Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.526 εγγεγραμμένα μέλη και 3.576.395 μηνύματα σε 106.326 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 452 άτομα.
Καλή χρόνια με υγεία και ο,τι επιθυμείτε παιδιά!Γειά σας και πάλι, αρχικά να σας ευχηθώ καλή χρονιά, ευτυχισμένο το νέο έτος με αγάπη και υγεία σε όλους. Να διευκρινίσω μερικά πράγματα, καθώς δεν έχω γράψει άλλη φορά και επειδή έχω στο μυαλό μου κάποια πράγματα, μου φαίνεται δεδομένο ότι θα τα καταλάβετε και εσείς. Αρχικά εγώ είμαι προφανώς ελεύθερος. Πριν αρχίσω να μένω τόσο πολύ στο σπίτι της, δεν είχαμε αναπτύξει κάποια ιδιαίτερη οικειότητα, ήμασταν δηλαδή χωρίς πολλές σωματικές επαφές και με μέτριες κουβέντες. Για αυτό μου φαίνεται ότι η κατάσταση έχει αλλάξει ραγδαία σε αυτό το χρονικό διάστημα. Επίσης υπάρχουν αγόρια στην παρέα με τα οποία κάνει πολύ παρέα, ο ένας είναι γκέι, και παρόλα αυτά δεν έχει αυτές τις σωματικές επαφές με κανέναν άλλον. Παράλληλα συζητάει ή συζητούσε τέλος πάντων θέματα για τη σχέση της με διάφορα άτομα, ενώ όταν είμαστε μόνοι μας δεν έχει αναφερθεί ποτέ τέτοιο θέμα ή να μου ζητήσει κάποιου είδους συμβουλή για να αντιμετωπίσει τέτοια κατάσταση. Έχουμε δημιουργήσει ένα αστείο μεταξύ μας ότι είμαστε παντρεμένοι(το οποίο ξεκίνησε από το παιχνίδι among us για όσους το ξέρουν) και όταν αναφέρω άλλες γυναίκες ότι τις βρίσκω πολύ ωραίες ας πούμε, αντιδρά με ζήλια για αστείο. Αυτό το παιχνίδι το έχουμε εδώ και αρκετό καιρό, ίσως πάνω από μήνα. Τέλος να πω ότι κάποια παιδία έχουν δει την κατάσταση, και ο ένας ειδικά με έχει ρωτήσει σχετικά με το φλερτ που παίζει μεταξύ μας και το έχουμε συζητήσει κάπως. Αν ξέχασα να αναφέρω κάτι με συγχωρείτε, και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Να περνάτε καλά.![]()
ΠέθαναΜήπως με θέλει ... και εάν με γουσταρει επειδη με κοιτάει.... και μήπως το ένα μήπως το άλλο. Κάποιοι το κουράζετε
Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι η νεολαια ειναι τόσο άτολμη. Στη τελική ρε φιλε δεν θές να φάς χυλοπιτα αν και δεν μπορουν να καταλαβουν οι περισσοτεροι οτι οσο πιο γρηγορα φάνε μερικες ηττες τοσο πιο γρηγορα θα προχωρησουν γιατι θα μαθαινουν πραγματα γρηγοροτερα απο τους άλλους.
Στη περιπτωση του τύπου έχουμε μια τυπισα η οποια βρισκεται σε μια ηλικια που ειναι γελοιο να μιλάμε για σοβαρές σχέσεις εκτος απο εξαιρεσεις - ο κοσμος πειραματιζεται.
Ειναι τοσο δυσκολο να της προτεινεις να της κάνεις λιγο μασάζ ;
- Τα ποδια σου ειναι λιγο σφιγμένα.
- Που το καταλαβες ;
- Τα ένιωσα πάνω μου....
- Να σου κάνω λιγο μασάζακι να χαλαρώσεις ;
Αλλιως κάτσε και ακου Ρουβα δεν εχει σιδερα η καρδια σου να με κλεισει.