Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Τέλος το θεωρώ ουτοπία να πιστεύουμε ότι ακόμη και αν καταργηθεί επίσημα ο Τειρεσίας ή οποιοσδήποτε επίσημος τέτοιος θεσμός ότι δεν θα υπάρχουν ανεπίσημες black lists μεταξύ έστω κάποιον τραπεζών.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Συμφωνώ με τον Παναγιώτη, ότι θα έπρεπε να υπάρχει, αλλά πιστεύω ότι θα έπρεπε να γνωρίζεις πότε μπαίνεις σε αυτόν (μόλις χτες έμαθα ότι δεν το μαθαίνεις!).
Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

Κοίτα σύμπτωση, χτες είχα την ίδια συζήτηση!
Συμφωνώ με τον Παναγιώτη, ότι θα έπρεπε να υπάρχει, αλλά πιστεύω ότι θα έπρεπε να γνωρίζεις πότε μπαίνεις σε αυτόν (μόλις χτες έμαθα ότι δεν το μαθαίνεις!).
Πάντως, απ' όσα διαβάζει κανείς "οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο δεν επιθυμεί την εμφάνιση των στοιχείων της οικονομικής συμπεριφοράς του, μπρορεί να το ζητήσει εγγράφως...οπότε στη θέση των δεδομένων στο αρχείο(του Τειρεσία τ.σ.) θα αναγράφεται ότι δεν επιθυμεί την αναγραφή δεδομένων που τον αφορούν"(βλ. Τραπεζικές δραστηριότητες αμφισβητήσιμης νομιμότητας'- του Σπύρου Δ. Ψυχομάνη- Εκδόσεις Σάκκουλα, σελ. 36)...
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Δεν ξέρω αν η μητέρα μου είναι η μόνη περίπτωση παράλλογου φακελώματος, αλλά δεν το νομίζω. Επίσης, δεν γνωρίζω πως ακριβώς βοηθάει ο Τειρεσίας το χρηματοπιστωτικό (έτσι λέγεται; ) σύστημα, οπότε το μόνο που θα πω είναι πως πολύ πιθανόν χρειάζεται να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας της εν λόγω εταιρίας(?) και η όλη κατάσταση να γίνει αρκετά πιο διαφανής...
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

Η μητέρα μου είναι δημόσιος υπάλληλος. Κάποτε κάποιος -για τον οποίο η μητέρα μου υπέγραψε ως εγγυητής - καθυστέρησε ΜΙΑ δόση σε ένα ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ δάνειο που είχε πάρει (της τάξης των 10.000 ευρώ αν θυμάμαι καλά), αλλά αυτή τη δόση την πλήρωσε μαζί με την επόμενη, οπότε μιλαμε για καθυστέρηση μόλις ενός μήνα. Τι να το κάνεις όμως; Η μητέρα μου (!!!) μπήκε αμέσως στην μαύρη λίστα του Τειρεσία εν αγνοία της και μετά δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί δεν μπορούσε να βγάλει δάνειο στον εαυτό της.
Δεν ξέρω αν η μητέρα μου είναι η μόνη περίπτωση παράλλογου φακελώματος, αλλά δεν το νομίζω. Επίσης, δεν γνωρίζω πως ακριβώς βοηθάει ο Τειρεσίας το χρηματοπιστωτικό (έτσι λέγεται; ) σύστημα, οπότε το μόνο που θα πω είναι πως πολύ πιθανόν χρειάζεται να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας της εν λόγω εταιρίας(?) και η όλη κατάσταση να γίνει αρκετά πιο διαφανής...
Δεν είναι ολίγον(

Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...