Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

27-09-19

02:39
Έχω μια απορία.
Με ποιον τρόπο μπορεί κανείς να πάει στο Μουσείο της Ακρόπολης και να πετύχει ξεναγό;
Θέλω να πω, βγάζει κάποιο πρόγραμμα το Μουσείο της Ακρόπολης που τις τάδε x y μέρες και ώρες θα γίνει ξενάγηση ή όλοι αυτοί είναι πληρωμένοι από ομάδες επισκεπτών κι άρα δεν αφορά το ευρύ κοινό;

Θέλω να πω, βγάζει κάποιο πρόγραμμα το Μουσείο της Ακρόπολης που τις τάδε x y μέρες και ώρες θα γίνει ξενάγηση ή όλοι αυτοί είναι πληρωμένοι από ομάδες επισκεπτών κι άρα δεν αφορά το ευρύ κοινό;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

27-09-19

07:59
Έχω μια απορία.Με ποιον τρόπο μπορεί κανείς να πάει στο Μουσείο της Ακρόπολης και να πετύχει ξεναγό;
Χωρίς να είμαι σίγουρος βρήκα την σελίδα με το σωματείο ξεναγών στο μουσείο.Μπορεις να επικοινωνήσεις μαζί τους και να ενημερωθείς.
https://www.tourist-guides.gr/el/guides-profiles/guideprofile.aspx?id=1214
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.