Φυσικά και ποτέ μου
δεν ένιωσα υπερήφανη για τον οποιοδήποτε ΜΗ ομογενή μου που κέρδισε το οποιοδήποτε χρυσό κλπ. και που σηκώνει τη σημαία της χώρας μου. Επίσης οι Ολυμπιακοί και οι οποιδήποτε άλλοι αγώνες έχουν καρα-ξεφτιλιστεί στο όνομα των αναβολικών, οπότε και δεν νιώθω πραγματικά υπερήφανη για κανέναν """σούπερ"""-άνθρωπο. Τελεία και Παύλα!
Μέσα στις τελευταίες 20 μέρες, έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον εν ψυχρώ 8 Έλληνες(συμπατριώτες σας αν ΔΕΝ το θυμάστε...) από τους αλλοδαπούς που εσείς υποστηρίζετε...(να θυμήσω το πρόσφατο παράδειγμα του ζευγαριού συνταξιούχων στην Δάφνη, που τους σκότωσαν το βράδυ σπίτι τους, απλά για να πάρουν τη σύνταξή τους) και δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση, αν αρχίσετε να τους υπερασπίζεστε πάλι...
ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΓΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΛΟΥΡΟΕΙΔΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΜΑΖΙ...ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛ?
ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΑΠΛΑ...Εσάς όμως, έχουν εισβάλλει ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ στο έδαφός σας και το θεωρείτε και φυσιολογικό και το υπερασπίζεστε και από πάνω...Μιλάμε ότι έχει χαθεί κάθε ίχνος απλής νοημοσύνης...
Στα @@@@@ σας αν εισβάλλει αύριο μεθαύριο και η Τουρκία στην Ελλάδα και όλα μου φαίνεται...Μέχρι και οι γάτες στον κήπο μου, έχουν πιο ισχυρό το ΕΝΣΤΙΚΤΟ της επιβίωσης και της περιφρούρησης της ιδιοκτησίας τους...ΠΙΚΡΟ, αλλά ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΟ.........