Maraaki21
Νεοφερμένο μέλος

Την έχω δει. Γενικά η 2η season ήταν ανώτερη από την 1η.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος

Μπορεί να έδειχνε συχνά τον Κίραν ως ύποπτο αλλά δεν περίμενα να είναι ο δολοφόνοςΠερίμενα κάτι πιο άκυρο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maraaki21
Νεοφερμένο μέλος

Και εγώ δεν το περίμενα, αλλά όποιος και να ταν πάλι δεν θα το περίμενα

akikos
Επιφανές μέλος

Εγώ περίμενα να είναι ο γιός του αστυνόμου αλλά δεν ήθελα να είναι γιατί μ'αρέσειΠάλι καλά ήταν ο Κίραν, μου την έσπαγε κάποιες φορές

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Δύο σειρές που έχω να προτείνω είναι το Big Little Lies και το The Handmaid's Tale.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Διαφωνώ με τον διαχωρισμό γυναικείων/ανδρικών σειρών αλλά anyway.
Δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί. Αν θες μού το εξηγείς.

Προσθέτω εδώ τις εξής:
The Marvelous Mrs Maisel: Δεκαετία του 1950 στην Αμερική και μια χαρισματική κοπέλα ανακαλύπτει οτι έχει ταλέντο στο stand up comedy. Τρισχαριτωμένη πρωταγωνίστρια πλαισιωμένη από ενδιαφέροντες χαρακτήρες προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε αυτά που θέλει και αυτά που επιτάσσει η εποχή. Χαρούμενη, ευχάριστη, χαριτωμένη, σε αφήνει με όμορφα συναισθήματα.
This Is Us: Η ζωή τριών αδελφών και των γονιών τους. Μια αριστουργηματική δραματική σειρά με χαρακτήρες που εμβαθύνουν στο συναίσθημα. Αν έχετε κάνει το λάθος και δεν την έχετε δει ακόμα, δείτε τη. Είναι στο δεύτερο κύκλο και περιμένουμε τον τρίτο.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Γιατί νομίζω ότι όλα τα είδη ταινιών/σειρών απευθύνονται και για τα δύο φύλα. Το ότι μια σειρά έχει μπόλικο πιστολίδι και ξύλο ή φουλ romance και δράμα δεν σημαίνει ότι απευθύνεται σε συγκεκριμένο target group.Δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί. Αν θες μού το εξηγείς.![]()
Οι σειρές που πρότεινα ήταν με την λογική ότι οι κύριοι ήρωες είναι γυναίκες ( ξένες σειρές για γυναίκες που λέει κι ο τίτλος) κι όχι επειδή θεωρώ ότι είναι μόνο για γυναίκες, πράγμα εντελώς σεξιστικό για'μένα.

Γιατί νομίζω ότι όλα τα είδη ταινιών/σειρών απευθύνονται και για τα δύο φύλα. Το ότι μια σειρά έχει μπόλικο πιστολίδι και ξύλο ή φουλ romance και δράμα δεν σημαίνει ότι απευθύνεται σε συγκεκριμένο target group.
Οι σειρές που πρότεινα ήταν με την λογική ότι οι κύριοι ήρωες είναι γυναίκες ( ξένες σειρές για γυναίκες που λέει κι ο τίτλος) κι όχι επειδή θεωρώ ότι είναι μόνο για γυναίκες, πράγμα εντελώς σεξιστικό για'μένα.
Η λέξη σεξισμός χρησιμοποιείται για κάτι αρνητικό, αν ας πούμε πω ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να δουν μια σειρά η οποία θέλει μυαλό για να την καταλάβει κάποιος, αυτό ναι είναι σεξιστικό.
Το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών κατά τη γνώμη μου προτιμούν σειρές με πιο κοινωνικά θέματα παρά με ξύλο και πιστολιδια. Αντίστοιχα και οι περισσότεροι άντρες δεν θα προτιμήσουν ρομαντικές κομεντί ας πούμε. Εξαιρέσεις σαφώς και υπάρχουν καθώς και πολλαπλές προτιμήσεις. Εγώ πήρα απλά την πλειοψηφία όπως την εννοώ εγώ και δεν είχα σκοπό να προσβάλλω ή να υποτιμήσω τις γυναίκες - αν είναι δυνατόν...
Stickerbush
Πολύ δραστήριο μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Η λέξη σεξισμός χρησιμοποιείται για κάτι αρνητικό, αν ας πούμε πω ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να δουν μια σειρά η οποία θέλει μυαλό για να την καταλάβει κάποιος, αυτό ναι είναι σεξιστικό.
Το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών κατά τη γνώμη μου προτιμούν σειρές με πιο κοινωνικά θέματα παρά με ξύλο και πιστολιδια. Αντίστοιχα και οι περισσότεροι άντρες δεν θα προτιμήσουν ρομαντικές κομεντί ας πούμε. Εξαιρέσεις σαφώς και υπάρχουν καθώς και πολλαπλές προτιμήσεις. Εγώ πήρα απλά την πλειοψηφία όπως την εννοώ εγώ και δεν είχα σκοπό να προσβάλλω ή να υποτιμήσω τις γυναίκες - αν είναι δυνατόν...
Mα δεν είπα ότι είχες τέτοιο σκοπό. Απλά σχολίασα την άποψη μου για το επιχείρημα που πραγματεύεται ο τίτλος.

Oι ρομαντικές κομεντί είναι συνήθως σαχλές, ρηχές ταινίες, ανεξαρτήτως θεατή. Η ποιότητα σε επίπεδο σκηνοθεσίας, πολυπλοκότητας σκέψης στην οποία τίθεται ο θεατής, καινοτομίας, ερμηνειών κ.α. είναι αντικειμενική.
Μιλάμε για σειρές.

Mα δεν είπα ότι είχες τέτοιο σκοπό. Απλά σχολίασα την άποψη μου για το επιχείρημα που πραγματεύεται ο τίτλος.
Τον τίτλο εγώ τον έβαλα.

Ενιγουέι.

Stickerbush
Πολύ δραστήριο μέλος

Και για τις σειρές τύπου κομεντί το ίδιο ισχύει.
Θα μου επιτρέψεις να πιστεύω περισσότερο τις χιλιάδες κόσμου που ψηφίζει τις σειρές αυτές στο imdb παρά εσένα.

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Γιατί νομίζω ότι όλα τα είδη ταινιών/σειρών απευθύνονται και για τα δύο φύλα. Το ότι μια σειρά έχει μπόλικο πιστολίδι και ξύλο ή φουλ romance και δράμα δεν σημαίνει ότι απευθύνεται σε συγκεκριμένο target group.
Συμφωνω... ειναι χαζο να γινεται διαχωρισμος. Αν εννοουμε αναλαφρες σειρες, τοτε μπορουμε απλα να αναφερθουμε σε αυτες με τον ορο "κοινωνικες" ή δραματα, ή οτιδηποτε ειναι τελος παντων. Το να λεμε "γυναικειες" και "αντρικες" σειρες, νομιζω οτι εχει ξεπεραστει

Imposters
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Η αλήθεια είναι ότι δεν έτυχε ποτέ να κάτσω να παρακολουθήσω σοβαρά κάποια σειρά, παρά (μην γελάσετε) μόνο το Baywatch. Ναι καλά διαβάσατε τον Μιτς Μπουκάνονον, στην πραγματικότητα δεν τον γράφω θα το γράψω λάθος. Αλλά χωρίς αμφιβολία υπάρχουν κουκλιά εκεί μέσα.
Μου αρέσουν πολύ σειρές τέτοιου είδους με ναυαγοσώστες και γιατρούς πχ dr house 98 ξέρετε παρόμοιες ;

Από τις προτεινόμενες θα ηθελα να δω το Girls νουμερο 14 και this us. Τι γνώμη έχετε;
Επίσης ως άσχετη πού μπορώ να τις δω ελεύθερα χωρίς συνδρομή και χωρίς να πετάγονται ενοχλητικές διαφημίσεις οπως στις ταινίες ; Το baywatch το έβλεπα από youtube για αυτό το ρωτάω και δεν έχω ιδέα από αυτά (συγγνώμη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Στις ερωτήσεις που κάνεις για το πού και πώς μπορείς να δεις σειρές δεν μπορούμε να σού απαντήσουμε. Google is your friend![]()
Καλήμέρααααα εντάξειι, απλά ρώτησα επειδή όσα έψαχνα τουλάχιστον για τις ταινίες μου έβγαζε προγράμματα που ζητούσαν κινητό και όσα ειπα σε προηγούμενο ποστ για αυτό μόνο, ώστε μην μου ξαναβγάζει τα ίδια.
Συγγνώμη πάντως ♥

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Διαφωνώ με τον διαχωρισμό γυναικείων/ανδρικών σειρών αλλά anyway.
Δύο σειρές που έχω να προτείνω είναι το Big Little Lies και το The Handmaid's Tale.
ultra προτεινες το handmaid's tale, σου αρεσε? λεω να το ξεκινησω γιατι φαινεται ενδιαφερον αλλα πολυ βαρυ βρε παιδι μου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.