Isiliel
Επιφανές μέλος
1 κούπα κουνουπίδι αλεσμένο στο μίξερ
1 αυγό
Λίγη μοτσαρέλα
1 κουταλάκι ρίγανη
2 κουταλάκι μαϊντανό
Σάλτσα για πίτσα της αρεσκείας σας
πιπεριές, μανιτάρια ή ό,τι άλλο βάζει ο νους σας
Όση μοτσαρέλα θέλετε
Χτυπάμε το αυγό και το προσθέτουμε στο κουνουπίδι.
Μπορούμε να προσθέσουμε επίσης λίγη ρίγανη, λίγο μαϊντανό και λίγη μοτσαρέλα που θα βοηθήσει και τη συνοχή της βάσης μας.
Απλώνουμε σε ένα ταψάκι όπου έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
Ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου -ανάλογα με το φούρνο- μέχρι να ροδίσει. Στον μισό χρόνο αν θέλουμε γυρίζουμε τη βάση να ψηθεί καλά κι από την άλλη πλευρά.
Κάπου εδώ έπρεπε να μπει μια φωτογραφία με την έτοιμη πίτσα, αλλά... την έφαγα πριν προλάβω να την φωτογραφήσω.

tip: Αν έχετε στρογγυλό ταψί όπως εγώ και δεν ξέρετε πώς να κόψετε στρογγυλή τη λαδόκολλα, δείτε εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα δοκιμάσω μεθαύριο (για αύριο έχω ήδη φτιάξει) και θα σου πω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Μια δοκιμή θα μας πείσει πάντως!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης έκανα πατέντα και έβαλα και σκόρδο μέσα (σε όλα βάζω, δεν μπορώ χωρίς), το μπρόκολο το άφησα για άλλη φορά σε μικρότερη ποσότητα. Αν βγει κόσμιο στο τέλος και δεν το διαλύσω, θα βάλω φωτογραφία.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος
Δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω θερμοκρασία και ώρα διότι εγώ το κάνω στο ρομποτάκι (όπως φαίνεται και στις φώτο). Πολύ καλή ιδέα το σκόρδο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Την έκανα χοντρούλα και βγήκε πάρα πολύ ωραία, αλλά θα την προτιμούσα χωρίς ρίγανη - η αλήθεια είναι βέβαια πως δεν είμαι και πολύ φαν της ριγανης!
Κατά τα άλλα βγήκε εξαιρετική και την τσακίσαμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το βραδακι σκεφτομαι να την φτιαξω.
Βρισκομαι στη γιαγιακα και ειναι το μονο μερος που μπορω να μαγειρεψω χωρις περιορισμους( η μαμα φοβαται μηπως λερωσω τη κουζινα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος
Το συζητήσαμε και παραπάνω με την christinelle.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος
Τέλεια!!! Νομίζω μάλιστα πως πρέπει να φυλάξεις κι ένα κομμάτι για τη μαμά. Ίσως έτσι σου παραχωρεί την κουζίνα συχνότερα.Το ξερω , το ειδα...Ετοιμαζομαι για το μπακαλη λοιπον!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
, έβαλα μόνο ασπράδια, άνιθο και μαιντανό, στην σάλτσα ντομάτας έβαλα και ένα κολοκυθάκι, φρέσκο κρεμμυδάκι και λίγο πράσο και έβαλα επίσης μελιτζάνες, πιπεριές χρωματιστές και βασιλικό! Βγήκε καλύτερη από την προηγούμενη φορά, δεν έμεινε ούτε δείγμα 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Εγώ ήμουν ορκισμένος εχθρός και του μπρόκολου και του κουνουπιδιού, επειδή η μάνα μου μια ζωή τα έφτιαχνε βραστά και μύριζαν απαίσια.
Τώρα με αυτές τις συνταγές που ανακάλυψα, παίζει να είναι από τα καλύτερά μου φαγητά το κουνουπίδι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Την ξανάφτιαξα και έβγαλα και φώτο! Στο μπρόκολο έβαλα μόνο ασπράδια, άνιθο και μαιντανό, στην σάλτσα ντομάτας έβαλα και ένα κολοκυθάκι, φρέσκο κρεμμυδάκι και λίγο πράσο και έβαλα επίσης μελιτζάνες, πιπεριές χρωματιστές και βασιλικό! Βγήκε καλύτερη από την προηγούμενη φορά, δεν έμεινε ούτε δείγμα
![]()
![]()
![]()
και στισ καλλιτεχνικεσ φοτο, πασ και βαζισ κατι τοπια, κατι λιμνεσ, κατι παπιεσ...
...βαλε ενα παστσιτσιο να παρισ εκατο θετικες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Κουνουπίδι έχει, όχι μπρόκολο. Αν και δεν κατάλαβα τι σε ενοχλεί στο μπρόκολο![]()
Βρωμανε και τα δυο!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool
