Πριν από 6 μήνες χώρισα με κάποιον που αγαπούσα πολύ αλλά τελικά τελειώσαμε άδοξα και τώρα είμαι έτοιμη να προχωρήσω παρακάτω άφου πρώτα έκλαψα, πόνεσα, χτυπήθηκα, έφαγα τόνους γλυκων, έπιασα πάτο και τελικά επανήλθα στην πραγματικότητα.
Τώρα υπάρχει κάποιος που με ενδιαφέρει πραγματικά αλλά δεν μου βγαίνει να εκδηλωθώ γιατι ντρέπομαι και γιατί παλιότερα είχα δείξει το ενδιαφέρον μου σε κάποιον και μου δωσε μια τεράστια χυλόπιτα τόσο μεγάλη που έχω ακόμα στην κατάψυξη και φοβάμαι μην την ξαναπατήσω.
Λοιπόν στην ουσία του θέματος, το παληκαρι το γνωρίζω 4-5 χρόνια ως φίλο του αδερφού μου αλλά ποτέ δεν είχε περάσει απο το μυαλό μου κάτι τέτοιο μέχρι πριν 2 μήνες που άλλαξε κυριολεκτικά μέσα σε ελάχιστα λεπτά η εικόνα μου για εκείνον. Έγινε ξαφνικά ένα κλικ στο μυαλό μου σαν να ξύπνησε κατί μέσα μου για εκείνον που κοιμόταν για καιρό. Άρχισα να τον παρατηρώ, το πρόσωπο του , το σώμα του, τις κινήσεις του, τον τρόπο που μιλάει, που συμπεριφέρεται και άρχισε να μου αρέσει ,να βλέπω πράγματα που δεν είχα ξαναδεί σε εκείνον πριν. Ανέκαθεν τον συμπαθούσα και ήξερα ότι ήταν πολύ καλό παιδί αλλά αυτός ο άνθρωπος που είχα μπροστα μου ήταν σαν να τον έβλεπα πρώτη φορά και νομίζω πως όντως εκείνο το βράδυ τον είδα πρώτη φορά ( ίσως να φταίει που είχα πιει 2-3 ποτηράκια ).
Ξέρω οτι είναι μόνος και ότι και με συμπαθεί κι εκέινος ,επίσης ξέρω ότι λόγω της φιλιας του με τον αδερφό μου δεν θα τολμούσε να μου δείξει το ενδιαφέρον του αν αυτό υπαρχει κι εγώ θέλω να το μάθω αυτό.
Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα! Μπορω να τον πλησιάσω με διάφορους τρόπους όπως κινητό, φεισμπουκ αλλα δεν θέλω έτσι μόνο από κοντά θέλω όμως συναντιόμαστε σπάνια . Από κοντά είναι αλλίως γιατί υπάρχει το φλερτ , το παιχνίδι κι αν δω ότι δεν είναι θετικός το ρίχνω στην τρελή και κάνω την αδιάφορη και δεν φαίνομαι μια λυσσάρα στο τηλέφωνο που ψάχνει άντρα. Και είναι και το άλλο ότι δεν θέλω να εκθέσω και τον αδερφό μου στον φίλο του. Θ'ελω να του πετάξω το μπαλάκι κι απο εκεί κι έπειτα να κάνει εκείνος παιχνίδι.
Λοιπόν ζητώ την γνώμη σας, τι να κάνω; πως να τον πλησιάσω χωρίς να φανώ πολύ λυσσάρα; να τον αφήσω να εκδηλώσει αυτός το ενδιαφέρον του αν με θέλει ή να κάνω εγώ το πρώτο βήμα κι ότι βρέξει ας κατεβάσει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.