Οι μικρές και μεγάλες εξαρτήσεις μας!

Πιστεύετε πώς όλοι έχουμε μικρές ή μεγάλες εξαρτήσεις;
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 94)
  • Ναι

Ψήφοι: 91 96,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν γνωρίζω δεν απαντώ,κοινώς κουμπάκιας

Ψήφοι: 3 3,2%

• Total voters
    94
Τα γλυκά(γενικά καθε πηγή ζάχαρης), το ίντερνετ και η καφεϊνη!!
smileys-coffee-578570.gif
smiley-computer005.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ιντερνετ και σοκολάτες!!!! και το κινητό φυσικά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο καφές που κυλά στις φλέβες μου αντί για αίμα :hypno:

Εγώ αν πιω τόσο καφέ όσο εσείς οι coffee addicts θα κοιμηθώ κατευθείαν όταν πεθάνω... :P

Να το πω τραγουδιστά ? :rolleyes:
Ποιές συνήθειες σας δεν μπορείτε να κόψετε με τίποτα? Από τι θεωρείτε οτι είστε εξαρτημένοι και δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτό για πολυ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το άραγμα και το ραχατιλίκι
είμαι ιδανικός για κάτι τέτοιο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζαχαρώδη, coca cola, φαγητό delivery :(
Αν και εδω και ίσως 1 2 χρόνια δε θυμάμαι απο ποτε, έκοψα τη ζαχαρη στον καφέ και δεν τη ζητάω καν (για τον καφέ λεω). Έτσι γλυτώνω τις 4 5 κουταλιές ζάχαρης τη μέρα, που έβαζα αθροιστικά σε 2 καφέδες.
Τσιγάρο ναρκωτικά αλκοόλ δε με άγγιξαν ποτέ, ευτυχώς.

Eιχα το οτριβιν
Οταν ξυπνησα απο το χειρουργειο πριν μια βδομαδα απλα δε ξαναεβαλα
δε ξερω τι φαση

τον καφε σε περιοδο εξεταστικης...τουλαχιστον τον πινω σκετο. περιμενω να δωσω το τελευταιο μαθημα για να καω αποτοξινωση, καλα θα παει αυτο:dash1:

ΝΑ ΤΡΑΒΑΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ :knife:

Ο τζόγος, τα χαρτιά και συγκεκριμένα το πόκερ.

Τα κουκλιά.

Στο συναίσθημα τα παγωτά κ τα ονειρα

Αν ειχα λεφτά θα είχα εξάρτηση με την κηπουρική, κ την γυμναστική χεχε

Τελευταία επεξεργασία:
το τσιγάρο. θα πεθάνω με ένα τσιγάρο στο στόμα.

το PC μάγκες μου, κακό πράμα

Το τελευταίο διάστημα δυσκολεύομαι να βρω το κίνητρο να ενδιαφερθώ για κάτι πόσο μάλιστα στο βαθμό που θα χρειαζόταν για να εξαρτηθώ από αυτό.

Ίσως το κινητό, αλλά κι αυτό πια με έχει κουράσει...

Καλύτερα δηλαδή.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back