Orestes
Δραστήριο μέλος

"Να δέχεσαι τη διαφορετικότητα" σου λέει μετα...![]()
Ε με την ίδια λογική και ο παιδόφιλος είναι απλά "διαφορετικός" και όχι άρρωστος... Θα τρελαθούμε τελείως ρε;;; Χαρακτηριστική περίπτωση νεκροφιλίας είναι το συγκεκριμένο γεγονός...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18
Περιβόητο μέλος

ε τι να πω... ετσι ενιωθε φαινεται ο ανθρωπος... αλλα ειναι μακαβριο...
και οπως ειπαν και παραπανω δεν αποκλειεται να εγινε για λογους δημοσιοτητας..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

fanis_ts
Νεοφερμένο μέλος

myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Στο νεκρό δε δημιουργούνται σωματικά και ψυχολογικά προβλήματα όπως σε κάποιο παιδί που μπορεί να βιάσει ο παιδόφιλος.Ε με την ίδια λογική και ο παιδόφιλος είναι απλά "διαφορετικός" και όχι άρρωστος... Θα τρελαθούμε τελείως ρε;;; Χαρακτηριστική περίπτωση νεκροφιλίας είναι το συγκεκριμένο γεγονός...
Επίσης, δε λέει πουθενά ότι συνέχισε να έχει σεξουαλική επαφή με τη γυναίκα του, μόνος σου το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Ο άνθρωπος προφανώς είχε ψυχολογικά προβλήματα, η ανθρώπινη αγάπη δεν μπορεί να φτάσει σε τέτοιο σημείο. Δεν είναι τρυφερό, είναι μόνο ανατριχιαστικό, και ακόμη και αν κάποιος δεν το καταλαβαίνει θεωρώ ότι αποτελεί ασέβεια προς την νεκρή τους γυναίκα.
γιατι παντα κρινετε τα παντα μεσα απο τη δικια σας οπτικη γωνια, απο τη στιγμη που δεν αφορα τον δικο σας κοσμο;
georg13pao
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ε με την ίδια λογική και ο παιδόφιλος είναι απλά "διαφορετικός" και όχι άρρωστος... Θα τρελαθούμε τελείως ρε;;; Χαρακτηριστική περίπτωση νεκροφιλίας είναι το συγκεκριμένο γεγονός...
1) Πείραξε κανέναν;
2) Του αξίζει να πεθάνει;

Pavlitos
Δραστήριο μέλος

dk13
Δραστήριο μέλος

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Προφανώς δεν με αφορά άμεσα, για αυτό μπορώ να κάνω και αντικειμενική κριτική.Αρχική Δημοσίευση από fasdag:Γιατι παντα κρινετε τα παντα μεσα απο τη δικια σας οπτικη γωνια, απο τη στιγμη που δεν αφορα τον δικο σας κοσμο;
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Προφανώς δεν με αφορά άμεσα, για αυτό μπορώ να κάνω και αντικειμενική κριτική.
ουτε καν, δεν μπορεις να κανεις κριτικη για τον τροπο ζωης ατομων διαφορετικων απο σενα, τα οποια ζουν και σε διαφορετικες συνθηκες και πολιτισμο
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπορεί να έχεις και δίκιο. Όμως εμένα στην παρούσα φάση, αυτό μου φαίνεται όπως το περιέγραψα από πάνω. Και οι ανθρωποφάγοι μου φαίνονται κτήνη,όμως δεν φταίνε αυτοί, αλλά η κοινωνία στην οποία ανατράφηκαν. Παρόλα αυτά για τον κοινό παρατηρητή δεν παύουν να είναιΑρχική Δημοσίευση από fasdag:ουτε καν, δεν μπορεις να κανεις κριτικη για τον τροπο ζωης ατομων διαφορετικων απο σενα, τα οποια ζουν και σε διαφορετικες συνθηκες και πολιτισμο

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Μπορεί να έχεις και δίκιο. Όμως εμένα στην παρούσα φάση, αυτό μου φαίνεται όπως το περιέγραψα από πάνω. Και οι ανθρωποφάγοι μου φαίνονται κτήνη,όμως δεν φταίνε αυτοί, αλλά η κοινωνία στην οποία ανατράφηκαν. Παρόλα αυτά για τον κοινό παρατηρητή δεν παύουν να είναι.
βασικα...δεν υπαρχει κοινος παρατηρητης... αυτη ειναι το διδαγμα
δεν υπαρχει κατι σαν τον μεσο ορο. αν μου ελεγες οτι ολα αυτα διαδραματιστηκαν στο διπλανο χωριο, τοτε η κριτικη σου θα ηταν αρκετα ευστοχη. αλλα, να παρει, αυτος ζει στο βιετναμ.
Orestes
Δραστήριο μέλος

Στο νεκρό δε δημιουργούνται σωματικά και ψυχολογικά προβλήματα όπως σε κάποιο παιδί που μπορεί να βιάσει ο παιδόφιλος.
Επίσης, δε λέει πουθενά ότι συνέχισε να έχει σεξουαλική επαφή με τη γυναίκα του, μόνος σου το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα.
Ναι εντάξει, ένα υπερβολικό παράδειγμα έφερα..Όσο για τη νεκροφιλία είναι η έλξη προς νεκρά άτομα απ'όσο ξέρω και όχι απαραίτητα η σεξουαλική επαφή μαζί τους, κάτι που θα ήταν ανέφικτο άλλωστε στη συγκεκριμένη περίπτωση.
In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος

ό,τι αληθινό συμβαίνει το κάνουμε είδηση και το κατηγορούμε και συνεχίζουμε τις ζωές μας στην φτήνια και την ψευτιά την επόμενη μέρα...
το βαριέμαι κάπως αυτό...
~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μου φαίνεται περισσότερο εμμονή παρά αγάπη πάντως (όχι ότι μπορούμε πάντα να τα διαχωρίσουμε), αλλά δεν είμαστε και σε θέση να κρίνουμε νομίζω.
Με τα δικά μας μέτρα φαίνεται ανατριχιαστικό και εκτός πραγματικότητας, από την άλλη για παράδειγμα στην Ινδία κάποτε ήταν αυτονόητο ότι θα καιγόταν η σύζυγος αν πέθαινε ο άντρας της - το τί θεωρείται αποδεκτό αλλάζει εύκολα.
roseberry
Διάσημο μέλος

Proudqueen
Δραστήριο μέλος

Καλα κοροιδευομαστε τωρα;;δεν το θεωρώ φρικιαστικό...τρυφερό ίσως , εξαρτάται βέβαια και με τις προθέσεις του.
Τρυφερο;;;
Δεν παει καλα ο ανθρωπος...Αν την αγαπουσε ας πηγαινε καθε μερα να της αφηνει λουλουδια ξερω γω...Οχι να την ξεθαψει για να κοιμαται μαζι της :what:
In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλα κοροιδευομαστε τωρα;;
Τρυφερο;;;
Δεν παει καλα ο ανθρωπος...Αν την αγαπουσε ας πηγαινε καθε μερα να της αφηνει λουλουδια ξερω γω...Οχι να την ξεθαψει για να κοιμαται μαζι της :what:
ΕΛΕΟΣ!!!
Μήπως να της κερνούσε και κανα ποτάκι κιόλας?? Μήπως να της έκανε αγιασμό και να έλεγε "αφιερωμενό σε σενα"??? Μήπως να άφηνε και κανένα καρτελάκι με ευχές στα λουλούδια???

ο καθένας εκφράζει την αγάπη του διαφορετικά...
Το κακό ξεκινάει απο το ότι ΟΛΑ πρέπει να γίνονται έτσι όπως τα έχετε συνηθίσει , ξεκολλήστε επιτέλους...
Επίσης κακό το ότι τα αντικείμενα αντιπροσωπεύουν αισθήματα (όπως πχ το δαχτυλίδι του αρραββώνα κτλ.- αλλά είναι άλλο θέμα)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.