Να κάνω tattoo and piercings;

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.165 μηνύματα.
Σκέφτομαι να κανω διπλές και τριπλές τρύπες στα αυτια μου(στο λοβο) και tragus(εχω τις κλασικές τις πρωτες και ενα helix αλλα δεν μου αρεσει πλεον και εκλεισε)

Και σκεφτόμουν να κανω και ενα τατουαζ στα χείλη απο μεσα καρδούλα ή φατσούλα τα ματια με το χαμογελο γραμμή (το κλασσικό smile) . Και τατουαζ εχω ξανακάνει

Θα ηθελα γνώμες για το πως σας φαίνονται, αν εχετε κανει πως ειναι κτλ.

Για να διευκρινίσω δεν θα τα κανω ολα μαζι μπορει να μην κανω και κανένα.

Guest 092312

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
2πλες/3πλες στο λοβό κλάιν, δεν τις νιώθεις καν, επουλώνουν πανεύκολα και δεν θα χεις θέμα και να τις αφήνεις χωρίς σκουλαρίκι, κάντες. Ο τράγος είναι πιο ζόρικος και κυρίως είναι εκνευριστικός τώρα με τις μάσκες (και άμα φοράς ακουστικά και με αυτά) αλλά τουλάχιστον επουλώνεται σχετικά γρήγορα. Προσωπικά το λατρεύω.

Το τατουάζ στα χείλη μου φαίνεται από αδιάφορο έως ψιλοκιτς αλλά στη τελική δεν το βλέπει και κανείς (εκτός απ'τον οδοντίατρό σου, προετοιμάσου για ερωτήσεις) και σε πολλές περιπτώσεις ξεθωριάζει πολύ γρήγορα. Δεν το προτείνω αλλά μικρό το κακό.

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.165 μηνύματα.
Μερικοι με ρώτησαν σε προσωπικο μηνυμα ποσα τατουαζ εχω αν και δε νομιζω οτι παιζει καποιο ρολο εχω τρια μικρα και ειπα να το γράψω και εδω μηπως και σας βοηθήσει καπως να μου απαντήσετε;!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια