Να κλείσει τα σύνορα της η ΕΕ προς όλους τους Μουσουλμάνους πρόσφυγες;

Κλείσιμο ευρωπαικών συνόρων για όλους τους μουσουλμάνους πρόσφυγες

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 43)
  • Ναι

    Ψήφοι: 30 69.8%
  • Όχι

    Ψήφοι: 13 30.2%

Zukov

Διάσημο μέλος

Ο Zukov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,296 μηνύματα.
Ενταξει δεν γινεται να ζουμε ετσι δηλαδη.Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ζουμε με τρομο.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ ΧΤΕΣ .
Τωρα το πηρες χαμπαρι βρε; Πριν κατι χρονια σε κατι αντιστοιχα θρεντ φευγανε τα φασιστακι χρυσαυγιτακι συννεφο
 

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 534 μηνύματα.
Σεβασμός προς τους νέους συμπατριώτες μας.

Καληνύχτα Ελλάδα, καληνύχτα Ευρώπη. Τι να το κάνουμε τώρα που έχουν αρχίσει να ξυπνάνε οι Έλληνες και όλοι οι Ευρωπαίοι; τώρα φαίνεται πως είναι αργά για δάκρυα.

View attachment 124139
Να που τελικά το υγρό πύρ θα είχε χρήση...
 

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,664 μηνύματα.
Σεβασμός προς τους νέους συμπατριώτες μας.

Καληνύχτα Ελλάδα, καληνύχτα Ευρώπη. Τι να το κάνουμε τώρα που έχουν αρχίσει να ξυπνάνε οι Έλληνες και όλοι οι Ευρωπαίοι; τώρα φαίνεται πως είναι αργά για δάκρυα.

View attachment 124139
Χαιρετίσματα στον Μητσοτάκη: οι μουσουλμάνοι, κατ'επέκταση το Ισλάμ (όπως ουδέποτε στο παρελθόν έχει γίνει) δεν ενσωματώνονται.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,827 μηνύματα.
Εβηξε κανεις;


Ο τρόμος σκεπάζει την Ευρώπη, καθώς ο πόλεμος μαίνεται στην Μέση Ανατολή, και επτά αεροδρόμια στην Γαλλία τέθηκαν σήμερα εκτός λειτουργίας, μετά από απειλές που διατυπώθηκαν ή διαπιστώθηκαν κατά την λειτουργία τους.

Στην Νίκαια για παράδειγμα, ένα από τα πρώτα αεροδρόμια για τα οποία διατάχθηκε εκκένωση, το προσωπικό δεν έλαβε καμία απειλή, όπως στα άλλα, ωστόσο σήμανε συναγερμός για ένα ύποπτο δέμα, κάτι που συμβαίνει συχνά, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Figaro. Το ύποπτο δέμα ελέγχθηκε με βάση τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα και αποδείχτηκε ότι ήταν μια ξεχασμένη αποσκευή. Η λειτουργία του αεροδρομίου αποκαταστάθηκε.

Στην περίπτωση του αεροδρομίου της Τουλούζης-Blagnac, οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο αναφέρουν ότι το προσωπικό έλαβε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ανέφερε την παρουσία βόμβας στο χώρο γύρω στις 10.30 π.μ.. Ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, με εκκένωση των χώρων του αεροδρομίου, και οι ειδικές ομάδες; ελέγχου τήρησαν τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Τελικώς η κατάσταση εξομαλύνθηκε. και οι αρχές του αεροδρομίου.

#aeroport #toulouse #alertebombe les passagers qui devaient s’envoler prennent leur mal en patience pic.twitter.com/mtPRtspuJC
— musti (@AnaisMusti) October 18, 2023

Η Vinci Airports δήλωσε στη Le Figaro ότι το αεροδρόμιο της Ρεν, το οποίο η εταιρία διαχειρίζεται, έλαβε επίσης απειλή για βόμβα το πρωί της Τετάρτης. Με βάση την ανακοίνωση της εταιρίας η οποία διαχειρίζεται επίσης τα αεροδρόμια της Νάντης και στο Μπρον της Λυών και τα τρία αεροδρόμια δέχτηκαν απειλή.

Les voyageurs s’abritent sous l’un des parkings couverts, près de l’aéroport de Nantes-Atlantique, évacué en fin de matinée, comme cinq autres aéroports de France, à cause de menaces d’attentat
➡️https://t.co/X2u7newteu pic.twitter.com/VRRyibdCgb
— France Bleu Loire Océan (@bleuloireocean) October 18, 2023

«Κινητοποιήθηκαν αμέσως οι κρατικές υπηρεσίες για να εφαρμόσουν τα απαραίτητα μέτρα και οι τερματικοί σταθμοί εκκενώθηκαν, ενώ πραγματοποιήθηκαν τα απαραίτητα μέτρα ελέγχου», ανέφερε η εταιρεία.

Περίπου στη 1 μ.μ. ώρα Γαλλίας, η Νομαρχία Hauts-de-France επέτρεψε την επαναλειτουργία του αεροδρομίου της Λιλ. “Η νομαρχία έδωσε το πράσινο φως για την επιστροφή του προσωπικού και των επιβατών στο αεροδρόμιο”, ανέφερε το αεροδρόμιο της Λιλ στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter).
Εκπρόσωπος της Γαλλικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (DGAC) επιβεβαίωσε στη Le Figaro ότι το πρωί της Τετάρτης είχαν εκδοθεί “απειλές για βόμβα”, καθώς και “εκκενώσεις τερματικών σταθμών” τουλάχιστον σε τέσσερα αεροδρόμια – Λιλ, Λυών, Τουλούζη και Μποβέ. Οι αρχές δεν ήταν σε θέση να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

l’aéroport de toulouse évacué mais que se passe-t-il ? 🤨🤨 pic.twitter.com/SaqbyGrFLr
— L-A (@pyjamay_) October 18, 2023

Εκτροπή πτήσεων και μεγάλες καθυστερήσεις​


Ο τρόμος έφερε αναστάτωση και σύμφωνα με τον ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου της DGAC, τρία αεροδρόμια αντιμετώπιζαν μεγάλες καθυστερήσεις λίγο μετά το μεσημέρι: Τουλούζη-Blagnac (δύο ώρες κατά την άφιξη, μιάμιση ώρα κατά την αναχώρηση), Λιλ-Λεζουάν (μιάμιση ώρα κατά την άφιξη και την αναχώρηση) και Μποβέ-Τιλλέ (σχεδόν δύο ώρες κατά την αναχώρηση).
Στην Λιλ, “ο τερματικός σταθμός εκκενώθηκε γύρω στις 10.30 π.μ.”, σύμφωνα με εκπρόσωπο. Ωστόσο, “Δεν είναι μια ημέρα με πολύ μεγάλη κίνηση”, πρόσθεσε ο ίδιος. Παρά ταύτα η καθυστερήσεις δεν αποφεύχθηκαν.

Οι πτήσεις από το Μαρακές, τη Γενεύη και την Κωνσταντινούπολη, οι οποίες επρόκειτο να προσγειωθούν μεταξύ 11.05 π.μ. και 11.40 π.μ., εκτράπηκαν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του αεροδρομίου της Λιλ. “Οι κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας βρίσκονται επί τόπου”, ανέφερε το αεροδρόμιο στο Χ.

Ηρεμία στα τρία αεροδρόμια του Παρισιού​


Ο όμιλος που διαχειρίζεται τα τρία αεροδρόμια του Παρισιού, ο ADP (διαχειρίζεται τα αεροδρόμια Charles de Gaulle, Paris Orly και Le Bourget του Παρισιού) διαβεβαίωσε ότι δεν επηρεάζεται, σε αυτό το στάδιο, από τις απειλές για βόμβες που διατυπώθηκαν στα άλλα μεγάλα αεροδρόμια της Γαλλίας.
“Κανένα από τα αεροδρόμια του Παρισιού δεν επηρεάζεται από τις απειλές για βόμβες. Ωστόσο, παραμένουμε σε πλήρη επαγρύπνηση”, εξήγησε η εταιρεία στη Le Figaro

Πολλές οι απειλές τις τελευταίες ημέρες​


Εκτός από τα αεροδρόμια του Παρισιού, την Τετάρτη, εκκενώθηκε για άλλη μια φορά ο πύργος των Βερσαλλιών, ένα από τα πιο επισκέψιμα αξιοθέατα της Γαλλίας, λόγω απειλής για βόμβα.

Ήταν η τρίτη φορά μέσα σε πέντε ημέρες. Το μουσείο του Λούβρου αναγκάστηκε επίσης να κλείσει τις πόρτες του το περασμένο Σαββατοκύριακο για λόγους ασφαλείας.

Ο αριθμός των απειλών για βόμβα σε δημόσιους χώρους στην Γαλλία έχει αυξηθεί μετά την επίθεση σε σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Αράς, με θύμα έναν καθηγητή λογοτεχνίας, ο οποίος δολοφονήθηκε. Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς, έχει προκαλέσει κύμα επιθέσεων στην Ευρώπη τις τελευταίες ημέρες.
Δύο Σουηδοί τουρίστες πυροβολήθηκαν με ημιαυτόματα όπλα στις Βρυξέλλες το βράδυ της Δευτέρας, ενώ το πρωί της Τετάρτης ρίχτηκαν βόμβες μολότοφ σε μια συναγωγή στο Βερολίνο, αλλά κανείς δεν σκοτώθηκε.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 18,158 μηνύματα.
Να που τελικά το υγρό πύρ θα είχε χρήση...
Based. Άραγε τότε οι Βυζαντινοί να αποκαλούσαν μπασίστες όσους πολεμούσαν για να μην πέσει η Βασιλεύουσα στους Άραβες;

Χαιρετίσματα στον Μητσοτάκη: οι μουσουλμάνοι, κατ'επέκταση το Ισλάμ (όπως ουδέποτε στο παρελθόν έχει γίνει) δεν ενσωματώνονται.
Όλα ήταν προβληματικά. Δυστυχώς η ίδια η Ευρώπη δεν προσπάθησε καθ'όλου. Παραδόθηκε μονομιάς στις απαιτήσεις τους. Όταν είσαι υποχωρητικός δεν πετυχαίνεις συμβιβασμό αλλά δίνεις θάρρος για απαίτηση περισσότερων. Είναι σαν να σε έχει έρθει με το ζόρι ένας φιλοξενούμενος στο σπιτι σου (απροσκλητος) και σαν να μην έφθανε αυτό να σε απαιτεί και να εφαρμόσεις τους δικούς του τρόπους και ρυθμούς ζωής.

Μια σιδηρά λογική "είστε φιλοξενούμενοι εδώ, θα ζείτε υποχρεωτικά όπως ζούμε και εμείς, ειδάλλως τα μπογαλάκια σας και πίσω" θα είχε ίσως ένα αποτέλεσμα. Χρειάζεται Iron Fist, κάτι που καμμία ευρωπαϊκή κυβέρνηση δεν δείχνει ( με εξαίρεση ορισμένων κεντροευρωπαϊκών εθνών που απλά δεν τους άφησαν να εισβάλλουν εξ αρχής).
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,827 μηνύματα.
Ελα Αλεκο; Που να δεις και την συνεχεια του εργου..
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,827 μηνύματα.

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,093 μηνύματα.
20231018_211911~2.jpg
 

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,493 μηνύματα.



Παράξενο, που κάτι τέτοιες ενέργειες δεν προέρχονται ποτε από βουδιστές, ινδουιστες ή ιουδαιστες.


Αλλά σύμφωνα με τους ιδεολόγους πρόκειται απλά για μια παρεξήγηση των ιερών κειμένων. Πάντα. Ανεξαιρέτως.
 

glayki

Διάσημο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 3,846 μηνύματα.



Ο καγκελάριος αναφέρεται στη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησής του και παραδέχεται ότι η απεριόριστη μετανάστευση θέτει σε κίνδυνο το κράτος πρόνοιας, ενώ δηλώνει ότι «ο περιορισμός της μετανάστευσης δεν μας κάνει απάνθρωπους» και ζητά απελάσεις «μεγάλης κλίμακας». «Πρέπει επιτέλους να απελάσουμε σε μεγάλη κλίμακα όσους δεν έχουν δικαίωμα να μείνουν στη Γερμανία. Όποιος δεν μπορεί να επικαλεστεί λόγο προστασίας και δεν έχει προοπτική παραμονής, πρέπει να φεύγει. Πρέπει να απελαύνουμε πιο πολύ και πιο γρήγορα», υπογραμμίζει. Η κυβέρνηση, συνεχίζει, έχει την ευθύνη της διασφάλισης της λειτουργίας της κοινότητάς μας. «Αυτό περιλαμβάνει και μια κάποια σκληρότητα», διευκρινίζει και αναφέρεται σε δέσμη μέτρων με στόχο τον περιορισμό της παράτυπης μετανάστευσης στη Γερμανία.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 18,158 μηνύματα.



Ο καγκελάριος αναφέρεται στη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησής του και παραδέχεται ότι η απεριόριστη μετανάστευση θέτει σε κίνδυνο το κράτος πρόνοιας, ενώ δηλώνει ότι «ο περιορισμός της μετανάστευσης δεν μας κάνει απάνθρωπους» και ζητά απελάσεις «μεγάλης κλίμακας». «Πρέπει επιτέλους να απελάσουμε σε μεγάλη κλίμακα όσους δεν έχουν δικαίωμα να μείνουν στη Γερμανία. Όποιος δεν μπορεί να επικαλεστεί λόγο προστασίας και δεν έχει προοπτική παραμονής, πρέπει να φεύγει. Πρέπει να απελαύνουμε πιο πολύ και πιο γρήγορα», υπογραμμίζει. Η κυβέρνηση, συνεχίζει, έχει την ευθύνη της διασφάλισης της λειτουργίας της κοινότητάς μας. «Αυτό περιλαμβάνει και μια κάποια σκληρότητα», διευκρινίζει και αναφέρεται σε δέσμη μέτρων με στόχο τον περιορισμό της παράτυπης μετανάστευσης στη Γερμανία.

Αφού οι δημοσκοπήσεις δίνουν το εθνικιστικό AfD στη δεύτερη θέση με 22% προφανώς ξύπνησαν τώρα όλοι και προσπαθούν να σώσουν ο,τι σώζεται όπως έγινε και στην Δανία και στην Ισπανία (όπου η αριστερή κυβέρνηση Σάντσεθ έστελνε επίδοξους Μαροκινούς λαθρομεταναστές για μπάνιο με τους αστυνόμους να τους πετάνε πίσω στην θάλασσα). Τώρα είναι αργά για δάκρυα Στέλλα, όμως. Ολόκληρη η Ευρώπη τρέμει μην τους ανατινάξουν τα αεροδρόμια οι ισλαμιστές που εμπασαν μέσα εις ένδειξιν αλληλεγγύης προς τους Παλαιστίνιους.

Όποιος κάνει υβριδικό πόλεμο στον εαυτό του και σπέρνει Πέμπτες φάλαγγες θερίζει χάος. Άντε και στα δικά μας.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,827 μηνύματα.
Ενα πολυ μικρο..ελαχιστο ορεκτικο για την κυπρο μας.

...η οποια ειναι και μεσα στο στομα του λυκου κυριολεκτικα.(Ζητω ταπεινα συγνωμη για την εκφραση απο τους λυκους,ειναι πραγματικα υπεροχα πλασματα)
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,318 μηνύματα.

amarelia

Διάσημο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,593 μηνύματα.

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,318 μηνύματα.
Πραγματικά δεν έχω λόγια, η Ευρώπη βρίσκεται under attack. Καθημερινά γίνεται και κάτι. Πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα προς τα άτομα που μπαίνουν στην Ευρώπη από αυτές τις χώρες καθώς τα πράγματα δεν είναι καλά. Δυστυχώς μαζί με τους πρόσφυγες μπήκαν ακραίοι Μουσουλμάνοι που δεν θέλουν να εργαστούν/ ζήσουν στην Ευρώπη αλλά θέλουν να προκαλούν τα παρακάτω προβλήματα.


 
Τελευταία επεξεργασία:

amarelia

Διάσημο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,593 μηνύματα.
Αυτό τι σχέση έχει με το θέμα;
 

Dreamweaver

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Dreamweaver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1,747 μηνύματα.
Με τη μαλακισμενη σταση που ειχαν συγκεκριμενα ατομα για αρκετα χρονια, εκει θα καταληψει το πραγμα, οχι μονο για αυτους που δεν πρεπει να ειναι στην Ευρωπη, αλλα σε ολους. Το θεμα ειναι οτι ειναι υπαρχουν ηδη πολλοι τετοιοι σε αρκετες χωρες και δεν θα ειναι ιδιαιτερα χαρουμενοι. Δυστυχως πιστευω οτι θα υπαρξουν πολλες ταραχες, αν οχι μινι-εμφυλιος
 

glayki

Διάσημο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 3,846 μηνύματα.

Μάλλον οι μέρες εφησυχασμού έχουν περάσει ανεπιστρεπτί 😕

«Είμαι ανήσυχη», λέει στο ABC News η εκτελεστική διευθύντρια της Europol, Κατρίν Ντε Μπολ. «Με τις τελευταίες εκθέσεις μας για την τρομοκρατία και την κατάσταση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, βλέπουμε ότι πολλοί νέοι επηρεάζονται και στρατολογούνται μέσω ίντερνετ. Βλέπουμε πολλούς μοναχικούς παίκτες που πιστεύουν ότι πρέπει να πάνε και να εκτελέσουν μία τρομοκρατική επίθεση, επειδή θέλουν να ανήκουν σε μία ευρύτερη οικογένεια».
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,827 μηνύματα.

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,318 μηνύματα.
Τα λέγαμε όμως μερικοί μας αποκαλούσαν ρατσιστές. Τώρα όπως έστρωσαν και κοιμηθούν.


Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Και στην Ελλάδα αυξάνεται η αστυνόμευση.


 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top