Οδύσσεια του Nolan και χρώμα ηρωίδων

Ο 'Ελον Μασκ λέει ότι η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν προσβάλλει την Ελλάδα

Όλοι οι Έλληνες σύσσωμοι πρέπει να ευχαριστήσουμε τον μέγα φιλέλληνα Έλον Μασκ που ανέλαβε εργολαβικά να υπερασπισθεί το γόητρο της πατρίδας μας και την πολιτιστική μας κληρονομιά από τους εγκληματίες της woke κουλτούρας.

1778764183395.png
Υ.Γ. Και υπάρχουν κάποιοι που τόσο τυφλώνονται από το ρατσισμό τους και βλέπουν "άσκημη" την Λουπίτα Νιόνγκο

Θεωρήθηκε ρατσιστική και μισογυνική επίθεση στα social media.​

Πίτσες μπλε!
Κάπου το έχουμε παραχέσει με τον άκρατο wokισμό. Πρέπει να δώσουμε αξία και να βελτιώσουμε το image σε μια φυλή που δεν έδωσε τίποτα στην ανθρωπότητα, που πούλησε τους ομόφυλους της σαν σκλάβους και τώρα διεκδικεί σαν δικά της τα πάντα όλα, όλες τις ανακαλύψεις που έκανε ο άνθρωπος από τότε που έγινε Sapiens. Ναι, υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι παλαβοί ανάμεσα τους.
Οκ, είναι μύθος και ο σκηνοθέτης τον κάνει οτι θέλει, αλλά να βάλει άλλο όνομα, αφού όλοι οι μορφωμένοι του κόσμου ξέρουν οτι την εποχή της Οδύσσειας δεν υπήρχαν μαύροι στην περιοχή.

Είμαι υπέρ της ισότητας και των δικαιωμάτων (προσοχή, όχι προνομίων) κάθε κοινωνικής ομάδας. Εξαιρούνται όσοι/ες/α παραβαίνουν τον νόμο.
Η μαλάκυνση με τον wokισμό είναι οτι δεν προσλαμβάνουμε τον/την καλύτερο/η βάσει των προσόντων του/της, αλλά με αποκλειστικό σκοπό να καλύψουμε το ποσοστό της κάθε ομάδας που της αναλογεί στην κοινωνία. LGBT+500 genders, black, white, yellow, green, blue, fat, skinny, tall, short και το νι της μάνας!
.

Τελικά, οι επιθέσεις έκαναν τη μεγαλύτερη διαφήμιση στην ταινία. Από 15 Ιουλίου όλοι (συμπαθούντες και πολέμιοι) θα είμαστε στις ουρές των κινηματογράφων. Ο υπερ-τουρισμός της χώρας μας θα αυξηθεί.

1778773752586.jpeg

το γκούγκλαρα

νόμισα στην αρχή ότι είναι κάτι σαν το 6 7

δεν έχω ιδέα

μόνο φίντσερ
΄Ασε προς το παρόν τα κοινωνικά δίκτυα και τα εξαφανισμένα κορίτσια και ψάξε περισσότερο τον Fukunaga. Είμαι σίγουρη ότι σου αρέσει πολύ.

΄Ασε προς το παρόν τα κοινωνικά δίκτυα και τα εξαφανισμένα κορίτσια και ψάξε περισσότερο τον Fukunaga. Είμαι σίγουρη ότι σου αρέσει πολύ.
δεν είχα ιδέα ότι αυτός ήταν ο σκηνοθέτης του τρου δεδέκτιβ!

αξιοσημείωτο όπως κ να έχει

Προτείνω να μαζευτούμε να ψήσουμε τον Οικονομιδη να κάνει βιογραφία τη ζωή του Μαρτιν Λουθερ Κινγκ με πρωταγωνιστή το Μουρίκη. :rofl:

Back