Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.828 μηνύματα. Χθες στις 16:37 Ο Dias έγραψε: #101 Χθες στις 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά ρε συ, κάπου να μπαίνει και ένα όριο. Για να δείξεις ότι είσαι αντιρατσιστής θα μας πεις ότι σου αρέσει ο θηλυκός Ουντάμπα; Ειδικά πάνω δεξιά είναι σαν να έχει σκάσει μόλις στη δομή για να ελεγχθούν τα χαρτιά της. Click για ανάπτυξη... Ακόμα και ο ρατσισμός πρέπει να έχει κάποιο όριο. Επειδή η ηθοποιός είναι μαύρη την θεωρείς άσκημη, ενώ για όλο τον κόσμο θεωρείται πανέμορφη. Βέβαια, ακόμα πιστεύω ότι είσαι ένα τρολ διαρκείας, αλλά τόσο ρατσισμό θα τον ζήλευε και ο φύρερ σου, ακόμα και τα μυρμηγκάκια που σε χειροκροτούν σε κάθε ρατσιστική σου υπερβολή. Υ.Γ.1. Άμα η Nyongo σου την "πέσει" εσύ μην της "κάτσεις". Υ.Γ.2. Πάντως το marketing της ταινίας καλά κρατεί. Με τις "διαρροές", τα "χρώματα" και τις αντιρρήσεις, η διαφήμιση διεθνώς έφτασε κορυφή. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 16:51 ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.950 μηνύματα. Χθες στις 17:32 Ο ilias90 έγραψε: #102 Χθες στις 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Επειδή η ηθοποιός είναι μαύρη την θεωρείς άσκημη, ενώ για όλο τον κόσμο θεωρείται πανέμορφη. Υ.Γ.1. Άμα η Nyongo σου την "πέσει" εσύ μην της "κάτσεις". Click για ανάπτυξη... Δεν μου αρέσουν οι μαύρες ρε φίλε. Με το ζόρι δηλαδή να πω ότι μου αρέσουν για να μην είμαι ρατσιστης; Τι αλλοπρόσαλλα πράγματα είναι αυτά; Αρχική Δημοσίευση από Dias: Υ.Γ.2. Πάντως το marketing της ταινίας καλά κρατεί. Με τις "διαρροές", τα "χρώματα" και τις αντιρρήσεις, η διαφήμιση διεθνώς έφτασε κορυφή. Click για ανάπτυξη... Αδιάφορο αυτό. Το δικό μου θέμα είναι να σταματήσουν το blackwashing. Ούτε θέμα έχω να αποδοθούν πιστά οι χαρακτήρες ούτε τίποτα, αυτό είναι το πραγματικό ζήτημα και το έχω ξαναγράψει. Ότι όλη αυτή η προώθηση γίνεται συστημικά. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. Χθες στις 17:56 Ο nPb έγραψε: #103 Χθες στις 17:56 Ηλία χάνεις απόλαυση.. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Χθες στις 18:05 Η Εριφύλη έγραψε: #104 Χθες στις 18:05 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν μου αρέσουν οι μαύρες ρε φίλε. Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσουν. Αλλο δεν μου αρέσει , άλλο είναι άσχημη Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.842 μηνύματα. Χθες στις 18:25 Ο Micro έγραψε: #105 Χθες στις 18:25 Εν τω μεταξύ έχει επιβεβαιωθεί ότι θα είναι αυτή ; Στην αρχή έλεγαν θα παίζει την Καλυψώ ή μιας απο τις μορφές που θα παρουσιαστεί η Αθηνά Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.828 μηνύματα. Χθες στις 18:50 Ο Dias έγραψε: #106 Χθες στις 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εν τω μεταξύ έχει επιβεβαιωθεί ότι θα είναι αυτή ; Στην αρχή έλεγαν θα παίζει την Καλυψώ ή μιας απο τις μορφές που θα παρουσιαστεί η Αθηνά Click για ανάπτυξη... Μάλλον η κατανομή των ρόλων δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί. Ο Nolan παρακολουθεί ανελλιπώς το e-steki και η τελική κατανομή θα εξαρτηθεί από τις προτιμήσεις του ilias90 και της παρέας του. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 18:56 Η Πουπουλίνα: #107 Χθες στις 18:56 Καιιιιιιιιιιιι παμε παλι. Η ταινια ειναι προιον ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ...ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ ΛΕΜΕ.Δεν οφειλει να ακολουθησει πιστα ΤΙΠΟΤΑ. ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ..ΠΛΑΘΩ ΜΥΘΟ/ΨΕΜΑ Ααααααααααααααααααλφα...βιιιιτααααααααααααααα...γαμαααααααααααααα και δελτααααααααααααα! Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.517 μηνύματα. Χθες στις 19:05 Ο Gaspar έγραψε: #108 Χθες στις 19:05 Για Καλυψώ οκ θα ταίριαζε, εξωτική μαύρη σε εξωτικό νησί μετά από χρόνια ταλαιπωρίας στις θάλασσες.. Για Κίρκη ο νολαν επέλεξε Σαρλίζ θερον. Οκ καλή επιλογή. Για ωραία Ελένη μόνο μια στο Hollywood μπορεί να σηκώσει τον ρόλο. Sydney sweeney. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.144 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Η amarelia έγραψε: #109 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Για ωραία Ελένη μόνο μια στο Hollywood μπορεί να σηκώσει τον ρόλο. Sydney sweeney. Click για ανάπτυξη... Το οτι προτιματε να βάλουν μια κάκιστη γλάστρα μπας και χαζέψετε κανα βυζί απο το να δείτε μια διαφορετική καλλιτεχνική σκοπιά του πως θα αποδώσει την Ελένη και τι θα πάρουμε απο αυτό το ρόλο με τη συγκεκριμένη αντισυμβατική επιλογή τα λεει ολα για το ποιόν σας. Στα @@ σας για το έπος, τόσες σελίδες απλά για παιδικά καπρίτσια nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:14 Η nimbus έγραψε: #110 Χθες στις 19:14 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: στο Hollywood Click για ανάπτυξη... Να πάρουν εκτός. Στο LOTR, HOTD και λοιπές παραγωγές, πολλοί ήταν nobodies. Αρχική Δημοσίευση από taketrance: θα ήταν πρακτικά αδύνατο να μάθουν αρχαία ελληνικά Click για ανάπτυξη... Δεν θα μάθαιναν, θα αποστήθιζαν το κείμενο όπως και σε άλλες παραγωγές. Φαντάσου πόσο εμβληματική ταινία θα ήταν. Καμία άλλη δεν θα υπήρχε στο είδος της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Νταβατζη στα θελω του σε εχει; Σοβαρα τωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι. Είπα το ιδανικό που θα μου άρεσε και δεν θα μπορούσε κανένας να πολιτικοποιήσει. Εσύ πόσο χρονών είσαι που νομίζεις ότι πιστεύω ότι θα γίνει αυτό και ότι η γνώμη μου θα αλλάξει κάτι; Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.517 μηνύματα. Χθες στις 19:22 Ο Gaspar έγραψε: #111 Χθες στις 19:22 Το βασικό χαρακτηριστικό της ωραίας Ελένης ήταν η ομορφιά της και ότι ήταν τόσο ποθητή που σφάζονται οι άντρες για πάρτη της. Η Sydney έχει το πακέτο Τι καλλιτεχνικά νοήματα και κρυφές διδαχές θα βγάλει η Nyongo? Άντε να δούμε... nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:41 Η nimbus έγραψε: #112 Χθες στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: ήταν η ομορφιά της και ότι ήταν τόσο ποθητή που σφάζονται οι άντρες για πάρτη της Click για ανάπτυξη... Ο Όμηρος δεν έγραφε Αρλεκίν. Δεν περιέγραψε τη φυσιογνωμία της "Ωραίας" Ελένης, γιατί ήξερε ότι πάντα θα υπήρχε κάποιος που δεν θα την έβρισκε ωραία. Για αυτό, την περιγράφει ως όμορφη, και κατευθείαν η φαντασία του καθένα "γεμίζει" τα κενά της περιγραφής, δημιουργώντας μια καθολικά "ωραία" Ελένη. Επίσης, δεν σφάζονταν όλοι για πάρτη της... δύο μόνο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 19:42 Η Πουπουλίνα: #113 Χθες στις 19:42 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Να πάρουν εκτός. Στο LOTR, HOTD και λοιπές παραγωγές, πολλοί ήταν nobodies. Δεν θα μάθαιναν, θα αποστήθιζαν το κείμενο όπως και σε άλλες παραγωγές. Φαντάσου πόσο εμβληματική ταινία θα ήταν. Καμία άλλη δεν θα υπήρχε στο είδος της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Ναι. Είπα το ιδανικό που θα μου άρεσε και δεν θα μπορούσε κανένας να πολιτικοποιήσει. Εσύ πόσο χρονών είσαι που νομίζεις ότι πιστεύω ότι θα γίνει αυτό και ότι η γνώμη μου θα αλλάξει κάτι; Click για ανάπτυξη... Τα γουστα σου μ πορει αν ειναι οπως θελουν.Οταν ομως λες οτι θα ΕΠΡΕΠΕ ο ταδε καλλιτεχνης να κανει αυτο και εκεινο..εκει ειναι το παρανοικο της υποθεσης.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..οταν κανει μυθοπλασια.Μπορεις να πεις μιυ αφρεσει ή οχι///ΟΧΙ ομως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Το καταλαβες τωρα αγαπουλα η να στο ζωγραφισω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί έτσι μόνο θα ήταν αντικειμενική η ταινία και δεν θα κλαιγόταν κανένας από καμία πλευρά. Επίσης διαφήμιση για την Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Εδω δες τι λες.Μα για ποια αντικειμενικοτητα μιλας; ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα.Αντικειμενικοτητα πρεπει να υπαρχει σ εενα ντοκιμαντερ. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:43 Η nimbus έγραψε: #114 Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τα γουστα σου μ πορει αν ειναι οπως θελουν.Οταν ομως λες οτι θα ΕΠΡΕΠΕ ο ταδε καλλιτεχνης να κανει αυτο και εκεινο..εκει ειναι το παρανοικο της υποθεσης.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..οταν κανει μυθοπλασια.Μπορεις να πεις μιυ αφρεσει ή οχι///ΟΧΙ ομως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Το καταλαβες τωρα αγαπουλα η να στο ζωγραφισω; Click για ανάπτυξη... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 19:44 Η Πουπουλίνα: #115 Χθες στις 19:44 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Click για ανάπτυξη... Εξιαρετικο ποστ αλλα επιχειρημα γιοκ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:50 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Το 90% του καστ έπρεπε να είναι Έλληνες (απ'την Ελλάδα) και η γλώσσα αν όχι ομηρική, ελληνική. Μηδέν ελληνικό representation Ελλήνων στο Χόλιγουντ πέραν απ'το "My Big Fat Greek Wedding". Click για ανάπτυξη... ΕΠΡΕΠΕ..γελαμε τωρα. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:50 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Χθες στις 19:53 Η Εριφύλη έγραψε: #116 Χθες στις 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Το οτι προτιματε να βάλουν μια κάκιστη γλάστρα Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η fortheloveofshizaya: #117 Χθες στις 21:13 Πραγματικα μου ειναι καπως αδιαφορο το ποια θα παιξει την ωραια Ελενη στην Οδυσσεια του καθε σκηνοθετη. Αν ειναι καλη ηθοποιος και ενσαρκωσει τον ρολο με εναν εμβληματικο τροπο και καλο παιξιμο θα δωσω και συγχαρητηρια. Αυτο που με θλιβει (βεβαια δεν με σοκαρει) ειναι ολα αυτα τα χυδαια σχολια για την εμφανιση της γυναικας, που δεν λειπουν και απο εδω. Αν ειναι δυνατον, δεν σας εβαλε κανεις με το ζορι να σας αρεσει εμφανισιακα αλλα λιγος σεβασμος δεν εβλαψε κανεναν. Αν μην τι αλλο φαινεται το επιπεδο παιδειας.... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 21:32 Η Πουπουλίνα: #118 Χθες στις 21:32 Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:38 Η fortheloveofshizaya: #119 Χθες στις 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. Click για ανάπτυξη... Το γνωριζω πολυ καλα αυτο. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι απο που προερχεται ολη αυτη η αυτοπεποιθηση και λενε ολα αυτα χωρις να νιωθουν ντροπη. Οκαυ, η Nyog'o δεν θα νοιαζεται για τι λεει ο καθε ελληναρας για εκεινη, αλλα ξερω εγω οι μαυροι που μενουν ή ειναι απο την Ελλαδα? Αλλα τι λεω, για αυτο τα λενε γιατι το φετιχ τους ειναι να μειωνουν κοσμο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.144 μηνύματα. Χθες στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #120 Χθες στις 21:47 Μιλάει για integrity ο παιδέρας. Το δικό του το άφησε στο Epstein Island Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Scandal Kate1914 chester20080 Entropy24 fortheloveofshizaya Wonderkid Debugging_Daemon camil AggelikiGr iew charmander Aris_PaP09 giorgos5002 Εριφύλη nimbus thenutritionist johnsala Sosstoss touvlo American Economist giannhs2001 Memetchi Dr. Gl. Luminous back2967 Jack of Spades Libertus epote еще один пророк р... Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά ρε συ, κάπου να μπαίνει και ένα όριο. Για να δείξεις ότι είσαι αντιρατσιστής θα μας πεις ότι σου αρέσει ο θηλυκός Ουντάμπα; Ειδικά πάνω δεξιά είναι σαν να έχει σκάσει μόλις στη δομή για να ελεγχθούν τα χαρτιά της. Click για ανάπτυξη... Ακόμα και ο ρατσισμός πρέπει να έχει κάποιο όριο. Επειδή η ηθοποιός είναι μαύρη την θεωρείς άσκημη, ενώ για όλο τον κόσμο θεωρείται πανέμορφη. Βέβαια, ακόμα πιστεύω ότι είσαι ένα τρολ διαρκείας, αλλά τόσο ρατσισμό θα τον ζήλευε και ο φύρερ σου, ακόμα και τα μυρμηγκάκια που σε χειροκροτούν σε κάθε ρατσιστική σου υπερβολή. Υ.Γ.1. Άμα η Nyongo σου την "πέσει" εσύ μην της "κάτσεις". Υ.Γ.2. Πάντως το marketing της ταινίας καλά κρατεί. Με τις "διαρροές", τα "χρώματα" και τις αντιρρήσεις, η διαφήμιση διεθνώς έφτασε κορυφή.
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.950 μηνύματα. Χθες στις 17:32 Ο ilias90 έγραψε: #102 Χθες στις 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Επειδή η ηθοποιός είναι μαύρη την θεωρείς άσκημη, ενώ για όλο τον κόσμο θεωρείται πανέμορφη. Υ.Γ.1. Άμα η Nyongo σου την "πέσει" εσύ μην της "κάτσεις". Click για ανάπτυξη... Δεν μου αρέσουν οι μαύρες ρε φίλε. Με το ζόρι δηλαδή να πω ότι μου αρέσουν για να μην είμαι ρατσιστης; Τι αλλοπρόσαλλα πράγματα είναι αυτά; Αρχική Δημοσίευση από Dias: Υ.Γ.2. Πάντως το marketing της ταινίας καλά κρατεί. Με τις "διαρροές", τα "χρώματα" και τις αντιρρήσεις, η διαφήμιση διεθνώς έφτασε κορυφή. Click για ανάπτυξη... Αδιάφορο αυτό. Το δικό μου θέμα είναι να σταματήσουν το blackwashing. Ούτε θέμα έχω να αποδοθούν πιστά οι χαρακτήρες ούτε τίποτα, αυτό είναι το πραγματικό ζήτημα και το έχω ξαναγράψει. Ότι όλη αυτή η προώθηση γίνεται συστημικά. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. Χθες στις 17:56 Ο nPb έγραψε: #103 Χθες στις 17:56 Ηλία χάνεις απόλαυση.. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Χθες στις 18:05 Η Εριφύλη έγραψε: #104 Χθες στις 18:05 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν μου αρέσουν οι μαύρες ρε φίλε. Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσουν. Αλλο δεν μου αρέσει , άλλο είναι άσχημη Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.842 μηνύματα. Χθες στις 18:25 Ο Micro έγραψε: #105 Χθες στις 18:25 Εν τω μεταξύ έχει επιβεβαιωθεί ότι θα είναι αυτή ; Στην αρχή έλεγαν θα παίζει την Καλυψώ ή μιας απο τις μορφές που θα παρουσιαστεί η Αθηνά Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.828 μηνύματα. Χθες στις 18:50 Ο Dias έγραψε: #106 Χθες στις 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εν τω μεταξύ έχει επιβεβαιωθεί ότι θα είναι αυτή ; Στην αρχή έλεγαν θα παίζει την Καλυψώ ή μιας απο τις μορφές που θα παρουσιαστεί η Αθηνά Click για ανάπτυξη... Μάλλον η κατανομή των ρόλων δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί. Ο Nolan παρακολουθεί ανελλιπώς το e-steki και η τελική κατανομή θα εξαρτηθεί από τις προτιμήσεις του ilias90 και της παρέας του. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 18:56 Η Πουπουλίνα: #107 Χθες στις 18:56 Καιιιιιιιιιιιι παμε παλι. Η ταινια ειναι προιον ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ...ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ ΛΕΜΕ.Δεν οφειλει να ακολουθησει πιστα ΤΙΠΟΤΑ. ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ..ΠΛΑΘΩ ΜΥΘΟ/ΨΕΜΑ Ααααααααααααααααααλφα...βιιιιτααααααααααααααα...γαμαααααααααααααα και δελτααααααααααααα! Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.517 μηνύματα. Χθες στις 19:05 Ο Gaspar έγραψε: #108 Χθες στις 19:05 Για Καλυψώ οκ θα ταίριαζε, εξωτική μαύρη σε εξωτικό νησί μετά από χρόνια ταλαιπωρίας στις θάλασσες.. Για Κίρκη ο νολαν επέλεξε Σαρλίζ θερον. Οκ καλή επιλογή. Για ωραία Ελένη μόνο μια στο Hollywood μπορεί να σηκώσει τον ρόλο. Sydney sweeney. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.144 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Η amarelia έγραψε: #109 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Για ωραία Ελένη μόνο μια στο Hollywood μπορεί να σηκώσει τον ρόλο. Sydney sweeney. Click για ανάπτυξη... Το οτι προτιματε να βάλουν μια κάκιστη γλάστρα μπας και χαζέψετε κανα βυζί απο το να δείτε μια διαφορετική καλλιτεχνική σκοπιά του πως θα αποδώσει την Ελένη και τι θα πάρουμε απο αυτό το ρόλο με τη συγκεκριμένη αντισυμβατική επιλογή τα λεει ολα για το ποιόν σας. Στα @@ σας για το έπος, τόσες σελίδες απλά για παιδικά καπρίτσια nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:14 Η nimbus έγραψε: #110 Χθες στις 19:14 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: στο Hollywood Click για ανάπτυξη... Να πάρουν εκτός. Στο LOTR, HOTD και λοιπές παραγωγές, πολλοί ήταν nobodies. Αρχική Δημοσίευση από taketrance: θα ήταν πρακτικά αδύνατο να μάθουν αρχαία ελληνικά Click για ανάπτυξη... Δεν θα μάθαιναν, θα αποστήθιζαν το κείμενο όπως και σε άλλες παραγωγές. Φαντάσου πόσο εμβληματική ταινία θα ήταν. Καμία άλλη δεν θα υπήρχε στο είδος της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Νταβατζη στα θελω του σε εχει; Σοβαρα τωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι. Είπα το ιδανικό που θα μου άρεσε και δεν θα μπορούσε κανένας να πολιτικοποιήσει. Εσύ πόσο χρονών είσαι που νομίζεις ότι πιστεύω ότι θα γίνει αυτό και ότι η γνώμη μου θα αλλάξει κάτι; Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.517 μηνύματα. Χθες στις 19:22 Ο Gaspar έγραψε: #111 Χθες στις 19:22 Το βασικό χαρακτηριστικό της ωραίας Ελένης ήταν η ομορφιά της και ότι ήταν τόσο ποθητή που σφάζονται οι άντρες για πάρτη της. Η Sydney έχει το πακέτο Τι καλλιτεχνικά νοήματα και κρυφές διδαχές θα βγάλει η Nyongo? Άντε να δούμε... nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:41 Η nimbus έγραψε: #112 Χθες στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: ήταν η ομορφιά της και ότι ήταν τόσο ποθητή που σφάζονται οι άντρες για πάρτη της Click για ανάπτυξη... Ο Όμηρος δεν έγραφε Αρλεκίν. Δεν περιέγραψε τη φυσιογνωμία της "Ωραίας" Ελένης, γιατί ήξερε ότι πάντα θα υπήρχε κάποιος που δεν θα την έβρισκε ωραία. Για αυτό, την περιγράφει ως όμορφη, και κατευθείαν η φαντασία του καθένα "γεμίζει" τα κενά της περιγραφής, δημιουργώντας μια καθολικά "ωραία" Ελένη. Επίσης, δεν σφάζονταν όλοι για πάρτη της... δύο μόνο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 19:42 Η Πουπουλίνα: #113 Χθες στις 19:42 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Να πάρουν εκτός. Στο LOTR, HOTD και λοιπές παραγωγές, πολλοί ήταν nobodies. Δεν θα μάθαιναν, θα αποστήθιζαν το κείμενο όπως και σε άλλες παραγωγές. Φαντάσου πόσο εμβληματική ταινία θα ήταν. Καμία άλλη δεν θα υπήρχε στο είδος της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Ναι. Είπα το ιδανικό που θα μου άρεσε και δεν θα μπορούσε κανένας να πολιτικοποιήσει. Εσύ πόσο χρονών είσαι που νομίζεις ότι πιστεύω ότι θα γίνει αυτό και ότι η γνώμη μου θα αλλάξει κάτι; Click για ανάπτυξη... Τα γουστα σου μ πορει αν ειναι οπως θελουν.Οταν ομως λες οτι θα ΕΠΡΕΠΕ ο ταδε καλλιτεχνης να κανει αυτο και εκεινο..εκει ειναι το παρανοικο της υποθεσης.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..οταν κανει μυθοπλασια.Μπορεις να πεις μιυ αφρεσει ή οχι///ΟΧΙ ομως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Το καταλαβες τωρα αγαπουλα η να στο ζωγραφισω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί έτσι μόνο θα ήταν αντικειμενική η ταινία και δεν θα κλαιγόταν κανένας από καμία πλευρά. Επίσης διαφήμιση για την Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Εδω δες τι λες.Μα για ποια αντικειμενικοτητα μιλας; ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα.Αντικειμενικοτητα πρεπει να υπαρχει σ εενα ντοκιμαντερ. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:43 Η nimbus έγραψε: #114 Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τα γουστα σου μ πορει αν ειναι οπως θελουν.Οταν ομως λες οτι θα ΕΠΡΕΠΕ ο ταδε καλλιτεχνης να κανει αυτο και εκεινο..εκει ειναι το παρανοικο της υποθεσης.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..οταν κανει μυθοπλασια.Μπορεις να πεις μιυ αφρεσει ή οχι///ΟΧΙ ομως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Το καταλαβες τωρα αγαπουλα η να στο ζωγραφισω; Click για ανάπτυξη... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 19:44 Η Πουπουλίνα: #115 Χθες στις 19:44 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Click για ανάπτυξη... Εξιαρετικο ποστ αλλα επιχειρημα γιοκ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:50 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Το 90% του καστ έπρεπε να είναι Έλληνες (απ'την Ελλάδα) και η γλώσσα αν όχι ομηρική, ελληνική. Μηδέν ελληνικό representation Ελλήνων στο Χόλιγουντ πέραν απ'το "My Big Fat Greek Wedding". Click για ανάπτυξη... ΕΠΡΕΠΕ..γελαμε τωρα. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:50 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Χθες στις 19:53 Η Εριφύλη έγραψε: #116 Χθες στις 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Το οτι προτιματε να βάλουν μια κάκιστη γλάστρα Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η fortheloveofshizaya: #117 Χθες στις 21:13 Πραγματικα μου ειναι καπως αδιαφορο το ποια θα παιξει την ωραια Ελενη στην Οδυσσεια του καθε σκηνοθετη. Αν ειναι καλη ηθοποιος και ενσαρκωσει τον ρολο με εναν εμβληματικο τροπο και καλο παιξιμο θα δωσω και συγχαρητηρια. Αυτο που με θλιβει (βεβαια δεν με σοκαρει) ειναι ολα αυτα τα χυδαια σχολια για την εμφανιση της γυναικας, που δεν λειπουν και απο εδω. Αν ειναι δυνατον, δεν σας εβαλε κανεις με το ζορι να σας αρεσει εμφανισιακα αλλα λιγος σεβασμος δεν εβλαψε κανεναν. Αν μην τι αλλο φαινεται το επιπεδο παιδειας.... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 21:32 Η Πουπουλίνα: #118 Χθες στις 21:32 Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:38 Η fortheloveofshizaya: #119 Χθες στις 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. Click για ανάπτυξη... Το γνωριζω πολυ καλα αυτο. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι απο που προερχεται ολη αυτη η αυτοπεποιθηση και λενε ολα αυτα χωρις να νιωθουν ντροπη. Οκαυ, η Nyog'o δεν θα νοιαζεται για τι λεει ο καθε ελληναρας για εκεινη, αλλα ξερω εγω οι μαυροι που μενουν ή ειναι απο την Ελλαδα? Αλλα τι λεω, για αυτο τα λενε γιατι το φετιχ τους ειναι να μειωνουν κοσμο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.144 μηνύματα. Χθες στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #120 Χθες στις 21:47 Μιλάει για integrity ο παιδέρας. Το δικό του το άφησε στο Epstein Island Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Scandal Kate1914 chester20080 Entropy24 fortheloveofshizaya Wonderkid Debugging_Daemon camil AggelikiGr iew charmander Aris_PaP09 giorgos5002 Εριφύλη nimbus thenutritionist johnsala Sosstoss touvlo American Economist giannhs2001 Memetchi Dr. Gl. Luminous back2967 Jack of Spades Libertus epote еще один пророк р... Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Επειδή η ηθοποιός είναι μαύρη την θεωρείς άσκημη, ενώ για όλο τον κόσμο θεωρείται πανέμορφη. Υ.Γ.1. Άμα η Nyongo σου την "πέσει" εσύ μην της "κάτσεις". Click για ανάπτυξη... Δεν μου αρέσουν οι μαύρες ρε φίλε. Με το ζόρι δηλαδή να πω ότι μου αρέσουν για να μην είμαι ρατσιστης; Τι αλλοπρόσαλλα πράγματα είναι αυτά; Αρχική Δημοσίευση από Dias: Υ.Γ.2. Πάντως το marketing της ταινίας καλά κρατεί. Με τις "διαρροές", τα "χρώματα" και τις αντιρρήσεις, η διαφήμιση διεθνώς έφτασε κορυφή. Click για ανάπτυξη... Αδιάφορο αυτό. Το δικό μου θέμα είναι να σταματήσουν το blackwashing. Ούτε θέμα έχω να αποδοθούν πιστά οι χαρακτήρες ούτε τίποτα, αυτό είναι το πραγματικό ζήτημα και το έχω ξαναγράψει. Ότι όλη αυτή η προώθηση γίνεται συστημικά.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. Χθες στις 17:56 Ο nPb έγραψε: #103 Χθες στις 17:56 Ηλία χάνεις απόλαυση.. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Χθες στις 18:05 Η Εριφύλη έγραψε: #104 Χθες στις 18:05 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν μου αρέσουν οι μαύρες ρε φίλε. Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσουν. Αλλο δεν μου αρέσει , άλλο είναι άσχημη Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.842 μηνύματα. Χθες στις 18:25 Ο Micro έγραψε: #105 Χθες στις 18:25 Εν τω μεταξύ έχει επιβεβαιωθεί ότι θα είναι αυτή ; Στην αρχή έλεγαν θα παίζει την Καλυψώ ή μιας απο τις μορφές που θα παρουσιαστεί η Αθηνά Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.828 μηνύματα. Χθες στις 18:50 Ο Dias έγραψε: #106 Χθες στις 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εν τω μεταξύ έχει επιβεβαιωθεί ότι θα είναι αυτή ; Στην αρχή έλεγαν θα παίζει την Καλυψώ ή μιας απο τις μορφές που θα παρουσιαστεί η Αθηνά Click για ανάπτυξη... Μάλλον η κατανομή των ρόλων δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί. Ο Nolan παρακολουθεί ανελλιπώς το e-steki και η τελική κατανομή θα εξαρτηθεί από τις προτιμήσεις του ilias90 και της παρέας του. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 18:56 Η Πουπουλίνα: #107 Χθες στις 18:56 Καιιιιιιιιιιιι παμε παλι. Η ταινια ειναι προιον ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ...ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ ΛΕΜΕ.Δεν οφειλει να ακολουθησει πιστα ΤΙΠΟΤΑ. ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ..ΠΛΑΘΩ ΜΥΘΟ/ΨΕΜΑ Ααααααααααααααααααλφα...βιιιιτααααααααααααααα...γαμαααααααααααααα και δελτααααααααααααα! Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.517 μηνύματα. Χθες στις 19:05 Ο Gaspar έγραψε: #108 Χθες στις 19:05 Για Καλυψώ οκ θα ταίριαζε, εξωτική μαύρη σε εξωτικό νησί μετά από χρόνια ταλαιπωρίας στις θάλασσες.. Για Κίρκη ο νολαν επέλεξε Σαρλίζ θερον. Οκ καλή επιλογή. Για ωραία Ελένη μόνο μια στο Hollywood μπορεί να σηκώσει τον ρόλο. Sydney sweeney. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.144 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Η amarelia έγραψε: #109 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Για ωραία Ελένη μόνο μια στο Hollywood μπορεί να σηκώσει τον ρόλο. Sydney sweeney. Click για ανάπτυξη... Το οτι προτιματε να βάλουν μια κάκιστη γλάστρα μπας και χαζέψετε κανα βυζί απο το να δείτε μια διαφορετική καλλιτεχνική σκοπιά του πως θα αποδώσει την Ελένη και τι θα πάρουμε απο αυτό το ρόλο με τη συγκεκριμένη αντισυμβατική επιλογή τα λεει ολα για το ποιόν σας. Στα @@ σας για το έπος, τόσες σελίδες απλά για παιδικά καπρίτσια nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:14 Η nimbus έγραψε: #110 Χθες στις 19:14 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: στο Hollywood Click για ανάπτυξη... Να πάρουν εκτός. Στο LOTR, HOTD και λοιπές παραγωγές, πολλοί ήταν nobodies. Αρχική Δημοσίευση από taketrance: θα ήταν πρακτικά αδύνατο να μάθουν αρχαία ελληνικά Click για ανάπτυξη... Δεν θα μάθαιναν, θα αποστήθιζαν το κείμενο όπως και σε άλλες παραγωγές. Φαντάσου πόσο εμβληματική ταινία θα ήταν. Καμία άλλη δεν θα υπήρχε στο είδος της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Νταβατζη στα θελω του σε εχει; Σοβαρα τωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι. Είπα το ιδανικό που θα μου άρεσε και δεν θα μπορούσε κανένας να πολιτικοποιήσει. Εσύ πόσο χρονών είσαι που νομίζεις ότι πιστεύω ότι θα γίνει αυτό και ότι η γνώμη μου θα αλλάξει κάτι; Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.517 μηνύματα. Χθες στις 19:22 Ο Gaspar έγραψε: #111 Χθες στις 19:22 Το βασικό χαρακτηριστικό της ωραίας Ελένης ήταν η ομορφιά της και ότι ήταν τόσο ποθητή που σφάζονται οι άντρες για πάρτη της. Η Sydney έχει το πακέτο Τι καλλιτεχνικά νοήματα και κρυφές διδαχές θα βγάλει η Nyongo? Άντε να δούμε... nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:41 Η nimbus έγραψε: #112 Χθες στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: ήταν η ομορφιά της και ότι ήταν τόσο ποθητή που σφάζονται οι άντρες για πάρτη της Click για ανάπτυξη... Ο Όμηρος δεν έγραφε Αρλεκίν. Δεν περιέγραψε τη φυσιογνωμία της "Ωραίας" Ελένης, γιατί ήξερε ότι πάντα θα υπήρχε κάποιος που δεν θα την έβρισκε ωραία. Για αυτό, την περιγράφει ως όμορφη, και κατευθείαν η φαντασία του καθένα "γεμίζει" τα κενά της περιγραφής, δημιουργώντας μια καθολικά "ωραία" Ελένη. Επίσης, δεν σφάζονταν όλοι για πάρτη της... δύο μόνο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 19:42 Η Πουπουλίνα: #113 Χθες στις 19:42 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Να πάρουν εκτός. Στο LOTR, HOTD και λοιπές παραγωγές, πολλοί ήταν nobodies. Δεν θα μάθαιναν, θα αποστήθιζαν το κείμενο όπως και σε άλλες παραγωγές. Φαντάσου πόσο εμβληματική ταινία θα ήταν. Καμία άλλη δεν θα υπήρχε στο είδος της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Ναι. Είπα το ιδανικό που θα μου άρεσε και δεν θα μπορούσε κανένας να πολιτικοποιήσει. Εσύ πόσο χρονών είσαι που νομίζεις ότι πιστεύω ότι θα γίνει αυτό και ότι η γνώμη μου θα αλλάξει κάτι; Click για ανάπτυξη... Τα γουστα σου μ πορει αν ειναι οπως θελουν.Οταν ομως λες οτι θα ΕΠΡΕΠΕ ο ταδε καλλιτεχνης να κανει αυτο και εκεινο..εκει ειναι το παρανοικο της υποθεσης.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..οταν κανει μυθοπλασια.Μπορεις να πεις μιυ αφρεσει ή οχι///ΟΧΙ ομως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Το καταλαβες τωρα αγαπουλα η να στο ζωγραφισω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί έτσι μόνο θα ήταν αντικειμενική η ταινία και δεν θα κλαιγόταν κανένας από καμία πλευρά. Επίσης διαφήμιση για την Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Εδω δες τι λες.Μα για ποια αντικειμενικοτητα μιλας; ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα.Αντικειμενικοτητα πρεπει να υπαρχει σ εενα ντοκιμαντερ. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:43 Η nimbus έγραψε: #114 Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τα γουστα σου μ πορει αν ειναι οπως θελουν.Οταν ομως λες οτι θα ΕΠΡΕΠΕ ο ταδε καλλιτεχνης να κανει αυτο και εκεινο..εκει ειναι το παρανοικο της υποθεσης.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..οταν κανει μυθοπλασια.Μπορεις να πεις μιυ αφρεσει ή οχι///ΟΧΙ ομως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Το καταλαβες τωρα αγαπουλα η να στο ζωγραφισω; Click για ανάπτυξη... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 19:44 Η Πουπουλίνα: #115 Χθες στις 19:44 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Click για ανάπτυξη... Εξιαρετικο ποστ αλλα επιχειρημα γιοκ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:50 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Το 90% του καστ έπρεπε να είναι Έλληνες (απ'την Ελλάδα) και η γλώσσα αν όχι ομηρική, ελληνική. Μηδέν ελληνικό representation Ελλήνων στο Χόλιγουντ πέραν απ'το "My Big Fat Greek Wedding". Click για ανάπτυξη... ΕΠΡΕΠΕ..γελαμε τωρα. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:50 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Χθες στις 19:53 Η Εριφύλη έγραψε: #116 Χθες στις 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Το οτι προτιματε να βάλουν μια κάκιστη γλάστρα Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η fortheloveofshizaya: #117 Χθες στις 21:13 Πραγματικα μου ειναι καπως αδιαφορο το ποια θα παιξει την ωραια Ελενη στην Οδυσσεια του καθε σκηνοθετη. Αν ειναι καλη ηθοποιος και ενσαρκωσει τον ρολο με εναν εμβληματικο τροπο και καλο παιξιμο θα δωσω και συγχαρητηρια. Αυτο που με θλιβει (βεβαια δεν με σοκαρει) ειναι ολα αυτα τα χυδαια σχολια για την εμφανιση της γυναικας, που δεν λειπουν και απο εδω. Αν ειναι δυνατον, δεν σας εβαλε κανεις με το ζορι να σας αρεσει εμφανισιακα αλλα λιγος σεβασμος δεν εβλαψε κανεναν. Αν μην τι αλλο φαινεται το επιπεδο παιδειας.... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 21:32 Η Πουπουλίνα: #118 Χθες στις 21:32 Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:38 Η fortheloveofshizaya: #119 Χθες στις 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. Click για ανάπτυξη... Το γνωριζω πολυ καλα αυτο. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι απο που προερχεται ολη αυτη η αυτοπεποιθηση και λενε ολα αυτα χωρις να νιωθουν ντροπη. Οκαυ, η Nyog'o δεν θα νοιαζεται για τι λεει ο καθε ελληναρας για εκεινη, αλλα ξερω εγω οι μαυροι που μενουν ή ειναι απο την Ελλαδα? Αλλα τι λεω, για αυτο τα λενε γιατι το φετιχ τους ειναι να μειωνουν κοσμο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.144 μηνύματα. Χθες στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #120 Χθες στις 21:47 Μιλάει για integrity ο παιδέρας. Το δικό του το άφησε στο Epstein Island Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Scandal Kate1914 chester20080 Entropy24 fortheloveofshizaya Wonderkid Debugging_Daemon camil AggelikiGr iew charmander Aris_PaP09 giorgos5002 Εριφύλη nimbus thenutritionist johnsala Sosstoss touvlo American Economist giannhs2001 Memetchi Dr. Gl. Luminous back2967 Jack of Spades Libertus epote еще один пророк р... Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Χθες στις 18:05 Η Εριφύλη έγραψε: #104 Χθες στις 18:05 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν μου αρέσουν οι μαύρες ρε φίλε. Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσουν. Αλλο δεν μου αρέσει , άλλο είναι άσχημη Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.842 μηνύματα. Χθες στις 18:25 Ο Micro έγραψε: #105 Χθες στις 18:25 Εν τω μεταξύ έχει επιβεβαιωθεί ότι θα είναι αυτή ; Στην αρχή έλεγαν θα παίζει την Καλυψώ ή μιας απο τις μορφές που θα παρουσιαστεί η Αθηνά Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.828 μηνύματα. Χθες στις 18:50 Ο Dias έγραψε: #106 Χθες στις 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εν τω μεταξύ έχει επιβεβαιωθεί ότι θα είναι αυτή ; Στην αρχή έλεγαν θα παίζει την Καλυψώ ή μιας απο τις μορφές που θα παρουσιαστεί η Αθηνά Click για ανάπτυξη... Μάλλον η κατανομή των ρόλων δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί. Ο Nolan παρακολουθεί ανελλιπώς το e-steki και η τελική κατανομή θα εξαρτηθεί από τις προτιμήσεις του ilias90 και της παρέας του. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 18:56 Η Πουπουλίνα: #107 Χθες στις 18:56 Καιιιιιιιιιιιι παμε παλι. Η ταινια ειναι προιον ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ...ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ ΛΕΜΕ.Δεν οφειλει να ακολουθησει πιστα ΤΙΠΟΤΑ. ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ..ΠΛΑΘΩ ΜΥΘΟ/ΨΕΜΑ Ααααααααααααααααααλφα...βιιιιτααααααααααααααα...γαμαααααααααααααα και δελτααααααααααααα! Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.517 μηνύματα. Χθες στις 19:05 Ο Gaspar έγραψε: #108 Χθες στις 19:05 Για Καλυψώ οκ θα ταίριαζε, εξωτική μαύρη σε εξωτικό νησί μετά από χρόνια ταλαιπωρίας στις θάλασσες.. Για Κίρκη ο νολαν επέλεξε Σαρλίζ θερον. Οκ καλή επιλογή. Για ωραία Ελένη μόνο μια στο Hollywood μπορεί να σηκώσει τον ρόλο. Sydney sweeney. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.144 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Η amarelia έγραψε: #109 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Για ωραία Ελένη μόνο μια στο Hollywood μπορεί να σηκώσει τον ρόλο. Sydney sweeney. Click για ανάπτυξη... Το οτι προτιματε να βάλουν μια κάκιστη γλάστρα μπας και χαζέψετε κανα βυζί απο το να δείτε μια διαφορετική καλλιτεχνική σκοπιά του πως θα αποδώσει την Ελένη και τι θα πάρουμε απο αυτό το ρόλο με τη συγκεκριμένη αντισυμβατική επιλογή τα λεει ολα για το ποιόν σας. Στα @@ σας για το έπος, τόσες σελίδες απλά για παιδικά καπρίτσια nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:14 Η nimbus έγραψε: #110 Χθες στις 19:14 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: στο Hollywood Click για ανάπτυξη... Να πάρουν εκτός. Στο LOTR, HOTD και λοιπές παραγωγές, πολλοί ήταν nobodies. Αρχική Δημοσίευση από taketrance: θα ήταν πρακτικά αδύνατο να μάθουν αρχαία ελληνικά Click για ανάπτυξη... Δεν θα μάθαιναν, θα αποστήθιζαν το κείμενο όπως και σε άλλες παραγωγές. Φαντάσου πόσο εμβληματική ταινία θα ήταν. Καμία άλλη δεν θα υπήρχε στο είδος της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Νταβατζη στα θελω του σε εχει; Σοβαρα τωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι. Είπα το ιδανικό που θα μου άρεσε και δεν θα μπορούσε κανένας να πολιτικοποιήσει. Εσύ πόσο χρονών είσαι που νομίζεις ότι πιστεύω ότι θα γίνει αυτό και ότι η γνώμη μου θα αλλάξει κάτι; Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.517 μηνύματα. Χθες στις 19:22 Ο Gaspar έγραψε: #111 Χθες στις 19:22 Το βασικό χαρακτηριστικό της ωραίας Ελένης ήταν η ομορφιά της και ότι ήταν τόσο ποθητή που σφάζονται οι άντρες για πάρτη της. Η Sydney έχει το πακέτο Τι καλλιτεχνικά νοήματα και κρυφές διδαχές θα βγάλει η Nyongo? Άντε να δούμε... nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:41 Η nimbus έγραψε: #112 Χθες στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: ήταν η ομορφιά της και ότι ήταν τόσο ποθητή που σφάζονται οι άντρες για πάρτη της Click για ανάπτυξη... Ο Όμηρος δεν έγραφε Αρλεκίν. Δεν περιέγραψε τη φυσιογνωμία της "Ωραίας" Ελένης, γιατί ήξερε ότι πάντα θα υπήρχε κάποιος που δεν θα την έβρισκε ωραία. Για αυτό, την περιγράφει ως όμορφη, και κατευθείαν η φαντασία του καθένα "γεμίζει" τα κενά της περιγραφής, δημιουργώντας μια καθολικά "ωραία" Ελένη. Επίσης, δεν σφάζονταν όλοι για πάρτη της... δύο μόνο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 19:42 Η Πουπουλίνα: #113 Χθες στις 19:42 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Να πάρουν εκτός. Στο LOTR, HOTD και λοιπές παραγωγές, πολλοί ήταν nobodies. Δεν θα μάθαιναν, θα αποστήθιζαν το κείμενο όπως και σε άλλες παραγωγές. Φαντάσου πόσο εμβληματική ταινία θα ήταν. Καμία άλλη δεν θα υπήρχε στο είδος της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Ναι. Είπα το ιδανικό που θα μου άρεσε και δεν θα μπορούσε κανένας να πολιτικοποιήσει. Εσύ πόσο χρονών είσαι που νομίζεις ότι πιστεύω ότι θα γίνει αυτό και ότι η γνώμη μου θα αλλάξει κάτι; Click για ανάπτυξη... Τα γουστα σου μ πορει αν ειναι οπως θελουν.Οταν ομως λες οτι θα ΕΠΡΕΠΕ ο ταδε καλλιτεχνης να κανει αυτο και εκεινο..εκει ειναι το παρανοικο της υποθεσης.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..οταν κανει μυθοπλασια.Μπορεις να πεις μιυ αφρεσει ή οχι///ΟΧΙ ομως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Το καταλαβες τωρα αγαπουλα η να στο ζωγραφισω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί έτσι μόνο θα ήταν αντικειμενική η ταινία και δεν θα κλαιγόταν κανένας από καμία πλευρά. Επίσης διαφήμιση για την Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Εδω δες τι λες.Μα για ποια αντικειμενικοτητα μιλας; ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα.Αντικειμενικοτητα πρεπει να υπαρχει σ εενα ντοκιμαντερ. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:43 Η nimbus έγραψε: #114 Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τα γουστα σου μ πορει αν ειναι οπως θελουν.Οταν ομως λες οτι θα ΕΠΡΕΠΕ ο ταδε καλλιτεχνης να κανει αυτο και εκεινο..εκει ειναι το παρανοικο της υποθεσης.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..οταν κανει μυθοπλασια.Μπορεις να πεις μιυ αφρεσει ή οχι///ΟΧΙ ομως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Το καταλαβες τωρα αγαπουλα η να στο ζωγραφισω; Click για ανάπτυξη... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 19:44 Η Πουπουλίνα: #115 Χθες στις 19:44 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Click για ανάπτυξη... Εξιαρετικο ποστ αλλα επιχειρημα γιοκ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:50 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Το 90% του καστ έπρεπε να είναι Έλληνες (απ'την Ελλάδα) και η γλώσσα αν όχι ομηρική, ελληνική. Μηδέν ελληνικό representation Ελλήνων στο Χόλιγουντ πέραν απ'το "My Big Fat Greek Wedding". Click για ανάπτυξη... ΕΠΡΕΠΕ..γελαμε τωρα. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:50 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Χθες στις 19:53 Η Εριφύλη έγραψε: #116 Χθες στις 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Το οτι προτιματε να βάλουν μια κάκιστη γλάστρα Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η fortheloveofshizaya: #117 Χθες στις 21:13 Πραγματικα μου ειναι καπως αδιαφορο το ποια θα παιξει την ωραια Ελενη στην Οδυσσεια του καθε σκηνοθετη. Αν ειναι καλη ηθοποιος και ενσαρκωσει τον ρολο με εναν εμβληματικο τροπο και καλο παιξιμο θα δωσω και συγχαρητηρια. Αυτο που με θλιβει (βεβαια δεν με σοκαρει) ειναι ολα αυτα τα χυδαια σχολια για την εμφανιση της γυναικας, που δεν λειπουν και απο εδω. Αν ειναι δυνατον, δεν σας εβαλε κανεις με το ζορι να σας αρεσει εμφανισιακα αλλα λιγος σεβασμος δεν εβλαψε κανεναν. Αν μην τι αλλο φαινεται το επιπεδο παιδειας.... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 21:32 Η Πουπουλίνα: #118 Χθες στις 21:32 Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:38 Η fortheloveofshizaya: #119 Χθες στις 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. Click για ανάπτυξη... Το γνωριζω πολυ καλα αυτο. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι απο που προερχεται ολη αυτη η αυτοπεποιθηση και λενε ολα αυτα χωρις να νιωθουν ντροπη. Οκαυ, η Nyog'o δεν θα νοιαζεται για τι λεει ο καθε ελληναρας για εκεινη, αλλα ξερω εγω οι μαυροι που μενουν ή ειναι απο την Ελλαδα? Αλλα τι λεω, για αυτο τα λενε γιατι το φετιχ τους ειναι να μειωνουν κοσμο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.144 μηνύματα. Χθες στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #120 Χθες στις 21:47 Μιλάει για integrity ο παιδέρας. Το δικό του το άφησε στο Epstein Island Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Scandal Kate1914 chester20080 Entropy24 fortheloveofshizaya Wonderkid Debugging_Daemon camil AggelikiGr iew charmander Aris_PaP09 giorgos5002 Εριφύλη nimbus thenutritionist johnsala Sosstoss touvlo American Economist giannhs2001 Memetchi Dr. Gl. Luminous back2967 Jack of Spades Libertus epote еще один пророк р... Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν μου αρέσουν οι μαύρες ρε φίλε. Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσουν. Αλλο δεν μου αρέσει , άλλο είναι άσχημη
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.842 μηνύματα. Χθες στις 18:25 Ο Micro έγραψε: #105 Χθες στις 18:25 Εν τω μεταξύ έχει επιβεβαιωθεί ότι θα είναι αυτή ; Στην αρχή έλεγαν θα παίζει την Καλυψώ ή μιας απο τις μορφές που θα παρουσιαστεί η Αθηνά Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.828 μηνύματα. Χθες στις 18:50 Ο Dias έγραψε: #106 Χθες στις 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εν τω μεταξύ έχει επιβεβαιωθεί ότι θα είναι αυτή ; Στην αρχή έλεγαν θα παίζει την Καλυψώ ή μιας απο τις μορφές που θα παρουσιαστεί η Αθηνά Click για ανάπτυξη... Μάλλον η κατανομή των ρόλων δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί. Ο Nolan παρακολουθεί ανελλιπώς το e-steki και η τελική κατανομή θα εξαρτηθεί από τις προτιμήσεις του ilias90 και της παρέας του. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 18:56 Η Πουπουλίνα: #107 Χθες στις 18:56 Καιιιιιιιιιιιι παμε παλι. Η ταινια ειναι προιον ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ...ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ ΛΕΜΕ.Δεν οφειλει να ακολουθησει πιστα ΤΙΠΟΤΑ. ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ..ΠΛΑΘΩ ΜΥΘΟ/ΨΕΜΑ Ααααααααααααααααααλφα...βιιιιτααααααααααααααα...γαμαααααααααααααα και δελτααααααααααααα! Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.517 μηνύματα. Χθες στις 19:05 Ο Gaspar έγραψε: #108 Χθες στις 19:05 Για Καλυψώ οκ θα ταίριαζε, εξωτική μαύρη σε εξωτικό νησί μετά από χρόνια ταλαιπωρίας στις θάλασσες.. Για Κίρκη ο νολαν επέλεξε Σαρλίζ θερον. Οκ καλή επιλογή. Για ωραία Ελένη μόνο μια στο Hollywood μπορεί να σηκώσει τον ρόλο. Sydney sweeney. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.144 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Η amarelia έγραψε: #109 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Για ωραία Ελένη μόνο μια στο Hollywood μπορεί να σηκώσει τον ρόλο. Sydney sweeney. Click για ανάπτυξη... Το οτι προτιματε να βάλουν μια κάκιστη γλάστρα μπας και χαζέψετε κανα βυζί απο το να δείτε μια διαφορετική καλλιτεχνική σκοπιά του πως θα αποδώσει την Ελένη και τι θα πάρουμε απο αυτό το ρόλο με τη συγκεκριμένη αντισυμβατική επιλογή τα λεει ολα για το ποιόν σας. Στα @@ σας για το έπος, τόσες σελίδες απλά για παιδικά καπρίτσια nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:14 Η nimbus έγραψε: #110 Χθες στις 19:14 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: στο Hollywood Click για ανάπτυξη... Να πάρουν εκτός. Στο LOTR, HOTD και λοιπές παραγωγές, πολλοί ήταν nobodies. Αρχική Δημοσίευση από taketrance: θα ήταν πρακτικά αδύνατο να μάθουν αρχαία ελληνικά Click για ανάπτυξη... Δεν θα μάθαιναν, θα αποστήθιζαν το κείμενο όπως και σε άλλες παραγωγές. Φαντάσου πόσο εμβληματική ταινία θα ήταν. Καμία άλλη δεν θα υπήρχε στο είδος της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Νταβατζη στα θελω του σε εχει; Σοβαρα τωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι. Είπα το ιδανικό που θα μου άρεσε και δεν θα μπορούσε κανένας να πολιτικοποιήσει. Εσύ πόσο χρονών είσαι που νομίζεις ότι πιστεύω ότι θα γίνει αυτό και ότι η γνώμη μου θα αλλάξει κάτι; Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.517 μηνύματα. Χθες στις 19:22 Ο Gaspar έγραψε: #111 Χθες στις 19:22 Το βασικό χαρακτηριστικό της ωραίας Ελένης ήταν η ομορφιά της και ότι ήταν τόσο ποθητή που σφάζονται οι άντρες για πάρτη της. Η Sydney έχει το πακέτο Τι καλλιτεχνικά νοήματα και κρυφές διδαχές θα βγάλει η Nyongo? Άντε να δούμε... nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:41 Η nimbus έγραψε: #112 Χθες στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: ήταν η ομορφιά της και ότι ήταν τόσο ποθητή που σφάζονται οι άντρες για πάρτη της Click για ανάπτυξη... Ο Όμηρος δεν έγραφε Αρλεκίν. Δεν περιέγραψε τη φυσιογνωμία της "Ωραίας" Ελένης, γιατί ήξερε ότι πάντα θα υπήρχε κάποιος που δεν θα την έβρισκε ωραία. Για αυτό, την περιγράφει ως όμορφη, και κατευθείαν η φαντασία του καθένα "γεμίζει" τα κενά της περιγραφής, δημιουργώντας μια καθολικά "ωραία" Ελένη. Επίσης, δεν σφάζονταν όλοι για πάρτη της... δύο μόνο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 19:42 Η Πουπουλίνα: #113 Χθες στις 19:42 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Να πάρουν εκτός. Στο LOTR, HOTD και λοιπές παραγωγές, πολλοί ήταν nobodies. Δεν θα μάθαιναν, θα αποστήθιζαν το κείμενο όπως και σε άλλες παραγωγές. Φαντάσου πόσο εμβληματική ταινία θα ήταν. Καμία άλλη δεν θα υπήρχε στο είδος της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Ναι. Είπα το ιδανικό που θα μου άρεσε και δεν θα μπορούσε κανένας να πολιτικοποιήσει. Εσύ πόσο χρονών είσαι που νομίζεις ότι πιστεύω ότι θα γίνει αυτό και ότι η γνώμη μου θα αλλάξει κάτι; Click για ανάπτυξη... Τα γουστα σου μ πορει αν ειναι οπως θελουν.Οταν ομως λες οτι θα ΕΠΡΕΠΕ ο ταδε καλλιτεχνης να κανει αυτο και εκεινο..εκει ειναι το παρανοικο της υποθεσης.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..οταν κανει μυθοπλασια.Μπορεις να πεις μιυ αφρεσει ή οχι///ΟΧΙ ομως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Το καταλαβες τωρα αγαπουλα η να στο ζωγραφισω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί έτσι μόνο θα ήταν αντικειμενική η ταινία και δεν θα κλαιγόταν κανένας από καμία πλευρά. Επίσης διαφήμιση για την Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Εδω δες τι λες.Μα για ποια αντικειμενικοτητα μιλας; ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα.Αντικειμενικοτητα πρεπει να υπαρχει σ εενα ντοκιμαντερ. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:43 Η nimbus έγραψε: #114 Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τα γουστα σου μ πορει αν ειναι οπως θελουν.Οταν ομως λες οτι θα ΕΠΡΕΠΕ ο ταδε καλλιτεχνης να κανει αυτο και εκεινο..εκει ειναι το παρανοικο της υποθεσης.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..οταν κανει μυθοπλασια.Μπορεις να πεις μιυ αφρεσει ή οχι///ΟΧΙ ομως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Το καταλαβες τωρα αγαπουλα η να στο ζωγραφισω; Click για ανάπτυξη... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 19:44 Η Πουπουλίνα: #115 Χθες στις 19:44 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Click για ανάπτυξη... Εξιαρετικο ποστ αλλα επιχειρημα γιοκ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:50 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Το 90% του καστ έπρεπε να είναι Έλληνες (απ'την Ελλάδα) και η γλώσσα αν όχι ομηρική, ελληνική. Μηδέν ελληνικό representation Ελλήνων στο Χόλιγουντ πέραν απ'το "My Big Fat Greek Wedding". Click για ανάπτυξη... ΕΠΡΕΠΕ..γελαμε τωρα. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:50 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Χθες στις 19:53 Η Εριφύλη έγραψε: #116 Χθες στις 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Το οτι προτιματε να βάλουν μια κάκιστη γλάστρα Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η fortheloveofshizaya: #117 Χθες στις 21:13 Πραγματικα μου ειναι καπως αδιαφορο το ποια θα παιξει την ωραια Ελενη στην Οδυσσεια του καθε σκηνοθετη. Αν ειναι καλη ηθοποιος και ενσαρκωσει τον ρολο με εναν εμβληματικο τροπο και καλο παιξιμο θα δωσω και συγχαρητηρια. Αυτο που με θλιβει (βεβαια δεν με σοκαρει) ειναι ολα αυτα τα χυδαια σχολια για την εμφανιση της γυναικας, που δεν λειπουν και απο εδω. Αν ειναι δυνατον, δεν σας εβαλε κανεις με το ζορι να σας αρεσει εμφανισιακα αλλα λιγος σεβασμος δεν εβλαψε κανεναν. Αν μην τι αλλο φαινεται το επιπεδο παιδειας.... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 21:32 Η Πουπουλίνα: #118 Χθες στις 21:32 Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:38 Η fortheloveofshizaya: #119 Χθες στις 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. Click για ανάπτυξη... Το γνωριζω πολυ καλα αυτο. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι απο που προερχεται ολη αυτη η αυτοπεποιθηση και λενε ολα αυτα χωρις να νιωθουν ντροπη. Οκαυ, η Nyog'o δεν θα νοιαζεται για τι λεει ο καθε ελληναρας για εκεινη, αλλα ξερω εγω οι μαυροι που μενουν ή ειναι απο την Ελλαδα? Αλλα τι λεω, για αυτο τα λενε γιατι το φετιχ τους ειναι να μειωνουν κοσμο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.144 μηνύματα. Χθες στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #120 Χθες στις 21:47 Μιλάει για integrity ο παιδέρας. Το δικό του το άφησε στο Epstein Island Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Scandal Kate1914 chester20080 Entropy24 fortheloveofshizaya Wonderkid Debugging_Daemon camil AggelikiGr iew charmander Aris_PaP09 giorgos5002 Εριφύλη nimbus thenutritionist johnsala Sosstoss touvlo American Economist giannhs2001 Memetchi Dr. Gl. Luminous back2967 Jack of Spades Libertus epote еще один пророк р... Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εν τω μεταξύ έχει επιβεβαιωθεί ότι θα είναι αυτή ; Στην αρχή έλεγαν θα παίζει την Καλυψώ ή μιας απο τις μορφές που θα παρουσιαστεί η Αθηνά
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.828 μηνύματα. Χθες στις 18:50 Ο Dias έγραψε: #106 Χθες στις 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εν τω μεταξύ έχει επιβεβαιωθεί ότι θα είναι αυτή ; Στην αρχή έλεγαν θα παίζει την Καλυψώ ή μιας απο τις μορφές που θα παρουσιαστεί η Αθηνά Click για ανάπτυξη... Μάλλον η κατανομή των ρόλων δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί. Ο Nolan παρακολουθεί ανελλιπώς το e-steki και η τελική κατανομή θα εξαρτηθεί από τις προτιμήσεις του ilias90 και της παρέας του. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 18:56 Η Πουπουλίνα: #107 Χθες στις 18:56 Καιιιιιιιιιιιι παμε παλι. Η ταινια ειναι προιον ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ...ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ ΛΕΜΕ.Δεν οφειλει να ακολουθησει πιστα ΤΙΠΟΤΑ. ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ..ΠΛΑΘΩ ΜΥΘΟ/ΨΕΜΑ Ααααααααααααααααααλφα...βιιιιτααααααααααααααα...γαμαααααααααααααα και δελτααααααααααααα! Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.517 μηνύματα. Χθες στις 19:05 Ο Gaspar έγραψε: #108 Χθες στις 19:05 Για Καλυψώ οκ θα ταίριαζε, εξωτική μαύρη σε εξωτικό νησί μετά από χρόνια ταλαιπωρίας στις θάλασσες.. Για Κίρκη ο νολαν επέλεξε Σαρλίζ θερον. Οκ καλή επιλογή. Για ωραία Ελένη μόνο μια στο Hollywood μπορεί να σηκώσει τον ρόλο. Sydney sweeney. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.144 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Η amarelia έγραψε: #109 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Για ωραία Ελένη μόνο μια στο Hollywood μπορεί να σηκώσει τον ρόλο. Sydney sweeney. Click για ανάπτυξη... Το οτι προτιματε να βάλουν μια κάκιστη γλάστρα μπας και χαζέψετε κανα βυζί απο το να δείτε μια διαφορετική καλλιτεχνική σκοπιά του πως θα αποδώσει την Ελένη και τι θα πάρουμε απο αυτό το ρόλο με τη συγκεκριμένη αντισυμβατική επιλογή τα λεει ολα για το ποιόν σας. Στα @@ σας για το έπος, τόσες σελίδες απλά για παιδικά καπρίτσια nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:14 Η nimbus έγραψε: #110 Χθες στις 19:14 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: στο Hollywood Click για ανάπτυξη... Να πάρουν εκτός. Στο LOTR, HOTD και λοιπές παραγωγές, πολλοί ήταν nobodies. Αρχική Δημοσίευση από taketrance: θα ήταν πρακτικά αδύνατο να μάθουν αρχαία ελληνικά Click για ανάπτυξη... Δεν θα μάθαιναν, θα αποστήθιζαν το κείμενο όπως και σε άλλες παραγωγές. Φαντάσου πόσο εμβληματική ταινία θα ήταν. Καμία άλλη δεν θα υπήρχε στο είδος της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Νταβατζη στα θελω του σε εχει; Σοβαρα τωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι. Είπα το ιδανικό που θα μου άρεσε και δεν θα μπορούσε κανένας να πολιτικοποιήσει. Εσύ πόσο χρονών είσαι που νομίζεις ότι πιστεύω ότι θα γίνει αυτό και ότι η γνώμη μου θα αλλάξει κάτι; Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.517 μηνύματα. Χθες στις 19:22 Ο Gaspar έγραψε: #111 Χθες στις 19:22 Το βασικό χαρακτηριστικό της ωραίας Ελένης ήταν η ομορφιά της και ότι ήταν τόσο ποθητή που σφάζονται οι άντρες για πάρτη της. Η Sydney έχει το πακέτο Τι καλλιτεχνικά νοήματα και κρυφές διδαχές θα βγάλει η Nyongo? Άντε να δούμε... nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:41 Η nimbus έγραψε: #112 Χθες στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: ήταν η ομορφιά της και ότι ήταν τόσο ποθητή που σφάζονται οι άντρες για πάρτη της Click για ανάπτυξη... Ο Όμηρος δεν έγραφε Αρλεκίν. Δεν περιέγραψε τη φυσιογνωμία της "Ωραίας" Ελένης, γιατί ήξερε ότι πάντα θα υπήρχε κάποιος που δεν θα την έβρισκε ωραία. Για αυτό, την περιγράφει ως όμορφη, και κατευθείαν η φαντασία του καθένα "γεμίζει" τα κενά της περιγραφής, δημιουργώντας μια καθολικά "ωραία" Ελένη. Επίσης, δεν σφάζονταν όλοι για πάρτη της... δύο μόνο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 19:42 Η Πουπουλίνα: #113 Χθες στις 19:42 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Να πάρουν εκτός. Στο LOTR, HOTD και λοιπές παραγωγές, πολλοί ήταν nobodies. Δεν θα μάθαιναν, θα αποστήθιζαν το κείμενο όπως και σε άλλες παραγωγές. Φαντάσου πόσο εμβληματική ταινία θα ήταν. Καμία άλλη δεν θα υπήρχε στο είδος της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Ναι. Είπα το ιδανικό που θα μου άρεσε και δεν θα μπορούσε κανένας να πολιτικοποιήσει. Εσύ πόσο χρονών είσαι που νομίζεις ότι πιστεύω ότι θα γίνει αυτό και ότι η γνώμη μου θα αλλάξει κάτι; Click για ανάπτυξη... Τα γουστα σου μ πορει αν ειναι οπως θελουν.Οταν ομως λες οτι θα ΕΠΡΕΠΕ ο ταδε καλλιτεχνης να κανει αυτο και εκεινο..εκει ειναι το παρανοικο της υποθεσης.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..οταν κανει μυθοπλασια.Μπορεις να πεις μιυ αφρεσει ή οχι///ΟΧΙ ομως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Το καταλαβες τωρα αγαπουλα η να στο ζωγραφισω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί έτσι μόνο θα ήταν αντικειμενική η ταινία και δεν θα κλαιγόταν κανένας από καμία πλευρά. Επίσης διαφήμιση για την Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Εδω δες τι λες.Μα για ποια αντικειμενικοτητα μιλας; ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα.Αντικειμενικοτητα πρεπει να υπαρχει σ εενα ντοκιμαντερ. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:43 Η nimbus έγραψε: #114 Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τα γουστα σου μ πορει αν ειναι οπως θελουν.Οταν ομως λες οτι θα ΕΠΡΕΠΕ ο ταδε καλλιτεχνης να κανει αυτο και εκεινο..εκει ειναι το παρανοικο της υποθεσης.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..οταν κανει μυθοπλασια.Μπορεις να πεις μιυ αφρεσει ή οχι///ΟΧΙ ομως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Το καταλαβες τωρα αγαπουλα η να στο ζωγραφισω; Click για ανάπτυξη... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 19:44 Η Πουπουλίνα: #115 Χθες στις 19:44 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Click για ανάπτυξη... Εξιαρετικο ποστ αλλα επιχειρημα γιοκ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:50 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Το 90% του καστ έπρεπε να είναι Έλληνες (απ'την Ελλάδα) και η γλώσσα αν όχι ομηρική, ελληνική. Μηδέν ελληνικό representation Ελλήνων στο Χόλιγουντ πέραν απ'το "My Big Fat Greek Wedding". Click για ανάπτυξη... ΕΠΡΕΠΕ..γελαμε τωρα. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:50 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Χθες στις 19:53 Η Εριφύλη έγραψε: #116 Χθες στις 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Το οτι προτιματε να βάλουν μια κάκιστη γλάστρα Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η fortheloveofshizaya: #117 Χθες στις 21:13 Πραγματικα μου ειναι καπως αδιαφορο το ποια θα παιξει την ωραια Ελενη στην Οδυσσεια του καθε σκηνοθετη. Αν ειναι καλη ηθοποιος και ενσαρκωσει τον ρολο με εναν εμβληματικο τροπο και καλο παιξιμο θα δωσω και συγχαρητηρια. Αυτο που με θλιβει (βεβαια δεν με σοκαρει) ειναι ολα αυτα τα χυδαια σχολια για την εμφανιση της γυναικας, που δεν λειπουν και απο εδω. Αν ειναι δυνατον, δεν σας εβαλε κανεις με το ζορι να σας αρεσει εμφανισιακα αλλα λιγος σεβασμος δεν εβλαψε κανεναν. Αν μην τι αλλο φαινεται το επιπεδο παιδειας.... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 21:32 Η Πουπουλίνα: #118 Χθες στις 21:32 Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:38 Η fortheloveofshizaya: #119 Χθες στις 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. Click για ανάπτυξη... Το γνωριζω πολυ καλα αυτο. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι απο που προερχεται ολη αυτη η αυτοπεποιθηση και λενε ολα αυτα χωρις να νιωθουν ντροπη. Οκαυ, η Nyog'o δεν θα νοιαζεται για τι λεει ο καθε ελληναρας για εκεινη, αλλα ξερω εγω οι μαυροι που μενουν ή ειναι απο την Ελλαδα? Αλλα τι λεω, για αυτο τα λενε γιατι το φετιχ τους ειναι να μειωνουν κοσμο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.144 μηνύματα. Χθες στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #120 Χθες στις 21:47 Μιλάει για integrity ο παιδέρας. Το δικό του το άφησε στο Epstein Island Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Scandal Kate1914 chester20080 Entropy24 fortheloveofshizaya Wonderkid Debugging_Daemon camil AggelikiGr iew charmander Aris_PaP09 giorgos5002 Εριφύλη nimbus thenutritionist johnsala Sosstoss touvlo American Economist giannhs2001 Memetchi Dr. Gl. Luminous back2967 Jack of Spades Libertus epote еще один пророк р... Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εν τω μεταξύ έχει επιβεβαιωθεί ότι θα είναι αυτή ; Στην αρχή έλεγαν θα παίζει την Καλυψώ ή μιας απο τις μορφές που θα παρουσιαστεί η Αθηνά Click για ανάπτυξη... Μάλλον η κατανομή των ρόλων δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί. Ο Nolan παρακολουθεί ανελλιπώς το e-steki και η τελική κατανομή θα εξαρτηθεί από τις προτιμήσεις του ilias90 και της παρέας του.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 18:56 Η Πουπουλίνα: #107 Χθες στις 18:56 Καιιιιιιιιιιιι παμε παλι. Η ταινια ειναι προιον ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ...ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ ΛΕΜΕ.Δεν οφειλει να ακολουθησει πιστα ΤΙΠΟΤΑ. ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ..ΠΛΑΘΩ ΜΥΘΟ/ΨΕΜΑ Ααααααααααααααααααλφα...βιιιιτααααααααααααααα...γαμαααααααααααααα και δελτααααααααααααα! Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.517 μηνύματα. Χθες στις 19:05 Ο Gaspar έγραψε: #108 Χθες στις 19:05 Για Καλυψώ οκ θα ταίριαζε, εξωτική μαύρη σε εξωτικό νησί μετά από χρόνια ταλαιπωρίας στις θάλασσες.. Για Κίρκη ο νολαν επέλεξε Σαρλίζ θερον. Οκ καλή επιλογή. Για ωραία Ελένη μόνο μια στο Hollywood μπορεί να σηκώσει τον ρόλο. Sydney sweeney. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.144 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Η amarelia έγραψε: #109 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Για ωραία Ελένη μόνο μια στο Hollywood μπορεί να σηκώσει τον ρόλο. Sydney sweeney. Click για ανάπτυξη... Το οτι προτιματε να βάλουν μια κάκιστη γλάστρα μπας και χαζέψετε κανα βυζί απο το να δείτε μια διαφορετική καλλιτεχνική σκοπιά του πως θα αποδώσει την Ελένη και τι θα πάρουμε απο αυτό το ρόλο με τη συγκεκριμένη αντισυμβατική επιλογή τα λεει ολα για το ποιόν σας. Στα @@ σας για το έπος, τόσες σελίδες απλά για παιδικά καπρίτσια nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:14 Η nimbus έγραψε: #110 Χθες στις 19:14 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: στο Hollywood Click για ανάπτυξη... Να πάρουν εκτός. Στο LOTR, HOTD και λοιπές παραγωγές, πολλοί ήταν nobodies. Αρχική Δημοσίευση από taketrance: θα ήταν πρακτικά αδύνατο να μάθουν αρχαία ελληνικά Click για ανάπτυξη... Δεν θα μάθαιναν, θα αποστήθιζαν το κείμενο όπως και σε άλλες παραγωγές. Φαντάσου πόσο εμβληματική ταινία θα ήταν. Καμία άλλη δεν θα υπήρχε στο είδος της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Νταβατζη στα θελω του σε εχει; Σοβαρα τωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι. Είπα το ιδανικό που θα μου άρεσε και δεν θα μπορούσε κανένας να πολιτικοποιήσει. Εσύ πόσο χρονών είσαι που νομίζεις ότι πιστεύω ότι θα γίνει αυτό και ότι η γνώμη μου θα αλλάξει κάτι; Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.517 μηνύματα. Χθες στις 19:22 Ο Gaspar έγραψε: #111 Χθες στις 19:22 Το βασικό χαρακτηριστικό της ωραίας Ελένης ήταν η ομορφιά της και ότι ήταν τόσο ποθητή που σφάζονται οι άντρες για πάρτη της. Η Sydney έχει το πακέτο Τι καλλιτεχνικά νοήματα και κρυφές διδαχές θα βγάλει η Nyongo? Άντε να δούμε... nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:41 Η nimbus έγραψε: #112 Χθες στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: ήταν η ομορφιά της και ότι ήταν τόσο ποθητή που σφάζονται οι άντρες για πάρτη της Click για ανάπτυξη... Ο Όμηρος δεν έγραφε Αρλεκίν. Δεν περιέγραψε τη φυσιογνωμία της "Ωραίας" Ελένης, γιατί ήξερε ότι πάντα θα υπήρχε κάποιος που δεν θα την έβρισκε ωραία. Για αυτό, την περιγράφει ως όμορφη, και κατευθείαν η φαντασία του καθένα "γεμίζει" τα κενά της περιγραφής, δημιουργώντας μια καθολικά "ωραία" Ελένη. Επίσης, δεν σφάζονταν όλοι για πάρτη της... δύο μόνο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 19:42 Η Πουπουλίνα: #113 Χθες στις 19:42 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Να πάρουν εκτός. Στο LOTR, HOTD και λοιπές παραγωγές, πολλοί ήταν nobodies. Δεν θα μάθαιναν, θα αποστήθιζαν το κείμενο όπως και σε άλλες παραγωγές. Φαντάσου πόσο εμβληματική ταινία θα ήταν. Καμία άλλη δεν θα υπήρχε στο είδος της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Ναι. Είπα το ιδανικό που θα μου άρεσε και δεν θα μπορούσε κανένας να πολιτικοποιήσει. Εσύ πόσο χρονών είσαι που νομίζεις ότι πιστεύω ότι θα γίνει αυτό και ότι η γνώμη μου θα αλλάξει κάτι; Click για ανάπτυξη... Τα γουστα σου μ πορει αν ειναι οπως θελουν.Οταν ομως λες οτι θα ΕΠΡΕΠΕ ο ταδε καλλιτεχνης να κανει αυτο και εκεινο..εκει ειναι το παρανοικο της υποθεσης.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..οταν κανει μυθοπλασια.Μπορεις να πεις μιυ αφρεσει ή οχι///ΟΧΙ ομως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Το καταλαβες τωρα αγαπουλα η να στο ζωγραφισω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί έτσι μόνο θα ήταν αντικειμενική η ταινία και δεν θα κλαιγόταν κανένας από καμία πλευρά. Επίσης διαφήμιση για την Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Εδω δες τι λες.Μα για ποια αντικειμενικοτητα μιλας; ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα.Αντικειμενικοτητα πρεπει να υπαρχει σ εενα ντοκιμαντερ. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:43 Η nimbus έγραψε: #114 Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τα γουστα σου μ πορει αν ειναι οπως θελουν.Οταν ομως λες οτι θα ΕΠΡΕΠΕ ο ταδε καλλιτεχνης να κανει αυτο και εκεινο..εκει ειναι το παρανοικο της υποθεσης.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..οταν κανει μυθοπλασια.Μπορεις να πεις μιυ αφρεσει ή οχι///ΟΧΙ ομως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Το καταλαβες τωρα αγαπουλα η να στο ζωγραφισω; Click για ανάπτυξη... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 19:44 Η Πουπουλίνα: #115 Χθες στις 19:44 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Click για ανάπτυξη... Εξιαρετικο ποστ αλλα επιχειρημα γιοκ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:50 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Το 90% του καστ έπρεπε να είναι Έλληνες (απ'την Ελλάδα) και η γλώσσα αν όχι ομηρική, ελληνική. Μηδέν ελληνικό representation Ελλήνων στο Χόλιγουντ πέραν απ'το "My Big Fat Greek Wedding". Click για ανάπτυξη... ΕΠΡΕΠΕ..γελαμε τωρα. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:50 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Χθες στις 19:53 Η Εριφύλη έγραψε: #116 Χθες στις 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Το οτι προτιματε να βάλουν μια κάκιστη γλάστρα Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η fortheloveofshizaya: #117 Χθες στις 21:13 Πραγματικα μου ειναι καπως αδιαφορο το ποια θα παιξει την ωραια Ελενη στην Οδυσσεια του καθε σκηνοθετη. Αν ειναι καλη ηθοποιος και ενσαρκωσει τον ρολο με εναν εμβληματικο τροπο και καλο παιξιμο θα δωσω και συγχαρητηρια. Αυτο που με θλιβει (βεβαια δεν με σοκαρει) ειναι ολα αυτα τα χυδαια σχολια για την εμφανιση της γυναικας, που δεν λειπουν και απο εδω. Αν ειναι δυνατον, δεν σας εβαλε κανεις με το ζορι να σας αρεσει εμφανισιακα αλλα λιγος σεβασμος δεν εβλαψε κανεναν. Αν μην τι αλλο φαινεται το επιπεδο παιδειας.... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 21:32 Η Πουπουλίνα: #118 Χθες στις 21:32 Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:38 Η fortheloveofshizaya: #119 Χθες στις 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. Click για ανάπτυξη... Το γνωριζω πολυ καλα αυτο. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι απο που προερχεται ολη αυτη η αυτοπεποιθηση και λενε ολα αυτα χωρις να νιωθουν ντροπη. Οκαυ, η Nyog'o δεν θα νοιαζεται για τι λεει ο καθε ελληναρας για εκεινη, αλλα ξερω εγω οι μαυροι που μενουν ή ειναι απο την Ελλαδα? Αλλα τι λεω, για αυτο τα λενε γιατι το φετιχ τους ειναι να μειωνουν κοσμο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.144 μηνύματα. Χθες στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #120 Χθες στις 21:47 Μιλάει για integrity ο παιδέρας. Το δικό του το άφησε στο Epstein Island Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Scandal Kate1914 chester20080 Entropy24 fortheloveofshizaya Wonderkid Debugging_Daemon camil AggelikiGr iew charmander Aris_PaP09 giorgos5002 Εριφύλη nimbus thenutritionist johnsala Sosstoss touvlo American Economist giannhs2001 Memetchi Dr. Gl. Luminous back2967 Jack of Spades Libertus epote еще один пророк р... Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καιιιιιιιιιιιι παμε παλι. Η ταινια ειναι προιον ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ...ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ ΛΕΜΕ.Δεν οφειλει να ακολουθησει πιστα ΤΙΠΟΤΑ. ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ..ΠΛΑΘΩ ΜΥΘΟ/ΨΕΜΑ Ααααααααααααααααααλφα...βιιιιτααααααααααααααα...γαμαααααααααααααα και δελτααααααααααααα!
Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.517 μηνύματα. Χθες στις 19:05 Ο Gaspar έγραψε: #108 Χθες στις 19:05 Για Καλυψώ οκ θα ταίριαζε, εξωτική μαύρη σε εξωτικό νησί μετά από χρόνια ταλαιπωρίας στις θάλασσες.. Για Κίρκη ο νολαν επέλεξε Σαρλίζ θερον. Οκ καλή επιλογή. Για ωραία Ελένη μόνο μια στο Hollywood μπορεί να σηκώσει τον ρόλο. Sydney sweeney. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.144 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Η amarelia έγραψε: #109 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Για ωραία Ελένη μόνο μια στο Hollywood μπορεί να σηκώσει τον ρόλο. Sydney sweeney. Click για ανάπτυξη... Το οτι προτιματε να βάλουν μια κάκιστη γλάστρα μπας και χαζέψετε κανα βυζί απο το να δείτε μια διαφορετική καλλιτεχνική σκοπιά του πως θα αποδώσει την Ελένη και τι θα πάρουμε απο αυτό το ρόλο με τη συγκεκριμένη αντισυμβατική επιλογή τα λεει ολα για το ποιόν σας. Στα @@ σας για το έπος, τόσες σελίδες απλά για παιδικά καπρίτσια nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:14 Η nimbus έγραψε: #110 Χθες στις 19:14 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: στο Hollywood Click για ανάπτυξη... Να πάρουν εκτός. Στο LOTR, HOTD και λοιπές παραγωγές, πολλοί ήταν nobodies. Αρχική Δημοσίευση από taketrance: θα ήταν πρακτικά αδύνατο να μάθουν αρχαία ελληνικά Click για ανάπτυξη... Δεν θα μάθαιναν, θα αποστήθιζαν το κείμενο όπως και σε άλλες παραγωγές. Φαντάσου πόσο εμβληματική ταινία θα ήταν. Καμία άλλη δεν θα υπήρχε στο είδος της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Νταβατζη στα θελω του σε εχει; Σοβαρα τωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι. Είπα το ιδανικό που θα μου άρεσε και δεν θα μπορούσε κανένας να πολιτικοποιήσει. Εσύ πόσο χρονών είσαι που νομίζεις ότι πιστεύω ότι θα γίνει αυτό και ότι η γνώμη μου θα αλλάξει κάτι; Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.517 μηνύματα. Χθες στις 19:22 Ο Gaspar έγραψε: #111 Χθες στις 19:22 Το βασικό χαρακτηριστικό της ωραίας Ελένης ήταν η ομορφιά της και ότι ήταν τόσο ποθητή που σφάζονται οι άντρες για πάρτη της. Η Sydney έχει το πακέτο Τι καλλιτεχνικά νοήματα και κρυφές διδαχές θα βγάλει η Nyongo? Άντε να δούμε... nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:41 Η nimbus έγραψε: #112 Χθες στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: ήταν η ομορφιά της και ότι ήταν τόσο ποθητή που σφάζονται οι άντρες για πάρτη της Click για ανάπτυξη... Ο Όμηρος δεν έγραφε Αρλεκίν. Δεν περιέγραψε τη φυσιογνωμία της "Ωραίας" Ελένης, γιατί ήξερε ότι πάντα θα υπήρχε κάποιος που δεν θα την έβρισκε ωραία. Για αυτό, την περιγράφει ως όμορφη, και κατευθείαν η φαντασία του καθένα "γεμίζει" τα κενά της περιγραφής, δημιουργώντας μια καθολικά "ωραία" Ελένη. Επίσης, δεν σφάζονταν όλοι για πάρτη της... δύο μόνο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 19:42 Η Πουπουλίνα: #113 Χθες στις 19:42 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Να πάρουν εκτός. Στο LOTR, HOTD και λοιπές παραγωγές, πολλοί ήταν nobodies. Δεν θα μάθαιναν, θα αποστήθιζαν το κείμενο όπως και σε άλλες παραγωγές. Φαντάσου πόσο εμβληματική ταινία θα ήταν. Καμία άλλη δεν θα υπήρχε στο είδος της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Ναι. Είπα το ιδανικό που θα μου άρεσε και δεν θα μπορούσε κανένας να πολιτικοποιήσει. Εσύ πόσο χρονών είσαι που νομίζεις ότι πιστεύω ότι θα γίνει αυτό και ότι η γνώμη μου θα αλλάξει κάτι; Click για ανάπτυξη... Τα γουστα σου μ πορει αν ειναι οπως θελουν.Οταν ομως λες οτι θα ΕΠΡΕΠΕ ο ταδε καλλιτεχνης να κανει αυτο και εκεινο..εκει ειναι το παρανοικο της υποθεσης.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..οταν κανει μυθοπλασια.Μπορεις να πεις μιυ αφρεσει ή οχι///ΟΧΙ ομως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Το καταλαβες τωρα αγαπουλα η να στο ζωγραφισω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί έτσι μόνο θα ήταν αντικειμενική η ταινία και δεν θα κλαιγόταν κανένας από καμία πλευρά. Επίσης διαφήμιση για την Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Εδω δες τι λες.Μα για ποια αντικειμενικοτητα μιλας; ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα.Αντικειμενικοτητα πρεπει να υπαρχει σ εενα ντοκιμαντερ. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:43 Η nimbus έγραψε: #114 Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τα γουστα σου μ πορει αν ειναι οπως θελουν.Οταν ομως λες οτι θα ΕΠΡΕΠΕ ο ταδε καλλιτεχνης να κανει αυτο και εκεινο..εκει ειναι το παρανοικο της υποθεσης.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..οταν κανει μυθοπλασια.Μπορεις να πεις μιυ αφρεσει ή οχι///ΟΧΙ ομως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Το καταλαβες τωρα αγαπουλα η να στο ζωγραφισω; Click για ανάπτυξη... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 19:44 Η Πουπουλίνα: #115 Χθες στις 19:44 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Click για ανάπτυξη... Εξιαρετικο ποστ αλλα επιχειρημα γιοκ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:50 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Το 90% του καστ έπρεπε να είναι Έλληνες (απ'την Ελλάδα) και η γλώσσα αν όχι ομηρική, ελληνική. Μηδέν ελληνικό representation Ελλήνων στο Χόλιγουντ πέραν απ'το "My Big Fat Greek Wedding". Click για ανάπτυξη... ΕΠΡΕΠΕ..γελαμε τωρα. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:50 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Χθες στις 19:53 Η Εριφύλη έγραψε: #116 Χθες στις 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Το οτι προτιματε να βάλουν μια κάκιστη γλάστρα Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η fortheloveofshizaya: #117 Χθες στις 21:13 Πραγματικα μου ειναι καπως αδιαφορο το ποια θα παιξει την ωραια Ελενη στην Οδυσσεια του καθε σκηνοθετη. Αν ειναι καλη ηθοποιος και ενσαρκωσει τον ρολο με εναν εμβληματικο τροπο και καλο παιξιμο θα δωσω και συγχαρητηρια. Αυτο που με θλιβει (βεβαια δεν με σοκαρει) ειναι ολα αυτα τα χυδαια σχολια για την εμφανιση της γυναικας, που δεν λειπουν και απο εδω. Αν ειναι δυνατον, δεν σας εβαλε κανεις με το ζορι να σας αρεσει εμφανισιακα αλλα λιγος σεβασμος δεν εβλαψε κανεναν. Αν μην τι αλλο φαινεται το επιπεδο παιδειας.... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 21:32 Η Πουπουλίνα: #118 Χθες στις 21:32 Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:38 Η fortheloveofshizaya: #119 Χθες στις 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. Click για ανάπτυξη... Το γνωριζω πολυ καλα αυτο. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι απο που προερχεται ολη αυτη η αυτοπεποιθηση και λενε ολα αυτα χωρις να νιωθουν ντροπη. Οκαυ, η Nyog'o δεν θα νοιαζεται για τι λεει ο καθε ελληναρας για εκεινη, αλλα ξερω εγω οι μαυροι που μενουν ή ειναι απο την Ελλαδα? Αλλα τι λεω, για αυτο τα λενε γιατι το φετιχ τους ειναι να μειωνουν κοσμο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.144 μηνύματα. Χθες στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #120 Χθες στις 21:47 Μιλάει για integrity ο παιδέρας. Το δικό του το άφησε στο Epstein Island Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Scandal Kate1914 chester20080 Entropy24 fortheloveofshizaya Wonderkid Debugging_Daemon camil AggelikiGr iew charmander Aris_PaP09 giorgos5002 Εριφύλη nimbus thenutritionist johnsala Sosstoss touvlo American Economist giannhs2001 Memetchi Dr. Gl. Luminous back2967 Jack of Spades Libertus epote еще один пророк р... Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για Καλυψώ οκ θα ταίριαζε, εξωτική μαύρη σε εξωτικό νησί μετά από χρόνια ταλαιπωρίας στις θάλασσες.. Για Κίρκη ο νολαν επέλεξε Σαρλίζ θερον. Οκ καλή επιλογή. Για ωραία Ελένη μόνο μια στο Hollywood μπορεί να σηκώσει τον ρόλο. Sydney sweeney.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.144 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Η amarelia έγραψε: #109 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Για ωραία Ελένη μόνο μια στο Hollywood μπορεί να σηκώσει τον ρόλο. Sydney sweeney. Click για ανάπτυξη... Το οτι προτιματε να βάλουν μια κάκιστη γλάστρα μπας και χαζέψετε κανα βυζί απο το να δείτε μια διαφορετική καλλιτεχνική σκοπιά του πως θα αποδώσει την Ελένη και τι θα πάρουμε απο αυτό το ρόλο με τη συγκεκριμένη αντισυμβατική επιλογή τα λεει ολα για το ποιόν σας. Στα @@ σας για το έπος, τόσες σελίδες απλά για παιδικά καπρίτσια nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:14 Η nimbus έγραψε: #110 Χθες στις 19:14 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: στο Hollywood Click για ανάπτυξη... Να πάρουν εκτός. Στο LOTR, HOTD και λοιπές παραγωγές, πολλοί ήταν nobodies. Αρχική Δημοσίευση από taketrance: θα ήταν πρακτικά αδύνατο να μάθουν αρχαία ελληνικά Click για ανάπτυξη... Δεν θα μάθαιναν, θα αποστήθιζαν το κείμενο όπως και σε άλλες παραγωγές. Φαντάσου πόσο εμβληματική ταινία θα ήταν. Καμία άλλη δεν θα υπήρχε στο είδος της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Νταβατζη στα θελω του σε εχει; Σοβαρα τωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι. Είπα το ιδανικό που θα μου άρεσε και δεν θα μπορούσε κανένας να πολιτικοποιήσει. Εσύ πόσο χρονών είσαι που νομίζεις ότι πιστεύω ότι θα γίνει αυτό και ότι η γνώμη μου θα αλλάξει κάτι; Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.517 μηνύματα. Χθες στις 19:22 Ο Gaspar έγραψε: #111 Χθες στις 19:22 Το βασικό χαρακτηριστικό της ωραίας Ελένης ήταν η ομορφιά της και ότι ήταν τόσο ποθητή που σφάζονται οι άντρες για πάρτη της. Η Sydney έχει το πακέτο Τι καλλιτεχνικά νοήματα και κρυφές διδαχές θα βγάλει η Nyongo? Άντε να δούμε... nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:41 Η nimbus έγραψε: #112 Χθες στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: ήταν η ομορφιά της και ότι ήταν τόσο ποθητή που σφάζονται οι άντρες για πάρτη της Click για ανάπτυξη... Ο Όμηρος δεν έγραφε Αρλεκίν. Δεν περιέγραψε τη φυσιογνωμία της "Ωραίας" Ελένης, γιατί ήξερε ότι πάντα θα υπήρχε κάποιος που δεν θα την έβρισκε ωραία. Για αυτό, την περιγράφει ως όμορφη, και κατευθείαν η φαντασία του καθένα "γεμίζει" τα κενά της περιγραφής, δημιουργώντας μια καθολικά "ωραία" Ελένη. Επίσης, δεν σφάζονταν όλοι για πάρτη της... δύο μόνο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 19:42 Η Πουπουλίνα: #113 Χθες στις 19:42 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Να πάρουν εκτός. Στο LOTR, HOTD και λοιπές παραγωγές, πολλοί ήταν nobodies. Δεν θα μάθαιναν, θα αποστήθιζαν το κείμενο όπως και σε άλλες παραγωγές. Φαντάσου πόσο εμβληματική ταινία θα ήταν. Καμία άλλη δεν θα υπήρχε στο είδος της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Ναι. Είπα το ιδανικό που θα μου άρεσε και δεν θα μπορούσε κανένας να πολιτικοποιήσει. Εσύ πόσο χρονών είσαι που νομίζεις ότι πιστεύω ότι θα γίνει αυτό και ότι η γνώμη μου θα αλλάξει κάτι; Click για ανάπτυξη... Τα γουστα σου μ πορει αν ειναι οπως θελουν.Οταν ομως λες οτι θα ΕΠΡΕΠΕ ο ταδε καλλιτεχνης να κανει αυτο και εκεινο..εκει ειναι το παρανοικο της υποθεσης.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..οταν κανει μυθοπλασια.Μπορεις να πεις μιυ αφρεσει ή οχι///ΟΧΙ ομως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Το καταλαβες τωρα αγαπουλα η να στο ζωγραφισω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί έτσι μόνο θα ήταν αντικειμενική η ταινία και δεν θα κλαιγόταν κανένας από καμία πλευρά. Επίσης διαφήμιση για την Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Εδω δες τι λες.Μα για ποια αντικειμενικοτητα μιλας; ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα.Αντικειμενικοτητα πρεπει να υπαρχει σ εενα ντοκιμαντερ. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:43 Η nimbus έγραψε: #114 Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τα γουστα σου μ πορει αν ειναι οπως θελουν.Οταν ομως λες οτι θα ΕΠΡΕΠΕ ο ταδε καλλιτεχνης να κανει αυτο και εκεινο..εκει ειναι το παρανοικο της υποθεσης.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..οταν κανει μυθοπλασια.Μπορεις να πεις μιυ αφρεσει ή οχι///ΟΧΙ ομως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Το καταλαβες τωρα αγαπουλα η να στο ζωγραφισω; Click για ανάπτυξη... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 19:44 Η Πουπουλίνα: #115 Χθες στις 19:44 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Click για ανάπτυξη... Εξιαρετικο ποστ αλλα επιχειρημα γιοκ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:50 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Το 90% του καστ έπρεπε να είναι Έλληνες (απ'την Ελλάδα) και η γλώσσα αν όχι ομηρική, ελληνική. Μηδέν ελληνικό representation Ελλήνων στο Χόλιγουντ πέραν απ'το "My Big Fat Greek Wedding". Click για ανάπτυξη... ΕΠΡΕΠΕ..γελαμε τωρα. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:50 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Χθες στις 19:53 Η Εριφύλη έγραψε: #116 Χθες στις 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Το οτι προτιματε να βάλουν μια κάκιστη γλάστρα Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η fortheloveofshizaya: #117 Χθες στις 21:13 Πραγματικα μου ειναι καπως αδιαφορο το ποια θα παιξει την ωραια Ελενη στην Οδυσσεια του καθε σκηνοθετη. Αν ειναι καλη ηθοποιος και ενσαρκωσει τον ρολο με εναν εμβληματικο τροπο και καλο παιξιμο θα δωσω και συγχαρητηρια. Αυτο που με θλιβει (βεβαια δεν με σοκαρει) ειναι ολα αυτα τα χυδαια σχολια για την εμφανιση της γυναικας, που δεν λειπουν και απο εδω. Αν ειναι δυνατον, δεν σας εβαλε κανεις με το ζορι να σας αρεσει εμφανισιακα αλλα λιγος σεβασμος δεν εβλαψε κανεναν. Αν μην τι αλλο φαινεται το επιπεδο παιδειας.... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 21:32 Η Πουπουλίνα: #118 Χθες στις 21:32 Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:38 Η fortheloveofshizaya: #119 Χθες στις 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. Click για ανάπτυξη... Το γνωριζω πολυ καλα αυτο. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι απο που προερχεται ολη αυτη η αυτοπεποιθηση και λενε ολα αυτα χωρις να νιωθουν ντροπη. Οκαυ, η Nyog'o δεν θα νοιαζεται για τι λεει ο καθε ελληναρας για εκεινη, αλλα ξερω εγω οι μαυροι που μενουν ή ειναι απο την Ελλαδα? Αλλα τι λεω, για αυτο τα λενε γιατι το φετιχ τους ειναι να μειωνουν κοσμο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.144 μηνύματα. Χθες στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #120 Χθες στις 21:47 Μιλάει για integrity ο παιδέρας. Το δικό του το άφησε στο Epstein Island Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Scandal Kate1914 chester20080 Entropy24 fortheloveofshizaya Wonderkid Debugging_Daemon camil AggelikiGr iew charmander Aris_PaP09 giorgos5002 Εριφύλη nimbus thenutritionist johnsala Sosstoss touvlo American Economist giannhs2001 Memetchi Dr. Gl. Luminous back2967 Jack of Spades Libertus epote еще один пророк р... Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Για ωραία Ελένη μόνο μια στο Hollywood μπορεί να σηκώσει τον ρόλο. Sydney sweeney. Click για ανάπτυξη... Το οτι προτιματε να βάλουν μια κάκιστη γλάστρα μπας και χαζέψετε κανα βυζί απο το να δείτε μια διαφορετική καλλιτεχνική σκοπιά του πως θα αποδώσει την Ελένη και τι θα πάρουμε απο αυτό το ρόλο με τη συγκεκριμένη αντισυμβατική επιλογή τα λεει ολα για το ποιόν σας. Στα @@ σας για το έπος, τόσες σελίδες απλά για παιδικά καπρίτσια
nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:14 Η nimbus έγραψε: #110 Χθες στις 19:14 Αρχική Δημοσίευση από taketrance: στο Hollywood Click για ανάπτυξη... Να πάρουν εκτός. Στο LOTR, HOTD και λοιπές παραγωγές, πολλοί ήταν nobodies. Αρχική Δημοσίευση από taketrance: θα ήταν πρακτικά αδύνατο να μάθουν αρχαία ελληνικά Click για ανάπτυξη... Δεν θα μάθαιναν, θα αποστήθιζαν το κείμενο όπως και σε άλλες παραγωγές. Φαντάσου πόσο εμβληματική ταινία θα ήταν. Καμία άλλη δεν θα υπήρχε στο είδος της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Νταβατζη στα θελω του σε εχει; Σοβαρα τωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι. Είπα το ιδανικό που θα μου άρεσε και δεν θα μπορούσε κανένας να πολιτικοποιήσει. Εσύ πόσο χρονών είσαι που νομίζεις ότι πιστεύω ότι θα γίνει αυτό και ότι η γνώμη μου θα αλλάξει κάτι; Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.517 μηνύματα. Χθες στις 19:22 Ο Gaspar έγραψε: #111 Χθες στις 19:22 Το βασικό χαρακτηριστικό της ωραίας Ελένης ήταν η ομορφιά της και ότι ήταν τόσο ποθητή που σφάζονται οι άντρες για πάρτη της. Η Sydney έχει το πακέτο Τι καλλιτεχνικά νοήματα και κρυφές διδαχές θα βγάλει η Nyongo? Άντε να δούμε... nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:41 Η nimbus έγραψε: #112 Χθες στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: ήταν η ομορφιά της και ότι ήταν τόσο ποθητή που σφάζονται οι άντρες για πάρτη της Click για ανάπτυξη... Ο Όμηρος δεν έγραφε Αρλεκίν. Δεν περιέγραψε τη φυσιογνωμία της "Ωραίας" Ελένης, γιατί ήξερε ότι πάντα θα υπήρχε κάποιος που δεν θα την έβρισκε ωραία. Για αυτό, την περιγράφει ως όμορφη, και κατευθείαν η φαντασία του καθένα "γεμίζει" τα κενά της περιγραφής, δημιουργώντας μια καθολικά "ωραία" Ελένη. Επίσης, δεν σφάζονταν όλοι για πάρτη της... δύο μόνο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 19:42 Η Πουπουλίνα: #113 Χθες στις 19:42 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Να πάρουν εκτός. Στο LOTR, HOTD και λοιπές παραγωγές, πολλοί ήταν nobodies. Δεν θα μάθαιναν, θα αποστήθιζαν το κείμενο όπως και σε άλλες παραγωγές. Φαντάσου πόσο εμβληματική ταινία θα ήταν. Καμία άλλη δεν θα υπήρχε στο είδος της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Ναι. Είπα το ιδανικό που θα μου άρεσε και δεν θα μπορούσε κανένας να πολιτικοποιήσει. Εσύ πόσο χρονών είσαι που νομίζεις ότι πιστεύω ότι θα γίνει αυτό και ότι η γνώμη μου θα αλλάξει κάτι; Click για ανάπτυξη... Τα γουστα σου μ πορει αν ειναι οπως θελουν.Οταν ομως λες οτι θα ΕΠΡΕΠΕ ο ταδε καλλιτεχνης να κανει αυτο και εκεινο..εκει ειναι το παρανοικο της υποθεσης.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..οταν κανει μυθοπλασια.Μπορεις να πεις μιυ αφρεσει ή οχι///ΟΧΙ ομως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Το καταλαβες τωρα αγαπουλα η να στο ζωγραφισω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί έτσι μόνο θα ήταν αντικειμενική η ταινία και δεν θα κλαιγόταν κανένας από καμία πλευρά. Επίσης διαφήμιση για την Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Εδω δες τι λες.Μα για ποια αντικειμενικοτητα μιλας; ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα.Αντικειμενικοτητα πρεπει να υπαρχει σ εενα ντοκιμαντερ. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:43 Η nimbus έγραψε: #114 Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τα γουστα σου μ πορει αν ειναι οπως θελουν.Οταν ομως λες οτι θα ΕΠΡΕΠΕ ο ταδε καλλιτεχνης να κανει αυτο και εκεινο..εκει ειναι το παρανοικο της υποθεσης.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..οταν κανει μυθοπλασια.Μπορεις να πεις μιυ αφρεσει ή οχι///ΟΧΙ ομως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Το καταλαβες τωρα αγαπουλα η να στο ζωγραφισω; Click για ανάπτυξη... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 19:44 Η Πουπουλίνα: #115 Χθες στις 19:44 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Click για ανάπτυξη... Εξιαρετικο ποστ αλλα επιχειρημα γιοκ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:50 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Το 90% του καστ έπρεπε να είναι Έλληνες (απ'την Ελλάδα) και η γλώσσα αν όχι ομηρική, ελληνική. Μηδέν ελληνικό representation Ελλήνων στο Χόλιγουντ πέραν απ'το "My Big Fat Greek Wedding". Click για ανάπτυξη... ΕΠΡΕΠΕ..γελαμε τωρα. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:50 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Χθες στις 19:53 Η Εριφύλη έγραψε: #116 Χθες στις 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Το οτι προτιματε να βάλουν μια κάκιστη γλάστρα Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η fortheloveofshizaya: #117 Χθες στις 21:13 Πραγματικα μου ειναι καπως αδιαφορο το ποια θα παιξει την ωραια Ελενη στην Οδυσσεια του καθε σκηνοθετη. Αν ειναι καλη ηθοποιος και ενσαρκωσει τον ρολο με εναν εμβληματικο τροπο και καλο παιξιμο θα δωσω και συγχαρητηρια. Αυτο που με θλιβει (βεβαια δεν με σοκαρει) ειναι ολα αυτα τα χυδαια σχολια για την εμφανιση της γυναικας, που δεν λειπουν και απο εδω. Αν ειναι δυνατον, δεν σας εβαλε κανεις με το ζορι να σας αρεσει εμφανισιακα αλλα λιγος σεβασμος δεν εβλαψε κανεναν. Αν μην τι αλλο φαινεται το επιπεδο παιδειας.... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 21:32 Η Πουπουλίνα: #118 Χθες στις 21:32 Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:38 Η fortheloveofshizaya: #119 Χθες στις 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. Click για ανάπτυξη... Το γνωριζω πολυ καλα αυτο. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι απο που προερχεται ολη αυτη η αυτοπεποιθηση και λενε ολα αυτα χωρις να νιωθουν ντροπη. Οκαυ, η Nyog'o δεν θα νοιαζεται για τι λεει ο καθε ελληναρας για εκεινη, αλλα ξερω εγω οι μαυροι που μενουν ή ειναι απο την Ελλαδα? Αλλα τι λεω, για αυτο τα λενε γιατι το φετιχ τους ειναι να μειωνουν κοσμο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.144 μηνύματα. Χθες στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #120 Χθες στις 21:47 Μιλάει για integrity ο παιδέρας. Το δικό του το άφησε στο Epstein Island Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Scandal Kate1914 chester20080 Entropy24 fortheloveofshizaya Wonderkid Debugging_Daemon camil AggelikiGr iew charmander Aris_PaP09 giorgos5002 Εριφύλη nimbus thenutritionist johnsala Sosstoss touvlo American Economist giannhs2001 Memetchi Dr. Gl. Luminous back2967 Jack of Spades Libertus epote еще один пророк р... Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από taketrance: στο Hollywood Click για ανάπτυξη... Να πάρουν εκτός. Στο LOTR, HOTD και λοιπές παραγωγές, πολλοί ήταν nobodies. Αρχική Δημοσίευση από taketrance: θα ήταν πρακτικά αδύνατο να μάθουν αρχαία ελληνικά Click για ανάπτυξη... Δεν θα μάθαιναν, θα αποστήθιζαν το κείμενο όπως και σε άλλες παραγωγές. Φαντάσου πόσο εμβληματική ταινία θα ήταν. Καμία άλλη δεν θα υπήρχε στο είδος της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Νταβατζη στα θελω του σε εχει; Σοβαρα τωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι. Είπα το ιδανικό που θα μου άρεσε και δεν θα μπορούσε κανένας να πολιτικοποιήσει. Εσύ πόσο χρονών είσαι που νομίζεις ότι πιστεύω ότι θα γίνει αυτό και ότι η γνώμη μου θα αλλάξει κάτι;
Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.517 μηνύματα. Χθες στις 19:22 Ο Gaspar έγραψε: #111 Χθες στις 19:22 Το βασικό χαρακτηριστικό της ωραίας Ελένης ήταν η ομορφιά της και ότι ήταν τόσο ποθητή που σφάζονται οι άντρες για πάρτη της. Η Sydney έχει το πακέτο Τι καλλιτεχνικά νοήματα και κρυφές διδαχές θα βγάλει η Nyongo? Άντε να δούμε... nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:41 Η nimbus έγραψε: #112 Χθες στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: ήταν η ομορφιά της και ότι ήταν τόσο ποθητή που σφάζονται οι άντρες για πάρτη της Click για ανάπτυξη... Ο Όμηρος δεν έγραφε Αρλεκίν. Δεν περιέγραψε τη φυσιογνωμία της "Ωραίας" Ελένης, γιατί ήξερε ότι πάντα θα υπήρχε κάποιος που δεν θα την έβρισκε ωραία. Για αυτό, την περιγράφει ως όμορφη, και κατευθείαν η φαντασία του καθένα "γεμίζει" τα κενά της περιγραφής, δημιουργώντας μια καθολικά "ωραία" Ελένη. Επίσης, δεν σφάζονταν όλοι για πάρτη της... δύο μόνο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 19:42 Η Πουπουλίνα: #113 Χθες στις 19:42 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Να πάρουν εκτός. Στο LOTR, HOTD και λοιπές παραγωγές, πολλοί ήταν nobodies. Δεν θα μάθαιναν, θα αποστήθιζαν το κείμενο όπως και σε άλλες παραγωγές. Φαντάσου πόσο εμβληματική ταινία θα ήταν. Καμία άλλη δεν θα υπήρχε στο είδος της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Ναι. Είπα το ιδανικό που θα μου άρεσε και δεν θα μπορούσε κανένας να πολιτικοποιήσει. Εσύ πόσο χρονών είσαι που νομίζεις ότι πιστεύω ότι θα γίνει αυτό και ότι η γνώμη μου θα αλλάξει κάτι; Click για ανάπτυξη... Τα γουστα σου μ πορει αν ειναι οπως θελουν.Οταν ομως λες οτι θα ΕΠΡΕΠΕ ο ταδε καλλιτεχνης να κανει αυτο και εκεινο..εκει ειναι το παρανοικο της υποθεσης.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..οταν κανει μυθοπλασια.Μπορεις να πεις μιυ αφρεσει ή οχι///ΟΧΙ ομως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Το καταλαβες τωρα αγαπουλα η να στο ζωγραφισω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί έτσι μόνο θα ήταν αντικειμενική η ταινία και δεν θα κλαιγόταν κανένας από καμία πλευρά. Επίσης διαφήμιση για την Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Εδω δες τι λες.Μα για ποια αντικειμενικοτητα μιλας; ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα.Αντικειμενικοτητα πρεπει να υπαρχει σ εενα ντοκιμαντερ. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:43 Η nimbus έγραψε: #114 Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τα γουστα σου μ πορει αν ειναι οπως θελουν.Οταν ομως λες οτι θα ΕΠΡΕΠΕ ο ταδε καλλιτεχνης να κανει αυτο και εκεινο..εκει ειναι το παρανοικο της υποθεσης.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..οταν κανει μυθοπλασια.Μπορεις να πεις μιυ αφρεσει ή οχι///ΟΧΙ ομως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Το καταλαβες τωρα αγαπουλα η να στο ζωγραφισω; Click για ανάπτυξη... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 19:44 Η Πουπουλίνα: #115 Χθες στις 19:44 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Click για ανάπτυξη... Εξιαρετικο ποστ αλλα επιχειρημα γιοκ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:50 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Το 90% του καστ έπρεπε να είναι Έλληνες (απ'την Ελλάδα) και η γλώσσα αν όχι ομηρική, ελληνική. Μηδέν ελληνικό representation Ελλήνων στο Χόλιγουντ πέραν απ'το "My Big Fat Greek Wedding". Click για ανάπτυξη... ΕΠΡΕΠΕ..γελαμε τωρα. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:50 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Χθες στις 19:53 Η Εριφύλη έγραψε: #116 Χθες στις 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Το οτι προτιματε να βάλουν μια κάκιστη γλάστρα Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η fortheloveofshizaya: #117 Χθες στις 21:13 Πραγματικα μου ειναι καπως αδιαφορο το ποια θα παιξει την ωραια Ελενη στην Οδυσσεια του καθε σκηνοθετη. Αν ειναι καλη ηθοποιος και ενσαρκωσει τον ρολο με εναν εμβληματικο τροπο και καλο παιξιμο θα δωσω και συγχαρητηρια. Αυτο που με θλιβει (βεβαια δεν με σοκαρει) ειναι ολα αυτα τα χυδαια σχολια για την εμφανιση της γυναικας, που δεν λειπουν και απο εδω. Αν ειναι δυνατον, δεν σας εβαλε κανεις με το ζορι να σας αρεσει εμφανισιακα αλλα λιγος σεβασμος δεν εβλαψε κανεναν. Αν μην τι αλλο φαινεται το επιπεδο παιδειας.... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 21:32 Η Πουπουλίνα: #118 Χθες στις 21:32 Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:38 Η fortheloveofshizaya: #119 Χθες στις 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. Click για ανάπτυξη... Το γνωριζω πολυ καλα αυτο. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι απο που προερχεται ολη αυτη η αυτοπεποιθηση και λενε ολα αυτα χωρις να νιωθουν ντροπη. Οκαυ, η Nyog'o δεν θα νοιαζεται για τι λεει ο καθε ελληναρας για εκεινη, αλλα ξερω εγω οι μαυροι που μενουν ή ειναι απο την Ελλαδα? Αλλα τι λεω, για αυτο τα λενε γιατι το φετιχ τους ειναι να μειωνουν κοσμο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.144 μηνύματα. Χθες στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #120 Χθες στις 21:47 Μιλάει για integrity ο παιδέρας. Το δικό του το άφησε στο Epstein Island Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Scandal Kate1914 chester20080 Entropy24 fortheloveofshizaya Wonderkid Debugging_Daemon camil AggelikiGr iew charmander Aris_PaP09 giorgos5002 Εριφύλη nimbus thenutritionist johnsala Sosstoss touvlo American Economist giannhs2001 Memetchi Dr. Gl. Luminous back2967 Jack of Spades Libertus epote еще один пророк р... Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το βασικό χαρακτηριστικό της ωραίας Ελένης ήταν η ομορφιά της και ότι ήταν τόσο ποθητή που σφάζονται οι άντρες για πάρτη της. Η Sydney έχει το πακέτο Τι καλλιτεχνικά νοήματα και κρυφές διδαχές θα βγάλει η Nyongo? Άντε να δούμε...
nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:41 Η nimbus έγραψε: #112 Χθες στις 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: ήταν η ομορφιά της και ότι ήταν τόσο ποθητή που σφάζονται οι άντρες για πάρτη της Click για ανάπτυξη... Ο Όμηρος δεν έγραφε Αρλεκίν. Δεν περιέγραψε τη φυσιογνωμία της "Ωραίας" Ελένης, γιατί ήξερε ότι πάντα θα υπήρχε κάποιος που δεν θα την έβρισκε ωραία. Για αυτό, την περιγράφει ως όμορφη, και κατευθείαν η φαντασία του καθένα "γεμίζει" τα κενά της περιγραφής, δημιουργώντας μια καθολικά "ωραία" Ελένη. Επίσης, δεν σφάζονταν όλοι για πάρτη της... δύο μόνο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 19:42 Η Πουπουλίνα: #113 Χθες στις 19:42 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Να πάρουν εκτός. Στο LOTR, HOTD και λοιπές παραγωγές, πολλοί ήταν nobodies. Δεν θα μάθαιναν, θα αποστήθιζαν το κείμενο όπως και σε άλλες παραγωγές. Φαντάσου πόσο εμβληματική ταινία θα ήταν. Καμία άλλη δεν θα υπήρχε στο είδος της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Ναι. Είπα το ιδανικό που θα μου άρεσε και δεν θα μπορούσε κανένας να πολιτικοποιήσει. Εσύ πόσο χρονών είσαι που νομίζεις ότι πιστεύω ότι θα γίνει αυτό και ότι η γνώμη μου θα αλλάξει κάτι; Click για ανάπτυξη... Τα γουστα σου μ πορει αν ειναι οπως θελουν.Οταν ομως λες οτι θα ΕΠΡΕΠΕ ο ταδε καλλιτεχνης να κανει αυτο και εκεινο..εκει ειναι το παρανοικο της υποθεσης.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..οταν κανει μυθοπλασια.Μπορεις να πεις μιυ αφρεσει ή οχι///ΟΧΙ ομως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Το καταλαβες τωρα αγαπουλα η να στο ζωγραφισω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί έτσι μόνο θα ήταν αντικειμενική η ταινία και δεν θα κλαιγόταν κανένας από καμία πλευρά. Επίσης διαφήμιση για την Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Εδω δες τι λες.Μα για ποια αντικειμενικοτητα μιλας; ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα.Αντικειμενικοτητα πρεπει να υπαρχει σ εενα ντοκιμαντερ. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:43 Η nimbus έγραψε: #114 Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τα γουστα σου μ πορει αν ειναι οπως θελουν.Οταν ομως λες οτι θα ΕΠΡΕΠΕ ο ταδε καλλιτεχνης να κανει αυτο και εκεινο..εκει ειναι το παρανοικο της υποθεσης.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..οταν κανει μυθοπλασια.Μπορεις να πεις μιυ αφρεσει ή οχι///ΟΧΙ ομως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Το καταλαβες τωρα αγαπουλα η να στο ζωγραφισω; Click για ανάπτυξη... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 19:44 Η Πουπουλίνα: #115 Χθες στις 19:44 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Click για ανάπτυξη... Εξιαρετικο ποστ αλλα επιχειρημα γιοκ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:50 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Το 90% του καστ έπρεπε να είναι Έλληνες (απ'την Ελλάδα) και η γλώσσα αν όχι ομηρική, ελληνική. Μηδέν ελληνικό representation Ελλήνων στο Χόλιγουντ πέραν απ'το "My Big Fat Greek Wedding". Click για ανάπτυξη... ΕΠΡΕΠΕ..γελαμε τωρα. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:50 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Χθες στις 19:53 Η Εριφύλη έγραψε: #116 Χθες στις 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Το οτι προτιματε να βάλουν μια κάκιστη γλάστρα Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η fortheloveofshizaya: #117 Χθες στις 21:13 Πραγματικα μου ειναι καπως αδιαφορο το ποια θα παιξει την ωραια Ελενη στην Οδυσσεια του καθε σκηνοθετη. Αν ειναι καλη ηθοποιος και ενσαρκωσει τον ρολο με εναν εμβληματικο τροπο και καλο παιξιμο θα δωσω και συγχαρητηρια. Αυτο που με θλιβει (βεβαια δεν με σοκαρει) ειναι ολα αυτα τα χυδαια σχολια για την εμφανιση της γυναικας, που δεν λειπουν και απο εδω. Αν ειναι δυνατον, δεν σας εβαλε κανεις με το ζορι να σας αρεσει εμφανισιακα αλλα λιγος σεβασμος δεν εβλαψε κανεναν. Αν μην τι αλλο φαινεται το επιπεδο παιδειας.... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 21:32 Η Πουπουλίνα: #118 Χθες στις 21:32 Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:38 Η fortheloveofshizaya: #119 Χθες στις 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. Click για ανάπτυξη... Το γνωριζω πολυ καλα αυτο. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι απο που προερχεται ολη αυτη η αυτοπεποιθηση και λενε ολα αυτα χωρις να νιωθουν ντροπη. Οκαυ, η Nyog'o δεν θα νοιαζεται για τι λεει ο καθε ελληναρας για εκεινη, αλλα ξερω εγω οι μαυροι που μενουν ή ειναι απο την Ελλαδα? Αλλα τι λεω, για αυτο τα λενε γιατι το φετιχ τους ειναι να μειωνουν κοσμο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.144 μηνύματα. Χθες στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #120 Χθες στις 21:47 Μιλάει για integrity ο παιδέρας. Το δικό του το άφησε στο Epstein Island Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Scandal Kate1914 chester20080 Entropy24 fortheloveofshizaya Wonderkid Debugging_Daemon camil AggelikiGr iew charmander Aris_PaP09 giorgos5002 Εριφύλη nimbus thenutritionist johnsala Sosstoss touvlo American Economist giannhs2001 Memetchi Dr. Gl. Luminous back2967 Jack of Spades Libertus epote еще один пророк р... Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: ήταν η ομορφιά της και ότι ήταν τόσο ποθητή που σφάζονται οι άντρες για πάρτη της Click για ανάπτυξη... Ο Όμηρος δεν έγραφε Αρλεκίν. Δεν περιέγραψε τη φυσιογνωμία της "Ωραίας" Ελένης, γιατί ήξερε ότι πάντα θα υπήρχε κάποιος που δεν θα την έβρισκε ωραία. Για αυτό, την περιγράφει ως όμορφη, και κατευθείαν η φαντασία του καθένα "γεμίζει" τα κενά της περιγραφής, δημιουργώντας μια καθολικά "ωραία" Ελένη. Επίσης, δεν σφάζονταν όλοι για πάρτη της... δύο μόνο.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 19:42 Η Πουπουλίνα: #113 Χθες στις 19:42 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Να πάρουν εκτός. Στο LOTR, HOTD και λοιπές παραγωγές, πολλοί ήταν nobodies. Δεν θα μάθαιναν, θα αποστήθιζαν το κείμενο όπως και σε άλλες παραγωγές. Φαντάσου πόσο εμβληματική ταινία θα ήταν. Καμία άλλη δεν θα υπήρχε στο είδος της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Ναι. Είπα το ιδανικό που θα μου άρεσε και δεν θα μπορούσε κανένας να πολιτικοποιήσει. Εσύ πόσο χρονών είσαι που νομίζεις ότι πιστεύω ότι θα γίνει αυτό και ότι η γνώμη μου θα αλλάξει κάτι; Click για ανάπτυξη... Τα γουστα σου μ πορει αν ειναι οπως θελουν.Οταν ομως λες οτι θα ΕΠΡΕΠΕ ο ταδε καλλιτεχνης να κανει αυτο και εκεινο..εκει ειναι το παρανοικο της υποθεσης.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..οταν κανει μυθοπλασια.Μπορεις να πεις μιυ αφρεσει ή οχι///ΟΧΙ ομως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Το καταλαβες τωρα αγαπουλα η να στο ζωγραφισω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί έτσι μόνο θα ήταν αντικειμενική η ταινία και δεν θα κλαιγόταν κανένας από καμία πλευρά. Επίσης διαφήμιση για την Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Εδω δες τι λες.Μα για ποια αντικειμενικοτητα μιλας; ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα.Αντικειμενικοτητα πρεπει να υπαρχει σ εενα ντοκιμαντερ. nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:43 Η nimbus έγραψε: #114 Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τα γουστα σου μ πορει αν ειναι οπως θελουν.Οταν ομως λες οτι θα ΕΠΡΕΠΕ ο ταδε καλλιτεχνης να κανει αυτο και εκεινο..εκει ειναι το παρανοικο της υποθεσης.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..οταν κανει μυθοπλασια.Μπορεις να πεις μιυ αφρεσει ή οχι///ΟΧΙ ομως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Το καταλαβες τωρα αγαπουλα η να στο ζωγραφισω; Click για ανάπτυξη... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 19:44 Η Πουπουλίνα: #115 Χθες στις 19:44 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Click για ανάπτυξη... Εξιαρετικο ποστ αλλα επιχειρημα γιοκ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:50 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Το 90% του καστ έπρεπε να είναι Έλληνες (απ'την Ελλάδα) και η γλώσσα αν όχι ομηρική, ελληνική. Μηδέν ελληνικό representation Ελλήνων στο Χόλιγουντ πέραν απ'το "My Big Fat Greek Wedding". Click για ανάπτυξη... ΕΠΡΕΠΕ..γελαμε τωρα. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:50 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Χθες στις 19:53 Η Εριφύλη έγραψε: #116 Χθες στις 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Το οτι προτιματε να βάλουν μια κάκιστη γλάστρα Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η fortheloveofshizaya: #117 Χθες στις 21:13 Πραγματικα μου ειναι καπως αδιαφορο το ποια θα παιξει την ωραια Ελενη στην Οδυσσεια του καθε σκηνοθετη. Αν ειναι καλη ηθοποιος και ενσαρκωσει τον ρολο με εναν εμβληματικο τροπο και καλο παιξιμο θα δωσω και συγχαρητηρια. Αυτο που με θλιβει (βεβαια δεν με σοκαρει) ειναι ολα αυτα τα χυδαια σχολια για την εμφανιση της γυναικας, που δεν λειπουν και απο εδω. Αν ειναι δυνατον, δεν σας εβαλε κανεις με το ζορι να σας αρεσει εμφανισιακα αλλα λιγος σεβασμος δεν εβλαψε κανεναν. Αν μην τι αλλο φαινεται το επιπεδο παιδειας.... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 21:32 Η Πουπουλίνα: #118 Χθες στις 21:32 Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:38 Η fortheloveofshizaya: #119 Χθες στις 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. Click για ανάπτυξη... Το γνωριζω πολυ καλα αυτο. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι απο που προερχεται ολη αυτη η αυτοπεποιθηση και λενε ολα αυτα χωρις να νιωθουν ντροπη. Οκαυ, η Nyog'o δεν θα νοιαζεται για τι λεει ο καθε ελληναρας για εκεινη, αλλα ξερω εγω οι μαυροι που μενουν ή ειναι απο την Ελλαδα? Αλλα τι λεω, για αυτο τα λενε γιατι το φετιχ τους ειναι να μειωνουν κοσμο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.144 μηνύματα. Χθες στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #120 Χθες στις 21:47 Μιλάει για integrity ο παιδέρας. Το δικό του το άφησε στο Epstein Island Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Scandal Kate1914 chester20080 Entropy24 fortheloveofshizaya Wonderkid Debugging_Daemon camil AggelikiGr iew charmander Aris_PaP09 giorgos5002 Εριφύλη nimbus thenutritionist johnsala Sosstoss touvlo American Economist giannhs2001 Memetchi Dr. Gl. Luminous back2967 Jack of Spades Libertus epote еще один пророк р... Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Να πάρουν εκτός. Στο LOTR, HOTD και λοιπές παραγωγές, πολλοί ήταν nobodies. Δεν θα μάθαιναν, θα αποστήθιζαν το κείμενο όπως και σε άλλες παραγωγές. Φαντάσου πόσο εμβληματική ταινία θα ήταν. Καμία άλλη δεν θα υπήρχε στο είδος της. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Ναι. Είπα το ιδανικό που θα μου άρεσε και δεν θα μπορούσε κανένας να πολιτικοποιήσει. Εσύ πόσο χρονών είσαι που νομίζεις ότι πιστεύω ότι θα γίνει αυτό και ότι η γνώμη μου θα αλλάξει κάτι; Click για ανάπτυξη... Τα γουστα σου μ πορει αν ειναι οπως θελουν.Οταν ομως λες οτι θα ΕΠΡΕΠΕ ο ταδε καλλιτεχνης να κανει αυτο και εκεινο..εκει ειναι το παρανοικο της υποθεσης.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..οταν κανει μυθοπλασια.Μπορεις να πεις μιυ αφρεσει ή οχι///ΟΧΙ ομως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Το καταλαβες τωρα αγαπουλα η να στο ζωγραφισω; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί έτσι μόνο θα ήταν αντικειμενική η ταινία και δεν θα κλαιγόταν κανένας από καμία πλευρά. Επίσης διαφήμιση για την Ελλάδα Click για ανάπτυξη... Εδω δες τι λες.Μα για ποια αντικειμενικοτητα μιλας; ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα.Αντικειμενικοτητα πρεπει να υπαρχει σ εενα ντοκιμαντερ.
nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. Χθες στις 19:43 Η nimbus έγραψε: #114 Χθες στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τα γουστα σου μ πορει αν ειναι οπως θελουν.Οταν ομως λες οτι θα ΕΠΡΕΠΕ ο ταδε καλλιτεχνης να κανει αυτο και εκεινο..εκει ειναι το παρανοικο της υποθεσης.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..οταν κανει μυθοπλασια.Μπορεις να πεις μιυ αφρεσει ή οχι///ΟΧΙ ομως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Το καταλαβες τωρα αγαπουλα η να στο ζωγραφισω; Click για ανάπτυξη... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 19:44 Η Πουπουλίνα: #115 Χθες στις 19:44 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Click για ανάπτυξη... Εξιαρετικο ποστ αλλα επιχειρημα γιοκ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:50 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Το 90% του καστ έπρεπε να είναι Έλληνες (απ'την Ελλάδα) και η γλώσσα αν όχι ομηρική, ελληνική. Μηδέν ελληνικό representation Ελλήνων στο Χόλιγουντ πέραν απ'το "My Big Fat Greek Wedding". Click για ανάπτυξη... ΕΠΡΕΠΕ..γελαμε τωρα. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:50 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Χθες στις 19:53 Η Εριφύλη έγραψε: #116 Χθες στις 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Το οτι προτιματε να βάλουν μια κάκιστη γλάστρα Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η fortheloveofshizaya: #117 Χθες στις 21:13 Πραγματικα μου ειναι καπως αδιαφορο το ποια θα παιξει την ωραια Ελενη στην Οδυσσεια του καθε σκηνοθετη. Αν ειναι καλη ηθοποιος και ενσαρκωσει τον ρολο με εναν εμβληματικο τροπο και καλο παιξιμο θα δωσω και συγχαρητηρια. Αυτο που με θλιβει (βεβαια δεν με σοκαρει) ειναι ολα αυτα τα χυδαια σχολια για την εμφανιση της γυναικας, που δεν λειπουν και απο εδω. Αν ειναι δυνατον, δεν σας εβαλε κανεις με το ζορι να σας αρεσει εμφανισιακα αλλα λιγος σεβασμος δεν εβλαψε κανεναν. Αν μην τι αλλο φαινεται το επιπεδο παιδειας.... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 21:32 Η Πουπουλίνα: #118 Χθες στις 21:32 Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:38 Η fortheloveofshizaya: #119 Χθες στις 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. Click για ανάπτυξη... Το γνωριζω πολυ καλα αυτο. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι απο που προερχεται ολη αυτη η αυτοπεποιθηση και λενε ολα αυτα χωρις να νιωθουν ντροπη. Οκαυ, η Nyog'o δεν θα νοιαζεται για τι λεει ο καθε ελληναρας για εκεινη, αλλα ξερω εγω οι μαυροι που μενουν ή ειναι απο την Ελλαδα? Αλλα τι λεω, για αυτο τα λενε γιατι το φετιχ τους ειναι να μειωνουν κοσμο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.144 μηνύματα. Χθες στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #120 Χθες στις 21:47 Μιλάει για integrity ο παιδέρας. Το δικό του το άφησε στο Epstein Island Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Scandal Kate1914 chester20080 Entropy24 fortheloveofshizaya Wonderkid Debugging_Daemon camil AggelikiGr iew charmander Aris_PaP09 giorgos5002 Εριφύλη nimbus thenutritionist johnsala Sosstoss touvlo American Economist giannhs2001 Memetchi Dr. Gl. Luminous back2967 Jack of Spades Libertus epote еще один пророк р... Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τα γουστα σου μ πορει αν ειναι οπως θελουν.Οταν ομως λες οτι θα ΕΠΡΕΠΕ ο ταδε καλλιτεχνης να κανει αυτο και εκεινο..εκει ειναι το παρανοικο της υποθεσης.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..οταν κανει μυθοπλασια.Μπορεις να πεις μιυ αφρεσει ή οχι///ΟΧΙ ομως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Το καταλαβες τωρα αγαπουλα η να στο ζωγραφισω; Click για ανάπτυξη...
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 19:44 Η Πουπουλίνα: #115 Χθες στις 19:44 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Click για ανάπτυξη... Εξιαρετικο ποστ αλλα επιχειρημα γιοκ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:50 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Το 90% του καστ έπρεπε να είναι Έλληνες (απ'την Ελλάδα) και η γλώσσα αν όχι ομηρική, ελληνική. Μηδέν ελληνικό representation Ελλήνων στο Χόλιγουντ πέραν απ'το "My Big Fat Greek Wedding". Click για ανάπτυξη... ΕΠΡΕΠΕ..γελαμε τωρα. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:50 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Χθες στις 19:53 Η Εριφύλη έγραψε: #116 Χθες στις 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Το οτι προτιματε να βάλουν μια κάκιστη γλάστρα Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η fortheloveofshizaya: #117 Χθες στις 21:13 Πραγματικα μου ειναι καπως αδιαφορο το ποια θα παιξει την ωραια Ελενη στην Οδυσσεια του καθε σκηνοθετη. Αν ειναι καλη ηθοποιος και ενσαρκωσει τον ρολο με εναν εμβληματικο τροπο και καλο παιξιμο θα δωσω και συγχαρητηρια. Αυτο που με θλιβει (βεβαια δεν με σοκαρει) ειναι ολα αυτα τα χυδαια σχολια για την εμφανιση της γυναικας, που δεν λειπουν και απο εδω. Αν ειναι δυνατον, δεν σας εβαλε κανεις με το ζορι να σας αρεσει εμφανισιακα αλλα λιγος σεβασμος δεν εβλαψε κανεναν. Αν μην τι αλλο φαινεται το επιπεδο παιδειας.... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 21:32 Η Πουπουλίνα: #118 Χθες στις 21:32 Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:38 Η fortheloveofshizaya: #119 Χθες στις 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. Click για ανάπτυξη... Το γνωριζω πολυ καλα αυτο. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι απο που προερχεται ολη αυτη η αυτοπεποιθηση και λενε ολα αυτα χωρις να νιωθουν ντροπη. Οκαυ, η Nyog'o δεν θα νοιαζεται για τι λεει ο καθε ελληναρας για εκεινη, αλλα ξερω εγω οι μαυροι που μενουν ή ειναι απο την Ελλαδα? Αλλα τι λεω, για αυτο τα λενε γιατι το φετιχ τους ειναι να μειωνουν κοσμο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.144 μηνύματα. Χθες στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #120 Χθες στις 21:47 Μιλάει για integrity ο παιδέρας. Το δικό του το άφησε στο Epstein Island Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Scandal Kate1914 chester20080 Entropy24 fortheloveofshizaya Wonderkid Debugging_Daemon camil AggelikiGr iew charmander Aris_PaP09 giorgos5002 Εριφύλη nimbus thenutritionist johnsala Sosstoss touvlo American Economist giannhs2001 Memetchi Dr. Gl. Luminous back2967 Jack of Spades Libertus epote еще один пророк р... Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Click για ανάπτυξη... Εξιαρετικο ποστ αλλα επιχειρημα γιοκ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:50 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Το 90% του καστ έπρεπε να είναι Έλληνες (απ'την Ελλάδα) και η γλώσσα αν όχι ομηρική, ελληνική. Μηδέν ελληνικό representation Ελλήνων στο Χόλιγουντ πέραν απ'το "My Big Fat Greek Wedding". Click για ανάπτυξη... ΕΠΡΕΠΕ..γελαμε τωρα.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. Χθες στις 19:53 Η Εριφύλη έγραψε: #116 Χθες στις 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Το οτι προτιματε να βάλουν μια κάκιστη γλάστρα Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η fortheloveofshizaya: #117 Χθες στις 21:13 Πραγματικα μου ειναι καπως αδιαφορο το ποια θα παιξει την ωραια Ελενη στην Οδυσσεια του καθε σκηνοθετη. Αν ειναι καλη ηθοποιος και ενσαρκωσει τον ρολο με εναν εμβληματικο τροπο και καλο παιξιμο θα δωσω και συγχαρητηρια. Αυτο που με θλιβει (βεβαια δεν με σοκαρει) ειναι ολα αυτα τα χυδαια σχολια για την εμφανιση της γυναικας, που δεν λειπουν και απο εδω. Αν ειναι δυνατον, δεν σας εβαλε κανεις με το ζορι να σας αρεσει εμφανισιακα αλλα λιγος σεβασμος δεν εβλαψε κανεναν. Αν μην τι αλλο φαινεται το επιπεδο παιδειας.... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 21:32 Η Πουπουλίνα: #118 Χθες στις 21:32 Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:38 Η fortheloveofshizaya: #119 Χθες στις 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. Click για ανάπτυξη... Το γνωριζω πολυ καλα αυτο. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι απο που προερχεται ολη αυτη η αυτοπεποιθηση και λενε ολα αυτα χωρις να νιωθουν ντροπη. Οκαυ, η Nyog'o δεν θα νοιαζεται για τι λεει ο καθε ελληναρας για εκεινη, αλλα ξερω εγω οι μαυροι που μενουν ή ειναι απο την Ελλαδα? Αλλα τι λεω, για αυτο τα λενε γιατι το φετιχ τους ειναι να μειωνουν κοσμο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.144 μηνύματα. Χθες στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #120 Χθες στις 21:47 Μιλάει για integrity ο παιδέρας. Το δικό του το άφησε στο Epstein Island Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Scandal Kate1914 chester20080 Entropy24 fortheloveofshizaya Wonderkid Debugging_Daemon camil AggelikiGr iew charmander Aris_PaP09 giorgos5002 Εριφύλη nimbus thenutritionist johnsala Sosstoss touvlo American Economist giannhs2001 Memetchi Dr. Gl. Luminous back2967 Jack of Spades Libertus epote еще один пророк р... Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Το οτι προτιματε να βάλουν μια κάκιστη γλάστρα Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η fortheloveofshizaya: #117 Χθες στις 21:13 Πραγματικα μου ειναι καπως αδιαφορο το ποια θα παιξει την ωραια Ελενη στην Οδυσσεια του καθε σκηνοθετη. Αν ειναι καλη ηθοποιος και ενσαρκωσει τον ρολο με εναν εμβληματικο τροπο και καλο παιξιμο θα δωσω και συγχαρητηρια. Αυτο που με θλιβει (βεβαια δεν με σοκαρει) ειναι ολα αυτα τα χυδαια σχολια για την εμφανιση της γυναικας, που δεν λειπουν και απο εδω. Αν ειναι δυνατον, δεν σας εβαλε κανεις με το ζορι να σας αρεσει εμφανισιακα αλλα λιγος σεβασμος δεν εβλαψε κανεναν. Αν μην τι αλλο φαινεται το επιπεδο παιδειας.... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 21:32 Η Πουπουλίνα: #118 Χθες στις 21:32 Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:38 Η fortheloveofshizaya: #119 Χθες στις 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. Click για ανάπτυξη... Το γνωριζω πολυ καλα αυτο. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι απο που προερχεται ολη αυτη η αυτοπεποιθηση και λενε ολα αυτα χωρις να νιωθουν ντροπη. Οκαυ, η Nyog'o δεν θα νοιαζεται για τι λεει ο καθε ελληναρας για εκεινη, αλλα ξερω εγω οι μαυροι που μενουν ή ειναι απο την Ελλαδα? Αλλα τι λεω, για αυτο τα λενε γιατι το φετιχ τους ειναι να μειωνουν κοσμο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.144 μηνύματα. Χθες στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #120 Χθες στις 21:47 Μιλάει για integrity ο παιδέρας. Το δικό του το άφησε στο Epstein Island Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Scandal Kate1914 chester20080 Entropy24 fortheloveofshizaya Wonderkid Debugging_Daemon camil AggelikiGr iew charmander Aris_PaP09 giorgos5002 Εριφύλη nimbus thenutritionist johnsala Sosstoss touvlo American Economist giannhs2001 Memetchi Dr. Gl. Luminous back2967 Jack of Spades Libertus epote еще один пророк р... Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πραγματικα μου ειναι καπως αδιαφορο το ποια θα παιξει την ωραια Ελενη στην Οδυσσεια του καθε σκηνοθετη. Αν ειναι καλη ηθοποιος και ενσαρκωσει τον ρολο με εναν εμβληματικο τροπο και καλο παιξιμο θα δωσω και συγχαρητηρια. Αυτο που με θλιβει (βεβαια δεν με σοκαρει) ειναι ολα αυτα τα χυδαια σχολια για την εμφανιση της γυναικας, που δεν λειπουν και απο εδω. Αν ειναι δυνατον, δεν σας εβαλε κανεις με το ζορι να σας αρεσει εμφανισιακα αλλα λιγος σεβασμος δεν εβλαψε κανεναν. Αν μην τι αλλο φαινεται το επιπεδο παιδειας....
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. Χθες στις 21:32 Η Πουπουλίνα: #118 Χθες στις 21:32 Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:38 Η fortheloveofshizaya: #119 Χθες στις 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. Click για ανάπτυξη... Το γνωριζω πολυ καλα αυτο. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι απο που προερχεται ολη αυτη η αυτοπεποιθηση και λενε ολα αυτα χωρις να νιωθουν ντροπη. Οκαυ, η Nyog'o δεν θα νοιαζεται για τι λεει ο καθε ελληναρας για εκεινη, αλλα ξερω εγω οι μαυροι που μενουν ή ειναι απο την Ελλαδα? Αλλα τι λεω, για αυτο τα λενε γιατι το φετιχ τους ειναι να μειωνουν κοσμο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.144 μηνύματα. Χθες στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #120 Χθες στις 21:47 Μιλάει για integrity ο παιδέρας. Το δικό του το άφησε στο Epstein Island Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: taketrance Scandal Kate1914 chester20080 Entropy24 fortheloveofshizaya Wonderkid Debugging_Daemon camil AggelikiGr iew charmander Aris_PaP09 giorgos5002 Εριφύλη nimbus thenutritionist johnsala Sosstoss touvlo American Economist giannhs2001 Memetchi Dr. Gl. Luminous back2967 Jack of Spades Libertus epote еще один пророк р... Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Χθες στις 21:38 Η fortheloveofshizaya: #119 Χθες στις 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. Click για ανάπτυξη... Το γνωριζω πολυ καλα αυτο. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι απο που προερχεται ολη αυτη η αυτοπεποιθηση και λενε ολα αυτα χωρις να νιωθουν ντροπη. Οκαυ, η Nyog'o δεν θα νοιαζεται για τι λεει ο καθε ελληναρας για εκεινη, αλλα ξερω εγω οι μαυροι που μενουν ή ειναι απο την Ελλαδα? Αλλα τι λεω, για αυτο τα λενε γιατι το φετιχ τους ειναι να μειωνουν κοσμο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.144 μηνύματα. Χθες στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #120 Χθες στις 21:47 Μιλάει για integrity ο παιδέρας. Το δικό του το άφησε στο Epstein Island Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δυστυχως τα ρατσιστομουτρα ζουν αναμεσα μας καλη μου. Click για ανάπτυξη... Το γνωριζω πολυ καλα αυτο. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι απο που προερχεται ολη αυτη η αυτοπεποιθηση και λενε ολα αυτα χωρις να νιωθουν ντροπη. Οκαυ, η Nyog'o δεν θα νοιαζεται για τι λεει ο καθε ελληναρας για εκεινη, αλλα ξερω εγω οι μαυροι που μενουν ή ειναι απο την Ελλαδα? Αλλα τι λεω, για αυτο τα λενε γιατι το φετιχ τους ειναι να μειωνουν κοσμο
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.144 μηνύματα. Χθες στις 21:47 Η amarelia έγραψε: #120 Χθες στις 21:47 Μιλάει για integrity ο παιδέρας. Το δικό του το άφησε στο Epstein Island