Θα πώ κάτι χωρίς να είμαι ειδημων, μιάς και μαζί με τις περισσότερες (ίσως) σχέσεις αυτομάτως πάνε και οι περισσότερες προφανώς αποτυχημένες σχέσεις (αλλιώς θα ήμουν ακομη με την πρώτη μου αγάπη που γνωρισα στα 15)
Βρίσκω πιο εύκολη τη σχέση με μια πανέμορφη γυναίκα. Λόγω ισχυρότερου κινήτρου όλα γίνονται πιο εύκολα (εκτός απο τη ζήλια και το κερατο, ομως εγώ δεν ζηλεύω). Πιο εύκολα υπομένεις τις ιδιοτροπίες της, γιατι σκέφτεσαι την επόμενη φορά που θα την .... και χαλαρώνεις μόνο με την ιδεα. Η αγκαλιά της πάλι, σε αποζημιώνει για τόσα πολλά, πέραν του ότι μέσα της νοιώθεις Θεός.
Απο την αλλη, οι ομορφες έχουν πολλές επιλογές και έτσι είναι φυσικο να είναι δύσκολες. Όμως απο την μικρη μου πείρα, το συχνοτερο πρόβλημα των όμορφων είναι οτι δεν τις πλησιάζουν για τον χαρακτήρα τους. Πιστεύω οτι ακομη και ένας άσχημος άντρας, αν τις πλησιάσει με ευθύτητα, και με ενδιαφέρον γι'αυτές, θα κερδίσει, εναντι ολων των άλλων που απλά τις κοιτάζουν σαν λιγούρηδες. Φυσικά δεν πρέπει να κρύψεις ότι θέλεις σαν τρελός να τις.... όμως είναι μια λεπτή ισσοροπία που θα δείξει ότι νοιάζεσαι για κεινες προσωπικά, περαν του να κανεις τη δουλειά σου και να γράψεις σκορ στο μπλοκάκι σου. Πρέπει να καταλάβουμε εμείς οι άντρες πόσο επίπονο (όσο και προσβλητικό) μπορει να ειναι για μια πανέμορφη γυναίκα αυτό...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.