love 2 b hated
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnnie2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

αλλα αναλογα και με την στιγμη που θα ερθει μπορει να ειναι απολαυστικο ή καταστροφικο...
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

ευτυχως δεν μου εχει συμβει μεχρι στιγμης σε τιποτα σοβαρες στιγμες αλλα μονο οταν ειμαι με φιλους!
πχ ο παρακατω που πρεπει να τον εχετε δει,αυτος το παρακανε τουλαχιστον εγω ειμαι πιο σιωπηλος η προσπαθω τουλαχιστον!

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Εμένα πάντως με είχε πιάσει νευρικό γέλιο μετά από άφθονη κατανάλωση αλκοόλ... Πρέπει να φαινόμουν πολύ χαρούμενος![]()
No offence, αλλά δεν μπορώ να σε φανταστώ με κεφάλι κουδούνι

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DOINA
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Άμα βλέπω κάποιον να γελά, άμα πετάξουμε κάνα αστείο, άμα θυμηθώ εγώ κάτι, κτλ, με πιάνει, δε θέλει κ πολύ!
Μετά ζαλίζομαι κάπως, αλλά χαλάλι. ^^ Όταν είναι και δυνατό σκύβω κιόλας απ τα γέλια.

Το χειρότερο είναι να προσπαθείς να συγκρατηθείς.

ρανιααααα
Δραστήριο μέλος

την τελευταια φορα ηταν οταν πηγα να δωσω αιμα ε8ελοντικα και με επιασε ενα γελιο δεν σταματαγα με τιποτα και γυρναει ο γιατρος και μ λεει βρε κοπελα μ πιο χαρουμενο αν8ρωπο που δινει αιμα δεν εχω ξαναδει αχχχχχχ που να ηξερε ο αν8ρωπος με την τρελη που εμπλεξε!!!!!

Αν ήξερα τι το προκαλούσε θα χε πολύ φάση!

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Α καλά! Μ''εχει πιάσει και μενα σε στιγμές που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ πρεπει!![]()
Α και εμένα! Την μια σε κηδεία και την άλλη σε εκκλησία του εξωτερικού, που εκεί έκαναν ΟΛΟΙ ησυχία, ούτε τα μωρά δεν ακούγονταν!
underwater
Περιβόητο μέλος

Off topic: μπορεί κάποιος να με σταματήσει από το να ποστάρω ανελέητα;

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Μόλις πει την πρώτη του λέξη, αρχίζω και γελάω.. Και δεν καταλαβαίνω το γιατί..

Σημ. Στην εκκλησία δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο.. Περίεργα πράγματα..

toumilo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμένα με πιάνει νευρικό γέλιο τις περισσότερες φορές όταν έρχεται ο παπάς στο σπίτι μου να κάνει ευχέλαιο..
Μόλις πει την πρώτη του λέξη, αρχίζω και γελάω.. Και δεν καταλαβαίνω το γιατί..
Σημ. Στην εκκλησία δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο.. Περίεργα πράγματα..![]()
ναι ρε συ και μενα με με πιανει αυτο...με το που μπαινει μεσα και αρχιζει να μιλαει μου ερχεται να γελασω....μαλλον μας βγαινει ηαντιδραση οτι δεν πρεπει να γελασουμε κι οσο προσπαθουμε να το καταπολεμησουμε,τοσο μας κυριευει!

babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Α.. σπαστικό με έχει πιάσει άπειρες φορές στη τάξη... νομίζω πως όλη το έχουμε πάθει λίγο πολύ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.