Να φαίνονται τα posts του "Έρωτας και Σεξ" στους επισκέπτες?

Λοιπόν?

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 17)
  • Να το βλέπουν οι επισκέπτες

Ψήφοι: 6 35,3%
  • Να ΜΗΝ το βλέπουν οι επισκέπτες

Ψήφοι: 11 64,7%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.
Σκεφτόμουν (και το είπα και σε ένα άλλο ποστ) ότι ίσως κάποια μέλη επειδή έχουν εγγραφει με το ίδιο ψευδώνυμο σε άλλα sites να ντρέπονται ή να αισθάνονται άβολα όταν γράφουν στο "Έρωτας και Σεξ" μήπως και κάποιος που τους ξέρει βρει το λινκ και μάθει όσα είπαν ή ακόμα και το δώσει σε άλλους για να τον κάνει "ρεζίλι" (όπως πιθανώς να νομίζει) επειδή τον αντιπαθεί.
Πιθανόν γιάυτό το λόγο να γράφονται ακόμα και με διαφορετικό nickname στο e-steki για να μπορούν να γράφουν πιο ελευθερα.
Μήπως λοιπόν να το κάναμε κρυφό για τους επισκέπτες? Δηλαδή, θα φαίνεται οτι υπάρχει τέτοιο φόρουμ και απλά δεν θα μπορούν να δουν τα posts που περιέχει. Εσείς τι λέτε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

emufear

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα.
Καλη ιδεα, Michelle να μην το βλεπουν οι επισκεπτες ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nv

Πολύ δραστήριο μέλος

Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα.
Πολύ καλή ιδέα! Νομίζω είναι καλύτερα να μην φαίνονται! η περιήγηση στα υπόλοιπα θεματα αρκεί για να δώσει σε κάποιον μια ιδέα του τι είναι το στέκι! Δεν είναι ανάγκη κάθε "περίεργος" να διαβάζει καποια τόσο προσωπικά θέματα!

οπότε ΝΑΙ!!!!!!!!!:clapup:

επίσης ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!:D

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα.
Νομίζω ότι αν κάποιος θέλει σώνει και ντε να κάνει κάτι τέτοιο, κάνει μια εγγραφή με ένα κουκουρούκου nick και κάνει τη δουλειά του....

Προσωπικά δε με απασχολεί αν θα φαίνεται ή όχι... πράγματα που δεν θα ήθελα να μαθευτούν, δεν τα γράφω έτσι κι αλλιώς παρόλο που για όλους είμαι απλά άλλο ένα nick!

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.
εν ε
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:
Νομίζω ότι αν κάποιος θέλει σώνει και ντε να κάνει κάτι τέτοιο, κάνει μια εγγραφή με ένα κουκουρούκου nick και κάνει τη δουλειά του....
Όμως είναι μια υποτιπόδες ασφάλεια ... :(

ALEX_

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα.
Προσωπικά δεν πολυγράφω στο "Ερωτας και σεξ" λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων.:PΠάντως καλή μου ακούγεται η ιδέα της Μichelle.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.
Φυσικά και είναι καλή η ιδέα της Μισέλ! Κρυφό για τους επισκέπτες! :)

weak and powerless

Διάσημο μέλος

Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα.
εγώ λέω να αφήσουμε τα άπλυτα μας στη φόρα :P.

Founes

Διάσημο μέλος

Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα.
και εγώ απο την στιγμή που τα γράφω εδώ, δεν εχω πρόβλημα για το ποιός θα τα βλέπει, αλλά νομίζω θα ήταν καλύτερα να τα βλέπουν μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες!

Arty2

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 155 μηνύματα.
Not a bad idea, αν και να ομολογήσω, πριν γραφτώ ήταν το πρώτο θέμα που παρακολουθησα lol

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.
Πάντως για να σας προιδεάσω στους επισκέπτες θα φαίνεται μεν οτι υπάρχει το φόρουμ αλλά οτι δεν έχιε ποστάρει κανείς μέσα (όποιος δεν είναι στόκος θα καταλάβει οτι απλά δεν μπορει να το δει, όποιος είναι καλύτερα για όλους να μην γραφτει :P :P :P)
Πάντως προσωπικά μου τη σπάει οταν βλέπω να γράφονται μέλη μόνο και μόνο γι'αυτό, φοβάμαι μήπως το κάνουν σαν το αντίστοιχο ενός άλλου που έχω υπόψιν σε θέμα ποιότητας...

Arty2

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 155 μηνύματα.
Πάντως δεν γράφτηκα μόνο για αυτό :ρ απλά δεν μου αρέσουν τα φορουμ με πολύ κόσμο και εκείνη την εποχή με είχε πιάσει βαρεμάρα (όπως τώρα) και αυτό φαινότανε καλό ^^

crazyhelen

Διάσημο μέλος

Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:

Προσωπικά δε με απασχολεί αν θα φαίνεται ή όχι... πράγματα που δεν θα ήθελα να μαθευτούν, δεν τα γράφω έτσι κι αλλιώς παρόλο που για όλους είμαι απλά άλλο ένα nick!

Νομίζω ότι η ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ έχει δίκιο. Άσε που με το να "κλειδωθεί" αυτό το post μπορεί να "ερεθίσει" ορισμένους κακεντρεχείς..... Δεν ξέρω.....

Subject to change

e-steki.gr Founder

Μήπως τότε να μην βλέπουν καν οτι υπάρχει τέτοιο φόρουμ όπως γίνεται με το Σχολιασμό?

Arty2

Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτό ίσως είναι καλύτερο αν υπάρχει η επιλογή... anyway προσωπικά δεν με πολυνοιάζει, απλά δεν γράφω πράγματα που μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον μου :Ρ

Subject to change

e-steki.gr Founder

Νομίζω πως η γνώμη των μελών ήταν σαφής. Πλέον οι επισκέπτες δεν μπορούν καν να δουν οτι υπάρχει τέτοιος πίνακας. :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...