Maria17
Δραστήριο μέλος
Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 450 μηνύματα.

02-09-09

02:11
Εχω tv turner usb ομως εχω διαφορα προβληματα (κακο σημα παρ ολο που το συνδεω με την κεραια της ταρατσας,''κολλημα'' εικονας). Να παρω οθονη με ενσωματωμενο; αξιζει τον κοπο η θα εχω παλι τα ιδια προβληματα; εχει χρησιμοποιησει κανεις κατι τετοιο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα.

05-09-09

00:05
Ξέρει κανείς;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα.

05-09-09

04:18
Κατά 90% για μούφα receiver της usb κάρτας tv. Αλήθεια ποια έχεις?
Maria17
Δραστήριο μέλος
Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 450 μηνύματα.

14-09-09

13:45
https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=31651 αυτο εχω παρει.. αλλα μαλλον δε θα αγορασω οθονη τελικα.
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα.

14-09-09

18:16
Ναι, είναι μούφα! 
Προσανατολίσου σε καλύτερη κάρτα usb.

Προσανατολίσου σε καλύτερη κάρτα usb.

zaxosm
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Χαρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Πεύκη (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα.

14-09-09

18:25
Αν εχεις desktop τοτε προτιμησε pci γιατι δεν επιβαρυνει τη cpu αντιθετα με τη usb....
Προσανατολισου σε pinnacle ή avermedia. Ειναι απο τις πιο καλες!
Προσανατολισου σε pinnacle ή avermedia. Ειναι απο τις πιο καλες!
Maria17
Δραστήριο μέλος

15-09-09

13:47
Οκ ευχαριστω πολυυυ (τωρα ειδα οτι το εχω γραψει και λαθος αλλα δεν πειραζει
)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...