Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Καλησπέρα σε όλους!Μιας και είδα λοιπόν την κατηγορία διάφορα σκέφτηκα να γράψω για κάτι που με απασχολεί!Εδώ στην Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζω η Εταιρία φυσικού αερίου όταν κάνεις την αίτηση για να πάρεις αέριο κάνει αιώνες και κοιμάται όρθια!
Είμαι λοιπόν με μια σαν σόμπα αλογόνου και δεν μπορώ να πω ότι κάνει δουλειά!Βρίσκομαι λοιπόν σε αναζήτηση αγοράς ενός αερόθερμου!!!!
Έχετε κάτι καλό να μου προτείνετε?Κάτι δοκιμασμένο??Θα παρακαλούσα η τιμή να μην υπερβαίνει τα 30ε..
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!Χρόνια πολλά σε όλους!
Οχι αεροθερμο!!! Καίει τα κέρατα του πραγματικά! Μπορει να ειναι πιο αποτελεσματικό απο τη σόμπα αλογονου αλλα οταν θα δεις το λογαριασμό της ΔΕΗ θα θες να τραβάς τις τσουτσουριασμενες ,απο το κρύο ,τρίχες σου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος

Σε οτίδήποτε άλλο,είναι άχρηστο και καίει τζάμπα ρεύμα.
Άν πρέπει ντε και καλά να πάρεις κάτι που να χρησιμοποιεί ρεύμα,πάρε ένα καλοριφέρ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silverdog
Δραστήριο μέλος

Astraxan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

το αεροθερμο ειναι για μικρους χωρους και καιει παρα πολυ ρευμα! το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να παρεις ενα κλιματιστικο το οποιο θα σε σωσει απο τα μεγαλα ποσα προς την δεη. ξερω κι απο ανθρωπους που ασχολουνται με την θερμανση και ολοι λενε οτι ενα κλιματιστικο δεν μπορει να συγκριθει τιποτα αλλο. και ειναι το πιο οικονομικο σε θεμα ρευματος... σκεψου το,πραγματικα ειναι μια πολυ καλη λυση...Καλησπέρα σε όλους!Μιας και είδα λοιπόν την κατηγορία διάφορα σκέφτηκα να γράψω για κάτι που με απασχολεί!Εδώ στην Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζω η Εταιρία φυσικού αερίου όταν κάνεις την αίτηση για να πάρεις αέριο κάνει αιώνες και κοιμάται όρθια!
Είμαι λοιπόν με μια σαν σόμπα αλογόνου και δεν μπορώ να πω ότι κάνει δουλειά!Βρίσκομαι λοιπόν σε αναζήτηση αγοράς ενός αερόθερμου!!!!
Έχετε κάτι καλό να μου προτείνετε?Κάτι δοκιμασμένο??Θα παρακαλούσα η τιμή να μην υπερβαίνει τα 30ε..
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!Χρόνια πολλά σε όλους!
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Tα κλιματιστικά μόνο αν είναι inverter είναι οικονομικά . Αλλά και πάλι είναι πανάκριβα στην αγορά τους.το αεροθερμο ειναι για μικρους χωρους και καιει παρα πολυ ρευμα! το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να παρεις ενα κλιματιστικο το οποιο θα σε σωσει απο τα μεγαλα ποσα προς την δεη. ξερω κι απο ανθρωπους που ασχολουνται με την θερμανση και ολοι λενε οτι ενα κλιματιστικο δεν μπορει να συγκριθει τιποτα αλλο. και ειναι το πιο οικονομικο σε θεμα ρευματος... σκεψου το,πραγματικα ειναι μια πολυ καλη λυση...
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

σιγουρα ειναι ακριβα, πολυ ακριβοτερα απο σομπες αλογονου κ.τ.λ. αλλα κανεις αποσβεση μετα.... ενω αν παρεις μια σομπα ηλεκτρικη θα σου βγει στην πορεια πανακριβο στο ρευμα... και δεν ειναι αποψη μου αυτο που λεω, πραγματικα συμφερει. βεβαια κι εμεις επειδη δεν ειχαμε την οικονομικη δυνατοτητα πηραμε σομπα αλογονου, αλλα αν μπορουσαμε θα περναμε κλιματιστικο...Tα κλιματιστικά μόνο αν είναι inverter είναι οικονομικά . Αλλά και πάλι είναι πανάκριβα στην αγορά τους.

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Κάπου στα 60-70 ευρώ κοστίζουν.
SW-Estel
Νεοφερμένο μέλος

Και αν ναι, είναι οικονομικότερη από το πετρέλαιο ή το αέριο?
Astraxan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Περιμένω απάντηση σας και αν έχει χρησιμοποιήσει κάποιος κάτι παρόμοιο ας μου πει την άποψη του.

Ε θα σκάσεις από τη ζέστη..
Guest 106952
Επισκέπτης

Κοιτάξτε επειδή είμαι φοιτητής και λόγω της εποχής η κυρία που νοικιάζω το σπίτι δεν είναι διατεθειμένη να μου βάλει κλιματιστικό προσπαθώ να βρω τρόπους να ζεσταθώ!Το σώμα των 2200-2400 κιλοβαττ που έχω δουλειά δεν κάνει γιατί δεν μπορεί να ζεστάνει το δωμάτιο μου και πρέπει να καίει επί ώρες..Η θερμάστρα αλογόνου που έχω μπορεί να το ζεσταίνει λιγάκι πιο γρήγορα (τα ίδια κιλοβαττ με το καλοριφέρ) αλλά δεν το θεωρώ ασφαλές και καλό για τη δουλειά του.Πιστεύω ότι το αερόθερμο θα ήταν μια καλή λύση!Το αερόθερμο που θα είναι ίδια κιλοβαττ ή μικρότερο από τα 2 που ανέφερα πιο πάνω θα καίει περισσότερο?Αν ναι,γιατί?
Περιμένω απάντηση σας και αν έχει χρησιμοποιήσει κάποιος κάτι παρόμοιο ας μου πει την άποψη του.
Το αερόθερμο είναι εντελώς ακατάλληλο κατά τη γνώμη μου. Μπορεί να σε ζεστάνει αν το έχεις κοντα, όμως δεν ζεσταίνει καθόλου τον χώρο και πρέπει να είναι πάντα ανοικτό. Σκέψου ότι είναι κάτι σαν τον ανεμιστήρα που χρησιμοποιούμε το καλοκαίρι.
nikolaos p.
Εκκολαπτόμενο μέλος

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

αεροθερμο ειχα στο χωριό μου που έχει πολύ κρύο και όπως είπαν και άλλοι δεν ζεσταίνει το χώρο...χρήσιμο μπορεί να φανεί μόνο σε όσους το θέλουν ίσα για να τους πάρει ο ύπνος...
σομπες αλογόνου τις φοβάμαι πολύ
οπότε μια σόμπα είναι η καλύτερη λύση...βέβαια πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και το πού είναι χτισμένο ένα σπίτι,αν φυσάει κάποιος αέρας κλπ κλπ
nektariosmakris
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.