Παιδιά, το παλικάρι έχει ξαναγράψει μες το φόρουμ και έχουμε συζητήσει σε άλλα θρεντς, δείχνει καλό παιδί με legitimate ανησυχίες.
Δε νομίζω οτι ειναι η πρέπουσα οδός αντιμετώπισης να τον λέμε κομπλεξικό ή αγάμητο απο την εποχή του ΠΑΣΟΚ.
Γνώμη μου.
Ας εστιάσουμε στο θέμα, να βοηθήσουμε την κατάσταση, διότι είναι ευκολο να γελάσουμε ή να επικρίνουμε αλλά δύσκολο να βοηθήσουμε απηλλαγμένοι από τις προσωπικές μας τάσεις στερεοτυπικής αντίδρασης.
Καταρχάς, έγραψε οτι δειχνει σα μοντέλο. Αυτό άστο να το κρίνουν οι άλλοι φίλε. Μπορεί να είσαι μοντέλο και να είσαι ντενεκές στο κεφάλι (δε λεω οτι είσαι, σου λεω τι μπορει), να ανοίγεις το στόμα σου και να βγαινουν σαύρες.
Κι εκεί κολλάει και το άλλο, γιατί οι πιο άσχημοι έχουν γκόμενα ενω εσυ όχι. Για τον ίδιο λόγο που η μια χοντρούλα πηδάει τον παίδαρο, ενω η άλλη χοντρούλα ή και λεπτούλα ή και μοντέλο, έχει μείνει με το νινί στο χέρι.
Λέγεται χαρακτήρας, λέγεται συμπεριφορά, λέγεται καλλιέργεια.
Λέγεται άλλα χαρίσματα.
Όταν ψάχνεις τις γυναικες στα nightclubs, καταρχάς τις ψάχνεις σε λάθος μέρος για ποιότητα. Τις ψάχνεις εκει γιατι εσυ πιστευεις οτι ετσι γνωριζεις σοβαρη γυναικα που θα σε προσέξει. Λάθος. Κανα κενό πλάσμα θα γνωρίσεις εκει και θα τρέχεις.
Επίσης θα πρέπει να σου χτυπησει και καμπανάκια αυτό εσωτερικά, για σένα, να κανεις μια αυτοκριτική για τα στάνταρντς σου (τα οποια λυπαμαι που στο λεω αλλα ειναι επιφανειακά, κατα την προσωπική μου γνώμη).
Άσε το μοντέλο, εστίασε στο να διανθίσεις τον εαυτό σου με άλλα χαρίσματα. Με επιφάνεια πας, σε επιφάνειες θα στουκάρεις.
Για να σε κοιταξει μια σοβαρή γυναίκα, θέλει κι άλλα πράγματα. Το χρήμα και τα μοντέλα ναι μεν έχουν πέραση, αλλά αυτο ειναι που η στερεοτυπική κοινωνια έχει περάσει σαν νόρμα δήθεν. Θα σε κοιταξουν, αλλα μονο τίποτα ύαινες ή εξίσου επιφανειακές.
Αν θες σοβαρή σχέση δοτική, πρέπει να επενδυσεις στο μέσα σου, να έχεις κι άλλα πράγματα να δειξεις.
Ακριβώς εκει που επενδυσαν οι χειροτεροι εμφανισιακά άντρες απο σένα, ακριβως επειδη ηξεραν οτι δεν το είχαν και τόσο με το εμφανισιακό.
Με πιάνεις;
Πάρτο αλλιώς, και κυρίως μην κανεις συγκρίσεις με άλλους.
Να σου φέρω ενα παράδειγμα απο τη δική μου την οπτική. Είχα παει στο γαμο ενός φίλου μου, και σκάει μυτη μια κοινη μας συμφοιτητρια, με εναν επίσης κοινό μας συμφοιτητη. Καλή κοπέλα κι αυτή, καλό παιδι κι αυτός. Εν τελει μετα απο μερες παντρευτηκαν κι εκείνοι.
Του έπιανες κουβεντα και δεν ηξερε να αρθρώσει λόγο. Και με σόκαρε όλο αυτό. Λεω γιατι αυτός έτσι, ενω εγω γιουβέτσι.
Μια παρόμοια φάση με τη δική σου, με τη διαφορά οτι αναφερόταν σε σχέση ζωής οχι σε εμπειρίες.
Κι όμως, αυτος ο άνθρωπος, του λειπει εκεινο, αλλά η κοπέλα του κατι άλλο πρόσεξε σε αυτον και εκτιμησε. Ειναι ενας εξυπνος άνθρωπος, τυπικος καθημερινός, επιμελής. Αυτη η κοπέλα, αυτό ήθελε. Και εκει ηρθε η συνειδητοποίηση, οτι αυτη η κοπέλα ΔΕΝ θα ταιριαζε μαζί μου, γιατί κολλάει ακριβως με εναν τετοιο συμβατικό άντρα καλά, κι εγω ειμαι αντισυμβατικός.
Οπότε τι λες εκεινη την ωρα μέσα σου; Τι ειμαι εγω; Αντισυμβατικός. Θα ψάξω κάποια που να το εκτιμάει.
Οι άνθρωποι πρέπει να βρουνε, αυτο που ταιριάζει σε εκείνους φίλε
@Jim175 , όχι να εποφθαλμουν τα των άλλων. Τα των άλλων δεν ξερεις αν σου ταιριάζουν.
Και μην υποτιμάς τους άλλους. Άλλοι άνθρωποι, άλλα χαρίσματα.
Το μονο που μενει ειναι να βρεις ή να αναπτυξεις τα δικά σου.
Ελπίζω να σε κατατόπισα κάπως, αν θέλεις να μιλήσεις εδω ειμαι.