δικαιοσύνη.Ναι αλλά οι ευθύνες να αποδίδονται εκεί που πρέπει, όχι γενικά και αόριστα.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.208 μηνύματα.

11-02-25

16:25
Είδες που στα λόγια μου καταλήγεις και εσύ;λοιπόν, επειδή δεν είμαι σε θέση να αποδώσω ευθύνες, δεν ξέρω λεπτομέρειες, αφήνω το χρέος αυτό στη δικαιοσύνη.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.061 μηνύματα.

20-02-25

00:45

Ναυάγιο της Πύλου: Οι «χαμένες» επικοινωνίες
Από την απομαγνητοφώνηση των ενσύρματων συνομιλιών του Λιμενικού λείπει ένα κρίσιμο χρονικό διάστημα, κατά το οποίο συνέβη η τραγωδία.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.061 μηνύματα.

24-02-25

01:25

Ναυάγιο της Πύλου: Τα ηχητικά της συγκάλυψης και η συγκάλυψη των ηχητικών
Σε συνομιλίες που δεν καταγράφονται επισήμως αλλά και σε άλλες που καταγράφονται, αξιωματικοί του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού ακούγονται ώρες πριν από το ναυάγιο της Πύλου να κατευθύνουν τους πρόσφυγες του αλιευτικού και παραπλέοντα πλοία να δηλώσουν ρητά πως δεν επιθυμούν οι πρόσφυγες να...

Ναυάγιο στην Πύλο / Νέα στοιχεία – Τα ηχητικά και η συγκάλυψη
Σημαντικές αποκαλύψεις σχετικά με το ναυάγιο της Πύλου βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με συνομιλίες αξιωματικών του Κέντρου επιχειρήσεων

Ναυάγιο στην Πύλο: Στη δημοσιότητα ηχητικά με κρίσιμες συνομιλίες
Τα στοιχεία δείχνουν ότι το Λιμενικό έκρυψε από την εισαγγελία του Ναυτοδικείου μέρος των συζητήσεων που έγιναν κατά την επιχείρηση στο ναυάγιο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Paragontas7000
- taketrance
- charmander
- American Economist
- touvlo
- Scandal
- johnsala
- Skeptic95
- Wonderkid
- bibliofagos
- Kate1914