chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.

27-09-24

23:35
Ίσως έχεις δίκιο, δεν παρακολουθώ γενικά TPP, όπως τύχει, δεν ξέρω τι συνηθιζουν να σχολιάζουν και τι να αποσιωπουνΝα γίνει πραγματική έρευνα, χωρίς συγκαλύψεις και αν τον σκότωσαν να σαπίσουν στη φυλακή. Αλλά είναι εξοργιστικό φίλε ότι τέτοια σάιτ δεν ασχολούνται πολλές φορές καν με εγκλήματα που έχουν κάνει λάθρο και τώρα ούτε που ασχολούνται με το ότι ήταν κακοποιητής. Αν ήταν Έλληνας θα υπήρχε διαφορετική αντιμετώπιση. Αν δεν το βλέπεις, τι να σου πω.
Είναι πολύ περίεργη υπόθεση πάντως ελπίζω να βγει σύντομα η αλήθεια

28-09-24

00:39
Βασικά δεν είναι περίεργη υπόθεση. Το 2019 δολοφονήθηκε ένας αφρικανικής καταγωγής άντρας, ο Σαμπάνης, ο Φραγκούλης, Βαγγέλης Μάγκος, Κώστας Μανιουδάκης, δεκάδες περιστατικά αστυνομικής βίας σε φοιτητές και σε όσους κατεβαίνουν σε πορείες.Ίσως έχεις δίκιο, δεν παρακολουθώ γενικά TPP, όπως τύχει, δεν ξέρω τι συνηθιζουν να σχολιάζουν και τι να αποσιωπουν
Είναι πολύ περίεργη υπόθεση πάντως ελπίζω να βγει σύντομα η αλήθεια
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

28-09-24

00:50
ο τυπάς παραθέτει το γαμημενο ΠΡΙΝΒασικά δεν είναι περίεργη υπόθεση. Το 2019 δολοφονήθηκε ένας αφρικανικής καταγωγής άντρας, ο Σαμπάνης, ο Φραγκούλης, Βαγγέλης Μάγκος, Κώστας Μανιουδάκης, δεκάδες περιστατικά αστυνομικής βίας σε φοιτητές και σε όσους κατεβαίνουν σε πορείες.
View attachment 139176

Βρε λεβέντη μου. Κανένας δε λεει οτι τα καρακόλια δε δολοφονούν. Πρωτεργάτη θα με βρείς στο αντιμπατσικό κίνημα φωνάζοντας 1312 και μπατσοι γουρούνια δολοφόνοι.
Αλλά γιατί εσύ δε παραδέχεσαι το οτι ως επι το πλείστον εγκληματούν οι λαθρο, και ο αριστερός χώρος κάνει τα στραβά ματάκια; (βρες μου ενα αρθρο κεερφα, ιντιμιντια, πριν, εφσυν να κανει αναφορά σε έγκλημα που κάνει λάθρο, ΟΛΑ λένε για τον λευκό ελλην ανήρ

Το να παραθέτεις αριστεριστικες ιστοσελίδες αναφερόμενος στο police brutality είναι το ίδιο στο να παραθέσω εγώ για τους λάθρο απο την εφημερίδα της χρυσής αυγής. Τρομερά πολωμένη και βασισμένη

Για αυτό χρειάζεται κλείσιμο των συνόρων και γενική αναδιοργανωση του συστήματος απο μέσα προς τα έξω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ιστορίες καθημερινού ρατσισμού: «Τρεις Πακιστανοί συνελήφθησαν για τον βιασμό της γυναίκας στην Πάτρα»
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι συλληφθέντες, όλοι τους Πακιστανικής καταγωγής, κατηγορούνται πως στις 17 Ιουλίου αφού λήστεψαν με την απειλή μαχαιριού ένα ζευγάρι (εργάτες γης από το Βιετνάμ) και τους απέσ…

28-09-24

01:08
Ναι, είναι γνωστό ότι οι αριστεροί βγαίνουν έξω με στειλιάρια και δολοφονούν Έλληνες ετεροφυλόφιλους άντρες επειδή είναι εν δυνάμει γυναικοκτόνοι.ο τυπάς παραθέτει το γαμημενο ΠΡΙΝ![]()
![]()
![]()
Βρε λεβέντη μου. Κανένας δε λεει οτι τα καρακόλια δε δολοφονούν. Πρωτεργάτη θα με βρείς στο αντιμπατσικό κίνημα φωνάζοντας 1312 και μπατσοι γουρούνια δολοφόνοι.
Αλλά γιατί εσύ δε παραδέχεσαι το οτι ως επι το πλείστον εγκληματούν οι λαθρο, και ο αριστερός χώρος κάνει τα στραβά ματάκια; (βρες μου ενα αρθρο κεερφα, ιντιμιντια, πριν, εφσυν να κανει αναφορά σε έγκλημα που κάνει λάθρο, ΟΛΑ λένε για τον λευκό ελλην ανήρ)
Το να παραθέτεις αριστεριστικες ιστοσελίδες αναφερόμενος στο police brutality είναι το ίδιο στο να παραθέσω εγώ για τους λάθρο απο την εφημερίδα της χρυσής αυγής. Τρομερά πολωμένη και βασισμένη
Για αυτό χρειάζεται κλείσιμο των συνόρων και γενική αναδιοργανωση του συστήματος απο μέσα προς τα έξω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
![]()
Ιστορίες καθημερινού ρατσισμού: «Τρεις Πακιστανοί συνελήφθησαν για τον βιασμό της γυναίκας στην Πάτρα»
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι συλληφθέντες, όλοι τους Πακιστανικής καταγωγής, κατηγορούνται πως στις 17 Ιουλίου αφού λήστεψαν με την απειλή μαχαιριού ένα ζευγάρι (εργάτες γης από το Βιετνάμ) και τους απέσ…xrisiavgi.com
![]()
Αυτά οι φασίστες τα κάνουν. Το τσουβάλιασμα δεν είναι δουλειά των αριστερών και αναρχικών. Βασικά δεν είναι δουλειά όποιου διαθέτει iq πάνω από πέντε ετών παιδί.
Πάμε ξανά : Αιτίες - αποτέλεσμα, κράτος και κεφάλαιο. Αργά και σταθερά μαθαίνουμε την άλφα βήτα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

28-09-24

07:14
Έπεσε η καραμέλα του κεφαλαίου και των LGBT ξανά.
Εντομεταξυ χθες είχαμε ξανά πορεία από δήθεν προοδευτικούς χωρίς να ξέρουν καν τι έχει γίνει. Προφανώς όταν σκοτώνονται Έλληνες δεν δίνουν δεκάρα και δεν κάνουν καμία πορεία. Θα ήθελα να ήξερα, άλλη δουλειά δεν έχουν αυτοί;; Κάθε μερα πορείες κάνουν επειδή τους το λέει το κόμμα.
Εντομεταξυ χθες είχαμε ξανά πορεία από δήθεν προοδευτικούς χωρίς να ξέρουν καν τι έχει γίνει. Προφανώς όταν σκοτώνονται Έλληνες δεν δίνουν δεκάρα και δεν κάνουν καμία πορεία. Θα ήθελα να ήξερα, άλλη δουλειά δεν έχουν αυτοί;; Κάθε μερα πορείες κάνουν επειδή τους το λέει το κόμμα.

Άγιος Παντελεήμονας: Πορεία διαμαρτυρίας για τον θάνατο μετανάστη μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα
Σε εξέλιξη βρίσκεται πορεία διαμαρτυρίας στον Άγιο Παντελεήμονα από διάφορες συλλογικότητες για τον θάνατο αλλοδαπού κρατουμένου στο Αστυνομικό Τμήμα της
www.enikos.gr
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.

28-09-24

09:19
Ό,τι νά ναι!Μην τους ξεχνάς. Ούτε εμείς θα ξεχάσουμε ποτέ την εγκληματική και προκλητική υπεράσπισή σας προς τους μουτζαχεντίν και θα θεωρείστε συνυπεύθυνοι για τις ορδές που κατέκλυσαν την Ευρώπη και το μη κλείσιμο των συνόρων όταν έπρεπε.
Ό,τι πεις Ηλία μου!
Μαζί με τους μουτζαχεντίν θα κατακλίσουμε τη γη
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.

28-09-24

13:23
Που το έχουμε δει ξανά άραγε αυτό;Έπεσε η καραμέλα του κεφαλαίου και των LGBT ξανά.
![]()
Άγιος Παντελεήμονας: Πορεία διαμαρτυρίας για τον θάνατο μετανάστη μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα
Σε εξέλιξη βρίσκεται πορεία διαμαρτυρίας στον Άγιο Παντελεήμονα από διάφορες συλλογικότητες για τον θάνατο αλλοδαπού κρατουμένου στο Αστυνομικό Τμήμα τηςwww.enikos.gr

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

28-09-24

13:24
Που το έχουμε δει ξανά άραγε αυτό;![]()
![]()
Καλά οι αναρχικοί το ίδιο κάνουν πάντα δυστυχώς.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.535 μηνύματα.

28-09-24

13:29
Ναι, είναι γνωστό ότι οι αριστεροί βγαίνουν έξω με στειλιάρια και δολοφονούν Έλληνες ετεροφυλόφιλους άντρες επειδή είναι εν δυνάμει γυναικοκτόνοι.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.

28-09-24

13:38
αυτό συνέβη το Φεβρουάριο του 2023, απ όσο βρήκα. Το παιδί σώθηκε, νομίζω.Καίνε βέβαια 15χρονους επειδή φοράνε μπουφάν με την Ελληνική σημαία οι κοπρίτες, αλλά αυτή η βία δεν πειράζει. Αν σκοτώσεις Έλληνα και Χριστιανό είσαι ήρωας. Μουσουλμάνο και γύφτο μην πειράξεις, θα είσαι φασίστας.
Φυσικά και δεν είπε κανείς ότι αυτό ήταν καλό. Ασφαλώς ήταν καταδικαστέα πράξη και το καταδικάζω με χέρια και με πόδια. Αλλά πού κολά αυτό το έγκλημα, εδώ και τώρα; Αν ψάξουμε, θα βρούμε κι άλλα εγκλήματα παρόμοια. Η βία καταδικάζεται, απ΄όπου κι αν προέρχεται και δεν δικαιολογείται με σημαίες, θρησκείες, ομάδες, κόμματα.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.535 μηνύματα.

28-09-24

13:40
Αυτό μην το λες σε εμένα, αλλά σε όσους υπερτονίζουν κάποια εγκλήματα και αποκρύπτουν κάποια άλλα. Εγώ 15χρονο παιδί δεν θα πείραζα ποτέ, ό,τι και να ήταν. Πάμε καλά;Η βία καταδικάζεται, απ΄όπου κι αν προέρχεται και δεν δικαιολογείται με σημαίες, θρησκείες, ομάδες, κόμματα.
American Economist
Επιφανές μέλος

28-09-24

14:10
Καίνε βέβαια 15χρονους επειδή φοράνε μπουφάν με την Ελληνική σημαία οι κοπρίτες, αλλά αυτή η βία δεν πειράζει. Αν σκοτώσεις Έλληνα και Χριστιανό είσαι ήρωας. Μουσουλμάνο και γύφτο μην πειράξεις, θα είσαι φασίστας.
Καλά εδώ κατέβηκαν οι αναρχικοί χθες και έκαναν ήρωα τον Πακιστανό που βίαζε. Δεν λέω προφανώς και πρέπει να τιμωρηθεί η αστυνομία εφόσον είναι ένοχη όμως όχι και να θεωρούμε ήρωα τον βιαστή.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.207 μηνύματα.

28-09-24

14:17
Το θέμα είναι ότι δε μπορείς από τώρα να συμπεράνεις ότι οι αστυνομικοί σκότωσαν τον μετανάστη, ο οποίος χτυπούσε τη γυναίκα και τα παιδιά του.Αιτίες - αποτέλεσμα
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

28-09-24

21:01
Αφέλεια το βλέπω εγώ αυτό βρε Τσέστερ.εχω την αισιοδοξια οτι οσοι μπαινουν στον κοπο να σχολιασουν εδω μεσα θα αξιολογησουν το περιεχομενο του αρθρου
Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα μπορούσες να πεις ότι συναντώνται:
μετανάστευση ή/και παράτυπη μετανάστευση, αυθαιρεσία αστυνομίας, χρήση μη αναλογικής βίας από την αστυνομία, στέρηση δικαιωμάτων κρατούμενου, αυτοδικία, και διάφορα άλλα θέματα για τα οποία υπάρχουν εκπεφρασμένες απόψεις συγκεκριμένης φύσεως.
Δεν θα μπει κανείς με τις παραπάνω απόψεις στον κόπο να διαβάσει άρθρο από ένα σαίτ το όποιο διαχρονικά έχει υποστηρίξει τις αντίθετες απ' τις παραπάνω απόψεις.
Αν το πηγαίναμε και παραπέρα, κανείς δε θα νοιαζόταν να διαβάσει άρθρο από τέτοια πηγή αν τυχόν πίστευε ότι καλώς η ελληνική αστυνομία πιθανώς αλυσόδεσε/ξυλοκόπησε ή και θανάτωσε ακόμα έναν αλλόθρησκο μετανάστη, παράτυπο ή μη, καταδικασμένο για οτιδήποτε ή μη, γιατί αυτό συμβάλει στην εφημερία της χώρας μας και γιατί αυτός ο μετανάστης εξαρχής δε θα έπρεπε να βρίσκεται εδώ γιατί ΔΕΔΟΜΕΝΑ θα διαταράξει την κοινωνική μας συνοχή.
Αλλά υποθέτω, αισιόδοξα, θα πιστεύεις ότι δεν υπάρχει τέτοιος κόσμος που συμφωνεί ή και χαίρεται με το να είναι θύματα βίας μετανάστες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.