lugar
Πολύ δραστήριο μέλος
Η lugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 846 μηνύματα.

22-11-10

14:27
Σταμάτα την έρευνα αγοράς. ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

22-11-10

15:25
Έχεις απόλυτο δίκιο. +1 κι απο μέναΣταμάτα την έρευνα αγοράς. ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.044 μηνύματα.

07-03-11

00:15
Μαγκιά του του Τσαρλς λοιπόν, που πούλησε τα ξερατά και τα χ*** του
Βρε τι κατάρα... τα ξερατά μερικών, να αξίζουν περισσότερο από την φαιά ουσία άλλων

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

12-02-21

15:42
Από ροζ έχω διαβάσει τη Θεανώ - η λύκαινα της Πόλης της Λένας Μαντά πριν από 8 χρόνια. Μου άρεσε. Μετά είπα να δοκιμάσω και το πολύ ξακουστό της Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι, το οποίο δεν τελείωσα ποτέ. Έκτοτε δεν έχω ξανά διαβάσει ροζ. Μου τα είχαν δανείσει κάτι θειαδες μου. 
Εδώ στα πανηγύρια στο Περιστέρι (καλά, προ-κορωνοϊού), υπάρχουν πάντα πάγκοι με βιβλία ροζ λογοτεχνίας και από πάνω γυναίκες 35+ ετών που αναζητούν ποιο βιβλίο να επιλέξουν. Σπάνια οι άντρες διαβάζουν ροζ λογοτεχνία.

Εδώ στα πανηγύρια στο Περιστέρι (καλά, προ-κορωνοϊού), υπάρχουν πάντα πάγκοι με βιβλία ροζ λογοτεχνίας και από πάνω γυναίκες 35+ ετών που αναζητούν ποιο βιβλίο να επιλέξουν. Σπάνια οι άντρες διαβάζουν ροζ λογοτεχνία.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

12-02-21

17:02
Υπεροχα αυτα, αλλα ροζ τι εννοουμε κατα βαση τα ελαφρο ρομαντικα?Από ροζ έχω διαβάσει τη Θεανώ - η λύκαινα της Πόλης της Λένας Μαντά πριν από 8 χρόνια. Μου άρεσε. Μετά είπα να δοκιμάσω και το πολύ ξακουστό της Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι, το οποίο δεν τελείωσα ποτέ. Έκτοτε δεν έχω ξανά διαβάσει ροζ. Μου τα είχαν δανείσει κάτι θειαδες μου.
View attachment 75785
View attachment 75786
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Α εχω ενα σωρο θα τα ανεβασω σε καποιο ποστ ολα μαζι

Εδω αναμεσα σε αλλα θα εβαζα αυτο, πολυ αγαπημενο μου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...