Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.226 μηνύματα.

02-11-21

00:34
Παιδιά όπα!Δεν έχω καταθλιψη,μεταφορικα το εννοούσα.Μια εντονη μελαγχολία ναι,για την οποία θα κάνω μια επισκεψη σε ειδικό.Από αλλού ξεκίνησε το θέμα και αλλού κατέληξε. Δεν πειράζει όμως Σημασία έχει να γίνονται ελεύθερα ανταλλαγές απόψεων και θα ήθελε για άλλη μία φορά να σας ευχαριστήσω για τις συμβουλές και την βοήθειά σας. Συζητήσαμε λίγο το μεσημέρι και μου είπε ότι τον ενοχλεί που συνεχώς είμαι με κατεβασμένα τα μούτρα ενώ εκείνος ξεσκιζεται στη δουλειά και η γκρίνια μου. Καταλήξαμε στο γεγονός αντί απόσταση που έχει δημιουργηθεί αναγκαστικά το τελευταίο διάστημα μεταξύ μας μας κάνει ζημιά και για αρχή όταν στρώσουν τα πράγματα και στη δική μου δουλειά λέμε να πάμε ένα ταξιδάκι να ηρεμήσουμε
Σε πήρα από τα μούτρα χτες αλλά η αλήθεια να ειπωθεί:
Μπράβο σου πρώτον που το συζητησατε και δεύτερον που άκουσες με ωριμότητα το παράπονό του και το παραδέχεσαι ευθέως εδώ.
Το πιο σημαντικό πράγμα είναι πρώτον τα ζευγάρια να συζητούν ουσιαστικά και δεύτερον να παραδέχεται ο καθένας τις ευθύνες του και να επιθυμεί με ειλικρίνεια να επιλύσει μαζί με τον άλλον το πρόβλημα.
Άγετε να δούμε τα μέλλοντα. Αρεσκείες μετ' επαίνων.
πεταλουδα001
Νεοφερμένο μέλος
Η πεταλουδα001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.

02-11-21

01:06
Λαθη κάνουμε όλοι...Το θέμα είναι να έχουμε ανοιχτα μάτια και αυτιά,διαφορετικα δεν σώζεται τίποτα.Ευχαριστω για τις συμβουλες σας!
Guest 528707
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

02-11-21

07:06
Έπραξες οπως έπρεπε!Παιδιά όπα!Δεν έχω καταθλιψη,μεταφορικα το εννοούσα.Μια εντονη μελαγχολία ναι,για την οποία θα κάνω μια επισκεψη σε ειδικό.Από αλλού ξεκίνησε το θέμα και αλλού κατέληξε. Δεν πειράζει όμως Σημασία έχει να γίνονται ελεύθερα ανταλλαγές απόψεων και θα ήθελε για άλλη μία φορά να σας ευχαριστήσω για τις συμβουλές και την βοήθειά σας. Συζητήσαμε λίγο το μεσημέρι και μου είπε ότι τον ενοχλεί που συνεχώς είμαι με κατεβασμένα τα μούτρα ενώ εκείνος ξεσκιζεται στη δουλειά και η γκρίνια μου. Καταλήξαμε στο γεγονός αντί απόσταση που έχει δημιουργηθεί αναγκαστικά το τελευταίο διάστημα μεταξύ μας μας κάνει ζημιά και για αρχή όταν στρώσουν τα πράγματα και στη δική μου δουλειά λέμε να πάμε ένα ταξιδάκι να ηρεμήσουμε
Μπραβο σου που το συζητησες είναι η καλύτερη λύση για όλα τα θέματα!
Άλλωστε σου είχα αναφέρει για τον χώρο και τον χρόνο που χρειάζονται οι άνθρωποι και πολλές φορές η εκάστοτε συμπεριφορά τους είναι αποτέλεσμα του δικού μας χειρισμού

Όσο για το θέμα κατάθλιψη μην αγχώνεσαι, πάντα υποθετικά μιλάω τουλάχιστον εγώ και δίνω περιθώριο λάθους σε άτομα που είναι μέσα σε αυτό ή είναι στα πρόθυρα.
Δεν μου αρέσει καθόλου να ρίχνω ευθύνες σε άτομα που είναι σίγουρο ψυχολογικά ευάλωτα.
Είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις εκείνη την στιγμή δεδομένου των πράξεων που μπορεί να ακολουθήσουν.
Έχεις δεν έχεις πάντως μια επίσκεψη σε ένα ειδικό θα σε βοηθήσει πολύ στο να διαχειριζεσαι καταστάσεις και να εισαι σίγουρη πως κανένας δεν βάζει ταμπέλες με την πρώτη επίσκεψη ούτε φυσικά και στις επόμενες μέχρι να ολοκληρωθεί το πλήρες ιστορικό σου ..
Άλλωστε είναι πάγια τακτική από πολλούς και μάλιστα χαρακτηρίζεται αντιεπαγγελματικο, γιατί η ταμπέλα ή η διάγνωση είναι ικανή να αποπροσανατολυση τον πελάτη από τον αρχικό του στόχο φορτώνοντας του ίσως ένα ακόμα αίσθημα.
Αυτό της αποδοχής της οποιαδήποτε ψυχολογικής πάθησης του και φυσικά της ενοχής για την κατάσταση που έφτασε...
Ηρέμησε αρχικά, κοίταξε να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί, όσος είναι αυτός και γρήγορα να μπορέσετε να πάτε το ταξιδάκι σας

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...