Νιώθω ότι με πνίγει το άδικο

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.520 μηνύματα.

Valder

Επιφανές μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.367 μηνύματα.
Παιδιά, το παλικάρι έχει ξαναγράψει μες το φόρουμ και έχουμε συζητήσει σε άλλα θρεντς, δείχνει καλό παιδί με legitimate ανησυχίες.

Δε νομίζω οτι ειναι η πρέπουσα οδός αντιμετώπισης να τον λέμε κομπλεξικό ή αγάμητο απο την εποχή του ΠΑΣΟΚ.

Γνώμη μου.

Ας εστιάσουμε στο θέμα, να βοηθήσουμε την κατάσταση, διότι είναι ευκολο να γελάσουμε ή να επικρίνουμε αλλά δύσκολο να βοηθήσουμε απηλλαγμένοι από τις προσωπικές μας τάσεις στερεοτυπικής αντίδρασης.

Καταρχάς, έγραψε οτι δειχνει σα μοντέλο. Αυτό άστο να το κρίνουν οι άλλοι φίλε. Μπορεί να είσαι μοντέλο και να είσαι ντενεκές στο κεφάλι (δε λεω οτι είσαι, σου λεω τι μπορει), να ανοίγεις το στόμα σου και να βγαινουν σαύρες.

Κι εκεί κολλάει και το άλλο, γιατί οι πιο άσχημοι έχουν γκόμενα ενω εσυ όχι. Για τον ίδιο λόγο που η μια χοντρούλα πηδάει τον παίδαρο, ενω η άλλη χοντρούλα ή και λεπτούλα ή και μοντέλο, έχει μείνει με το νινί στο χέρι.

Λέγεται χαρακτήρας, λέγεται συμπεριφορά, λέγεται καλλιέργεια.

Λέγεται άλλα χαρίσματα.

Όταν ψάχνεις τις γυναικες στα nightclubs, καταρχάς τις ψάχνεις σε λάθος μέρος για ποιότητα. Τις ψάχνεις εκει γιατι εσυ πιστευεις οτι ετσι γνωριζεις σοβαρη γυναικα που θα σε προσέξει. Λάθος. Κανα κενό πλάσμα θα γνωρίσεις εκει και θα τρέχεις.

Επίσης θα πρέπει να σου χτυπησει και καμπανάκια αυτό εσωτερικά, για σένα, να κανεις μια αυτοκριτική για τα στάνταρντς σου (τα οποια λυπαμαι που στο λεω αλλα ειναι επιφανειακά, κατα την προσωπική μου γνώμη).

Άσε το μοντέλο, εστίασε στο να διανθίσεις τον εαυτό σου με άλλα χαρίσματα. Με επιφάνεια πας, σε επιφάνειες θα στουκάρεις.

Για να σε κοιταξει μια σοβαρή γυναίκα, θέλει κι άλλα πράγματα. Το χρήμα και τα μοντέλα ναι μεν έχουν πέραση, αλλά αυτο ειναι που η στερεοτυπική κοινωνια έχει περάσει σαν νόρμα δήθεν. Θα σε κοιταξουν, αλλα μονο τίποτα ύαινες ή εξίσου επιφανειακές.

Αν θες σοβαρή σχέση δοτική, πρέπει να επενδυσεις στο μέσα σου, να έχεις κι άλλα πράγματα να δειξεις.

Ακριβώς εκει που επενδυσαν οι χειροτεροι εμφανισιακά άντρες απο σένα, ακριβως επειδη ηξεραν οτι δεν το είχαν και τόσο με το εμφανισιακό.

Με πιάνεις;

Πάρτο αλλιώς, και κυρίως μην κανεις συγκρίσεις με άλλους.

Να σου φέρω ενα παράδειγμα απο τη δική μου την οπτική. Είχα παει στο γαμο ενός φίλου μου, και σκάει μυτη μια κοινη μας συμφοιτητρια, με εναν επίσης κοινό μας συμφοιτητη. Καλή κοπέλα κι αυτή, καλό παιδι κι αυτός. Εν τελει μετα απο μερες παντρευτηκαν κι εκείνοι.

Του έπιανες κουβεντα και δεν ηξερε να αρθρώσει λόγο. Και με σόκαρε όλο αυτό. Λεω γιατι αυτός έτσι, ενω εγω γιουβέτσι.

Μια παρόμοια φάση με τη δική σου, με τη διαφορά οτι αναφερόταν σε σχέση ζωής οχι σε εμπειρίες.

Κι όμως, αυτος ο άνθρωπος, του λειπει εκεινο, αλλά η κοπέλα του κατι άλλο πρόσεξε σε αυτον και εκτιμησε. Ειναι ενας εξυπνος άνθρωπος, τυπικος καθημερινός, επιμελής. Αυτη η κοπέλα, αυτό ήθελε. Και εκει ηρθε η συνειδητοποίηση, οτι αυτη η κοπέλα ΔΕΝ θα ταιριαζε μαζί μου, γιατί κολλάει ακριβως με εναν τετοιο συμβατικό άντρα καλά, κι εγω ειμαι αντισυμβατικός.

Οπότε τι λες εκεινη την ωρα μέσα σου; Τι ειμαι εγω; Αντισυμβατικός. Θα ψάξω κάποια που να το εκτιμάει.

Οι άνθρωποι πρέπει να βρουνε, αυτο που ταιριάζει σε εκείνους φίλε @Jim175 , όχι να εποφθαλμουν τα των άλλων. Τα των άλλων δεν ξερεις αν σου ταιριάζουν.

Και μην υποτιμάς τους άλλους. Άλλοι άνθρωποι, άλλα χαρίσματα.

Το μονο που μενει ειναι να βρεις ή να αναπτυξεις τα δικά σου.

Ελπίζω να σε κατατόπισα κάπως, αν θέλεις να μιλήσεις εδω ειμαι.

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλο το forum. Το τελευταίο καιρό έχω αρχίσει να νιώθω πολύ άσχημα με τον εαυτό μου, σχεδόν όλοι μου οι φίλοι γνωστοί κλπ στην ηλικία μου η και μικρότεροι έχουν κάνει "σχέση" με κάποιον/α , έχω φτάσει 20 χρόνων και δεν έχω κάνει τίποτε, ούτε φιλί δεν έχω δώσει. Είναι κρίμα και άδικο, τα χρόνια περνάνε και φτιάχνω άσχημα σενάρια ότι μπορεί να φτάσω 25-30 χρόνων και να είμαι ακόμα παρθένος (εφιαλτικό σενάριο). Πώς είναι δυνατόν ενώ είμαι εμφανισημος ψηλός και σχετικά γυμνασμενος, θα μπορούσα άνετα να δουλέψω σαν μοντέλο και δεν αστειεύομαι καθόλου, λίγο θέμα με τη τρίχα υπάρχει σε κάποια σημεία αλλά το φτιάχνω και αυτό. Τρελενομαι όταν βλέπω ζευγαρακια συνέχεια όταν βγαίνω, άνδρες πολύ πιο άσχημους από εμένα να έχουν κοπέλα, και το καλύτερο ξέρετε πιο είναι? Χειρότεροι από μένα με ωραίες!!!! Πώς γίνεται αυτό? Και όχι δεν ειναι πλούσιοι. Δε ξέρω αυτό είναι πραγματικα άξιο απορίας, είναι σκάνδαλο βασικά. Για μας σας κατατοπισω λίγο περισσότερο γενικά τα standards μου είναι να έχουμε ίδια ηλικία η μέχρι 2 χρόνια μικρότερη, με τίποτα μεγαλύτερη δηλαδή. Και από εμφάνιση κάτι σαν τη Dakota Johnson η την Ema Watson (όταν ήταν νεες) όχι να μοιάζει με αυτές αλλά καταλάβατε εννοώ στο ίδιο επίπεδο ομορφιάς. Και δεν είναι μόνο η εμφάνιση, σπουδάζω, έχω στόχους φιλοδοξίες χόμπυ κλπ, κάνω πράγματα γενικά. Μπορείτε να μου πείτε τι κάνω λάθος? Έχω αρχίσει να πηγαίνω σε nightclubs τον τελευταίο καιρό επειδη όλοι οι φίλοι μου λένε εκεί παίζονται καταστάσεις αλλά δεν έχει κάτσει ακόμα τίποτα, γιατί να είναι τόσο άδικη η ζωή ρε μάγκες...
οι ωραιοι εχουν χρεη

ROM32

Δραστήριο μέλος

Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 784 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλο το forum. Το τελευταίο καιρό έχω αρχίσει να νιώθω πολύ άσχημα με τον εαυτό μου, σχεδόν όλοι μου οι φίλοι γνωστοί κλπ στην ηλικία μου η και μικρότεροι έχουν κάνει "σχέση" με κάποιον/α , έχω φτάσει 20 χρόνων και δεν έχω κάνει τίποτε, ούτε φιλί δεν έχω δώσει. Είναι κρίμα και άδικο, τα χρόνια περνάνε και φτιάχνω άσχημα σενάρια ότι μπορεί να φτάσω 25-30 χρόνων και να είμαι ακόμα παρθένος (εφιαλτικό σενάριο). Πώς είναι δυνατόν ενώ είμαι εμφανισημος ψηλός και σχετικά γυμνασμενος, θα μπορούσα άνετα να δουλέψω σαν μοντέλο και δεν αστειεύομαι καθόλου, λίγο θέμα με τη τρίχα υπάρχει σε κάποια σημεία αλλά το φτιάχνω και αυτό. Τρελενομαι όταν βλέπω ζευγαρακια συνέχεια όταν βγαίνω, άνδρες πολύ πιο άσχημους από εμένα να έχουν κοπέλα, και το καλύτερο ξέρετε πιο είναι? Χειρότεροι από μένα με ωραίες!!!! Πώς γίνεται αυτό? Και όχι δεν ειναι πλούσιοι. Δε ξέρω αυτό είναι πραγματικα άξιο απορίας, είναι σκάνδαλο βασικά. Για μας σας κατατοπισω λίγο περισσότερο γενικά τα standards μου είναι να έχουμε ίδια ηλικία η μέχρι 2 χρόνια μικρότερη, με τίποτα μεγαλύτερη δηλαδή. Και από εμφάνιση κάτι σαν τη Dakota Johnson η την Ema Watson (όταν ήταν νεες) όχι να μοιάζει με αυτές αλλά καταλάβατε εννοώ στο ίδιο επίπεδο ομορφιάς. Και δεν είναι μόνο η εμφάνιση, σπουδάζω, έχω στόχους φιλοδοξίες χόμπυ κλπ, κάνω πράγματα γενικά. Μπορείτε να μου πείτε τι κάνω λάθος? Έχω αρχίσει να πηγαίνω σε nightclubs τον τελευταίο καιρό επειδη όλοι οι φίλοι μου λένε εκεί παίζονται καταστάσεις αλλά δεν έχει κάτσει ακόμα τίποτα, γιατί να είναι τόσο άδικη η ζωή ρε μάγκες...

Ερώτηση: Προσπαθείς καθόλου να γνωρίσεις καμία η απλά περιμένεις να σε προσέξουν επειδή πιστεύεις ότι είσαι όμορφος και έχεις φιλοδοξίες;

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.323 μηνύματα.
Μερικές φορές η αυτοπεποίθηση δεν διαφέρει και πολυ με την αλαζονεία.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.911 μηνύματα.
Από τα 20 ρε παληκάρι μπήκες στο ράφι; Μικρούλης είσαι ακόμη.
Να δεις που θα σου γίνει το κλικ εκεί που δεν το περιμένεις.
Μόνο άγχος μην έχεις. Απόλαυσε τα νεανικά ελεύθερα χρόνια σου
[automerge]1730569362[/automerge]
@Υδροχόος ΑΛΛΑΞΕΣ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ
Και γω βρε! Μ΄αυτή τη φωτογραφία που έβαλε. Αφού σκέφτηκα μια φορά, ο Ηλίας τα λέει καλά σήμερα. Και ο @nearos έβαλε την ίδια. Μπερδεύομαι πλέον
Όλοι βρε, χριστοταλιμπάν γίνατε;

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 854 μηνύματα.
Νομίζω είστε λίγο αυστηροί, παιδιά. Ατυχής ο τρόπος έκφρασής του, αλλά φαίνεται ότι δεν είναι επί τούτου, με εμπάθεια κτλ. Είναι καθαρά λόγω απειρίας, απογοήτευσης - με όλο το μπέρδεμα που φέρνει αυτό στις σκέψεις και τα συναισθήματα. Στην πρώτη νιότη μας, πόσες φορές σκεφτήκαμε με τον λάθος τρόπο; Χωρίς να το λέμε πραγματικά έτσι, όπως ακούγεται. Αρκεί στην πορεία να το βρίσκουμε, να διορθωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Πιο επιλήψιμο θα ήταν ν' ακούγονταν αυτά από στόμα μεγαλύτερης ηλικίας. Εκεί θα ήταν κλασική περίπτωση βλάβης.

Guest 857742

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Κοίτα μόνο μη φτάσεις 25 - 30 χρονών και σκέφτεσαι έτσι...
[automerge]1730571663[/automerge]
Νομίζω είστε λίγο αυστηροί, παιδιά. Ατυχής ο τρόπος έκφρασής του, αλλά φαίνεται ότι δεν είναι επί τούτου, με εμπάθεια κτλ. Είναι καθαρά λόγω απειρίας, απογοήτευσης - με όλο το μπέρδεμα που φέρνει αυτό στις σκέψεις και τα συναισθήματα. Στην πρώτη νιότη μας, πόσες φορές σκεφτήκαμε με τον λάθος τρόπο; Χωρίς να το λέμε πραγματικά έτσι, όπως ακούγεται. Αρκεί στην πορεία να το βρίσκουμε, να διορθωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Πιο επιλήψιμο θα ήταν ν' ακούγονταν αυτά από στόμα μεγαλύτερης ηλικίας. Εκεί θα ήταν κλασική περίπτωση βλάβης.

Νομίζω 20χρ ειναι αρκετα μεγαλος για να κρατηθει κανεις υπολογος για τις μλκς που πεταει - και για τις συγκεκριμενες θα λεγα ανησυχητικα μεγαλος, lol

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Giorgkalo

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 267 μηνύματα.
Σωστα τα λες...απλα οταν μιλας με γραπτο τροπο παρεξηγησε πιο ευκολα...αν ελεγε το ιδιο πραγμα σε προφορικο λογο ειμαι σιγουρος οτι ολοι θα το προσπερνουσαν και θα "εμπεναν" στο θεμα αντι να κολλουσαν τοσο σε δυο λεξεις☺

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.409 μηνύματα.
Σωστα τα λες...απλα οταν μιλας με γραπτο τροπο παρεξηγησε πιο ευκολα...αν ελεγε το ιδιο πραγμα σε προφορικο λογο ειμαι σιγουρος οτι ολοι θα το προσπερνουσαν και θα "εμπεναν" στο θεμα αντι να κολλουσαν τοσο σε δυο λεξεις☺
Για να είμαστε δίκαιοι, σωστό και αυτό.

Και επειδή με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και κάποιοι από εμάς τους υπόλοιπους έχουμε σκεφτεί παρομοίως ίσως, για εμένα τα είπε πολύ ωραία ο Βάλντερ όπως τα εξήγησε. Νομίζω είναι από τα πιο χρήσιμα ποστ στο παρόν θρεντ.

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.371 μηνύματα.
Και δεν είναι μόνο η εμφάνιση, σπουδάζω, έχω στόχους φιλοδοξίες χόμπυ κλπ, κάνω πράγματα γενικά. Μπορείτε να μου πείτε τι κάνω λάθος? Έχω αρχίσει να πηγαίνω σε nightclubs τον τελευταίο καιρό επειδη όλοι οι φίλοι μου λένε εκεί παίζονται καταστάσεις αλλά δεν έχει κάτσει ακόμα τίποτα, γιατί να είναι τόσο άδικη η ζωή ρε μάγκες

Θα πρέπει να εμπεδώσεις πως μια ωραία εμφάνιση από μόνη της δεν αποτελεί πόλο έλξης( Εξου και βλέπεις γύρω σου άτομα μέτριας εμφάνισης σε σχέσεις) .
Πρέπει να καλλιεργήσεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες πλησιάζοντας μια γυναίκα ( τα club δε θα σου προσφέρουν το κατάλληλο περιβάλλον) , εστίασε στους χώρους που κινείσαι λόγω σπουδών, χόμπυ, κοινωνικού κύκλου.Απεβαλε το άγχος, γιατί αντανακλά και απωθεί και φέρσου φυσικά και θα έρθει σε ανύποπτο χρόνο αβίαστα.

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Νομίζω 20χρ ειναι αρκετα μεγαλος για να κρατηθει κανεις υπολογος για τις μλκς που πεταει - και για τις συγκεκριμενες θα λεγα ανησυχητικα μεγαλος, lol

Σιγά το έγκλημα... Οι γνωστές μαλακίες που έχουν πει οι περισσότεροι και περισσότερες, που δυσκολεύονται στον συγκεκριμένο τομέα για τον άλφα ή βήτα λόγο. Πόσοι και πόσες τα έχουν ξεστομίσει στην παρέα ή το έχουν πει από μέσα τους. Να μου πεις για τους losers που κάθονται και λένε ένα σωρό μαλακίες, επειδή είναι ακαλλιέργητοι, αγάμητοι και δεν ξέρω τι άλλο, εκεί να σου πω ναι. Αλλά, τώρα μη τα βάζουμε και με τα πιτσιρίκια, που, ακόμα και σ' αυτή την ηλικία, υπάρχει φουλ ανωριμότητα.

Guest 857742

Επισκέπτης

Σιγά το έγκλημα... Οι γνωστές μαλακίες που έχουν πει οι περισσότεροι και περισσότερες, που δυσκολεύονται στον συγκεκριμένο τομέα για τον άλφα ή βήτα λόγο. Πόσοι και πόσες τα έχουν ξεστομίσει στην παρέα ή το έχουν πει από μέσα τους. Να μου πεις για τους losers που κάθονται και λένε ένα σωρό μαλακίες, επειδή είναι ακαλλιέργητοι, αγάμητοι και δεν ξέρω τι άλλο, εκεί να σου πω ναι. Αλλά, τώρα μη τα βάζουμε και με τα πιτσιρίκια, που, ακόμα και σ' αυτή την ηλικία, υπάρχει φουλ ανωριμότητα.

Εχ, οκ. Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο σύνηθες. Σίγα μην έχει το θάρρος να λέει αυτά τα πράγματα irl. Κι αν τα λέει κακό του κεφαλιού του γιατι είναι πραγματικά αποκρουστικό. Όλοι εχουμε τις ανασφαλειες μας, αλλα προσωπικα δεν αισθανθηκα ποτε την αναγκη να ριξω τους αλλους προκειμενου να ανεβασω τον εαυτό μου. Ουτε στα 15, ουτε στα 20, ουτε ποτέ. Γι' αυτο το κρινω αυστηρα.

Giorgkalo

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 267 μηνύματα.
Εχ, οκ. Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο σύνηθες. Σίγα μην έχει το θάρρος να λέει αυτά τα πράγματα irl. Κι αν τα λέει κακό του κεφαλιού του γιατι είναι πραγματικά αποκρουστικό. Όλοι εχουμε τις ανασφαλειες μας, αλλα προσωπικα δεν αισθανθηκα ποτε την αναγκη να ριξω τους αλλους προκειμενου να ανεβασω τον εαυτό μου. Ουτε στα 15, ουτε στα 20, ουτε ποτέ. Γι' αυτο το κρινω αυστηρα.
Αν κατσουμε να "εξετασουμε" και να ερευνησουνε/ σχολιασουμε κλπ την καθε λεξη που λεει ο καθενας...ολοι μας θα ειμασταν κατηγορουμενοι...ελεος μην κολλατε στις λεξεις...αλλα στο συναισθημα και στην ουσια του θεματος..😡😌😔
Αντι να τον ενθαρυνουμε και να βοηθησουμε οποιος ξερει και οπως μπορει...κολλαμε σε μια λεξη με αποτελεσμα να αποθαρυνθει και να μην ξαναεκφραστει εστω κ σε αυτο το ανωνυμο φορουμ😌
Δεν πειραζει jim175 ολα καλα!
Κοιτα απο εδω κ περα τι θα κανεις μην σε νοιαζει μια χαρα εισαι...μην υπεραναλυεις και μην σκεφτεσαι τα "κακα" μονο τα καλα που ερχονται! Ξεκινα απο αυριο μην αγχωνεσαι...απλα κανε αυτο που θες...
Κανε την σκεψη πραξη! μην συγκρινεσαι με κανεναν..ο καθενας ειναι ξεχωριστος και μην βλεπεις μονο το εξω του ανθρωπου...κυριως το μεσα μετραει!

Guest 857742

Επισκέπτης

Αν κατσουμε να "εξετασουμε" και να ερευνησουνε/ σχολιασουμε κλπ την καθε λεξη που λεει ο καθενας...ολοι μας θα ειμασταν κατηγορουμενοι...ελεος μην κολλατε στις λεξεις...αλλα στο συναισθημα και στην ουσια του θεματος..😡😌😔
Αντι να τον ενθαρυνουμε και να βοηθησουμε οποιος ξερει και οπως μπορει...κολλαμε σε μια λεξη με αποτελεσμα να αποθαρυνθει και να μην ξαναεκφραστει εστω κ σε αυτο το ανωνυμο φορουμ😌
Κοιτα απο εδω κ περα τι θα κανεις μην σε νοιαζει μια χαρα εισαι...μην υπεραναλυεις και μην σκεφτεσαι τα "κακα" μονο τα καλα που ερχονται! Ξεκινα απο αυριο μην αγχωνεσαι...απλα κανε αυτο που θες...
Κανε την σκεψη πραξη! μην συγκρινεσαι με κανεναν..ο καθενας ειναι ξεχωριστος και μην βλεπεις μονο το εξω του ανθρωπου...κυριως το μεσα μετραει!
ναι οκ μπρο νταξει δεν δικαζουμε κανεναν εδω περα

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.479 μηνύματα.
Δε σχολιάστηκε η κάθε λέξη, μα το όλο νόημα. Αν "πιάναμε" και τις λέξεις, θα το ξημερώναμε (από πού να το πρωτοπιάσεις...)...

Να ευχηθούμε καλή τύχη στο παλληκάρι. Όμορφος είναι, νέος, σπουδάζει, έχει χόμπυ, θα την βρει την άκρη, αργά ή γρήγορα...

Ίσως αν έριχνε λίγο και τον πήχη (Dacota johnson π.χ.)...

ROM32

Δραστήριο μέλος

Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 784 μηνύματα.
Πολύ "τσακωμός" για ανούσια πράγματα και επί του θέματος τίποτε. Για να μπορέσουμε να βοηθηδουμε πρέπει να μαζέψουμε πληροφορίες. Εγώ έκανα μια ερώτηση και αναμένω απάντηση. Διότι για να δικαιούται κάποιος να γκρινιάζει για τις γυναίκες θα πρέπει πρώτα να πράττει αρκετά και σωστά και αν δεν του βγαίνει (που αποκλείεται) τότε έχει το δικαίωμα για να το κάνει. Διότι οι περισσότεροι που γκρινιάζουν δεν κάνουν τίποτε.

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν λέω ότι συμφωνώ και ότι το βρίσκω ωραίο. Απλά έχω ακούσει πάρα πολλές βλακείες και υπερβολές σε μικρές ηλικίες, γι' αυτό δεν τον κρίνω αυστηρά. Και προσπαθώ να κρίνω κι ανάλογα. Αλλιώς θ' απευθυνθώ σε κάποιον που φαίνεται πως είναι κωλοπαίδι κι αλλιώς θ' απευθυνθώ σε κάποιον που μπορεί να εκφραστεί κάπως (για 1002 λόγους) αλλά δεν είναι κακής πάστας. Στην τελευταία περίπτωση, προτιμώ να συζητήσω με τον άλλον και να τον κάνω να δει πως έχει λάθος δείχνοντάς του τον σωστό δρόμο. Από ένα σημείο κι έπειτα, σαφώς ο καθένας επιλέγει τον δρόμο που θα τραβήξει και θα χαρακτηριστεί ανάλογα.

Nascentes morimur

Διάσημο μέλος

Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.326 μηνύματα.
Η απογοήτευση που νιώθεις σχετικά με τις σχέσεις είναι κατανοητή, καθώς είναι φυσικό να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους αν και η σύγκριση για μένα είναι επιβλαβής. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αποδεχτείς ότι ο καθένας έχει τη δική του πορεία και ότι οι ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν απροσδόκητα.
Σίγουρα η ζωή δεν είναι πάντα δίκαιη αλλά είναι γεμάτη ευκαιρίες
Μην βιάζεσαι και μην απογοητεύεσαι.
Εξάλλου η υπομονή μπορεί να αποδώσει καρπούς .
Κατ' εμέ οι σχέσεις συχνά έρχονται όταν δεν τις περιμένεις αλλά το πιο σημαντικό είναι να είσαι ευτυχισμένος με τον εαυτό σου (να τον αγαπάς) και να απολαμβάνεις τη ζωή δημιουργώντας στιγμές ( γιατί αυτές μένουν στο τέλος).

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.657 μηνύματα.
Καλημέρα σας

Οκ, καταλαβαίνω το λάθος μου. Πραγματικά ο τρόπος που ανέλυσε το θέμα του προσωπικά μου φάνηκε σα να μας κάνει πλάκα, εξού και η αντίδραση μου . Ζητώ συγγνώμη από τον @Jim175 που του μίλησα άσχημα, όμως κοιτάζοντας τόσο επιφανειακά τον κόσμο δεν θα του κάνει καλο

μην κρίνεις λοιπόν έτσι, κοιτά τα χαρίσματα σου, αλλά μη πετάς πάνω από αυτά. Θα μάθεις βέβαια, είσαι μικρός.
Φιλικά.

Τα υπόλοιπα που θα έλεγα για να τον βοηθήσω αναφέρθηκαν ήδη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια