Οι κουνιάδες μου κάνουν πολεμο

Πινελιτσα

Νεοφερμένο μέλος

Η Πινελιτσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπέρα σας… δυστυχώς πρόκοψα από κουνιάδες…😹 έχουν βαλθεί να με χωρίσουν από τον άντρα μου… έχουν δημιουργήσει κλίκα εναντίον μου και προσπαθούν συνέχεια να με μειώνουν στον άντρα μου . Είναι ζηλιάρες κομπλεξικες και ανασφαλείς…ότι κ να πω, ότι κ να κάνω τους ενοχλεί.. σκέφτηκα να αποτραβηχτώ και να μην με ξαναδούν ποτέ…

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.118 μηνύματα.
Καλησπέρα σας… δυστυχώς πρόκοψα από κουνιάδες…😹 έχουν βαλθεί να με χωρίσουν από τον άντρα μου… έχουν δημιουργήσει κλίκα εναντίον μου και προσπαθούν συνέχεια να με μειώνουν στον άντρα μου . Είναι ζηλιάρες κομπλεξικες και ανασφαλείς…ότι κ να πω, ότι κ να κάνω τους ενοχλεί.. σκέφτηκα να αποτραβηχτώ και να μην με ξαναδούν ποτέ…
Ο άντρας σου τι λέει για αυτό;

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.492 μηνύματα.
Μπαμπάς - μαμά - πεθερα- πεθερος - αδερφες - ξαδερφες - γειτονες - συγγενολόγια και ο καθε άσχετος απο το ίντερνετ ή και εκτος δεν εχει ΚΑΜΙΑ δουλειά στη σχέση αναμεσα σε δυο ανθρώπους. Μονον αν ζητηθεί η γνώμη τους.

Σε αυτο συνήθως ευθυνονται οι 2 της σχέσης (ενας εκ των δύο ή και οι δύο) που δεν βάζουν όρια.

Αν τα συγγενολόγια συνεχίζουν την τοξική συμπεριφορά τους και ΔΕΝ καταλαβαινουν. Παιρνεις τον φιλο/φιλη σου και πάτε να νοικιάσετε ΑΛΛΟΥ. Απλά τα πράγματα.-

Δροσουλίτης

Δραστήριο μέλος

Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα.
Ο καθένας κάνει ότι θέλει και ότι μπορεί. Η δουλειά όμως του συντρόφου του οποίου οι συγγενείς ανακατεύονται είναι να προστατέψει με κάθε τρόπο τον άλλο από πάσα νόσον και αηδίαν. Και σιωπηρά μάλιστα.
Η οικογένεια του πλέον είναι αυτή με την οποία κοιμάται και ξυπνάει μαζί.

Πινελιτσα

Νεοφερμένο μέλος

Η Πινελιτσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Ο άντρας μου ευτυχως ειναι μαζί μου όμως αυτες με καθε τροπο προσπαθουν να με μειωσουν στα ματια του και να πριονισουν το γαμο μας... νιωθω τοσο ασχημα... μπροστα μου δεν λενε τίποτα, αλλα ενταξει φαινονται από την συμπεριφορά τους ότι έχουν πρόβλημα μαζί μου. το αστειο είναι ότι όλες, την καθε μια προσωπικά τις έχω βοηθησει, συμβουλέψει....γενικά δεν τουσ έχω προσβάλει ποτέ, ουτε τους φέρομαι χωρίς σεβασμό. νιώθουν μειωνεκτικά επειδή υπάρχει μεγάλη διαφορά στο επίπεδο των οικογενειών μας και έχουν πάρει μια εχθρική στάση απεναντί μου βγάζοντασ μεγάλο κόμπλεξ...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Όλο κανουν παράπονα στον άντρα μου και του λένε ότι τον χειραγωγώ , ότι τον κάνω ότι θέλω ότι δεν έχει άποψη και του είπαν επίσης με ύφος ότι εγώ του γράφω και τα μνμ που τουσ στέλνει...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια