Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.755 μηνύματα. Τετάρτη στις 18:37 Ο Micro έγραψε: #21 Τετάρτη στις 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Μαύρο μπουφαν συνήθως north face Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν αγοράζω north face για αυτό το λόγο Δεν ξέρω τι γίνεται με αυτή τη μάρκα και ΟΛΟΙ έχουν τέτοιο μπουφαν Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.281 μηνύματα. Τετάρτη στις 18:49 Ο Paragontas7000: #22 Τετάρτη στις 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Ο στόχος ζωής τότε...να πάρουμε 50cc παπάκι και να αλλάξουμε εξάτμιση να κάνει θόρυβο. Επίσης να ρίξουμε γκόμενα και να την πάμε με το παπί για gordons space στα μπαρ/καφέ. Click για ανάπτυξη... σοβαροι στοχοι ζωης. Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Τον καγκουρα trap enjoyer του σήμερα με τα north face δεν τους βλέπω ποτέ με γυναίκα. Τους βλέπω δύο δυο δικάβαλο σε πατίνια. Click για ανάπτυξη... με πατινι ειναι ξεχου απο τους τσοσμπα για να κανουν τα βερια τους. Που να καταλαβεις ρε μπαρμπα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εγώ δεν αγοράζω north face για αυτό το λόγο Δεν ξέρω τι γίνεται με αυτή τη μάρκα και ΟΛΟΙ έχουν τέτοιο μπουφαν Click για ανάπτυξη... columbia clearls Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 18:53 Ο Zukov_v2 έγραψε: #23 Τετάρτη στις 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: με πατινι ειναι ξεχου απο τους τσοσμπα για να κανουν τα βερια τους. Που να καταλαβεις ρε μπαρμπα Click για ανάπτυξη... προσεχε τι λες για βερια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:27 Η Joji έγραψε: #24 Τετάρτη στις 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: σοβαροι στοχοι ζωης. με πατινι ειναι ξεχου απο τους τσοσμπα για να κανουν τα βερια τους. Που να καταλαβεις ρε μπαρμπα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 18:49 columbia clearls Click για ανάπτυξη... Είσαι ελέυθερος; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:31 Η Pak έγραψε: #25 Τετάρτη στις 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Είσαι ελέυθερος; Click για ανάπτυξη... Δε θα αφήσεις στεκίτη για στεκίτη ήσυχο; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.088 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:32 Ο giannhs2001: #26 Τετάρτη στις 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ο καγκουρας των 00's είχε καρφιά προς τα πάνω και μικρή χαίτη και πολλές φορές βάψιμο η χαίτη (ή η φράντζα ή η φαβορίτα) και κωλοφτιαγμένο μηχανάκι, Δυτική Θεσσαλονίκη και τουμπάρα για τον ΠΑΟΚ. Και για κάποιον λόγο όλοι έκλεβαν βαλβίδες από τα αμάξια τότε και τις έκαναν συλλογή. Τον εαυτό μου του τότε περιγράφω, αν κατάλαβες (εκτός από τις βαλβίδες). Click για ανάπτυξη... Αυτός που με έκανε τώρα τη μοϊκάνα με έλεγε πως θα με πήγαινε χαίτη αλλά ποτέ δεν μ'άρεσε. Τα ψιλοπρόλαβα λίγο αυτά παιδάκι και κάποιοι συμμαθητές είχαν. Καρφάκια είχα στο Γυμνάσιο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:35 Η Joji έγραψε: #27 Τετάρτη στις 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δε θα αφήσεις στεκίτη για στεκίτη ήσυχο; Click για ανάπτυξη... Θα μου βγει η φήμη ότι ψάχνομαι στο στέκι και δεν το λες και πολύ κολακευτικό ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.871 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:53 Ο ilias90 έγραψε: #28 Τετάρτη στις 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Ο στόχος ζωής τότε...να πάρουμε 50cc παπάκι και να αλλάξουμε εξάτμιση να κάνει θόρυβο. Επίσης να ρίξουμε γκόμενα και να την πάμε με το παπί για gordons space στα μπαρ/καφέ. Click για ανάπτυξη... Επειδή -αν θυμάμαι καλά- είμαστε κοντά ηλικιακά, δεν θα ξεχάσω ποτέ την τρέλα που είχαν στο γυμνάσιο με τη break dance... νομίζω ήταν παντού, θυμάμαι πχ στο γυμνάσιο σε κάθε διάλειμμα να χορεύουν και για κάποιον λόγο... τι μαλακία κι αυτή, μπορείς να πεις η τραπ της εποχής... Επίσης τι ωραίο που δεν είχαμε ακόμα ίντερνετ οι περισσότεροι και πιστεύαμε ακόμα σε αστικούς μύθους... αλήθεια το λέω αυτό, το πιστεύω ξεκάθαρα ότι χρειάζεται στον άνθρωπο (και) η ρομαντική/ιδεαλιστική σκέψη και ότι από εμάς και μετά καλλιεργήθηκε η κυνικότητα του debunking για τα πάντα... Ένας Γιουνγκ θα σου έλεγε ότι όλο και χάνεται η ικανότητα για χρήση μεταφοράς/παρομοίωσης/συμβολισμού κ.λπ. στον λόγο όσο έρχονται νέες γενιές και η αντίληψη του κόσμου γίνεται αυτιστικά ρεαλιστική μιας και η οπτική για τον κόσμο συνδέεται άρρηκτα με τον τρόπο που ονοματίζεις και περιγράφεις τα πράγματα... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.088 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:07 Ο giannhs2001: #29 Τετάρτη στις 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Ο στόχος ζωής τότε...να πάρουμε 50cc παπάκι και να αλλάξουμε εξάτμιση να κάνει θόρυβο. Επίσης να ρίξουμε γκόμενα και να την πάμε με το παπί για gordons space στα μπαρ/καφέ. Click για ανάπτυξη... Ώπα κάτσε, από πότε άλλαξαν αυτοί οι στόχοι ζωής; Απλά πλέον λόγω ηλικίας αντί για 50cc θέλουμε μεγάλη μηχανή και αντί για gordon space και τέτοια βάλε μπυραρία. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μια χαρά, επιστροφή στην καθαριότητα και κομψότητα. Click για ανάπτυξη... Η καθαριότητα που κολλάει με το ντύσιμο; Ίσα ίσα που από τότε που επέστρεψα στις dark ρίζες μου είμαι μακράν πιο καθαρός και περιποιημένος από πριν γιατί νιώθω άνετα με τον εαυτό μου και αγαπάω την εικόνα μου. Όσο για την κομψότητα ασχολίαστο. Γούστα του καθενός είναι αυτά. Έλα να σε γνωρίσω έναν νεαρό θαμώνα του κυριλάτου μαγαζιού που δούλευα. 18 χρονών ο μπρατ και ντύνεται πένα. Κουστούμι, γραβάτα, αυτό σαν χαρτοπετσετάκι που βάζουν στη τσέπη και σκαρπίνι. Ο μπρο ήρθε με χρονομηχανή και στην πραγματικότητα είναι φοιτητής της δεκαετίας του '60 στην αστική τάξη των Αθηνών. Μας έκανε και φλεξ το χιλίων ευρώ ρολόι του. Το πρόβλημα δεν είναι τι στυλ έχεις αλλά αν μπορείς να το υποστηρίξεις. Εγώ με γραβάτα έξω ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να βγω. Εγώ πάντως παιδάκι ήμουν μαλωμενος άγρια με τα τζιν. Άγρια όμως. Με κυνηγούσε η μάννα μου και εγώ τίποτα, φόρμες και πάλι φόρμες. Ο αδερφός μου το ίδιο, αυτός παρέμεινε κιόλας έτσι Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:12 Η Grand Duchess: #30 Τετάρτη στις 21:12 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Όσο για την κομψότητα ασχολίαστο. Γούστα του καθενός είναι αυτά. Έλα να σε γνωρίσω έναν νεαρό θαμώνα του κυριλάτου μαγαζιού που δούλευα. 18 χρονών ο μπρατ και ντύνεται πένα Click για ανάπτυξη... Μου πέφτει λίγο πολύ μικρουλης βρε γιανναρε αν ήταν 20 τουλάχιστον άντε Αλλά συμφωνώ για τα γούστα που λες. Αν και πιστεύω ότι το επίσημο στυλ είναι διαχρονικο. Πάντα θα φαίνεται ωραίο. Το καλό με αυτό το πιο "κλασσικό" ντύσιμο είναι ότι μπορεί να το καταφέρει κάποιος (τουλάχιστον να φαίνεται οκ) χωρίς ιδιαίτερη στυλιστική γεύση. Δηλαδή ένα πουκάμισο και ένα παντελόνι, πόσο mismatched να είναι. Βέβαια το μυστικό σε τέτοια ντυσίματα είναι η εφαρμογή. Πρέπει το ρούχο να εφαρμόζει σωστά. Όχι σαν κάτι ψευτοπουκαμισατους που έκανε με κοστούμι υπερστενο με ανοιχτό πουκάμισο χωρίς γραβάτα. Φαίνεται ο γιακας σαν να μην πω πώς γιατί θα φάω Μπαν. Ή φόρεσε το όμορφα ή άστο. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ με γραβάτα έξω ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να βγω. Click για ανάπτυξη... Θα σε βάλουν οι φίλοι σου αφού οριακά κάνεις παρέα με ολόκληρο τον δικηγορικό σύλλογο Αττικής εδώ μεσα Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:13 Ο Zukov_v2 έγραψε: #31 Τετάρτη στις 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: με ανοιχτό πουκάμισο χωρίς γραβάτα. Click για ανάπτυξη... Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βάλουν οι φίλοι σου αφού οριακά κάνεις παρέα με ολόκληρο τον δικηγορικό σύλλογο Αττικής εδώ μεσα Click για ανάπτυξη... Ειναι το γνωστο αστειο με το φουτερ στο δικαστηριο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:16 Η Grand Duchess: #32 Τετάρτη στις 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν θα πω τίποτα γιατί θα φάω Μπαν αλλά...όχι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ειναι το γνωστο αστειο με το φουτερ στο δικαστηριο Click για ανάπτυξη... Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:16 Ο Poirot έγραψε: #33 Τετάρτη στις 21:16 Κλαίω με τον τίτλο του thread Περίμενα στη στάση του λεωφορείου προχθές και σκάνε 5-6 κάγκουρες με το γνωστό στυλ που περιγράψατε παραπάνω, όλοι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Ειλικρινά, δεν τους ξεχώριζες. Μαλλί μπόμπα, μαύρη φόρμα και δε συμμαζεύεται. Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι ε; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:19 Ο Zukov_v2 έγραψε: #34 Τετάρτη στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Μην το λες σε μενα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:19 Η Grand Duchess: #35 Τετάρτη στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κλαίω με τον τίτλο του thread Περίμενα στη στάση του λεωφορείου προχθές και σκάνε 5-6 κάγκουρες με το γνωστό στυλ που περιγράψατε παραπάνω, όλοι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Ειλικρινά, δεν τους ξεχώριζες. Μαλλί μπόμπα, μαύρη φόρμα και δε συμμαζεύεται. Κάπως έτσι ε; Click για ανάπτυξη... Κατά τ'αλλα "οι γυναίκες είναι όλες ίδιες" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Μην το λες σε μενα Click για ανάπτυξη... Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.871 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:20 Ο ilias90 έγραψε: #36 Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:22 Η Grand Duchess: #37 Τετάρτη στις 21:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:24 Ο Zukov_v2 έγραψε: #38 Τετάρτη στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική Click για ανάπτυξη... Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, οι περισσοτεροι δε και με σκουλαρικια για καποιο λογο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:25 Η Grand Duchess: #39 Τετάρτη στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, Click για ανάπτυξη... Εκτός υπηρεσίας ναι Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Click για ανάπτυξη... Να δω τον Γιάννη δικηγόρο θα κλείσω αεροπλάνο να έρθω να το δω λαιβ Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #40 Τετάρτη στις 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εκτός υπηρεσίας ναι Click για ανάπτυξη... Οχι εντος, με τον κατηγορουμενο παραμασχαλα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: AggelikiGr Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Kate1914 charmander Memetchi ROM32 giannhs2001 camil User2350 giorgos5002 korlef Sotiris 12 fourkaki Scandal Joji Wonderkid Ilikntas Paragontas7000 Dmzk touvlo rafaela11 GeorgePap2003 American Economist Jim_2004 Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Μαύρο μπουφαν συνήθως north face Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν αγοράζω north face για αυτό το λόγο Δεν ξέρω τι γίνεται με αυτή τη μάρκα και ΟΛΟΙ έχουν τέτοιο μπουφαν
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.281 μηνύματα. Τετάρτη στις 18:49 Ο Paragontas7000: #22 Τετάρτη στις 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Ο στόχος ζωής τότε...να πάρουμε 50cc παπάκι και να αλλάξουμε εξάτμιση να κάνει θόρυβο. Επίσης να ρίξουμε γκόμενα και να την πάμε με το παπί για gordons space στα μπαρ/καφέ. Click για ανάπτυξη... σοβαροι στοχοι ζωης. Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Τον καγκουρα trap enjoyer του σήμερα με τα north face δεν τους βλέπω ποτέ με γυναίκα. Τους βλέπω δύο δυο δικάβαλο σε πατίνια. Click για ανάπτυξη... με πατινι ειναι ξεχου απο τους τσοσμπα για να κανουν τα βερια τους. Που να καταλαβεις ρε μπαρμπα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εγώ δεν αγοράζω north face για αυτό το λόγο Δεν ξέρω τι γίνεται με αυτή τη μάρκα και ΟΛΟΙ έχουν τέτοιο μπουφαν Click για ανάπτυξη... columbia clearls Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 18:53 Ο Zukov_v2 έγραψε: #23 Τετάρτη στις 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: με πατινι ειναι ξεχου απο τους τσοσμπα για να κανουν τα βερια τους. Που να καταλαβεις ρε μπαρμπα Click για ανάπτυξη... προσεχε τι λες για βερια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:27 Η Joji έγραψε: #24 Τετάρτη στις 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: σοβαροι στοχοι ζωης. με πατινι ειναι ξεχου απο τους τσοσμπα για να κανουν τα βερια τους. Που να καταλαβεις ρε μπαρμπα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 18:49 columbia clearls Click για ανάπτυξη... Είσαι ελέυθερος; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:31 Η Pak έγραψε: #25 Τετάρτη στις 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Είσαι ελέυθερος; Click για ανάπτυξη... Δε θα αφήσεις στεκίτη για στεκίτη ήσυχο; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.088 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:32 Ο giannhs2001: #26 Τετάρτη στις 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ο καγκουρας των 00's είχε καρφιά προς τα πάνω και μικρή χαίτη και πολλές φορές βάψιμο η χαίτη (ή η φράντζα ή η φαβορίτα) και κωλοφτιαγμένο μηχανάκι, Δυτική Θεσσαλονίκη και τουμπάρα για τον ΠΑΟΚ. Και για κάποιον λόγο όλοι έκλεβαν βαλβίδες από τα αμάξια τότε και τις έκαναν συλλογή. Τον εαυτό μου του τότε περιγράφω, αν κατάλαβες (εκτός από τις βαλβίδες). Click για ανάπτυξη... Αυτός που με έκανε τώρα τη μοϊκάνα με έλεγε πως θα με πήγαινε χαίτη αλλά ποτέ δεν μ'άρεσε. Τα ψιλοπρόλαβα λίγο αυτά παιδάκι και κάποιοι συμμαθητές είχαν. Καρφάκια είχα στο Γυμνάσιο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:35 Η Joji έγραψε: #27 Τετάρτη στις 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δε θα αφήσεις στεκίτη για στεκίτη ήσυχο; Click για ανάπτυξη... Θα μου βγει η φήμη ότι ψάχνομαι στο στέκι και δεν το λες και πολύ κολακευτικό ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.871 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:53 Ο ilias90 έγραψε: #28 Τετάρτη στις 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Ο στόχος ζωής τότε...να πάρουμε 50cc παπάκι και να αλλάξουμε εξάτμιση να κάνει θόρυβο. Επίσης να ρίξουμε γκόμενα και να την πάμε με το παπί για gordons space στα μπαρ/καφέ. Click για ανάπτυξη... Επειδή -αν θυμάμαι καλά- είμαστε κοντά ηλικιακά, δεν θα ξεχάσω ποτέ την τρέλα που είχαν στο γυμνάσιο με τη break dance... νομίζω ήταν παντού, θυμάμαι πχ στο γυμνάσιο σε κάθε διάλειμμα να χορεύουν και για κάποιον λόγο... τι μαλακία κι αυτή, μπορείς να πεις η τραπ της εποχής... Επίσης τι ωραίο που δεν είχαμε ακόμα ίντερνετ οι περισσότεροι και πιστεύαμε ακόμα σε αστικούς μύθους... αλήθεια το λέω αυτό, το πιστεύω ξεκάθαρα ότι χρειάζεται στον άνθρωπο (και) η ρομαντική/ιδεαλιστική σκέψη και ότι από εμάς και μετά καλλιεργήθηκε η κυνικότητα του debunking για τα πάντα... Ένας Γιουνγκ θα σου έλεγε ότι όλο και χάνεται η ικανότητα για χρήση μεταφοράς/παρομοίωσης/συμβολισμού κ.λπ. στον λόγο όσο έρχονται νέες γενιές και η αντίληψη του κόσμου γίνεται αυτιστικά ρεαλιστική μιας και η οπτική για τον κόσμο συνδέεται άρρηκτα με τον τρόπο που ονοματίζεις και περιγράφεις τα πράγματα... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.088 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:07 Ο giannhs2001: #29 Τετάρτη στις 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Ο στόχος ζωής τότε...να πάρουμε 50cc παπάκι και να αλλάξουμε εξάτμιση να κάνει θόρυβο. Επίσης να ρίξουμε γκόμενα και να την πάμε με το παπί για gordons space στα μπαρ/καφέ. Click για ανάπτυξη... Ώπα κάτσε, από πότε άλλαξαν αυτοί οι στόχοι ζωής; Απλά πλέον λόγω ηλικίας αντί για 50cc θέλουμε μεγάλη μηχανή και αντί για gordon space και τέτοια βάλε μπυραρία. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μια χαρά, επιστροφή στην καθαριότητα και κομψότητα. Click για ανάπτυξη... Η καθαριότητα που κολλάει με το ντύσιμο; Ίσα ίσα που από τότε που επέστρεψα στις dark ρίζες μου είμαι μακράν πιο καθαρός και περιποιημένος από πριν γιατί νιώθω άνετα με τον εαυτό μου και αγαπάω την εικόνα μου. Όσο για την κομψότητα ασχολίαστο. Γούστα του καθενός είναι αυτά. Έλα να σε γνωρίσω έναν νεαρό θαμώνα του κυριλάτου μαγαζιού που δούλευα. 18 χρονών ο μπρατ και ντύνεται πένα. Κουστούμι, γραβάτα, αυτό σαν χαρτοπετσετάκι που βάζουν στη τσέπη και σκαρπίνι. Ο μπρο ήρθε με χρονομηχανή και στην πραγματικότητα είναι φοιτητής της δεκαετίας του '60 στην αστική τάξη των Αθηνών. Μας έκανε και φλεξ το χιλίων ευρώ ρολόι του. Το πρόβλημα δεν είναι τι στυλ έχεις αλλά αν μπορείς να το υποστηρίξεις. Εγώ με γραβάτα έξω ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να βγω. Εγώ πάντως παιδάκι ήμουν μαλωμενος άγρια με τα τζιν. Άγρια όμως. Με κυνηγούσε η μάννα μου και εγώ τίποτα, φόρμες και πάλι φόρμες. Ο αδερφός μου το ίδιο, αυτός παρέμεινε κιόλας έτσι Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:12 Η Grand Duchess: #30 Τετάρτη στις 21:12 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Όσο για την κομψότητα ασχολίαστο. Γούστα του καθενός είναι αυτά. Έλα να σε γνωρίσω έναν νεαρό θαμώνα του κυριλάτου μαγαζιού που δούλευα. 18 χρονών ο μπρατ και ντύνεται πένα Click για ανάπτυξη... Μου πέφτει λίγο πολύ μικρουλης βρε γιανναρε αν ήταν 20 τουλάχιστον άντε Αλλά συμφωνώ για τα γούστα που λες. Αν και πιστεύω ότι το επίσημο στυλ είναι διαχρονικο. Πάντα θα φαίνεται ωραίο. Το καλό με αυτό το πιο "κλασσικό" ντύσιμο είναι ότι μπορεί να το καταφέρει κάποιος (τουλάχιστον να φαίνεται οκ) χωρίς ιδιαίτερη στυλιστική γεύση. Δηλαδή ένα πουκάμισο και ένα παντελόνι, πόσο mismatched να είναι. Βέβαια το μυστικό σε τέτοια ντυσίματα είναι η εφαρμογή. Πρέπει το ρούχο να εφαρμόζει σωστά. Όχι σαν κάτι ψευτοπουκαμισατους που έκανε με κοστούμι υπερστενο με ανοιχτό πουκάμισο χωρίς γραβάτα. Φαίνεται ο γιακας σαν να μην πω πώς γιατί θα φάω Μπαν. Ή φόρεσε το όμορφα ή άστο. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ με γραβάτα έξω ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να βγω. Click για ανάπτυξη... Θα σε βάλουν οι φίλοι σου αφού οριακά κάνεις παρέα με ολόκληρο τον δικηγορικό σύλλογο Αττικής εδώ μεσα Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:13 Ο Zukov_v2 έγραψε: #31 Τετάρτη στις 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: με ανοιχτό πουκάμισο χωρίς γραβάτα. Click για ανάπτυξη... Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βάλουν οι φίλοι σου αφού οριακά κάνεις παρέα με ολόκληρο τον δικηγορικό σύλλογο Αττικής εδώ μεσα Click για ανάπτυξη... Ειναι το γνωστο αστειο με το φουτερ στο δικαστηριο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:16 Η Grand Duchess: #32 Τετάρτη στις 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν θα πω τίποτα γιατί θα φάω Μπαν αλλά...όχι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ειναι το γνωστο αστειο με το φουτερ στο δικαστηριο Click για ανάπτυξη... Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:16 Ο Poirot έγραψε: #33 Τετάρτη στις 21:16 Κλαίω με τον τίτλο του thread Περίμενα στη στάση του λεωφορείου προχθές και σκάνε 5-6 κάγκουρες με το γνωστό στυλ που περιγράψατε παραπάνω, όλοι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Ειλικρινά, δεν τους ξεχώριζες. Μαλλί μπόμπα, μαύρη φόρμα και δε συμμαζεύεται. Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι ε; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:19 Ο Zukov_v2 έγραψε: #34 Τετάρτη στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Μην το λες σε μενα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:19 Η Grand Duchess: #35 Τετάρτη στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κλαίω με τον τίτλο του thread Περίμενα στη στάση του λεωφορείου προχθές και σκάνε 5-6 κάγκουρες με το γνωστό στυλ που περιγράψατε παραπάνω, όλοι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Ειλικρινά, δεν τους ξεχώριζες. Μαλλί μπόμπα, μαύρη φόρμα και δε συμμαζεύεται. Κάπως έτσι ε; Click για ανάπτυξη... Κατά τ'αλλα "οι γυναίκες είναι όλες ίδιες" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Μην το λες σε μενα Click για ανάπτυξη... Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.871 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:20 Ο ilias90 έγραψε: #36 Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:22 Η Grand Duchess: #37 Τετάρτη στις 21:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:24 Ο Zukov_v2 έγραψε: #38 Τετάρτη στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική Click για ανάπτυξη... Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, οι περισσοτεροι δε και με σκουλαρικια για καποιο λογο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:25 Η Grand Duchess: #39 Τετάρτη στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, Click για ανάπτυξη... Εκτός υπηρεσίας ναι Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Click για ανάπτυξη... Να δω τον Γιάννη δικηγόρο θα κλείσω αεροπλάνο να έρθω να το δω λαιβ Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #40 Τετάρτη στις 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εκτός υπηρεσίας ναι Click για ανάπτυξη... Οχι εντος, με τον κατηγορουμενο παραμασχαλα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: AggelikiGr Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Kate1914 charmander Memetchi ROM32 giannhs2001 camil User2350 giorgos5002 korlef Sotiris 12 fourkaki Scandal Joji Wonderkid Ilikntas Paragontas7000 Dmzk touvlo rafaela11 GeorgePap2003 American Economist Jim_2004 Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Ο στόχος ζωής τότε...να πάρουμε 50cc παπάκι και να αλλάξουμε εξάτμιση να κάνει θόρυβο. Επίσης να ρίξουμε γκόμενα και να την πάμε με το παπί για gordons space στα μπαρ/καφέ. Click για ανάπτυξη... σοβαροι στοχοι ζωης. Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Τον καγκουρα trap enjoyer του σήμερα με τα north face δεν τους βλέπω ποτέ με γυναίκα. Τους βλέπω δύο δυο δικάβαλο σε πατίνια. Click για ανάπτυξη... με πατινι ειναι ξεχου απο τους τσοσμπα για να κανουν τα βερια τους. Που να καταλαβεις ρε μπαρμπα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εγώ δεν αγοράζω north face για αυτό το λόγο Δεν ξέρω τι γίνεται με αυτή τη μάρκα και ΟΛΟΙ έχουν τέτοιο μπουφαν Click για ανάπτυξη... columbia clearls
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 18:53 Ο Zukov_v2 έγραψε: #23 Τετάρτη στις 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: με πατινι ειναι ξεχου απο τους τσοσμπα για να κανουν τα βερια τους. Που να καταλαβεις ρε μπαρμπα Click για ανάπτυξη... προσεχε τι λες για βερια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:27 Η Joji έγραψε: #24 Τετάρτη στις 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: σοβαροι στοχοι ζωης. με πατινι ειναι ξεχου απο τους τσοσμπα για να κανουν τα βερια τους. Που να καταλαβεις ρε μπαρμπα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 18:49 columbia clearls Click για ανάπτυξη... Είσαι ελέυθερος; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:31 Η Pak έγραψε: #25 Τετάρτη στις 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Είσαι ελέυθερος; Click για ανάπτυξη... Δε θα αφήσεις στεκίτη για στεκίτη ήσυχο; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.088 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:32 Ο giannhs2001: #26 Τετάρτη στις 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ο καγκουρας των 00's είχε καρφιά προς τα πάνω και μικρή χαίτη και πολλές φορές βάψιμο η χαίτη (ή η φράντζα ή η φαβορίτα) και κωλοφτιαγμένο μηχανάκι, Δυτική Θεσσαλονίκη και τουμπάρα για τον ΠΑΟΚ. Και για κάποιον λόγο όλοι έκλεβαν βαλβίδες από τα αμάξια τότε και τις έκαναν συλλογή. Τον εαυτό μου του τότε περιγράφω, αν κατάλαβες (εκτός από τις βαλβίδες). Click για ανάπτυξη... Αυτός που με έκανε τώρα τη μοϊκάνα με έλεγε πως θα με πήγαινε χαίτη αλλά ποτέ δεν μ'άρεσε. Τα ψιλοπρόλαβα λίγο αυτά παιδάκι και κάποιοι συμμαθητές είχαν. Καρφάκια είχα στο Γυμνάσιο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:35 Η Joji έγραψε: #27 Τετάρτη στις 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δε θα αφήσεις στεκίτη για στεκίτη ήσυχο; Click για ανάπτυξη... Θα μου βγει η φήμη ότι ψάχνομαι στο στέκι και δεν το λες και πολύ κολακευτικό ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.871 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:53 Ο ilias90 έγραψε: #28 Τετάρτη στις 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Ο στόχος ζωής τότε...να πάρουμε 50cc παπάκι και να αλλάξουμε εξάτμιση να κάνει θόρυβο. Επίσης να ρίξουμε γκόμενα και να την πάμε με το παπί για gordons space στα μπαρ/καφέ. Click για ανάπτυξη... Επειδή -αν θυμάμαι καλά- είμαστε κοντά ηλικιακά, δεν θα ξεχάσω ποτέ την τρέλα που είχαν στο γυμνάσιο με τη break dance... νομίζω ήταν παντού, θυμάμαι πχ στο γυμνάσιο σε κάθε διάλειμμα να χορεύουν και για κάποιον λόγο... τι μαλακία κι αυτή, μπορείς να πεις η τραπ της εποχής... Επίσης τι ωραίο που δεν είχαμε ακόμα ίντερνετ οι περισσότεροι και πιστεύαμε ακόμα σε αστικούς μύθους... αλήθεια το λέω αυτό, το πιστεύω ξεκάθαρα ότι χρειάζεται στον άνθρωπο (και) η ρομαντική/ιδεαλιστική σκέψη και ότι από εμάς και μετά καλλιεργήθηκε η κυνικότητα του debunking για τα πάντα... Ένας Γιουνγκ θα σου έλεγε ότι όλο και χάνεται η ικανότητα για χρήση μεταφοράς/παρομοίωσης/συμβολισμού κ.λπ. στον λόγο όσο έρχονται νέες γενιές και η αντίληψη του κόσμου γίνεται αυτιστικά ρεαλιστική μιας και η οπτική για τον κόσμο συνδέεται άρρηκτα με τον τρόπο που ονοματίζεις και περιγράφεις τα πράγματα... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.088 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:07 Ο giannhs2001: #29 Τετάρτη στις 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Ο στόχος ζωής τότε...να πάρουμε 50cc παπάκι και να αλλάξουμε εξάτμιση να κάνει θόρυβο. Επίσης να ρίξουμε γκόμενα και να την πάμε με το παπί για gordons space στα μπαρ/καφέ. Click για ανάπτυξη... Ώπα κάτσε, από πότε άλλαξαν αυτοί οι στόχοι ζωής; Απλά πλέον λόγω ηλικίας αντί για 50cc θέλουμε μεγάλη μηχανή και αντί για gordon space και τέτοια βάλε μπυραρία. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μια χαρά, επιστροφή στην καθαριότητα και κομψότητα. Click για ανάπτυξη... Η καθαριότητα που κολλάει με το ντύσιμο; Ίσα ίσα που από τότε που επέστρεψα στις dark ρίζες μου είμαι μακράν πιο καθαρός και περιποιημένος από πριν γιατί νιώθω άνετα με τον εαυτό μου και αγαπάω την εικόνα μου. Όσο για την κομψότητα ασχολίαστο. Γούστα του καθενός είναι αυτά. Έλα να σε γνωρίσω έναν νεαρό θαμώνα του κυριλάτου μαγαζιού που δούλευα. 18 χρονών ο μπρατ και ντύνεται πένα. Κουστούμι, γραβάτα, αυτό σαν χαρτοπετσετάκι που βάζουν στη τσέπη και σκαρπίνι. Ο μπρο ήρθε με χρονομηχανή και στην πραγματικότητα είναι φοιτητής της δεκαετίας του '60 στην αστική τάξη των Αθηνών. Μας έκανε και φλεξ το χιλίων ευρώ ρολόι του. Το πρόβλημα δεν είναι τι στυλ έχεις αλλά αν μπορείς να το υποστηρίξεις. Εγώ με γραβάτα έξω ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να βγω. Εγώ πάντως παιδάκι ήμουν μαλωμενος άγρια με τα τζιν. Άγρια όμως. Με κυνηγούσε η μάννα μου και εγώ τίποτα, φόρμες και πάλι φόρμες. Ο αδερφός μου το ίδιο, αυτός παρέμεινε κιόλας έτσι Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:12 Η Grand Duchess: #30 Τετάρτη στις 21:12 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Όσο για την κομψότητα ασχολίαστο. Γούστα του καθενός είναι αυτά. Έλα να σε γνωρίσω έναν νεαρό θαμώνα του κυριλάτου μαγαζιού που δούλευα. 18 χρονών ο μπρατ και ντύνεται πένα Click για ανάπτυξη... Μου πέφτει λίγο πολύ μικρουλης βρε γιανναρε αν ήταν 20 τουλάχιστον άντε Αλλά συμφωνώ για τα γούστα που λες. Αν και πιστεύω ότι το επίσημο στυλ είναι διαχρονικο. Πάντα θα φαίνεται ωραίο. Το καλό με αυτό το πιο "κλασσικό" ντύσιμο είναι ότι μπορεί να το καταφέρει κάποιος (τουλάχιστον να φαίνεται οκ) χωρίς ιδιαίτερη στυλιστική γεύση. Δηλαδή ένα πουκάμισο και ένα παντελόνι, πόσο mismatched να είναι. Βέβαια το μυστικό σε τέτοια ντυσίματα είναι η εφαρμογή. Πρέπει το ρούχο να εφαρμόζει σωστά. Όχι σαν κάτι ψευτοπουκαμισατους που έκανε με κοστούμι υπερστενο με ανοιχτό πουκάμισο χωρίς γραβάτα. Φαίνεται ο γιακας σαν να μην πω πώς γιατί θα φάω Μπαν. Ή φόρεσε το όμορφα ή άστο. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ με γραβάτα έξω ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να βγω. Click για ανάπτυξη... Θα σε βάλουν οι φίλοι σου αφού οριακά κάνεις παρέα με ολόκληρο τον δικηγορικό σύλλογο Αττικής εδώ μεσα Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:13 Ο Zukov_v2 έγραψε: #31 Τετάρτη στις 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: με ανοιχτό πουκάμισο χωρίς γραβάτα. Click για ανάπτυξη... Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βάλουν οι φίλοι σου αφού οριακά κάνεις παρέα με ολόκληρο τον δικηγορικό σύλλογο Αττικής εδώ μεσα Click για ανάπτυξη... Ειναι το γνωστο αστειο με το φουτερ στο δικαστηριο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:16 Η Grand Duchess: #32 Τετάρτη στις 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν θα πω τίποτα γιατί θα φάω Μπαν αλλά...όχι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ειναι το γνωστο αστειο με το φουτερ στο δικαστηριο Click για ανάπτυξη... Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:16 Ο Poirot έγραψε: #33 Τετάρτη στις 21:16 Κλαίω με τον τίτλο του thread Περίμενα στη στάση του λεωφορείου προχθές και σκάνε 5-6 κάγκουρες με το γνωστό στυλ που περιγράψατε παραπάνω, όλοι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Ειλικρινά, δεν τους ξεχώριζες. Μαλλί μπόμπα, μαύρη φόρμα και δε συμμαζεύεται. Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι ε; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:19 Ο Zukov_v2 έγραψε: #34 Τετάρτη στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Μην το λες σε μενα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:19 Η Grand Duchess: #35 Τετάρτη στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κλαίω με τον τίτλο του thread Περίμενα στη στάση του λεωφορείου προχθές και σκάνε 5-6 κάγκουρες με το γνωστό στυλ που περιγράψατε παραπάνω, όλοι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Ειλικρινά, δεν τους ξεχώριζες. Μαλλί μπόμπα, μαύρη φόρμα και δε συμμαζεύεται. Κάπως έτσι ε; Click για ανάπτυξη... Κατά τ'αλλα "οι γυναίκες είναι όλες ίδιες" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Μην το λες σε μενα Click για ανάπτυξη... Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.871 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:20 Ο ilias90 έγραψε: #36 Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:22 Η Grand Duchess: #37 Τετάρτη στις 21:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:24 Ο Zukov_v2 έγραψε: #38 Τετάρτη στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική Click για ανάπτυξη... Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, οι περισσοτεροι δε και με σκουλαρικια για καποιο λογο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:25 Η Grand Duchess: #39 Τετάρτη στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, Click για ανάπτυξη... Εκτός υπηρεσίας ναι Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Click για ανάπτυξη... Να δω τον Γιάννη δικηγόρο θα κλείσω αεροπλάνο να έρθω να το δω λαιβ Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #40 Τετάρτη στις 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εκτός υπηρεσίας ναι Click για ανάπτυξη... Οχι εντος, με τον κατηγορουμενο παραμασχαλα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: AggelikiGr Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Kate1914 charmander Memetchi ROM32 giannhs2001 camil User2350 giorgos5002 korlef Sotiris 12 fourkaki Scandal Joji Wonderkid Ilikntas Paragontas7000 Dmzk touvlo rafaela11 GeorgePap2003 American Economist Jim_2004 Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: με πατινι ειναι ξεχου απο τους τσοσμπα για να κανουν τα βερια τους. Που να καταλαβεις ρε μπαρμπα Click για ανάπτυξη... προσεχε τι λες για βερια
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:27 Η Joji έγραψε: #24 Τετάρτη στις 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: σοβαροι στοχοι ζωης. με πατινι ειναι ξεχου απο τους τσοσμπα για να κανουν τα βερια τους. Που να καταλαβεις ρε μπαρμπα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 18:49 columbia clearls Click για ανάπτυξη... Είσαι ελέυθερος; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:31 Η Pak έγραψε: #25 Τετάρτη στις 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Είσαι ελέυθερος; Click για ανάπτυξη... Δε θα αφήσεις στεκίτη για στεκίτη ήσυχο; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.088 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:32 Ο giannhs2001: #26 Τετάρτη στις 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ο καγκουρας των 00's είχε καρφιά προς τα πάνω και μικρή χαίτη και πολλές φορές βάψιμο η χαίτη (ή η φράντζα ή η φαβορίτα) και κωλοφτιαγμένο μηχανάκι, Δυτική Θεσσαλονίκη και τουμπάρα για τον ΠΑΟΚ. Και για κάποιον λόγο όλοι έκλεβαν βαλβίδες από τα αμάξια τότε και τις έκαναν συλλογή. Τον εαυτό μου του τότε περιγράφω, αν κατάλαβες (εκτός από τις βαλβίδες). Click για ανάπτυξη... Αυτός που με έκανε τώρα τη μοϊκάνα με έλεγε πως θα με πήγαινε χαίτη αλλά ποτέ δεν μ'άρεσε. Τα ψιλοπρόλαβα λίγο αυτά παιδάκι και κάποιοι συμμαθητές είχαν. Καρφάκια είχα στο Γυμνάσιο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:35 Η Joji έγραψε: #27 Τετάρτη στις 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δε θα αφήσεις στεκίτη για στεκίτη ήσυχο; Click για ανάπτυξη... Θα μου βγει η φήμη ότι ψάχνομαι στο στέκι και δεν το λες και πολύ κολακευτικό ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.871 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:53 Ο ilias90 έγραψε: #28 Τετάρτη στις 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Ο στόχος ζωής τότε...να πάρουμε 50cc παπάκι και να αλλάξουμε εξάτμιση να κάνει θόρυβο. Επίσης να ρίξουμε γκόμενα και να την πάμε με το παπί για gordons space στα μπαρ/καφέ. Click για ανάπτυξη... Επειδή -αν θυμάμαι καλά- είμαστε κοντά ηλικιακά, δεν θα ξεχάσω ποτέ την τρέλα που είχαν στο γυμνάσιο με τη break dance... νομίζω ήταν παντού, θυμάμαι πχ στο γυμνάσιο σε κάθε διάλειμμα να χορεύουν και για κάποιον λόγο... τι μαλακία κι αυτή, μπορείς να πεις η τραπ της εποχής... Επίσης τι ωραίο που δεν είχαμε ακόμα ίντερνετ οι περισσότεροι και πιστεύαμε ακόμα σε αστικούς μύθους... αλήθεια το λέω αυτό, το πιστεύω ξεκάθαρα ότι χρειάζεται στον άνθρωπο (και) η ρομαντική/ιδεαλιστική σκέψη και ότι από εμάς και μετά καλλιεργήθηκε η κυνικότητα του debunking για τα πάντα... Ένας Γιουνγκ θα σου έλεγε ότι όλο και χάνεται η ικανότητα για χρήση μεταφοράς/παρομοίωσης/συμβολισμού κ.λπ. στον λόγο όσο έρχονται νέες γενιές και η αντίληψη του κόσμου γίνεται αυτιστικά ρεαλιστική μιας και η οπτική για τον κόσμο συνδέεται άρρηκτα με τον τρόπο που ονοματίζεις και περιγράφεις τα πράγματα... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.088 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:07 Ο giannhs2001: #29 Τετάρτη στις 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Ο στόχος ζωής τότε...να πάρουμε 50cc παπάκι και να αλλάξουμε εξάτμιση να κάνει θόρυβο. Επίσης να ρίξουμε γκόμενα και να την πάμε με το παπί για gordons space στα μπαρ/καφέ. Click για ανάπτυξη... Ώπα κάτσε, από πότε άλλαξαν αυτοί οι στόχοι ζωής; Απλά πλέον λόγω ηλικίας αντί για 50cc θέλουμε μεγάλη μηχανή και αντί για gordon space και τέτοια βάλε μπυραρία. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μια χαρά, επιστροφή στην καθαριότητα και κομψότητα. Click για ανάπτυξη... Η καθαριότητα που κολλάει με το ντύσιμο; Ίσα ίσα που από τότε που επέστρεψα στις dark ρίζες μου είμαι μακράν πιο καθαρός και περιποιημένος από πριν γιατί νιώθω άνετα με τον εαυτό μου και αγαπάω την εικόνα μου. Όσο για την κομψότητα ασχολίαστο. Γούστα του καθενός είναι αυτά. Έλα να σε γνωρίσω έναν νεαρό θαμώνα του κυριλάτου μαγαζιού που δούλευα. 18 χρονών ο μπρατ και ντύνεται πένα. Κουστούμι, γραβάτα, αυτό σαν χαρτοπετσετάκι που βάζουν στη τσέπη και σκαρπίνι. Ο μπρο ήρθε με χρονομηχανή και στην πραγματικότητα είναι φοιτητής της δεκαετίας του '60 στην αστική τάξη των Αθηνών. Μας έκανε και φλεξ το χιλίων ευρώ ρολόι του. Το πρόβλημα δεν είναι τι στυλ έχεις αλλά αν μπορείς να το υποστηρίξεις. Εγώ με γραβάτα έξω ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να βγω. Εγώ πάντως παιδάκι ήμουν μαλωμενος άγρια με τα τζιν. Άγρια όμως. Με κυνηγούσε η μάννα μου και εγώ τίποτα, φόρμες και πάλι φόρμες. Ο αδερφός μου το ίδιο, αυτός παρέμεινε κιόλας έτσι Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:12 Η Grand Duchess: #30 Τετάρτη στις 21:12 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Όσο για την κομψότητα ασχολίαστο. Γούστα του καθενός είναι αυτά. Έλα να σε γνωρίσω έναν νεαρό θαμώνα του κυριλάτου μαγαζιού που δούλευα. 18 χρονών ο μπρατ και ντύνεται πένα Click για ανάπτυξη... Μου πέφτει λίγο πολύ μικρουλης βρε γιανναρε αν ήταν 20 τουλάχιστον άντε Αλλά συμφωνώ για τα γούστα που λες. Αν και πιστεύω ότι το επίσημο στυλ είναι διαχρονικο. Πάντα θα φαίνεται ωραίο. Το καλό με αυτό το πιο "κλασσικό" ντύσιμο είναι ότι μπορεί να το καταφέρει κάποιος (τουλάχιστον να φαίνεται οκ) χωρίς ιδιαίτερη στυλιστική γεύση. Δηλαδή ένα πουκάμισο και ένα παντελόνι, πόσο mismatched να είναι. Βέβαια το μυστικό σε τέτοια ντυσίματα είναι η εφαρμογή. Πρέπει το ρούχο να εφαρμόζει σωστά. Όχι σαν κάτι ψευτοπουκαμισατους που έκανε με κοστούμι υπερστενο με ανοιχτό πουκάμισο χωρίς γραβάτα. Φαίνεται ο γιακας σαν να μην πω πώς γιατί θα φάω Μπαν. Ή φόρεσε το όμορφα ή άστο. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ με γραβάτα έξω ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να βγω. Click για ανάπτυξη... Θα σε βάλουν οι φίλοι σου αφού οριακά κάνεις παρέα με ολόκληρο τον δικηγορικό σύλλογο Αττικής εδώ μεσα Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:13 Ο Zukov_v2 έγραψε: #31 Τετάρτη στις 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: με ανοιχτό πουκάμισο χωρίς γραβάτα. Click για ανάπτυξη... Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βάλουν οι φίλοι σου αφού οριακά κάνεις παρέα με ολόκληρο τον δικηγορικό σύλλογο Αττικής εδώ μεσα Click για ανάπτυξη... Ειναι το γνωστο αστειο με το φουτερ στο δικαστηριο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:16 Η Grand Duchess: #32 Τετάρτη στις 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν θα πω τίποτα γιατί θα φάω Μπαν αλλά...όχι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ειναι το γνωστο αστειο με το φουτερ στο δικαστηριο Click για ανάπτυξη... Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:16 Ο Poirot έγραψε: #33 Τετάρτη στις 21:16 Κλαίω με τον τίτλο του thread Περίμενα στη στάση του λεωφορείου προχθές και σκάνε 5-6 κάγκουρες με το γνωστό στυλ που περιγράψατε παραπάνω, όλοι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Ειλικρινά, δεν τους ξεχώριζες. Μαλλί μπόμπα, μαύρη φόρμα και δε συμμαζεύεται. Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι ε; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:19 Ο Zukov_v2 έγραψε: #34 Τετάρτη στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Μην το λες σε μενα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:19 Η Grand Duchess: #35 Τετάρτη στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κλαίω με τον τίτλο του thread Περίμενα στη στάση του λεωφορείου προχθές και σκάνε 5-6 κάγκουρες με το γνωστό στυλ που περιγράψατε παραπάνω, όλοι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Ειλικρινά, δεν τους ξεχώριζες. Μαλλί μπόμπα, μαύρη φόρμα και δε συμμαζεύεται. Κάπως έτσι ε; Click για ανάπτυξη... Κατά τ'αλλα "οι γυναίκες είναι όλες ίδιες" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Μην το λες σε μενα Click για ανάπτυξη... Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.871 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:20 Ο ilias90 έγραψε: #36 Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:22 Η Grand Duchess: #37 Τετάρτη στις 21:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:24 Ο Zukov_v2 έγραψε: #38 Τετάρτη στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική Click για ανάπτυξη... Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, οι περισσοτεροι δε και με σκουλαρικια για καποιο λογο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:25 Η Grand Duchess: #39 Τετάρτη στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, Click για ανάπτυξη... Εκτός υπηρεσίας ναι Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Click για ανάπτυξη... Να δω τον Γιάννη δικηγόρο θα κλείσω αεροπλάνο να έρθω να το δω λαιβ Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #40 Τετάρτη στις 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εκτός υπηρεσίας ναι Click για ανάπτυξη... Οχι εντος, με τον κατηγορουμενο παραμασχαλα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: AggelikiGr Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Kate1914 charmander Memetchi ROM32 giannhs2001 camil User2350 giorgos5002 korlef Sotiris 12 fourkaki Scandal Joji Wonderkid Ilikntas Paragontas7000 Dmzk touvlo rafaela11 GeorgePap2003 American Economist Jim_2004 Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: σοβαροι στοχοι ζωης. με πατινι ειναι ξεχου απο τους τσοσμπα για να κανουν τα βερια τους. Που να καταλαβεις ρε μπαρμπα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 18:49 columbia clearls Click για ανάπτυξη... Είσαι ελέυθερος;
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.184 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:31 Η Pak έγραψε: #25 Τετάρτη στις 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Είσαι ελέυθερος; Click για ανάπτυξη... Δε θα αφήσεις στεκίτη για στεκίτη ήσυχο; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.088 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:32 Ο giannhs2001: #26 Τετάρτη στις 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ο καγκουρας των 00's είχε καρφιά προς τα πάνω και μικρή χαίτη και πολλές φορές βάψιμο η χαίτη (ή η φράντζα ή η φαβορίτα) και κωλοφτιαγμένο μηχανάκι, Δυτική Θεσσαλονίκη και τουμπάρα για τον ΠΑΟΚ. Και για κάποιον λόγο όλοι έκλεβαν βαλβίδες από τα αμάξια τότε και τις έκαναν συλλογή. Τον εαυτό μου του τότε περιγράφω, αν κατάλαβες (εκτός από τις βαλβίδες). Click για ανάπτυξη... Αυτός που με έκανε τώρα τη μοϊκάνα με έλεγε πως θα με πήγαινε χαίτη αλλά ποτέ δεν μ'άρεσε. Τα ψιλοπρόλαβα λίγο αυτά παιδάκι και κάποιοι συμμαθητές είχαν. Καρφάκια είχα στο Γυμνάσιο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:35 Η Joji έγραψε: #27 Τετάρτη στις 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δε θα αφήσεις στεκίτη για στεκίτη ήσυχο; Click για ανάπτυξη... Θα μου βγει η φήμη ότι ψάχνομαι στο στέκι και δεν το λες και πολύ κολακευτικό ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.871 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:53 Ο ilias90 έγραψε: #28 Τετάρτη στις 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Ο στόχος ζωής τότε...να πάρουμε 50cc παπάκι και να αλλάξουμε εξάτμιση να κάνει θόρυβο. Επίσης να ρίξουμε γκόμενα και να την πάμε με το παπί για gordons space στα μπαρ/καφέ. Click για ανάπτυξη... Επειδή -αν θυμάμαι καλά- είμαστε κοντά ηλικιακά, δεν θα ξεχάσω ποτέ την τρέλα που είχαν στο γυμνάσιο με τη break dance... νομίζω ήταν παντού, θυμάμαι πχ στο γυμνάσιο σε κάθε διάλειμμα να χορεύουν και για κάποιον λόγο... τι μαλακία κι αυτή, μπορείς να πεις η τραπ της εποχής... Επίσης τι ωραίο που δεν είχαμε ακόμα ίντερνετ οι περισσότεροι και πιστεύαμε ακόμα σε αστικούς μύθους... αλήθεια το λέω αυτό, το πιστεύω ξεκάθαρα ότι χρειάζεται στον άνθρωπο (και) η ρομαντική/ιδεαλιστική σκέψη και ότι από εμάς και μετά καλλιεργήθηκε η κυνικότητα του debunking για τα πάντα... Ένας Γιουνγκ θα σου έλεγε ότι όλο και χάνεται η ικανότητα για χρήση μεταφοράς/παρομοίωσης/συμβολισμού κ.λπ. στον λόγο όσο έρχονται νέες γενιές και η αντίληψη του κόσμου γίνεται αυτιστικά ρεαλιστική μιας και η οπτική για τον κόσμο συνδέεται άρρηκτα με τον τρόπο που ονοματίζεις και περιγράφεις τα πράγματα... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.088 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:07 Ο giannhs2001: #29 Τετάρτη στις 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Ο στόχος ζωής τότε...να πάρουμε 50cc παπάκι και να αλλάξουμε εξάτμιση να κάνει θόρυβο. Επίσης να ρίξουμε γκόμενα και να την πάμε με το παπί για gordons space στα μπαρ/καφέ. Click για ανάπτυξη... Ώπα κάτσε, από πότε άλλαξαν αυτοί οι στόχοι ζωής; Απλά πλέον λόγω ηλικίας αντί για 50cc θέλουμε μεγάλη μηχανή και αντί για gordon space και τέτοια βάλε μπυραρία. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μια χαρά, επιστροφή στην καθαριότητα και κομψότητα. Click για ανάπτυξη... Η καθαριότητα που κολλάει με το ντύσιμο; Ίσα ίσα που από τότε που επέστρεψα στις dark ρίζες μου είμαι μακράν πιο καθαρός και περιποιημένος από πριν γιατί νιώθω άνετα με τον εαυτό μου και αγαπάω την εικόνα μου. Όσο για την κομψότητα ασχολίαστο. Γούστα του καθενός είναι αυτά. Έλα να σε γνωρίσω έναν νεαρό θαμώνα του κυριλάτου μαγαζιού που δούλευα. 18 χρονών ο μπρατ και ντύνεται πένα. Κουστούμι, γραβάτα, αυτό σαν χαρτοπετσετάκι που βάζουν στη τσέπη και σκαρπίνι. Ο μπρο ήρθε με χρονομηχανή και στην πραγματικότητα είναι φοιτητής της δεκαετίας του '60 στην αστική τάξη των Αθηνών. Μας έκανε και φλεξ το χιλίων ευρώ ρολόι του. Το πρόβλημα δεν είναι τι στυλ έχεις αλλά αν μπορείς να το υποστηρίξεις. Εγώ με γραβάτα έξω ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να βγω. Εγώ πάντως παιδάκι ήμουν μαλωμενος άγρια με τα τζιν. Άγρια όμως. Με κυνηγούσε η μάννα μου και εγώ τίποτα, φόρμες και πάλι φόρμες. Ο αδερφός μου το ίδιο, αυτός παρέμεινε κιόλας έτσι Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:12 Η Grand Duchess: #30 Τετάρτη στις 21:12 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Όσο για την κομψότητα ασχολίαστο. Γούστα του καθενός είναι αυτά. Έλα να σε γνωρίσω έναν νεαρό θαμώνα του κυριλάτου μαγαζιού που δούλευα. 18 χρονών ο μπρατ και ντύνεται πένα Click για ανάπτυξη... Μου πέφτει λίγο πολύ μικρουλης βρε γιανναρε αν ήταν 20 τουλάχιστον άντε Αλλά συμφωνώ για τα γούστα που λες. Αν και πιστεύω ότι το επίσημο στυλ είναι διαχρονικο. Πάντα θα φαίνεται ωραίο. Το καλό με αυτό το πιο "κλασσικό" ντύσιμο είναι ότι μπορεί να το καταφέρει κάποιος (τουλάχιστον να φαίνεται οκ) χωρίς ιδιαίτερη στυλιστική γεύση. Δηλαδή ένα πουκάμισο και ένα παντελόνι, πόσο mismatched να είναι. Βέβαια το μυστικό σε τέτοια ντυσίματα είναι η εφαρμογή. Πρέπει το ρούχο να εφαρμόζει σωστά. Όχι σαν κάτι ψευτοπουκαμισατους που έκανε με κοστούμι υπερστενο με ανοιχτό πουκάμισο χωρίς γραβάτα. Φαίνεται ο γιακας σαν να μην πω πώς γιατί θα φάω Μπαν. Ή φόρεσε το όμορφα ή άστο. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ με γραβάτα έξω ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να βγω. Click για ανάπτυξη... Θα σε βάλουν οι φίλοι σου αφού οριακά κάνεις παρέα με ολόκληρο τον δικηγορικό σύλλογο Αττικής εδώ μεσα Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:13 Ο Zukov_v2 έγραψε: #31 Τετάρτη στις 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: με ανοιχτό πουκάμισο χωρίς γραβάτα. Click για ανάπτυξη... Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βάλουν οι φίλοι σου αφού οριακά κάνεις παρέα με ολόκληρο τον δικηγορικό σύλλογο Αττικής εδώ μεσα Click για ανάπτυξη... Ειναι το γνωστο αστειο με το φουτερ στο δικαστηριο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:16 Η Grand Duchess: #32 Τετάρτη στις 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν θα πω τίποτα γιατί θα φάω Μπαν αλλά...όχι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ειναι το γνωστο αστειο με το φουτερ στο δικαστηριο Click για ανάπτυξη... Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:16 Ο Poirot έγραψε: #33 Τετάρτη στις 21:16 Κλαίω με τον τίτλο του thread Περίμενα στη στάση του λεωφορείου προχθές και σκάνε 5-6 κάγκουρες με το γνωστό στυλ που περιγράψατε παραπάνω, όλοι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Ειλικρινά, δεν τους ξεχώριζες. Μαλλί μπόμπα, μαύρη φόρμα και δε συμμαζεύεται. Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι ε; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:19 Ο Zukov_v2 έγραψε: #34 Τετάρτη στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Μην το λες σε μενα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:19 Η Grand Duchess: #35 Τετάρτη στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κλαίω με τον τίτλο του thread Περίμενα στη στάση του λεωφορείου προχθές και σκάνε 5-6 κάγκουρες με το γνωστό στυλ που περιγράψατε παραπάνω, όλοι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Ειλικρινά, δεν τους ξεχώριζες. Μαλλί μπόμπα, μαύρη φόρμα και δε συμμαζεύεται. Κάπως έτσι ε; Click για ανάπτυξη... Κατά τ'αλλα "οι γυναίκες είναι όλες ίδιες" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Μην το λες σε μενα Click για ανάπτυξη... Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.871 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:20 Ο ilias90 έγραψε: #36 Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:22 Η Grand Duchess: #37 Τετάρτη στις 21:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:24 Ο Zukov_v2 έγραψε: #38 Τετάρτη στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική Click για ανάπτυξη... Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, οι περισσοτεροι δε και με σκουλαρικια για καποιο λογο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:25 Η Grand Duchess: #39 Τετάρτη στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, Click για ανάπτυξη... Εκτός υπηρεσίας ναι Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Click για ανάπτυξη... Να δω τον Γιάννη δικηγόρο θα κλείσω αεροπλάνο να έρθω να το δω λαιβ Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #40 Τετάρτη στις 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εκτός υπηρεσίας ναι Click για ανάπτυξη... Οχι εντος, με τον κατηγορουμενο παραμασχαλα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: AggelikiGr Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Kate1914 charmander Memetchi ROM32 giannhs2001 camil User2350 giorgos5002 korlef Sotiris 12 fourkaki Scandal Joji Wonderkid Ilikntas Paragontas7000 Dmzk touvlo rafaela11 GeorgePap2003 American Economist Jim_2004 Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Είσαι ελέυθερος; Click για ανάπτυξη... Δε θα αφήσεις στεκίτη για στεκίτη ήσυχο;
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.088 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:32 Ο giannhs2001: #26 Τετάρτη στις 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ο καγκουρας των 00's είχε καρφιά προς τα πάνω και μικρή χαίτη και πολλές φορές βάψιμο η χαίτη (ή η φράντζα ή η φαβορίτα) και κωλοφτιαγμένο μηχανάκι, Δυτική Θεσσαλονίκη και τουμπάρα για τον ΠΑΟΚ. Και για κάποιον λόγο όλοι έκλεβαν βαλβίδες από τα αμάξια τότε και τις έκαναν συλλογή. Τον εαυτό μου του τότε περιγράφω, αν κατάλαβες (εκτός από τις βαλβίδες). Click για ανάπτυξη... Αυτός που με έκανε τώρα τη μοϊκάνα με έλεγε πως θα με πήγαινε χαίτη αλλά ποτέ δεν μ'άρεσε. Τα ψιλοπρόλαβα λίγο αυτά παιδάκι και κάποιοι συμμαθητές είχαν. Καρφάκια είχα στο Γυμνάσιο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:35 Η Joji έγραψε: #27 Τετάρτη στις 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δε θα αφήσεις στεκίτη για στεκίτη ήσυχο; Click για ανάπτυξη... Θα μου βγει η φήμη ότι ψάχνομαι στο στέκι και δεν το λες και πολύ κολακευτικό ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.871 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:53 Ο ilias90 έγραψε: #28 Τετάρτη στις 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Ο στόχος ζωής τότε...να πάρουμε 50cc παπάκι και να αλλάξουμε εξάτμιση να κάνει θόρυβο. Επίσης να ρίξουμε γκόμενα και να την πάμε με το παπί για gordons space στα μπαρ/καφέ. Click για ανάπτυξη... Επειδή -αν θυμάμαι καλά- είμαστε κοντά ηλικιακά, δεν θα ξεχάσω ποτέ την τρέλα που είχαν στο γυμνάσιο με τη break dance... νομίζω ήταν παντού, θυμάμαι πχ στο γυμνάσιο σε κάθε διάλειμμα να χορεύουν και για κάποιον λόγο... τι μαλακία κι αυτή, μπορείς να πεις η τραπ της εποχής... Επίσης τι ωραίο που δεν είχαμε ακόμα ίντερνετ οι περισσότεροι και πιστεύαμε ακόμα σε αστικούς μύθους... αλήθεια το λέω αυτό, το πιστεύω ξεκάθαρα ότι χρειάζεται στον άνθρωπο (και) η ρομαντική/ιδεαλιστική σκέψη και ότι από εμάς και μετά καλλιεργήθηκε η κυνικότητα του debunking για τα πάντα... Ένας Γιουνγκ θα σου έλεγε ότι όλο και χάνεται η ικανότητα για χρήση μεταφοράς/παρομοίωσης/συμβολισμού κ.λπ. στον λόγο όσο έρχονται νέες γενιές και η αντίληψη του κόσμου γίνεται αυτιστικά ρεαλιστική μιας και η οπτική για τον κόσμο συνδέεται άρρηκτα με τον τρόπο που ονοματίζεις και περιγράφεις τα πράγματα... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.088 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:07 Ο giannhs2001: #29 Τετάρτη στις 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Ο στόχος ζωής τότε...να πάρουμε 50cc παπάκι και να αλλάξουμε εξάτμιση να κάνει θόρυβο. Επίσης να ρίξουμε γκόμενα και να την πάμε με το παπί για gordons space στα μπαρ/καφέ. Click για ανάπτυξη... Ώπα κάτσε, από πότε άλλαξαν αυτοί οι στόχοι ζωής; Απλά πλέον λόγω ηλικίας αντί για 50cc θέλουμε μεγάλη μηχανή και αντί για gordon space και τέτοια βάλε μπυραρία. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μια χαρά, επιστροφή στην καθαριότητα και κομψότητα. Click για ανάπτυξη... Η καθαριότητα που κολλάει με το ντύσιμο; Ίσα ίσα που από τότε που επέστρεψα στις dark ρίζες μου είμαι μακράν πιο καθαρός και περιποιημένος από πριν γιατί νιώθω άνετα με τον εαυτό μου και αγαπάω την εικόνα μου. Όσο για την κομψότητα ασχολίαστο. Γούστα του καθενός είναι αυτά. Έλα να σε γνωρίσω έναν νεαρό θαμώνα του κυριλάτου μαγαζιού που δούλευα. 18 χρονών ο μπρατ και ντύνεται πένα. Κουστούμι, γραβάτα, αυτό σαν χαρτοπετσετάκι που βάζουν στη τσέπη και σκαρπίνι. Ο μπρο ήρθε με χρονομηχανή και στην πραγματικότητα είναι φοιτητής της δεκαετίας του '60 στην αστική τάξη των Αθηνών. Μας έκανε και φλεξ το χιλίων ευρώ ρολόι του. Το πρόβλημα δεν είναι τι στυλ έχεις αλλά αν μπορείς να το υποστηρίξεις. Εγώ με γραβάτα έξω ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να βγω. Εγώ πάντως παιδάκι ήμουν μαλωμενος άγρια με τα τζιν. Άγρια όμως. Με κυνηγούσε η μάννα μου και εγώ τίποτα, φόρμες και πάλι φόρμες. Ο αδερφός μου το ίδιο, αυτός παρέμεινε κιόλας έτσι Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:12 Η Grand Duchess: #30 Τετάρτη στις 21:12 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Όσο για την κομψότητα ασχολίαστο. Γούστα του καθενός είναι αυτά. Έλα να σε γνωρίσω έναν νεαρό θαμώνα του κυριλάτου μαγαζιού που δούλευα. 18 χρονών ο μπρατ και ντύνεται πένα Click για ανάπτυξη... Μου πέφτει λίγο πολύ μικρουλης βρε γιανναρε αν ήταν 20 τουλάχιστον άντε Αλλά συμφωνώ για τα γούστα που λες. Αν και πιστεύω ότι το επίσημο στυλ είναι διαχρονικο. Πάντα θα φαίνεται ωραίο. Το καλό με αυτό το πιο "κλασσικό" ντύσιμο είναι ότι μπορεί να το καταφέρει κάποιος (τουλάχιστον να φαίνεται οκ) χωρίς ιδιαίτερη στυλιστική γεύση. Δηλαδή ένα πουκάμισο και ένα παντελόνι, πόσο mismatched να είναι. Βέβαια το μυστικό σε τέτοια ντυσίματα είναι η εφαρμογή. Πρέπει το ρούχο να εφαρμόζει σωστά. Όχι σαν κάτι ψευτοπουκαμισατους που έκανε με κοστούμι υπερστενο με ανοιχτό πουκάμισο χωρίς γραβάτα. Φαίνεται ο γιακας σαν να μην πω πώς γιατί θα φάω Μπαν. Ή φόρεσε το όμορφα ή άστο. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ με γραβάτα έξω ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να βγω. Click για ανάπτυξη... Θα σε βάλουν οι φίλοι σου αφού οριακά κάνεις παρέα με ολόκληρο τον δικηγορικό σύλλογο Αττικής εδώ μεσα Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:13 Ο Zukov_v2 έγραψε: #31 Τετάρτη στις 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: με ανοιχτό πουκάμισο χωρίς γραβάτα. Click για ανάπτυξη... Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βάλουν οι φίλοι σου αφού οριακά κάνεις παρέα με ολόκληρο τον δικηγορικό σύλλογο Αττικής εδώ μεσα Click για ανάπτυξη... Ειναι το γνωστο αστειο με το φουτερ στο δικαστηριο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:16 Η Grand Duchess: #32 Τετάρτη στις 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν θα πω τίποτα γιατί θα φάω Μπαν αλλά...όχι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ειναι το γνωστο αστειο με το φουτερ στο δικαστηριο Click για ανάπτυξη... Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:16 Ο Poirot έγραψε: #33 Τετάρτη στις 21:16 Κλαίω με τον τίτλο του thread Περίμενα στη στάση του λεωφορείου προχθές και σκάνε 5-6 κάγκουρες με το γνωστό στυλ που περιγράψατε παραπάνω, όλοι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Ειλικρινά, δεν τους ξεχώριζες. Μαλλί μπόμπα, μαύρη φόρμα και δε συμμαζεύεται. Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι ε; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:19 Ο Zukov_v2 έγραψε: #34 Τετάρτη στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Μην το λες σε μενα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:19 Η Grand Duchess: #35 Τετάρτη στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κλαίω με τον τίτλο του thread Περίμενα στη στάση του λεωφορείου προχθές και σκάνε 5-6 κάγκουρες με το γνωστό στυλ που περιγράψατε παραπάνω, όλοι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Ειλικρινά, δεν τους ξεχώριζες. Μαλλί μπόμπα, μαύρη φόρμα και δε συμμαζεύεται. Κάπως έτσι ε; Click για ανάπτυξη... Κατά τ'αλλα "οι γυναίκες είναι όλες ίδιες" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Μην το λες σε μενα Click για ανάπτυξη... Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.871 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:20 Ο ilias90 έγραψε: #36 Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:22 Η Grand Duchess: #37 Τετάρτη στις 21:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:24 Ο Zukov_v2 έγραψε: #38 Τετάρτη στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική Click για ανάπτυξη... Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, οι περισσοτεροι δε και με σκουλαρικια για καποιο λογο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:25 Η Grand Duchess: #39 Τετάρτη στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, Click για ανάπτυξη... Εκτός υπηρεσίας ναι Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Click για ανάπτυξη... Να δω τον Γιάννη δικηγόρο θα κλείσω αεροπλάνο να έρθω να το δω λαιβ Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #40 Τετάρτη στις 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εκτός υπηρεσίας ναι Click για ανάπτυξη... Οχι εντος, με τον κατηγορουμενο παραμασχαλα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: AggelikiGr Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Kate1914 charmander Memetchi ROM32 giannhs2001 camil User2350 giorgos5002 korlef Sotiris 12 fourkaki Scandal Joji Wonderkid Ilikntas Paragontas7000 Dmzk touvlo rafaela11 GeorgePap2003 American Economist Jim_2004 Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ο καγκουρας των 00's είχε καρφιά προς τα πάνω και μικρή χαίτη και πολλές φορές βάψιμο η χαίτη (ή η φράντζα ή η φαβορίτα) και κωλοφτιαγμένο μηχανάκι, Δυτική Θεσσαλονίκη και τουμπάρα για τον ΠΑΟΚ. Και για κάποιον λόγο όλοι έκλεβαν βαλβίδες από τα αμάξια τότε και τις έκαναν συλλογή. Τον εαυτό μου του τότε περιγράφω, αν κατάλαβες (εκτός από τις βαλβίδες). Click για ανάπτυξη... Αυτός που με έκανε τώρα τη μοϊκάνα με έλεγε πως θα με πήγαινε χαίτη αλλά ποτέ δεν μ'άρεσε. Τα ψιλοπρόλαβα λίγο αυτά παιδάκι και κάποιοι συμμαθητές είχαν. Καρφάκια είχα στο Γυμνάσιο.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:35 Η Joji έγραψε: #27 Τετάρτη στις 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δε θα αφήσεις στεκίτη για στεκίτη ήσυχο; Click για ανάπτυξη... Θα μου βγει η φήμη ότι ψάχνομαι στο στέκι και δεν το λες και πολύ κολακευτικό ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.871 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:53 Ο ilias90 έγραψε: #28 Τετάρτη στις 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Ο στόχος ζωής τότε...να πάρουμε 50cc παπάκι και να αλλάξουμε εξάτμιση να κάνει θόρυβο. Επίσης να ρίξουμε γκόμενα και να την πάμε με το παπί για gordons space στα μπαρ/καφέ. Click για ανάπτυξη... Επειδή -αν θυμάμαι καλά- είμαστε κοντά ηλικιακά, δεν θα ξεχάσω ποτέ την τρέλα που είχαν στο γυμνάσιο με τη break dance... νομίζω ήταν παντού, θυμάμαι πχ στο γυμνάσιο σε κάθε διάλειμμα να χορεύουν και για κάποιον λόγο... τι μαλακία κι αυτή, μπορείς να πεις η τραπ της εποχής... Επίσης τι ωραίο που δεν είχαμε ακόμα ίντερνετ οι περισσότεροι και πιστεύαμε ακόμα σε αστικούς μύθους... αλήθεια το λέω αυτό, το πιστεύω ξεκάθαρα ότι χρειάζεται στον άνθρωπο (και) η ρομαντική/ιδεαλιστική σκέψη και ότι από εμάς και μετά καλλιεργήθηκε η κυνικότητα του debunking για τα πάντα... Ένας Γιουνγκ θα σου έλεγε ότι όλο και χάνεται η ικανότητα για χρήση μεταφοράς/παρομοίωσης/συμβολισμού κ.λπ. στον λόγο όσο έρχονται νέες γενιές και η αντίληψη του κόσμου γίνεται αυτιστικά ρεαλιστική μιας και η οπτική για τον κόσμο συνδέεται άρρηκτα με τον τρόπο που ονοματίζεις και περιγράφεις τα πράγματα... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.088 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:07 Ο giannhs2001: #29 Τετάρτη στις 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Ο στόχος ζωής τότε...να πάρουμε 50cc παπάκι και να αλλάξουμε εξάτμιση να κάνει θόρυβο. Επίσης να ρίξουμε γκόμενα και να την πάμε με το παπί για gordons space στα μπαρ/καφέ. Click για ανάπτυξη... Ώπα κάτσε, από πότε άλλαξαν αυτοί οι στόχοι ζωής; Απλά πλέον λόγω ηλικίας αντί για 50cc θέλουμε μεγάλη μηχανή και αντί για gordon space και τέτοια βάλε μπυραρία. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μια χαρά, επιστροφή στην καθαριότητα και κομψότητα. Click για ανάπτυξη... Η καθαριότητα που κολλάει με το ντύσιμο; Ίσα ίσα που από τότε που επέστρεψα στις dark ρίζες μου είμαι μακράν πιο καθαρός και περιποιημένος από πριν γιατί νιώθω άνετα με τον εαυτό μου και αγαπάω την εικόνα μου. Όσο για την κομψότητα ασχολίαστο. Γούστα του καθενός είναι αυτά. Έλα να σε γνωρίσω έναν νεαρό θαμώνα του κυριλάτου μαγαζιού που δούλευα. 18 χρονών ο μπρατ και ντύνεται πένα. Κουστούμι, γραβάτα, αυτό σαν χαρτοπετσετάκι που βάζουν στη τσέπη και σκαρπίνι. Ο μπρο ήρθε με χρονομηχανή και στην πραγματικότητα είναι φοιτητής της δεκαετίας του '60 στην αστική τάξη των Αθηνών. Μας έκανε και φλεξ το χιλίων ευρώ ρολόι του. Το πρόβλημα δεν είναι τι στυλ έχεις αλλά αν μπορείς να το υποστηρίξεις. Εγώ με γραβάτα έξω ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να βγω. Εγώ πάντως παιδάκι ήμουν μαλωμενος άγρια με τα τζιν. Άγρια όμως. Με κυνηγούσε η μάννα μου και εγώ τίποτα, φόρμες και πάλι φόρμες. Ο αδερφός μου το ίδιο, αυτός παρέμεινε κιόλας έτσι Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:12 Η Grand Duchess: #30 Τετάρτη στις 21:12 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Όσο για την κομψότητα ασχολίαστο. Γούστα του καθενός είναι αυτά. Έλα να σε γνωρίσω έναν νεαρό θαμώνα του κυριλάτου μαγαζιού που δούλευα. 18 χρονών ο μπρατ και ντύνεται πένα Click για ανάπτυξη... Μου πέφτει λίγο πολύ μικρουλης βρε γιανναρε αν ήταν 20 τουλάχιστον άντε Αλλά συμφωνώ για τα γούστα που λες. Αν και πιστεύω ότι το επίσημο στυλ είναι διαχρονικο. Πάντα θα φαίνεται ωραίο. Το καλό με αυτό το πιο "κλασσικό" ντύσιμο είναι ότι μπορεί να το καταφέρει κάποιος (τουλάχιστον να φαίνεται οκ) χωρίς ιδιαίτερη στυλιστική γεύση. Δηλαδή ένα πουκάμισο και ένα παντελόνι, πόσο mismatched να είναι. Βέβαια το μυστικό σε τέτοια ντυσίματα είναι η εφαρμογή. Πρέπει το ρούχο να εφαρμόζει σωστά. Όχι σαν κάτι ψευτοπουκαμισατους που έκανε με κοστούμι υπερστενο με ανοιχτό πουκάμισο χωρίς γραβάτα. Φαίνεται ο γιακας σαν να μην πω πώς γιατί θα φάω Μπαν. Ή φόρεσε το όμορφα ή άστο. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ με γραβάτα έξω ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να βγω. Click για ανάπτυξη... Θα σε βάλουν οι φίλοι σου αφού οριακά κάνεις παρέα με ολόκληρο τον δικηγορικό σύλλογο Αττικής εδώ μεσα Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:13 Ο Zukov_v2 έγραψε: #31 Τετάρτη στις 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: με ανοιχτό πουκάμισο χωρίς γραβάτα. Click για ανάπτυξη... Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βάλουν οι φίλοι σου αφού οριακά κάνεις παρέα με ολόκληρο τον δικηγορικό σύλλογο Αττικής εδώ μεσα Click για ανάπτυξη... Ειναι το γνωστο αστειο με το φουτερ στο δικαστηριο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:16 Η Grand Duchess: #32 Τετάρτη στις 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν θα πω τίποτα γιατί θα φάω Μπαν αλλά...όχι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ειναι το γνωστο αστειο με το φουτερ στο δικαστηριο Click για ανάπτυξη... Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:16 Ο Poirot έγραψε: #33 Τετάρτη στις 21:16 Κλαίω με τον τίτλο του thread Περίμενα στη στάση του λεωφορείου προχθές και σκάνε 5-6 κάγκουρες με το γνωστό στυλ που περιγράψατε παραπάνω, όλοι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Ειλικρινά, δεν τους ξεχώριζες. Μαλλί μπόμπα, μαύρη φόρμα και δε συμμαζεύεται. Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι ε; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:19 Ο Zukov_v2 έγραψε: #34 Τετάρτη στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Μην το λες σε μενα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:19 Η Grand Duchess: #35 Τετάρτη στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κλαίω με τον τίτλο του thread Περίμενα στη στάση του λεωφορείου προχθές και σκάνε 5-6 κάγκουρες με το γνωστό στυλ που περιγράψατε παραπάνω, όλοι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Ειλικρινά, δεν τους ξεχώριζες. Μαλλί μπόμπα, μαύρη φόρμα και δε συμμαζεύεται. Κάπως έτσι ε; Click για ανάπτυξη... Κατά τ'αλλα "οι γυναίκες είναι όλες ίδιες" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Μην το λες σε μενα Click για ανάπτυξη... Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.871 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:20 Ο ilias90 έγραψε: #36 Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:22 Η Grand Duchess: #37 Τετάρτη στις 21:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:24 Ο Zukov_v2 έγραψε: #38 Τετάρτη στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική Click για ανάπτυξη... Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, οι περισσοτεροι δε και με σκουλαρικια για καποιο λογο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:25 Η Grand Duchess: #39 Τετάρτη στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, Click για ανάπτυξη... Εκτός υπηρεσίας ναι Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Click για ανάπτυξη... Να δω τον Γιάννη δικηγόρο θα κλείσω αεροπλάνο να έρθω να το δω λαιβ Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #40 Τετάρτη στις 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εκτός υπηρεσίας ναι Click για ανάπτυξη... Οχι εντος, με τον κατηγορουμενο παραμασχαλα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: AggelikiGr Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Kate1914 charmander Memetchi ROM32 giannhs2001 camil User2350 giorgos5002 korlef Sotiris 12 fourkaki Scandal Joji Wonderkid Ilikntas Paragontas7000 Dmzk touvlo rafaela11 GeorgePap2003 American Economist Jim_2004 Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δε θα αφήσεις στεκίτη για στεκίτη ήσυχο; Click για ανάπτυξη... Θα μου βγει η φήμη ότι ψάχνομαι στο στέκι και δεν το λες και πολύ κολακευτικό
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.871 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:53 Ο ilias90 έγραψε: #28 Τετάρτη στις 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Ο στόχος ζωής τότε...να πάρουμε 50cc παπάκι και να αλλάξουμε εξάτμιση να κάνει θόρυβο. Επίσης να ρίξουμε γκόμενα και να την πάμε με το παπί για gordons space στα μπαρ/καφέ. Click για ανάπτυξη... Επειδή -αν θυμάμαι καλά- είμαστε κοντά ηλικιακά, δεν θα ξεχάσω ποτέ την τρέλα που είχαν στο γυμνάσιο με τη break dance... νομίζω ήταν παντού, θυμάμαι πχ στο γυμνάσιο σε κάθε διάλειμμα να χορεύουν και για κάποιον λόγο... τι μαλακία κι αυτή, μπορείς να πεις η τραπ της εποχής... Επίσης τι ωραίο που δεν είχαμε ακόμα ίντερνετ οι περισσότεροι και πιστεύαμε ακόμα σε αστικούς μύθους... αλήθεια το λέω αυτό, το πιστεύω ξεκάθαρα ότι χρειάζεται στον άνθρωπο (και) η ρομαντική/ιδεαλιστική σκέψη και ότι από εμάς και μετά καλλιεργήθηκε η κυνικότητα του debunking για τα πάντα... Ένας Γιουνγκ θα σου έλεγε ότι όλο και χάνεται η ικανότητα για χρήση μεταφοράς/παρομοίωσης/συμβολισμού κ.λπ. στον λόγο όσο έρχονται νέες γενιές και η αντίληψη του κόσμου γίνεται αυτιστικά ρεαλιστική μιας και η οπτική για τον κόσμο συνδέεται άρρηκτα με τον τρόπο που ονοματίζεις και περιγράφεις τα πράγματα... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.088 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:07 Ο giannhs2001: #29 Τετάρτη στις 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Ο στόχος ζωής τότε...να πάρουμε 50cc παπάκι και να αλλάξουμε εξάτμιση να κάνει θόρυβο. Επίσης να ρίξουμε γκόμενα και να την πάμε με το παπί για gordons space στα μπαρ/καφέ. Click για ανάπτυξη... Ώπα κάτσε, από πότε άλλαξαν αυτοί οι στόχοι ζωής; Απλά πλέον λόγω ηλικίας αντί για 50cc θέλουμε μεγάλη μηχανή και αντί για gordon space και τέτοια βάλε μπυραρία. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μια χαρά, επιστροφή στην καθαριότητα και κομψότητα. Click για ανάπτυξη... Η καθαριότητα που κολλάει με το ντύσιμο; Ίσα ίσα που από τότε που επέστρεψα στις dark ρίζες μου είμαι μακράν πιο καθαρός και περιποιημένος από πριν γιατί νιώθω άνετα με τον εαυτό μου και αγαπάω την εικόνα μου. Όσο για την κομψότητα ασχολίαστο. Γούστα του καθενός είναι αυτά. Έλα να σε γνωρίσω έναν νεαρό θαμώνα του κυριλάτου μαγαζιού που δούλευα. 18 χρονών ο μπρατ και ντύνεται πένα. Κουστούμι, γραβάτα, αυτό σαν χαρτοπετσετάκι που βάζουν στη τσέπη και σκαρπίνι. Ο μπρο ήρθε με χρονομηχανή και στην πραγματικότητα είναι φοιτητής της δεκαετίας του '60 στην αστική τάξη των Αθηνών. Μας έκανε και φλεξ το χιλίων ευρώ ρολόι του. Το πρόβλημα δεν είναι τι στυλ έχεις αλλά αν μπορείς να το υποστηρίξεις. Εγώ με γραβάτα έξω ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να βγω. Εγώ πάντως παιδάκι ήμουν μαλωμενος άγρια με τα τζιν. Άγρια όμως. Με κυνηγούσε η μάννα μου και εγώ τίποτα, φόρμες και πάλι φόρμες. Ο αδερφός μου το ίδιο, αυτός παρέμεινε κιόλας έτσι Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:12 Η Grand Duchess: #30 Τετάρτη στις 21:12 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Όσο για την κομψότητα ασχολίαστο. Γούστα του καθενός είναι αυτά. Έλα να σε γνωρίσω έναν νεαρό θαμώνα του κυριλάτου μαγαζιού που δούλευα. 18 χρονών ο μπρατ και ντύνεται πένα Click για ανάπτυξη... Μου πέφτει λίγο πολύ μικρουλης βρε γιανναρε αν ήταν 20 τουλάχιστον άντε Αλλά συμφωνώ για τα γούστα που λες. Αν και πιστεύω ότι το επίσημο στυλ είναι διαχρονικο. Πάντα θα φαίνεται ωραίο. Το καλό με αυτό το πιο "κλασσικό" ντύσιμο είναι ότι μπορεί να το καταφέρει κάποιος (τουλάχιστον να φαίνεται οκ) χωρίς ιδιαίτερη στυλιστική γεύση. Δηλαδή ένα πουκάμισο και ένα παντελόνι, πόσο mismatched να είναι. Βέβαια το μυστικό σε τέτοια ντυσίματα είναι η εφαρμογή. Πρέπει το ρούχο να εφαρμόζει σωστά. Όχι σαν κάτι ψευτοπουκαμισατους που έκανε με κοστούμι υπερστενο με ανοιχτό πουκάμισο χωρίς γραβάτα. Φαίνεται ο γιακας σαν να μην πω πώς γιατί θα φάω Μπαν. Ή φόρεσε το όμορφα ή άστο. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ με γραβάτα έξω ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να βγω. Click για ανάπτυξη... Θα σε βάλουν οι φίλοι σου αφού οριακά κάνεις παρέα με ολόκληρο τον δικηγορικό σύλλογο Αττικής εδώ μεσα Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:13 Ο Zukov_v2 έγραψε: #31 Τετάρτη στις 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: με ανοιχτό πουκάμισο χωρίς γραβάτα. Click για ανάπτυξη... Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βάλουν οι φίλοι σου αφού οριακά κάνεις παρέα με ολόκληρο τον δικηγορικό σύλλογο Αττικής εδώ μεσα Click για ανάπτυξη... Ειναι το γνωστο αστειο με το φουτερ στο δικαστηριο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:16 Η Grand Duchess: #32 Τετάρτη στις 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν θα πω τίποτα γιατί θα φάω Μπαν αλλά...όχι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ειναι το γνωστο αστειο με το φουτερ στο δικαστηριο Click για ανάπτυξη... Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:16 Ο Poirot έγραψε: #33 Τετάρτη στις 21:16 Κλαίω με τον τίτλο του thread Περίμενα στη στάση του λεωφορείου προχθές και σκάνε 5-6 κάγκουρες με το γνωστό στυλ που περιγράψατε παραπάνω, όλοι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Ειλικρινά, δεν τους ξεχώριζες. Μαλλί μπόμπα, μαύρη φόρμα και δε συμμαζεύεται. Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι ε; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:19 Ο Zukov_v2 έγραψε: #34 Τετάρτη στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Μην το λες σε μενα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:19 Η Grand Duchess: #35 Τετάρτη στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κλαίω με τον τίτλο του thread Περίμενα στη στάση του λεωφορείου προχθές και σκάνε 5-6 κάγκουρες με το γνωστό στυλ που περιγράψατε παραπάνω, όλοι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Ειλικρινά, δεν τους ξεχώριζες. Μαλλί μπόμπα, μαύρη φόρμα και δε συμμαζεύεται. Κάπως έτσι ε; Click για ανάπτυξη... Κατά τ'αλλα "οι γυναίκες είναι όλες ίδιες" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Μην το λες σε μενα Click για ανάπτυξη... Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.871 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:20 Ο ilias90 έγραψε: #36 Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:22 Η Grand Duchess: #37 Τετάρτη στις 21:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:24 Ο Zukov_v2 έγραψε: #38 Τετάρτη στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική Click για ανάπτυξη... Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, οι περισσοτεροι δε και με σκουλαρικια για καποιο λογο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:25 Η Grand Duchess: #39 Τετάρτη στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, Click για ανάπτυξη... Εκτός υπηρεσίας ναι Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Click για ανάπτυξη... Να δω τον Γιάννη δικηγόρο θα κλείσω αεροπλάνο να έρθω να το δω λαιβ Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #40 Τετάρτη στις 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εκτός υπηρεσίας ναι Click για ανάπτυξη... Οχι εντος, με τον κατηγορουμενο παραμασχαλα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: AggelikiGr Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Kate1914 charmander Memetchi ROM32 giannhs2001 camil User2350 giorgos5002 korlef Sotiris 12 fourkaki Scandal Joji Wonderkid Ilikntas Paragontas7000 Dmzk touvlo rafaela11 GeorgePap2003 American Economist Jim_2004 Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Ο στόχος ζωής τότε...να πάρουμε 50cc παπάκι και να αλλάξουμε εξάτμιση να κάνει θόρυβο. Επίσης να ρίξουμε γκόμενα και να την πάμε με το παπί για gordons space στα μπαρ/καφέ. Click για ανάπτυξη... Επειδή -αν θυμάμαι καλά- είμαστε κοντά ηλικιακά, δεν θα ξεχάσω ποτέ την τρέλα που είχαν στο γυμνάσιο με τη break dance... νομίζω ήταν παντού, θυμάμαι πχ στο γυμνάσιο σε κάθε διάλειμμα να χορεύουν και για κάποιον λόγο... τι μαλακία κι αυτή, μπορείς να πεις η τραπ της εποχής... Επίσης τι ωραίο που δεν είχαμε ακόμα ίντερνετ οι περισσότεροι και πιστεύαμε ακόμα σε αστικούς μύθους... αλήθεια το λέω αυτό, το πιστεύω ξεκάθαρα ότι χρειάζεται στον άνθρωπο (και) η ρομαντική/ιδεαλιστική σκέψη και ότι από εμάς και μετά καλλιεργήθηκε η κυνικότητα του debunking για τα πάντα... Ένας Γιουνγκ θα σου έλεγε ότι όλο και χάνεται η ικανότητα για χρήση μεταφοράς/παρομοίωσης/συμβολισμού κ.λπ. στον λόγο όσο έρχονται νέες γενιές και η αντίληψη του κόσμου γίνεται αυτιστικά ρεαλιστική μιας και η οπτική για τον κόσμο συνδέεται άρρηκτα με τον τρόπο που ονοματίζεις και περιγράφεις τα πράγματα...
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.088 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:07 Ο giannhs2001: #29 Τετάρτη στις 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Ο στόχος ζωής τότε...να πάρουμε 50cc παπάκι και να αλλάξουμε εξάτμιση να κάνει θόρυβο. Επίσης να ρίξουμε γκόμενα και να την πάμε με το παπί για gordons space στα μπαρ/καφέ. Click για ανάπτυξη... Ώπα κάτσε, από πότε άλλαξαν αυτοί οι στόχοι ζωής; Απλά πλέον λόγω ηλικίας αντί για 50cc θέλουμε μεγάλη μηχανή και αντί για gordon space και τέτοια βάλε μπυραρία. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μια χαρά, επιστροφή στην καθαριότητα και κομψότητα. Click για ανάπτυξη... Η καθαριότητα που κολλάει με το ντύσιμο; Ίσα ίσα που από τότε που επέστρεψα στις dark ρίζες μου είμαι μακράν πιο καθαρός και περιποιημένος από πριν γιατί νιώθω άνετα με τον εαυτό μου και αγαπάω την εικόνα μου. Όσο για την κομψότητα ασχολίαστο. Γούστα του καθενός είναι αυτά. Έλα να σε γνωρίσω έναν νεαρό θαμώνα του κυριλάτου μαγαζιού που δούλευα. 18 χρονών ο μπρατ και ντύνεται πένα. Κουστούμι, γραβάτα, αυτό σαν χαρτοπετσετάκι που βάζουν στη τσέπη και σκαρπίνι. Ο μπρο ήρθε με χρονομηχανή και στην πραγματικότητα είναι φοιτητής της δεκαετίας του '60 στην αστική τάξη των Αθηνών. Μας έκανε και φλεξ το χιλίων ευρώ ρολόι του. Το πρόβλημα δεν είναι τι στυλ έχεις αλλά αν μπορείς να το υποστηρίξεις. Εγώ με γραβάτα έξω ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να βγω. Εγώ πάντως παιδάκι ήμουν μαλωμενος άγρια με τα τζιν. Άγρια όμως. Με κυνηγούσε η μάννα μου και εγώ τίποτα, φόρμες και πάλι φόρμες. Ο αδερφός μου το ίδιο, αυτός παρέμεινε κιόλας έτσι Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:12 Η Grand Duchess: #30 Τετάρτη στις 21:12 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Όσο για την κομψότητα ασχολίαστο. Γούστα του καθενός είναι αυτά. Έλα να σε γνωρίσω έναν νεαρό θαμώνα του κυριλάτου μαγαζιού που δούλευα. 18 χρονών ο μπρατ και ντύνεται πένα Click για ανάπτυξη... Μου πέφτει λίγο πολύ μικρουλης βρε γιανναρε αν ήταν 20 τουλάχιστον άντε Αλλά συμφωνώ για τα γούστα που λες. Αν και πιστεύω ότι το επίσημο στυλ είναι διαχρονικο. Πάντα θα φαίνεται ωραίο. Το καλό με αυτό το πιο "κλασσικό" ντύσιμο είναι ότι μπορεί να το καταφέρει κάποιος (τουλάχιστον να φαίνεται οκ) χωρίς ιδιαίτερη στυλιστική γεύση. Δηλαδή ένα πουκάμισο και ένα παντελόνι, πόσο mismatched να είναι. Βέβαια το μυστικό σε τέτοια ντυσίματα είναι η εφαρμογή. Πρέπει το ρούχο να εφαρμόζει σωστά. Όχι σαν κάτι ψευτοπουκαμισατους που έκανε με κοστούμι υπερστενο με ανοιχτό πουκάμισο χωρίς γραβάτα. Φαίνεται ο γιακας σαν να μην πω πώς γιατί θα φάω Μπαν. Ή φόρεσε το όμορφα ή άστο. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ με γραβάτα έξω ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να βγω. Click για ανάπτυξη... Θα σε βάλουν οι φίλοι σου αφού οριακά κάνεις παρέα με ολόκληρο τον δικηγορικό σύλλογο Αττικής εδώ μεσα Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:13 Ο Zukov_v2 έγραψε: #31 Τετάρτη στις 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: με ανοιχτό πουκάμισο χωρίς γραβάτα. Click για ανάπτυξη... Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βάλουν οι φίλοι σου αφού οριακά κάνεις παρέα με ολόκληρο τον δικηγορικό σύλλογο Αττικής εδώ μεσα Click για ανάπτυξη... Ειναι το γνωστο αστειο με το φουτερ στο δικαστηριο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:16 Η Grand Duchess: #32 Τετάρτη στις 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν θα πω τίποτα γιατί θα φάω Μπαν αλλά...όχι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ειναι το γνωστο αστειο με το φουτερ στο δικαστηριο Click για ανάπτυξη... Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:16 Ο Poirot έγραψε: #33 Τετάρτη στις 21:16 Κλαίω με τον τίτλο του thread Περίμενα στη στάση του λεωφορείου προχθές και σκάνε 5-6 κάγκουρες με το γνωστό στυλ που περιγράψατε παραπάνω, όλοι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Ειλικρινά, δεν τους ξεχώριζες. Μαλλί μπόμπα, μαύρη φόρμα και δε συμμαζεύεται. Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι ε; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:19 Ο Zukov_v2 έγραψε: #34 Τετάρτη στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Μην το λες σε μενα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:19 Η Grand Duchess: #35 Τετάρτη στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κλαίω με τον τίτλο του thread Περίμενα στη στάση του λεωφορείου προχθές και σκάνε 5-6 κάγκουρες με το γνωστό στυλ που περιγράψατε παραπάνω, όλοι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Ειλικρινά, δεν τους ξεχώριζες. Μαλλί μπόμπα, μαύρη φόρμα και δε συμμαζεύεται. Κάπως έτσι ε; Click για ανάπτυξη... Κατά τ'αλλα "οι γυναίκες είναι όλες ίδιες" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Μην το λες σε μενα Click για ανάπτυξη... Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.871 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:20 Ο ilias90 έγραψε: #36 Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:22 Η Grand Duchess: #37 Τετάρτη στις 21:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:24 Ο Zukov_v2 έγραψε: #38 Τετάρτη στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική Click για ανάπτυξη... Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, οι περισσοτεροι δε και με σκουλαρικια για καποιο λογο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:25 Η Grand Duchess: #39 Τετάρτη στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, Click για ανάπτυξη... Εκτός υπηρεσίας ναι Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Click για ανάπτυξη... Να δω τον Γιάννη δικηγόρο θα κλείσω αεροπλάνο να έρθω να το δω λαιβ Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #40 Τετάρτη στις 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εκτός υπηρεσίας ναι Click για ανάπτυξη... Οχι εντος, με τον κατηγορουμενο παραμασχαλα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: AggelikiGr Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Kate1914 charmander Memetchi ROM32 giannhs2001 camil User2350 giorgos5002 korlef Sotiris 12 fourkaki Scandal Joji Wonderkid Ilikntas Paragontas7000 Dmzk touvlo rafaela11 GeorgePap2003 American Economist Jim_2004 Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Ο στόχος ζωής τότε...να πάρουμε 50cc παπάκι και να αλλάξουμε εξάτμιση να κάνει θόρυβο. Επίσης να ρίξουμε γκόμενα και να την πάμε με το παπί για gordons space στα μπαρ/καφέ. Click για ανάπτυξη... Ώπα κάτσε, από πότε άλλαξαν αυτοί οι στόχοι ζωής; Απλά πλέον λόγω ηλικίας αντί για 50cc θέλουμε μεγάλη μηχανή και αντί για gordon space και τέτοια βάλε μπυραρία. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μια χαρά, επιστροφή στην καθαριότητα και κομψότητα. Click για ανάπτυξη... Η καθαριότητα που κολλάει με το ντύσιμο; Ίσα ίσα που από τότε που επέστρεψα στις dark ρίζες μου είμαι μακράν πιο καθαρός και περιποιημένος από πριν γιατί νιώθω άνετα με τον εαυτό μου και αγαπάω την εικόνα μου. Όσο για την κομψότητα ασχολίαστο. Γούστα του καθενός είναι αυτά. Έλα να σε γνωρίσω έναν νεαρό θαμώνα του κυριλάτου μαγαζιού που δούλευα. 18 χρονών ο μπρατ και ντύνεται πένα. Κουστούμι, γραβάτα, αυτό σαν χαρτοπετσετάκι που βάζουν στη τσέπη και σκαρπίνι. Ο μπρο ήρθε με χρονομηχανή και στην πραγματικότητα είναι φοιτητής της δεκαετίας του '60 στην αστική τάξη των Αθηνών. Μας έκανε και φλεξ το χιλίων ευρώ ρολόι του. Το πρόβλημα δεν είναι τι στυλ έχεις αλλά αν μπορείς να το υποστηρίξεις. Εγώ με γραβάτα έξω ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να βγω. Εγώ πάντως παιδάκι ήμουν μαλωμενος άγρια με τα τζιν. Άγρια όμως. Με κυνηγούσε η μάννα μου και εγώ τίποτα, φόρμες και πάλι φόρμες. Ο αδερφός μου το ίδιο, αυτός παρέμεινε κιόλας έτσι
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:12 Η Grand Duchess: #30 Τετάρτη στις 21:12 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Όσο για την κομψότητα ασχολίαστο. Γούστα του καθενός είναι αυτά. Έλα να σε γνωρίσω έναν νεαρό θαμώνα του κυριλάτου μαγαζιού που δούλευα. 18 χρονών ο μπρατ και ντύνεται πένα Click για ανάπτυξη... Μου πέφτει λίγο πολύ μικρουλης βρε γιανναρε αν ήταν 20 τουλάχιστον άντε Αλλά συμφωνώ για τα γούστα που λες. Αν και πιστεύω ότι το επίσημο στυλ είναι διαχρονικο. Πάντα θα φαίνεται ωραίο. Το καλό με αυτό το πιο "κλασσικό" ντύσιμο είναι ότι μπορεί να το καταφέρει κάποιος (τουλάχιστον να φαίνεται οκ) χωρίς ιδιαίτερη στυλιστική γεύση. Δηλαδή ένα πουκάμισο και ένα παντελόνι, πόσο mismatched να είναι. Βέβαια το μυστικό σε τέτοια ντυσίματα είναι η εφαρμογή. Πρέπει το ρούχο να εφαρμόζει σωστά. Όχι σαν κάτι ψευτοπουκαμισατους που έκανε με κοστούμι υπερστενο με ανοιχτό πουκάμισο χωρίς γραβάτα. Φαίνεται ο γιακας σαν να μην πω πώς γιατί θα φάω Μπαν. Ή φόρεσε το όμορφα ή άστο. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ με γραβάτα έξω ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να βγω. Click για ανάπτυξη... Θα σε βάλουν οι φίλοι σου αφού οριακά κάνεις παρέα με ολόκληρο τον δικηγορικό σύλλογο Αττικής εδώ μεσα Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:13 Ο Zukov_v2 έγραψε: #31 Τετάρτη στις 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: με ανοιχτό πουκάμισο χωρίς γραβάτα. Click για ανάπτυξη... Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βάλουν οι φίλοι σου αφού οριακά κάνεις παρέα με ολόκληρο τον δικηγορικό σύλλογο Αττικής εδώ μεσα Click για ανάπτυξη... Ειναι το γνωστο αστειο με το φουτερ στο δικαστηριο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:16 Η Grand Duchess: #32 Τετάρτη στις 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν θα πω τίποτα γιατί θα φάω Μπαν αλλά...όχι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ειναι το γνωστο αστειο με το φουτερ στο δικαστηριο Click για ανάπτυξη... Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:16 Ο Poirot έγραψε: #33 Τετάρτη στις 21:16 Κλαίω με τον τίτλο του thread Περίμενα στη στάση του λεωφορείου προχθές και σκάνε 5-6 κάγκουρες με το γνωστό στυλ που περιγράψατε παραπάνω, όλοι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Ειλικρινά, δεν τους ξεχώριζες. Μαλλί μπόμπα, μαύρη φόρμα και δε συμμαζεύεται. Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι ε; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:19 Ο Zukov_v2 έγραψε: #34 Τετάρτη στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Μην το λες σε μενα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:19 Η Grand Duchess: #35 Τετάρτη στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κλαίω με τον τίτλο του thread Περίμενα στη στάση του λεωφορείου προχθές και σκάνε 5-6 κάγκουρες με το γνωστό στυλ που περιγράψατε παραπάνω, όλοι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Ειλικρινά, δεν τους ξεχώριζες. Μαλλί μπόμπα, μαύρη φόρμα και δε συμμαζεύεται. Κάπως έτσι ε; Click για ανάπτυξη... Κατά τ'αλλα "οι γυναίκες είναι όλες ίδιες" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Μην το λες σε μενα Click για ανάπτυξη... Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.871 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:20 Ο ilias90 έγραψε: #36 Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:22 Η Grand Duchess: #37 Τετάρτη στις 21:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:24 Ο Zukov_v2 έγραψε: #38 Τετάρτη στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική Click για ανάπτυξη... Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, οι περισσοτεροι δε και με σκουλαρικια για καποιο λογο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:25 Η Grand Duchess: #39 Τετάρτη στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, Click για ανάπτυξη... Εκτός υπηρεσίας ναι Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Click για ανάπτυξη... Να δω τον Γιάννη δικηγόρο θα κλείσω αεροπλάνο να έρθω να το δω λαιβ Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #40 Τετάρτη στις 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εκτός υπηρεσίας ναι Click για ανάπτυξη... Οχι εντος, με τον κατηγορουμενο παραμασχαλα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: AggelikiGr Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Kate1914 charmander Memetchi ROM32 giannhs2001 camil User2350 giorgos5002 korlef Sotiris 12 fourkaki Scandal Joji Wonderkid Ilikntas Paragontas7000 Dmzk touvlo rafaela11 GeorgePap2003 American Economist Jim_2004 Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Όσο για την κομψότητα ασχολίαστο. Γούστα του καθενός είναι αυτά. Έλα να σε γνωρίσω έναν νεαρό θαμώνα του κυριλάτου μαγαζιού που δούλευα. 18 χρονών ο μπρατ και ντύνεται πένα Click για ανάπτυξη... Μου πέφτει λίγο πολύ μικρουλης βρε γιανναρε αν ήταν 20 τουλάχιστον άντε Αλλά συμφωνώ για τα γούστα που λες. Αν και πιστεύω ότι το επίσημο στυλ είναι διαχρονικο. Πάντα θα φαίνεται ωραίο. Το καλό με αυτό το πιο "κλασσικό" ντύσιμο είναι ότι μπορεί να το καταφέρει κάποιος (τουλάχιστον να φαίνεται οκ) χωρίς ιδιαίτερη στυλιστική γεύση. Δηλαδή ένα πουκάμισο και ένα παντελόνι, πόσο mismatched να είναι. Βέβαια το μυστικό σε τέτοια ντυσίματα είναι η εφαρμογή. Πρέπει το ρούχο να εφαρμόζει σωστά. Όχι σαν κάτι ψευτοπουκαμισατους που έκανε με κοστούμι υπερστενο με ανοιχτό πουκάμισο χωρίς γραβάτα. Φαίνεται ο γιακας σαν να μην πω πώς γιατί θα φάω Μπαν. Ή φόρεσε το όμορφα ή άστο. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ με γραβάτα έξω ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να βγω. Click για ανάπτυξη... Θα σε βάλουν οι φίλοι σου αφού οριακά κάνεις παρέα με ολόκληρο τον δικηγορικό σύλλογο Αττικής εδώ μεσα
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:13 Ο Zukov_v2 έγραψε: #31 Τετάρτη στις 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: με ανοιχτό πουκάμισο χωρίς γραβάτα. Click για ανάπτυξη... Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βάλουν οι φίλοι σου αφού οριακά κάνεις παρέα με ολόκληρο τον δικηγορικό σύλλογο Αττικής εδώ μεσα Click για ανάπτυξη... Ειναι το γνωστο αστειο με το φουτερ στο δικαστηριο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:16 Η Grand Duchess: #32 Τετάρτη στις 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν θα πω τίποτα γιατί θα φάω Μπαν αλλά...όχι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ειναι το γνωστο αστειο με το φουτερ στο δικαστηριο Click για ανάπτυξη... Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:16 Ο Poirot έγραψε: #33 Τετάρτη στις 21:16 Κλαίω με τον τίτλο του thread Περίμενα στη στάση του λεωφορείου προχθές και σκάνε 5-6 κάγκουρες με το γνωστό στυλ που περιγράψατε παραπάνω, όλοι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Ειλικρινά, δεν τους ξεχώριζες. Μαλλί μπόμπα, μαύρη φόρμα και δε συμμαζεύεται. Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι ε; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:19 Ο Zukov_v2 έγραψε: #34 Τετάρτη στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Μην το λες σε μενα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:19 Η Grand Duchess: #35 Τετάρτη στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κλαίω με τον τίτλο του thread Περίμενα στη στάση του λεωφορείου προχθές και σκάνε 5-6 κάγκουρες με το γνωστό στυλ που περιγράψατε παραπάνω, όλοι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Ειλικρινά, δεν τους ξεχώριζες. Μαλλί μπόμπα, μαύρη φόρμα και δε συμμαζεύεται. Κάπως έτσι ε; Click για ανάπτυξη... Κατά τ'αλλα "οι γυναίκες είναι όλες ίδιες" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Μην το λες σε μενα Click για ανάπτυξη... Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.871 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:20 Ο ilias90 έγραψε: #36 Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:22 Η Grand Duchess: #37 Τετάρτη στις 21:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:24 Ο Zukov_v2 έγραψε: #38 Τετάρτη στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική Click για ανάπτυξη... Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, οι περισσοτεροι δε και με σκουλαρικια για καποιο λογο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:25 Η Grand Duchess: #39 Τετάρτη στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, Click για ανάπτυξη... Εκτός υπηρεσίας ναι Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Click για ανάπτυξη... Να δω τον Γιάννη δικηγόρο θα κλείσω αεροπλάνο να έρθω να το δω λαιβ Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #40 Τετάρτη στις 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εκτός υπηρεσίας ναι Click για ανάπτυξη... Οχι εντος, με τον κατηγορουμενο παραμασχαλα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: AggelikiGr Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Kate1914 charmander Memetchi ROM32 giannhs2001 camil User2350 giorgos5002 korlef Sotiris 12 fourkaki Scandal Joji Wonderkid Ilikntas Paragontas7000 Dmzk touvlo rafaela11 GeorgePap2003 American Economist Jim_2004 Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: με ανοιχτό πουκάμισο χωρίς γραβάτα. Click για ανάπτυξη... Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βάλουν οι φίλοι σου αφού οριακά κάνεις παρέα με ολόκληρο τον δικηγορικό σύλλογο Αττικής εδώ μεσα Click για ανάπτυξη... Ειναι το γνωστο αστειο με το φουτερ στο δικαστηριο
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:16 Η Grand Duchess: #32 Τετάρτη στις 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν θα πω τίποτα γιατί θα φάω Μπαν αλλά...όχι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ειναι το γνωστο αστειο με το φουτερ στο δικαστηριο Click για ανάπτυξη... Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:16 Ο Poirot έγραψε: #33 Τετάρτη στις 21:16 Κλαίω με τον τίτλο του thread Περίμενα στη στάση του λεωφορείου προχθές και σκάνε 5-6 κάγκουρες με το γνωστό στυλ που περιγράψατε παραπάνω, όλοι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Ειλικρινά, δεν τους ξεχώριζες. Μαλλί μπόμπα, μαύρη φόρμα και δε συμμαζεύεται. Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι ε; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:19 Ο Zukov_v2 έγραψε: #34 Τετάρτη στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Μην το λες σε μενα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:19 Η Grand Duchess: #35 Τετάρτη στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κλαίω με τον τίτλο του thread Περίμενα στη στάση του λεωφορείου προχθές και σκάνε 5-6 κάγκουρες με το γνωστό στυλ που περιγράψατε παραπάνω, όλοι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Ειλικρινά, δεν τους ξεχώριζες. Μαλλί μπόμπα, μαύρη φόρμα και δε συμμαζεύεται. Κάπως έτσι ε; Click για ανάπτυξη... Κατά τ'αλλα "οι γυναίκες είναι όλες ίδιες" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Μην το λες σε μενα Click για ανάπτυξη... Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.871 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:20 Ο ilias90 έγραψε: #36 Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:22 Η Grand Duchess: #37 Τετάρτη στις 21:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:24 Ο Zukov_v2 έγραψε: #38 Τετάρτη στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική Click για ανάπτυξη... Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, οι περισσοτεροι δε και με σκουλαρικια για καποιο λογο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:25 Η Grand Duchess: #39 Τετάρτη στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, Click για ανάπτυξη... Εκτός υπηρεσίας ναι Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Click για ανάπτυξη... Να δω τον Γιάννη δικηγόρο θα κλείσω αεροπλάνο να έρθω να το δω λαιβ Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #40 Τετάρτη στις 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εκτός υπηρεσίας ναι Click για ανάπτυξη... Οχι εντος, με τον κατηγορουμενο παραμασχαλα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: AggelikiGr Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Kate1914 charmander Memetchi ROM32 giannhs2001 camil User2350 giorgos5002 korlef Sotiris 12 fourkaki Scandal Joji Wonderkid Ilikntas Paragontas7000 Dmzk touvlo rafaela11 GeorgePap2003 American Economist Jim_2004 Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν θα πω τίποτα γιατί θα φάω Μπαν αλλά...όχι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ειναι το γνωστο αστειο με το φουτερ στο δικαστηριο Click για ανάπτυξη... Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:16 Ο Poirot έγραψε: #33 Τετάρτη στις 21:16 Κλαίω με τον τίτλο του thread Περίμενα στη στάση του λεωφορείου προχθές και σκάνε 5-6 κάγκουρες με το γνωστό στυλ που περιγράψατε παραπάνω, όλοι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Ειλικρινά, δεν τους ξεχώριζες. Μαλλί μπόμπα, μαύρη φόρμα και δε συμμαζεύεται. Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι ε; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:19 Ο Zukov_v2 έγραψε: #34 Τετάρτη στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Μην το λες σε μενα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:19 Η Grand Duchess: #35 Τετάρτη στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κλαίω με τον τίτλο του thread Περίμενα στη στάση του λεωφορείου προχθές και σκάνε 5-6 κάγκουρες με το γνωστό στυλ που περιγράψατε παραπάνω, όλοι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Ειλικρινά, δεν τους ξεχώριζες. Μαλλί μπόμπα, μαύρη φόρμα και δε συμμαζεύεται. Κάπως έτσι ε; Click για ανάπτυξη... Κατά τ'αλλα "οι γυναίκες είναι όλες ίδιες" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Μην το λες σε μενα Click για ανάπτυξη... Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.871 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:20 Ο ilias90 έγραψε: #36 Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:22 Η Grand Duchess: #37 Τετάρτη στις 21:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:24 Ο Zukov_v2 έγραψε: #38 Τετάρτη στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική Click για ανάπτυξη... Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, οι περισσοτεροι δε και με σκουλαρικια για καποιο λογο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:25 Η Grand Duchess: #39 Τετάρτη στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, Click για ανάπτυξη... Εκτός υπηρεσίας ναι Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Click για ανάπτυξη... Να δω τον Γιάννη δικηγόρο θα κλείσω αεροπλάνο να έρθω να το δω λαιβ Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #40 Τετάρτη στις 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εκτός υπηρεσίας ναι Click για ανάπτυξη... Οχι εντος, με τον κατηγορουμενο παραμασχαλα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: AggelikiGr Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Kate1914 charmander Memetchi ROM32 giannhs2001 camil User2350 giorgos5002 korlef Sotiris 12 fourkaki Scandal Joji Wonderkid Ilikntas Paragontas7000 Dmzk touvlo rafaela11 GeorgePap2003 American Economist Jim_2004 Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κλαίω με τον τίτλο του thread Περίμενα στη στάση του λεωφορείου προχθές και σκάνε 5-6 κάγκουρες με το γνωστό στυλ που περιγράψατε παραπάνω, όλοι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Ειλικρινά, δεν τους ξεχώριζες. Μαλλί μπόμπα, μαύρη φόρμα και δε συμμαζεύεται. Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Το πουκαμισο πρεπει να ειναι ανοικτο για να φαινεται λιγο τριχα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι ε;
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:19 Ο Zukov_v2 έγραψε: #34 Τετάρτη στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Μην το λες σε μενα Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:19 Η Grand Duchess: #35 Τετάρτη στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κλαίω με τον τίτλο του thread Περίμενα στη στάση του λεωφορείου προχθές και σκάνε 5-6 κάγκουρες με το γνωστό στυλ που περιγράψατε παραπάνω, όλοι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Ειλικρινά, δεν τους ξεχώριζες. Μαλλί μπόμπα, μαύρη φόρμα και δε συμμαζεύεται. Κάπως έτσι ε; Click για ανάπτυξη... Κατά τ'αλλα "οι γυναίκες είναι όλες ίδιες" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Μην το λες σε μενα Click για ανάπτυξη... Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.871 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:20 Ο ilias90 έγραψε: #36 Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:22 Η Grand Duchess: #37 Τετάρτη στις 21:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:24 Ο Zukov_v2 έγραψε: #38 Τετάρτη στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική Click για ανάπτυξη... Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, οι περισσοτεροι δε και με σκουλαρικια για καποιο λογο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:25 Η Grand Duchess: #39 Τετάρτη στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, Click για ανάπτυξη... Εκτός υπηρεσίας ναι Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Click για ανάπτυξη... Να δω τον Γιάννη δικηγόρο θα κλείσω αεροπλάνο να έρθω να το δω λαιβ Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #40 Τετάρτη στις 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εκτός υπηρεσίας ναι Click για ανάπτυξη... Οχι εντος, με τον κατηγορουμενο παραμασχαλα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: AggelikiGr Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Kate1914 charmander Memetchi ROM32 giannhs2001 camil User2350 giorgos5002 korlef Sotiris 12 fourkaki Scandal Joji Wonderkid Ilikntas Paragontas7000 Dmzk touvlo rafaela11 GeorgePap2003 American Economist Jim_2004 Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Μην το λες σε μενα
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:19 Η Grand Duchess: #35 Τετάρτη στις 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κλαίω με τον τίτλο του thread Περίμενα στη στάση του λεωφορείου προχθές και σκάνε 5-6 κάγκουρες με το γνωστό στυλ που περιγράψατε παραπάνω, όλοι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Ειλικρινά, δεν τους ξεχώριζες. Μαλλί μπόμπα, μαύρη φόρμα και δε συμμαζεύεται. Κάπως έτσι ε; Click για ανάπτυξη... Κατά τ'αλλα "οι γυναίκες είναι όλες ίδιες" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Μην το λες σε μενα Click για ανάπτυξη... Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.871 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:20 Ο ilias90 έγραψε: #36 Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:22 Η Grand Duchess: #37 Τετάρτη στις 21:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:24 Ο Zukov_v2 έγραψε: #38 Τετάρτη στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική Click για ανάπτυξη... Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, οι περισσοτεροι δε και με σκουλαρικια για καποιο λογο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:25 Η Grand Duchess: #39 Τετάρτη στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, Click για ανάπτυξη... Εκτός υπηρεσίας ναι Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Click για ανάπτυξη... Να δω τον Γιάννη δικηγόρο θα κλείσω αεροπλάνο να έρθω να το δω λαιβ Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #40 Τετάρτη στις 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εκτός υπηρεσίας ναι Click για ανάπτυξη... Οχι εντος, με τον κατηγορουμενο παραμασχαλα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: AggelikiGr Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Kate1914 charmander Memetchi ROM32 giannhs2001 camil User2350 giorgos5002 korlef Sotiris 12 fourkaki Scandal Joji Wonderkid Ilikntas Paragontas7000 Dmzk touvlo rafaela11 GeorgePap2003 American Economist Jim_2004 Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κλαίω με τον τίτλο του thread Περίμενα στη στάση του λεωφορείου προχθές και σκάνε 5-6 κάγκουρες με το γνωστό στυλ που περιγράψατε παραπάνω, όλοι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους. Ειλικρινά, δεν τους ξεχώριζες. Μαλλί μπόμπα, μαύρη φόρμα και δε συμμαζεύεται. Κάπως έτσι ε; Click για ανάπτυξη... Κατά τ'αλλα "οι γυναίκες είναι όλες ίδιες" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Μην το λες σε μενα Click για ανάπτυξη... Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.871 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:20 Ο ilias90 έγραψε: #36 Τετάρτη στις 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:22 Η Grand Duchess: #37 Τετάρτη στις 21:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:24 Ο Zukov_v2 έγραψε: #38 Τετάρτη στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική Click για ανάπτυξη... Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, οι περισσοτεροι δε και με σκουλαρικια για καποιο λογο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:25 Η Grand Duchess: #39 Τετάρτη στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, Click για ανάπτυξη... Εκτός υπηρεσίας ναι Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Click για ανάπτυξη... Να δω τον Γιάννη δικηγόρο θα κλείσω αεροπλάνο να έρθω να το δω λαιβ Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #40 Τετάρτη στις 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εκτός υπηρεσίας ναι Click για ανάπτυξη... Οχι εντος, με τον κατηγορουμενο παραμασχαλα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: AggelikiGr Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Kate1914 charmander Memetchi ROM32 giannhs2001 camil User2350 giorgos5002 korlef Sotiris 12 fourkaki Scandal Joji Wonderkid Ilikntas Paragontas7000 Dmzk touvlo rafaela11 GeorgePap2003 American Economist Jim_2004 Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε περάσουν για τον κατηγορούμενο Click για ανάπτυξη... Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:22 Η Grand Duchess: #37 Τετάρτη στις 21:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:24 Ο Zukov_v2 έγραψε: #38 Τετάρτη στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική Click για ανάπτυξη... Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, οι περισσοτεροι δε και με σκουλαρικια για καποιο λογο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:25 Η Grand Duchess: #39 Τετάρτη στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, Click για ανάπτυξη... Εκτός υπηρεσίας ναι Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Click για ανάπτυξη... Να δω τον Γιάννη δικηγόρο θα κλείσω αεροπλάνο να έρθω να το δω λαιβ Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #40 Τετάρτη στις 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εκτός υπηρεσίας ναι Click για ανάπτυξη... Οχι εντος, με τον κατηγορουμενο παραμασχαλα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: AggelikiGr Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Kate1914 charmander Memetchi ROM32 giannhs2001 camil User2350 giorgos5002 korlef Sotiris 12 fourkaki Scandal Joji Wonderkid Ilikntas Paragontas7000 Dmzk touvlo rafaela11 GeorgePap2003 American Economist Jim_2004 Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ δύο φορές στη ζωή μου που πήγα σε δικαστήριο (σαν μάρτυρας) εννοείται πήγα με πουκάμισο. Φαντάσου να είσαι ντυμένος το ίδιο με τα παραβατικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος !
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:24 Ο Zukov_v2 έγραψε: #38 Τετάρτη στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική Click για ανάπτυξη... Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, οι περισσοτεροι δε και με σκουλαρικια για καποιο λογο Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:25 Η Grand Duchess: #39 Τετάρτη στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, Click για ανάπτυξη... Εκτός υπηρεσίας ναι Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Click για ανάπτυξη... Να δω τον Γιάννη δικηγόρο θα κλείσω αεροπλάνο να έρθω να το δω λαιβ Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #40 Τετάρτη στις 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εκτός υπηρεσίας ναι Click για ανάπτυξη... Οχι εντος, με τον κατηγορουμενο παραμασχαλα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: AggelikiGr Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Kate1914 charmander Memetchi ROM32 giannhs2001 camil User2350 giorgos5002 korlef Sotiris 12 fourkaki Scandal Joji Wonderkid Ilikntas Paragontas7000 Dmzk touvlo rafaela11 GeorgePap2003 American Economist Jim_2004 Jack of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε ο γιαννης θα πάει; Αφού εσύ είσαι στην νομική Click για ανάπτυξη... Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Θα σε βουτήξει ο αστυνομικός καταλάθος ! Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, οι περισσοτεροι δε και με σκουλαρικια για καποιο λογο
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.017 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:25 Η Grand Duchess: #39 Τετάρτη στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, Click για ανάπτυξη... Εκτός υπηρεσίας ναι Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Click για ανάπτυξη... Να δω τον Γιάννη δικηγόρο θα κλείσω αεροπλάνο να έρθω να το δω λαιβ Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #40 Τετάρτη στις 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εκτός υπηρεσίας ναι Click για ανάπτυξη... Οχι εντος, με τον κατηγορουμενο παραμασχαλα. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Εν τω μεταξυ οι αστυνομικοι ειναι ολοι με φουτερ και τζιν, Click για ανάπτυξη... Εκτός υπηρεσίας ναι Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ηταν ενα παλιο σεναριο του Γιαννη. Click για ανάπτυξη... Να δω τον Γιάννη δικηγόρο θα κλείσω αεροπλάνο να έρθω να το δω λαιβ
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 524 μηνύματα. Τετάρτη στις 21:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #40 Τετάρτη στις 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εκτός υπηρεσίας ναι Click για ανάπτυξη... Οχι εντος, με τον κατηγορουμενο παραμασχαλα.
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εκτός υπηρεσίας ναι Click για ανάπτυξη... Οχι εντος, με τον κατηγορουμενο παραμασχαλα.