Αyala μου, την πληγη δεν την γλιτωνεις...
Η πληγη θα δημιουργηθει (εχει ηδη σχηματιστει μολις τελειωσε αυτο που ειχατε), απλως τωρα πρεπει να παλαιψεις με τις ομορφες αναμνησεις που εχεις στο μυαλο σου, για να το επουλωσεις.
Ποναμε...κι ετσι καταλαβαινουμε οτι ζουμε και οτι η καρδια μας λειτουργει...
Τιποτα δεν τελειωνει με εναν χωρισμο...Οσο κι αν αισθανεσαι την γη να χανεται κατω απο τα ποδια σου.
Αυτη (η γη), ουτε καν κουνιεται, απλως μεσα μας γινεται ενα τετοιο μπαχαλο συναισθηματικο που νομιζουμε οτι οχι μονο εχει χαθει κατω απο τα ποδια μας, αλλα εχει φυγει κι ο ουρανος πανω απο το κεφαλι μας...
Για εμενα μιλωντας αυτο που λεω ειναι οτι η καρδια μου ειναι σαν μια παραλια γεματη ψιλη αμμο...
Οταν αγαπησω καποιον και τον βαλω μεσα θα κανει αμετρητες βολτες πανω σε αυτην αφηνωντας τα -γλυκα οσο ειμαστε μαζι- σημαδια του ή αποτυπωματα του αν θες.
Μολις ομως αποφασισει να φυγει απο την ζωη, τα τοσο ομορφα σημαδια που μου αφηνε, γινονται πληγες και πονανε...
Ο χρονος ομως (αυτος ο μεγαλος γιατρος που ναι μεν γιατρευει τα παντα, αλλα δεν χρησιμοποιει ποτε αναισθητικο και ποναει!) και η ιδια η ζωη με καποια νεα αγαπη ισως (η οποια παντα ερχεται απο εκει που δεν το περιμενεις), θα ερθουν σαν ενα κυμα να σβησουν τις πληγες και τα σημαδια (οχι ομως τις αναμνησεις) κι ετσι ο επομενος στον οποιο θα ανοιξω παλι την πορτα της καρδιας μου, θα μπει και θα αφησει κι αυτος με την σειρα του τα σημαδια του...
Στο χέρι μου (για να μην πω στο μυαλό μου καλύτερα) είναι -και μάλλον εσύ το κατάφερες αυτό, mario- να τον έχω στην καρδιά μου και να τον σκέφτομαι, χωρίς να πικραίνομαι που τον έχασα, αλλά να χαίρομαι που γνώρισα ένα τόσο ξεχωριστό άνθρωπο, που μου έδωσε τόσα πολλά.
Στο χερι σου ειναι φυσικα, αλλα οχι μονο στο χερι σου...Ο χρονος και η ιδια η ζωη θα παιξουν καταλυτικο ρολο σ' αυτο.Ειναι λογικο να πικραινεσαι που το εχασες (αυτος ο κομπος που ανεβαινει στον λαιμο),αλλα το σημαντικο ειναι το τελευταιο που λες...
Ειναι αυτο που λενε:"Μην λυπασαι που τελειωσε κατι...να χαιρεσαι που ειχες την ευκαιρια να το ζησεις."
Απλως θελει δυναμη για να συνεχισουμε!Αλλοιμονο αν δεν πληγωθουμε, αν δεν κλαψουμε, αν δεν πανικοβληθουμε αν δεν μελαγχολησουμε...τα περασα ολα αυτα κι ακομα περισσοτερα και δεν ντρεπομαι στιγμη να το πω.Ομως σφιγγεις τα δοντια και συνεχιζεις.
Και πιστεψε με, την καρδια μου μετα το τελος αυτης της σχεσης την μαζεψα κομματι κομματι...αλλα απο την αλλη να ειμαι με μια κοπελα η οποια για τον α-β λογο πλεον επαψε να αισθανεται οτι αισθανοταν καποτε για μενα, δεν θα το ηθελα στιγμη...