Γι αυτό θα τον πιούμε (μη ρωτήσεις τι) όλοι μαζί τώρα με το ΔΝΤ και την αναδιάρθρωση και θα γίνουμε όπως το έλεγε ο Καστοριάδης το 1992 "Τα γκαρσόνια της Ευρώπης", και θα ησυχάσουμε ομαδικώς σαν έθνος.
Από Cayenne σε Vespa μας βλέπω ξανά. Να μου το θυμηθείς.
¨
ΘΑ¨ τον πιούμε;;; Όχι δεν ρωτάω τί , γιατί εγώ τον πίνω εδώ και καιρό...

Και σόρυ που δεν σας περίμενα να τον πιούμε όλοι μαζί... - αγενής-

αλλά με πρόλαβαν τα γεγονότα...

Κατα τ'άλλα, οκ, δεν κόπτομαι για Cayenne, .... μια χαρά και το Vespaκι!
Άστε να πάνε......τέτοια κρίση, τώρα παιδιά θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη πίεση για το οικονομικό. Λυπάμαι που το λέω....αλλα δυστυχώς δεν έχω σχεδόν καθόλου φίλες που να μην τους νοιάζει το χρήμα και να θέλουν να περνάνε καλά και χωρίς αυτό. Με στεναχωρεί πολύ. Αν θες περνάς καλά και με λίγα....κρασάκι..τυράκι παρεούλα..χαβαλές...!
Αν σκεφτούμε πώς μεγαλώνουν τα κοριτσάκια και τί πρότυπα τους καλλιεργούνται μέσω του παιχνιδιού,με έναν κατα τ'άλλα πολύ υποσυνείδητο και ευχάριστο τρόπο, θα καταλάβουμε γιατί μετά υιοθετούν και αυτή τη νοοτροπία σαν επιτακτικό αυτοσκοπό και επιβεβλημένη ανάγκη , και κάθε παρέκκλιση απ'αυτό είναι αποτυχία...

Η Μπάρμπι στο κομμωτήριο, η Μπάρμπι στη σάουνα, η Μπάρμπι στο γήπεδο του γκολφ, η Μπάρμπι πριγκίπισσα, η Μπάρμπι με το άλογο της ιππασίας, η Μπάρμπι με το κότερο, η βίλα της Μπάρμπι -όχι γκαρσονιερούλα της πλέμπας, κάτσε καλά!

-, η αμαξάρα της Μπάρμπι -όχι τσικουετσέντο- , ........... και υπάρχει κάπου εκεί τριγύρω και ένας @αλάκας

, δεν θυμάμαι καν τ'όνομά του, πώς τον έλεγαν;;; Τζων-τζων ;;; , που έχει ρόλο κομπάρσου...