Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

...
Εσυ να την κανεις τι ακριβως?! Εισαι ηδη καμμενος...
Ίσως θέλει να βάλει φωτιά στο πηγάδι, καλή μου. Τα κάνει κάτι τέτοια ο μικρός

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Ίσως θέλει να βάλει φωτιά στο πηγάδι, καλή μου. Τα κάνει κάτι τέτοια ο μικρός![]()
...κι εγω βενζινη στους κ$λους μερικων, αλλα δεν κανω κι ετσι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana
Διάσημο μέλος

Ίσως θέλει να βάλει φωτιά στο πηγάδι, καλή μου. Τα κάνει κάτι τέτοια ο μικρός![]()
Ο μικρο.... μέγαλος, κάνει ακριβώς το αντίθετο. Προσπαθεί να μας κάνει να γελάσουμε λιγάκι όταν είναι τσιτωμένη η ατμόσφαιρα.
Πάρα σοβαρευτήκατε κύριοι στο στέκι.

Νεράιδα, αφου είσαι παιδί του χαβαλέ και εσύ. Τι έπαθες? Δεν γέλασες με το «έχεις φωτιά?» άκυρη πέρα για πέρα ήταν.

Neraida
Επιφανές μέλος

Ο μικρο.... μέγαλος, κάνει ακριβώς το αντίθετο. Προσπαθεί να μας κάνει να γελάσουμε λιγάκι όταν είναι τσιτωμένη η ατμόσφαιρα.
Πάρα σοβαρευτήκατε κύριοι στο στέκι.Να πούμε τα σοβαρά μας, δε λέω, αλλά ο καλύτερος τρόπος διαπαιδαγώγησης είναι το παιχνίδι και το γέλιο, σας το εγγυούμαι ως μαμά τώρα και 17 χρόνια.
Νεράιδα, αφου είσαι παιδί του χαβαλέ και εσύ. Τι έπαθες? Δεν γέλασες με το «έχεις φωτιά?» άκυρη πέρα για πέρα ήταν.![]()
Μα κι εγω χιουμορ εκανα...

Απλως, ωρες ωρες ειναι κρυο!

_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Ως προς την μεταχείριση και μόνον αγαπητή μου....(και το χαίρομαι, μα τους ψαλμούς της Σουζάννας)Δεν το βρισκεις ασχημο (και ασχετο κι αναξιο σχολιασμου ισως τελικα) να παρομοιαζεις τους καπνιστες που στριμωχνονται σε ενα δωματιο, επειδη οπουδηποτε αλλου απαγορευεται, με κλεφτες και κοκεττες?
Η γαιδουριά του, και το θρασύτατο "γράψιμο" των κανονισμών, σε....ότι τέλοσπάντων είχε κι αυτός ο κακόμοιρος!Τι σου εκανε για να φτασεις ως εκει? Ισως αν μας πεις και εχει υπαρξει ο ιδιος υπερβολικος - ο ιπποποταμος- σου ριξω και ενα δικιο.

Εκείνη αντιμετωπίζεται, απλώς δεν μπαίνεις μαζί τους στο όχημα μεταφοράς πτωμάτων (ΜΜΜ) τους ρινόκερους με τη μπουρού τους τρως στη μάπα παντού!μμμ, τι να σου πω. Περισσοτερο με ενοχλει η μποχα ενος βρωμικου ανθρωπου (που δεν εχει κανει μπανιο)και χρησιμοποιει τα μεσα
Δε νομίζω ότι το κάνουν εύκολα μπροστά μου, δεν τους "παίρνει" που λέμε!Ναι... οκευ... υπερβαλλεις με τους χαρακτηρισμους σου, οσο χαρακτηριζεις ετσι τους καπνιστες τοσο θα αδιαφορουν και θα σε κοροιδευουν. Τωρα αμα εσυ θες να χωσεις αναμμενο τσιγαρο σε τσεπες, για ελα κατα δω....![]()

Βέβαια, αλλιώς θα αντιμετωπίσω μια κουκλάρα σαν εσένα....δεν είναι όλα ίσα κι όμοια σε τούτη την ζωή, τι να κάνουμε.....

Είσαι πολυυυύ μπροστά εσύ καλό μουΕιδικά κάτι κορίτσια του γυμνασίου, που έρχονται σταμπακώνονται μπροστά ......

Δεν λες τίποτα, με παράλληλη χρήση....Ν20(Pros Neraida)φωτιά μου!![]()

.
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

Μα κι εγω χιουμορ εκανα...![]()
Έτσι το εξέλαβα κι εγώ, φωτιά μου!

tulip
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 990498
Επισκέπτης

Mindcircus, τι εννοείς ότι δεν πεθαίνει κανείς από το τσιγάρο; Το κάπνισμα έχει συσχετισθεί με πληθώρα ασθενειών και δυσλειτουργιών...
Δυσκοιλιότητα.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

αλλα το γουσταρουμε και τελος. Εμεις το εχουμε εμπεδωσει και χωνεψει, εσεις ακομα?!
Οι αντιδρασεις αυτες καλλιστα χαρακτηριζονται ως αντιδρασεις υστεριας και ας προσβαλλει αυτη η αποψη.
την υστερια την παθαινει συνηθως ο νικοτινομανης που του κοψουν τη δοση και ψαχνει απεγνωσμενα τσιγαρο...αυτο ειναι λυπηροο.
και οσο και να το παρει αποφαση ο νικοτινομανης-ναρκομανης οτι ειναι εξαρτημενος δεν του κανει καλο..μαλλον κακο γιατι του δινει το αλλοθι να συνεχιζει να καταστρεφει τον εαυτο του...κοινως κανει την αναγκη εθισμου επιλογη και μαγκια..οχι εξυπνο.
οποτε μην φτιαχνετε καπνιστες διαφορες θεωριες δικαιολογιες..ειστε απλα ναρκομανεις σε ενα πιο ελαφρυ-αρα νομιμο ναρκωτικο ..
Τιποτα Αλλο..και οσο ποιο συντομα το καταλαβετε τοσο καλυτερα για εσας..
Neraida
Επιφανές μέλος

την υστερια την παθαινει συνηθως ο νικοτινομανης που του κοψουν τη δοση και ψαχνει απεγνωσμενα τσιγαρο...αυτο ειναι λυπηροο.
και οσο και να το παρει αποφαση ο νικοτινομανης-ναρκομανης οτι ειναι εξαρτημενος δεν του κανει καλο..μαλλον κακο γιατι του δινει το αλλοθι να συνεχιζει να καταστρεφει τον εαυτο του...κοινως κανει την αναγκη εθισμου επιλογη και μαγκια..οχι εξυπνο.
οποτε μην φτιαχνετε καπνιστες διαφορες θεωριες δικαιολογιες..ειστε απλα ναρκομανεις σε ενα πιο ελαφρυ-αρα νομιμο ναρκωτικο ..
Τιποτα Αλλο..και οσο ποιο συντομα το καταλαβετε τοσο καλυτερα για εσας..
Εγω γουσταρω να ειμαι αυτα και ενα σωρο αλλα...το "ΓΟΥΣΤΑΡΩ" τουλαχιστον μπορεις να εμπεδωσεις?
Ωχου πια, κακο μπελα που βαλαμε στο κεφαλι μας! Κουλαρετε λεω εγω...Καντε κουμαντο στον εαυτο σας, προστατεψτε την ψυχικη και σωματικη σας υγεια κι αφηστε εμας να φροντισουμε για τη δικη μας καθ' οπως νομιζουμε. Ανηλικα δεν ειμαστε. N'est-ce pas?
Άγγελος
Επιφανές μέλος

και ο χασισομανης ή ηρωινομανης στην ομονοια το ιδιο λεει.. τι αλλαζει?οι συνεπειες του τσιγαρου?το "ΓΟΥΣΤΑΡΩ" τουλαχιστον μπορεις να εμπεδωσεις?
εχτε και το δικαιωμα να πηδηξετε και απο το γκρεμο..αλλα θα πατε μεσα αν τολησετε να τραβηξετε κανεναν αλλον υυποχρεωτικα μαζι σας..
_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν είναι έτσι, όλοι έχουμε ένα είδος τρέχοντος λογαριασμού με τους άλλους, κι έτσι η πράξη του καθένα επιφέρει αριθμό συνεπειών στους άλλους!Εγω γουσταρω να ειμαι αυτα και ενα σωρο αλλα...το "ΓΟΥΣΤΑΡΩ" τουλαχιστον μπορεις να εμπεδωσεις?
Ωχου πια, κακο μπελα που βαλαμε στο κεφαλι μας! Κουλαρετε λεω εγω...Καντε κουμαντο στον εαυτο σας, προστατεψτε την ψυχικη και σωματικη σας υγεια κι αφηστε εμας να φροντισουμε για τη δικη μας καθ' οπως νομιζουμε. Ανηλικα δεν ειμαστε. N'est-ce pas?

Neraida
Επιφανές μέλος

και ο χασισομανης ή ηρωινομανης στην ομονοια το ιδιο λεει.. τι αλλαζει?οι συνεπειες του τσιγαρου?
εχτε και το δικαιωμα να πηδηξετε και απο το γκρεμο..αλλα θα πατε μεσα αν τολησετε να τραβηξετε κανεναν αλλον υυποχρεωτικα μαζι σας..
Μην παραλογιζεσαι. Δεν υποστηριξε κανεις κατι τετοιο...
Άγγελος
Επιφανές μέλος

σωστοος..καθε αρρωστος επιβαρυνει το συστημα υγειας ,και η αστυνομια προσπαθει να σταματησει αυτους που προσπαθουν να αυτοκτονησουν..Δεν είναι έτσι, όλοι έχουμε ένα είδος τρέχοντος λογαριασμού με τους άλλους, κι έτσι η πράξη του καθένα επιφέρει αριθμό συνεπειών στους άλλους!
αφου ζουμε σε κοινωνια δεν μπορουμε να βλαψουμε παντα οπως γουσταρουμε τον εαυτο μας.
αρκετοι φανατικοι καπνιστες λενε οτι ετσι γουσταρουμε και καπνιζουμε στα ιδια δωματια με τους μη καπνιστες..υπαρχειπολυς παραλογισμος σε εθισμενους ανθρωπους συχνα..οι εξαρτησεις θολωνουν το μυαλο και τη λογικη..Μην παραλογιζεσαι. Δεν υποστηριξε κανεις κατι τετοιο...
δεν το πιστευουν ολοι οι καπνιστες. αυτο βεβαια..
Guest 990498
Επισκέπτης

Άμα πέσω από το γκρεμό μαν θα είμαι ευτυχής άμα καταλήξω μέσα και όχι οριζόντιος κάμποσα μέτρα κάτω από τη μάταιη τούτη γη.και ο χασισομανης ή ηρωινομανης στην ομονοια το ιδιο λεει.. τι αλλαζει?οι συνεπειες του τσιγαρου?

Neraida
Επιφανές μέλος

σωστοος..καθε αρρωστος επιβαρυνει το συστημα υγειας ,και η αστυνομια προσπαθει να σταματησει αυτους που προσπαθουν να αυτοκτονησουν..
Και μετα φταιει η ξανθια που μιλαει για υστεριες και παραλογισμους!
Ω ρε...!
Άγγελος
Επιφανές μέλος

μα αυτο που λεω ισχυει!πρωτη φορα το ακους?Και μετα φταιει η ξανθια που μιλαει για υστεριες και παραλογισμους!
_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Μη κολλάμε σε παραδείγματα, λιγότερο ή περισσότερο χαρακτηριστικά, δεν κάνει αυτό την ειδοποιό δαφορά, φανταχτερή ξανθιά μου!Και μετα φταιει η ξανθια που μιλαει για υστεριες και παραλογισμους!
Ω ρε...!
Να στο πούμε (ε Άγγελε)

Το να ..."διάγεις βίον", μπορεί να είναι απλά θέμα συμμετοχής, αλλά μπορεί να είναι και θέμα ευθύνης!

Neraida
Επιφανές μέλος

μα αυτο που λεω ισχυει!πρωτη φορα το ακους?
Κατσε ρε μαν...δε συνεισφερω με μερος του μισθου μου πληρωνοντας τα ασφαλιστρα στο ταμειο στο οποιο υπαγομαι, ωστε να εχω ιατρικη περιθαλψη?!

Άγγελος
Επιφανές μέλος

εισαι ξανθια?Και μετα φταιει η ξανθια που μιλαει για υστεριες και παραλογισμους!

ωραιο........

ναι γούμανΚατσε ρε μαν...δε συνεισφερω με μερος του μισθου μου πληρωνοντας τα ασφαλιστρα στο ταμειο στο οποιο υπαγομαι, ωστε να εχω ιατρικη περιθαλψη?!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.